ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 30/10 19:30 Novasports1,PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 30/10 19:30 Novasports1,PAOKTV
Ο Πελκίνιο συνεχίζει να κρατάει παραπάνω απο ότι χρειάζεται τη μπάλα.
Μου αρέσει αρκετά ο Ελ Καντούρης αλλά συμφωνώ με κάποιον προηγούμενο: εν αντιθέσει με Μπίσε που ζητάει μπάλα και την κατεβάζει, ο Καντούρης είναι πιο επιθετικογενής παρά δημιουργός
Μου αρέσει αρκετά ο Ελ Καντούρης αλλά συμφωνώ με κάποιον προηγούμενο: εν αντιθέσει με Μπίσε που ζητάει μπάλα και την κατεβάζει, ο Καντούρης είναι πιο επιθετικογενής παρά δημιουργός
-
Mε τι vpn το εχετε οσοι δεν σας κολλαει?
Εμενα με οπερα vpn μου κολλαει για καποια δευτερολεπτα ανα 1μιση λεπτο
Εμενα με οπερα vpn μου κολλαει για καποια δευτερολεπτα ανα 1μιση λεπτο
Αντε λιγο, παμε.
Υ.Γ. Θελω λιιιγο Μπισεσβαρ. Τοσο δα.
Υ.Γ. Θελω λιιιγο Μπισεσβαρ. Τοσο δα.

- xrictoforoc
Μπράβο στην ομάδα για το πρώτο μέρος.Πολυ καλό ποδόσφαιρο.
Ο πελκαο κάνει ματσαρα αλλά είναι άτυχος,μπράβο μητσακο.Τα παστέλια ποιήματα απλά.
Γεια σου ρε κοουτς....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο πελκαο κάνει ματσαρα αλλά είναι άτυχος,μπράβο μητσακο.Τα παστέλια ποιήματα απλά.
Γεια σου ρε κοουτς....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά το βλέπω με vdsl 30mbps ote. Chrome με hola vpn free addon (vpn ιταλια). 1080p και δεν κολλάει πουθενά. Απλα δεν το σηκώνει το Chromecast για να το δω στην tv χωρίς κολλήματα
- Notorious4
Πολύ ωραίο το βίντεο που παίχτηκε στο PaokTV στην ανάπαυλα......άντε να ξαναγεμίσουμε τον Ναό μας γαμ@ το σπίτι μου.

Σιγουρα δεν παίζουμε με καθαρά εξτρέμ. Είναι επιλογή Λουτσέσκου να παίζουν στα άκρα κεντρώοι οι οποίοι αλλάζουν θέσεις και έρχονται και σε θέση χάφ (Πέλκας Βιερίνια Καντουρί) με πιό ακραίους τους 2 πλάγιους.
Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί του βγαίνει πιό χρήσιμος ο παίκτης που μπορεί και σαν 10άρι καί να βγεί σαν εξτρέμ
(βλέπε κινήσεις Βιερίνια και Καντουρί, και Πέλκα). Βασικά μπερδεύει τον αντίπαλο αυτή η εναλλαγή θέσεων και του αρέσει να παίζει έτσι, χωρίς του καθαρόαιμους ακραίους (Μακ, Τζάλμα, Λημνιό κλπ)
Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί του βγαίνει πιό χρήσιμος ο παίκτης που μπορεί και σαν 10άρι καί να βγεί σαν εξτρέμ
(βλέπε κινήσεις Βιερίνια και Καντουρί, και Πέλκα). Βασικά μπερδεύει τον αντίπαλο αυτή η εναλλαγή θέσεων και του αρέσει να παίζει έτσι, χωρίς του καθαρόαιμους ακραίους (Μακ, Τζάλμα, Λημνιό κλπ)
- aspromaura ioannina
Ξερολας της Κερκιδας live 52' Βιερινια, 61 Πελκας, 88 Μαουρισιο πεν. 

++++++Notorious4 έγραψε:Πολύ ωραίο το βίντεο που παίχτηκε στο PaokTV στην ανάπαυλα......άντε να ξαναγεμίσουμε τον Ναό μας γαμ@ το σπίτι μου.![]()
PAOKTV έχω δει όλα τα εντός χωρίς πρόβλημα και σε καλή ποιότητα. Όσοι είμαστε εξωτερικό, βρήκαμε την υγειά μας φέτος, τουλάχιστον εντός έδρας
- Καπετάνιος
πελκα....μας ζαλισες τα @@ με τα σουτ. θες να βαλεις γκολ αγορι μου; δεν παιζεις μονος σου αμαν!!!!
Επιτελους γκολ απο σουτ. Σε κλειστές άμυνες τα σουτ ειναι λύση και ως τωρα δε πολυσουταραμε.
Μηδέν στα εφτά ο Πέλκας, ε κάποτε θα βρεί στόχο...
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ωραίο πρεσινγκ, γρήγορο κάθετο ποδόσφαιρο. Στην τούμπα το έχουμε, έξω ζοριζομαστε.