pgetsos έγραψε:goran 64 έγραψε:
Ελλάδα (δεν) είναι μόνο η Αθήνα...Δικαιούνται απ όλη την επικράτεια φίλαθλοι να βλέπουν έναν Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος...Ο σκοπός του καταστατικού της ΕΠΟ είναι η προαγωγή κι η διάδοση του αθλήματος, να ξέρεις...
Αν το ονομάσουν Παναττικό ξέρω γω ή χαβουζοβοθρολιμανίσιο (γιατί τέτοιο ήταν ουσιαστικά 40 χρόνια+) ή έστω κάπως έτσι, ή ΑΑΑΑΝΝΝΝ φτάσουμε κάποτε σε επίπεδο Premier League, τότε φυσικά συμφωνώ μαζί σου...
Τα "ειρηνικά" κ.τ.λ. όμορφα-αθλητικά, είναι η παγίδα που μόνιμα μας ρίχνουν μέσα και μας κλέβουν 50+ χρόνια...

To Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα δε νομιζω οτι εχει σχεση εδω. Με το ιδιο επιχειρημα θα σου πει ο αλλος γιατι να μη γινει στα πηγαδια μια χρονια; Η στους Ζωσιμαδες; Αλλα αντε βολεψου μετα σαν ΠΑΟΚ με 2.500 η και λιγοτερα εισιτηρια ολα κι ολα

Εδω για τα 8 και λεμε δε φτανουν ουτε για ζητω
Προτιμω να ξερω οτι θα γινει στο Χ ΟΑΚΑ καθε χρονο και ας παιζουν Καστορια-Ατσαλενιος στον τελικο, απο το να εχουμε το τωρινο χαλι καθε φορα παντως. Γιατι η λυση "αποφασιστε γηπεδο στη τυχη στην αρχη της χρονιας" απλα δε γινεται Ελλαδα
Εγώ πάλι Πέτρο μου προτιμώ και ΑΠΑΙΤΩ (γιατί όχι δηλαδή, μήπως θα έπρεπε να έχω απεμπολήσει κάθε δικαίωμα-απαίτηση μου σαν Έλληνας πολίτης-οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. μετά από τόση αδικία, τόση κλεψιά, τόση οικογενειαρχία, τόση βρωμιά και τόση αναξιοκρατία στην πέτσα του κασιδιού μου 50+ χρόνια?) να γίνει μια επέκταση του Πανθεσαλικού σε 80.000 θέσεις, κατάλληλα διαμορφωμένο (σύμφωνα με τις σημερινές τριτοκοσμικές ελληνικές-οπαδικές συνθήκες), έτσι ώστε να παίρνουν και οι δύο αντίπαλοι από 40.000 εισιτήρια και ούτε ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και να γίνεται κάθε χρόνο εκεί ο Τελικός Κυπέλλου...
Ή ακόμα καλύτερα να έχουμε 10 "Πανθεσαλικά", τέτοιου ακριβώς τύπου διαμορφωμένα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία θα φιλοξενούν τον Τελικό Κυπέλλου κάθε χρόνο με κυλιόμενη περιοδικότητα...
Δικαιολογίες του τύπου "δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα" μου φέρνουν στον νου το παράδειγμα του ελέφαντα στο τσίρκο που δεν δοκιμάζει καν να σπάσει την (σχετικά λεπτή με τον όγκο του) αλυσίδα που τον κρατάει, επειδή όταν ήταν νεογέννητο ελεφαντάκι και του την φόρεσαν, δοκίμασε κάποιες φορές να την σπάσει και δεν τα κατάφερε...
Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ απ τον τζόγο που παίζει ο Έλληνας (όχι ο χαβουζοβοθρολιμανίσιος, πρόσεξε το) κάθε χρόνο επί του ποδοσφαίρου μας ΠΟΥ ΠΑΝΕ άραγε??? Και ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ σε ένα ευνομούμενο κράτος???
Το να μικραίνω λοιπόν τις απαιτήσεις μου ως Έλληνας πολίτης-οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. για να "προσαρμοστώ" στα "λογικά" δεδομένα του αθηνοκεντρικού καθεστώτος-τύραννου της ελληνικής "περιφέρειας" (όπως αρέσκονται να μας αποκαλούν πλέον οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι), το μόνο που θα δειχνε είναι ότι βαδίζω με παρωπίδες και μάλιστα με κλειστά τα μάτια πλέον απ την κούραση, σε κείνον ακριβώς τον δρόμο που με έχουν βάλει οι δυνάστες μου να κάνω και δεν πρόκειται να το δεχτώ-ανεχτώ ποτέ όσο ζω...
Γιατί τούτος ο δρόμος είναι ο εντελώς αντίθετος-λάθος δρόμος απ αυτόν που δείχνει η κοινή λογική (μου) και θέλουν να μου τον επιβάλουν κάνοντας (ευτυχώς, να και κάτι "θετικό") το άσπρο μαύρο...
Υ.Γ. Που σαι άραγε ρε stefanos και χάθηκες? Πόσα τρισεκατομμύρια δολάρια+ είχες πει ότι ξοδεύονται για την προπαγάνδα ετησίως ανά την υφήλιο? Ε να μην κάνουν και δουλειά τόσα μαρούλια, θα ταν λίγο extrem, δεν λέω...