Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport

Δημοσίευση από sic-4 »

elvetos giatros έγραψε:
danirifle έγραψε:εγώ ρε ελβετέ μου τι να πω?

δεν είχα εισιτήριο και δουλεύω Σάμο
πήγα έδωσα αίμα για να καταφέρω να πάρω άδεια και έκλεισα και αεροπορικά για θεσσαλονίκη, πήγαινε-έλα

χωρίς να έχω εισιτήριο, έτσι για την τρέλα. μήπως και καταφέρω να μπω με τα χίλια ζόρια
Ρε εγώ είπα στο διευθυντή του σχολείου του γιου μου ότι κανω μνημόσυνο στη συγχωρεμένη τη μάνα μου για να τον πάρω πιο νωρίς
Έκλεισα το ιατρείο
Άλλαξα την εφημερία μου
Εκλεισα αεροπορικα, νοίκιασα αυτοκίνητο και υποχρεώθηκα σε γνωστό του αδερφού μου για το δεύτερο εισιτήριο

Χαλάλι όλα να τα ξανακάνω, να τα ξαναπληρωσω
Αλλά στο διευθυντή του σχολείου τι να πω...ότι αναβλήθηκε το μνημόσυνο...; θα με πάρουν για τρελό

ενταξει.. μη μασας... θα σε περασουν για ...Ελληνα απλα :)
Εξηγησε του οτι στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα... αναβαλλονται μεχρι και τα μνημοσυνα... μια φορα πες του ειχε αναβληθει μεχρι και τελικος κυπελλου μια μερα πριν τη διεξαγωγη του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:
pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε: Ελλάδα (δεν) είναι μόνο η Αθήνα...Δικαιούνται απ όλη την επικράτεια φίλαθλοι να βλέπουν έναν Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος...Ο σκοπός του καταστατικού της ΕΠΟ είναι η προαγωγή κι η διάδοση του αθλήματος, να ξέρεις...

Αν το ονομάσουν Παναττικό ξέρω γω ή χαβουζοβοθρολιμανίσιο (γιατί τέτοιο ήταν ουσιαστικά 40 χρόνια+) ή έστω κάπως έτσι, ή ΑΑΑΑΝΝΝΝ φτάσουμε κάποτε σε επίπεδο Premier League, τότε φυσικά συμφωνώ μαζί σου...

Τα "ειρηνικά" κ.τ.λ. όμορφα-αθλητικά, είναι η παγίδα που μόνιμα μας ρίχνουν μέσα και μας κλέβουν 50+ χρόνια...

:nairepaok:
To Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα δε νομιζω οτι εχει σχεση εδω. Με το ιδιο επιχειρημα θα σου πει ο αλλος γιατι να μη γινει στα πηγαδια μια χρονια; Η στους Ζωσιμαδες; Αλλα αντε βολεψου μετα σαν ΠΑΟΚ με 2.500 η και λιγοτερα εισιτηρια ολα κι ολα ;) Εδω για τα 8 και λεμε δε φτανουν ουτε για ζητω

Προτιμω να ξερω οτι θα γινει στο Χ ΟΑΚΑ καθε χρονο και ας παιζουν Καστορια-Ατσαλενιος στον τελικο, απο το να εχουμε το τωρινο χαλι καθε φορα παντως. Γιατι η λυση "αποφασιστε γηπεδο στη τυχη στην αρχη της χρονιας" απλα δε γινεται Ελλαδα
Είναι μ@λ@κες οι Άγγλοι που το κάνουν στο Wembley, οι Γερμανοί στο Βερολίνο, οι Γάλλοι στο Παρίσι.
Ο τελικός ή θα γίνεται στην πρωτεύουσα της χώρας ή αν είναι να γίνει διπλός να βολεύονται άπαντες.

Δηλαδη οι Λονδρεζοι αντιμετωπιζουν την Μαντσεστερ οπως οι Αθηνεζοι τον ΠΑΟΚ;
Οπως ειπαν και αλλοι φιλοι πριν, αν γινουμε Πρεμιερ ας γινεται ο τελικος στο ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

προτείνω να αλλάξει ο τίτλος του παόντος topic ως εξής:
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ ??????????????????? ??:?? Paokmania Radio, laola & otesports1
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εβαλα για να ακουσω τι γινεται για τελικο αθηναικοπουστοραδιοφωνο:
"Γιατι τοση πρεμουρα για να γινει ο τελικος;;;"
"Αν ο ΠΑΟΚ συναινουσε να γινει σε αλλο γηπεδο το παιχνιδι δε θα υπηρχε κανενα προβλημα."

Δε μαμιεστε ρε μ@λακες;;;λιγη ντροπη ρε...καθικια...ξεφτιλες..

Ρε καραγκιοζακο αρδακι εσυ θα αποζημιωσεις ολα τα εισητηρια του κοσμου;;
Ρε μαλ@κα βαλτε ποσους τελικους θες στην γαμοαθηνα;;;
Ρε ηλιθιε γιατι να μη γινει στην Τουμπα το παιχνιδι και να συναινεσει η αεκ;;;

Αει σιχτιρρ κωπροσκυλο...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Στα ίδια (ράδιο)κύματα πλέουμε. Παρόμοιες αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

@Scientist@PAOK

Οπως μπηκαν και οπου εκατσαν οσοι δεν ειχαν εισιτηριο το 2001.Σε ΚΑΘΕ ντερμπι εδω και 10ετιες υπαρχουν υπεραριθμοι στις κερκιδες.Τωρα θα μας πειραξει?Χεστηκε η αελ στο αλωνι αν μπουν 500 ατομα παραπανω.Προτιμω αυτη τη λογικη,παρά των κομπλεξικων Αγγλων της τοττεναμ που αφησαν ΠΑΟΚτσηδες απ εξω ενω οι κερκιδες στο πανω διαζωμα δεν ειχαν γεμισει.
Στο φιναλε ας βγαλουν 500 εισιτηρια 'ορθιων' για αυτους που εχουν ξεμεινει.Αλλα τι να λεμε,εδω δεν γινονται τα βασικα...

Για το θεμα του γηπεδου πρεπει επιτελους να επικρατησει δικαιοσυνη.Οι επομενοι 15 τελικοι στους οποιους θα συμμετεχειο ΠΑΟΚ,ΠΡΕΠΕΙ να γινονται στη Θεσσαλονικη.Χαριλαου και Καυταντζογλειο.Διαφορετικα,ειμαστε μεγαλα κοροιδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ετσι, αυτο που ειπε ο Doomlord!

Στα του ματς, ακουσα οτι ο Πελκας θεωρειται σίγουρος και η μονη θεση που παιζει ειναι στο κεντρο, αναμεσα σε Κανιας-Μπις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε: Ελλάδα (δεν) είναι μόνο η Αθήνα...Δικαιούνται απ όλη την επικράτεια φίλαθλοι να βλέπουν έναν Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος...Ο σκοπός του καταστατικού της ΕΠΟ είναι η προαγωγή κι η διάδοση του αθλήματος, να ξέρεις...

Αν το ονομάσουν Παναττικό ξέρω γω ή χαβουζοβοθρολιμανίσιο (γιατί τέτοιο ήταν ουσιαστικά 40 χρόνια+) ή έστω κάπως έτσι, ή ΑΑΑΑΝΝΝΝ φτάσουμε κάποτε σε επίπεδο Premier League, τότε φυσικά συμφωνώ μαζί σου...

Τα "ειρηνικά" κ.τ.λ. όμορφα-αθλητικά, είναι η παγίδα που μόνιμα μας ρίχνουν μέσα και μας κλέβουν 50+ χρόνια...

To Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα δε νομιζω οτι εχει σχεση εδω. Με το ιδιο επιχειρημα θα σου πει ο αλλος γιατι να μη γινει στα πηγαδια μια χρονια; Η στους Ζωσιμαδες; Αλλα αντε βολεψου μετα σαν ΠΑΟΚ με 2.500 η και λιγοτερα εισιτηρια ολα κι ολα ;) Εδω για τα 8 και λεμε δε φτανουν ουτε για ζητω

Προτιμω να ξερω οτι θα γινει στο Χ ΟΑΚΑ καθε χρονο και ας παιζουν Καστορια-Ατσαλενιος στον τελικο, απο το να εχουμε το τωρινο χαλι καθε φορα παντως. Γιατι η λυση "αποφασιστε γηπεδο στη τυχη στην αρχη της χρονιας" απλα δε γινεται Ελλαδα
Εγώ πάλι Πέτρο μου προτιμώ και ΑΠΑΙΤΩ (γιατί όχι δηλαδή, μήπως θα έπρεπε να έχω απεμπολήσει κάθε δικαίωμα-απαίτηση μου σαν Έλληνας πολίτης-οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. μετά από τόση αδικία, τόση κλεψιά, τόση οικογενειαρχία, τόση βρωμιά και τόση αναξιοκρατία στην πέτσα του κασιδιού μου 50+ χρόνια?) να γίνει μια επέκταση του Πανθεσαλικού σε 80.000 θέσεις, κατάλληλα διαμορφωμένο (σύμφωνα με τις σημερινές τριτοκοσμικές ελληνικές-οπαδικές συνθήκες), έτσι ώστε να παίρνουν και οι δύο αντίπαλοι από 40.000 εισιτήρια και ούτε ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και να γίνεται κάθε χρόνο εκεί ο Τελικός Κυπέλλου...

Ή ακόμα καλύτερα να έχουμε 10 "Πανθεσαλικά", τέτοιου ακριβώς τύπου διαμορφωμένα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία θα φιλοξενούν τον Τελικό Κυπέλλου κάθε χρόνο με κυλιόμενη περιοδικότητα...

Δικαιολογίες του τύπου "δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα" μου φέρνουν στον νου το παράδειγμα του ελέφαντα στο τσίρκο που δεν δοκιμάζει καν να σπάσει την (σχετικά λεπτή με τον όγκο του) αλυσίδα που τον κρατάει, επειδή όταν ήταν νεογέννητο ελεφαντάκι και του την φόρεσαν, δοκίμασε κάποιες φορές να την σπάσει και δεν τα κατάφερε...

Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ απ τον τζόγο που παίζει ο Έλληνας (όχι ο χαβουζοβοθρολιμανίσιος, πρόσεξε το) κάθε χρόνο επί του ποδοσφαίρου μας ΠΟΥ ΠΑΝΕ άραγε??? Και ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ σε ένα ευνομούμενο κράτος???

Το να μικραίνω λοιπόν τις απαιτήσεις μου ως Έλληνας πολίτης-οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. για να "προσαρμοστώ" στα "λογικά" δεδομένα του αθηνοκεντρικού καθεστώτος-τύραννου της ελληνικής "περιφέρειας" (όπως αρέσκονται να μας αποκαλούν πλέον οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι), το μόνο που θα δειχνε είναι ότι βαδίζω με παρωπίδες και μάλιστα με κλειστά τα μάτια πλέον απ την κούραση, σε κείνον ακριβώς τον δρόμο που με έχουν βάλει οι δυνάστες μου να κάνω και δεν πρόκειται να το δεχτώ-ανεχτώ ποτέ όσο ζω...

Γιατί τούτος ο δρόμος είναι ο εντελώς αντίθετος-λάθος δρόμος απ αυτόν που δείχνει η κοινή λογική (μου) και θέλουν να μου τον επιβάλουν κάνοντας (ευτυχώς, να και κάτι "θετικό") το άσπρο μαύρο... ;)

Υ.Γ. Που σαι άραγε ρε stefanos και χάθηκες? Πόσα τρισεκατομμύρια δολάρια+ είχες πει ότι ξοδεύονται για την προπαγάνδα ετησίως ανά την υφήλιο? Ε να μην κάνουν και δουλειά τόσα μαρούλια, θα ταν λίγο extrem, δεν λέω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 05 Μάιος 2017, 10:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες το γηπεδο του τελικου θα ανακοινωθει μια ωρα πριν την εναρξη του αγωνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:D :opaokara: :opaokara:

Ελλάς, Ελλάς, η χώρα της πουστι@ς
και της ανοργανωσιάς!!!!

Υ.Γ. "Τι τους κοιτάτε ρε?
Βαράτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
goran 64

Sekeris4 έγραψε:@Scientist@PAOK

Οπως μπηκαν και οπου εκατσαν οσοι δεν ειχαν εισιτηριο το 2001.Σε ΚΑΘΕ ντερμπι εδω και 10ετιες υπαρχουν υπεραριθμοι στις κερκιδες.Τωρα θα μας πειραξει?Χεστηκε η αελ στο αλωνι αν μπουν 500 ατομα παραπανω.Προτιμω αυτη τη λογικη,παρά των κομπλεξικων Αγγλων της τοττεναμ που αφησαν ΠΑΟΚτσηδες απ εξω ενω οι κερκιδες στο πανω διαζωμα δεν ειχαν γεμισει.
Στο φιναλε ας βγαλουν 500 εισιτηρια 'ορθιων' για αυτους που εχουν ξεμεινει.Αλλα τι να λεμε,εδω δεν γινονται τα βασικα...

Για το θεμα του γηπεδου πρεπει επιτελους να επικρατησει δικαιοσυνη.Οι επομενοι 15 τελικοι στους οποιους θα συμμετεχειο ΠΑΟΚ,ΠΡΕΠΕΙ να γινονται στη Θεσσαλονικη.Χαριλαου και Καυταντζογλειο.Διαφορετικα,ειμαστε μεγαλα κοροιδα.
Αυτές Ιάσωνα, με το συμπάθιο, δεν είναι λογικές του Π.Α.Ο.Κ. που γνωρίζω εγώ πάντως, ούτε των αρχών του...

Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά εκτιμώ πως όποιος ξεκινήσει για τον τόπο του Τελικού δίχως εισιτήριο, θαρρώ ξαναλέω πως, όχι έστω το ελάχιστο καλό αλλά, μόνο ζημιά θα καταφέρει να προκαλέσει στον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!! ;)

Βάλτε τον εαυτό σας κάτω απ τον Π.Α.Ο.Κ. γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για μας να τον μεγαλώσουμε ως λαός...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Spiros_S έγραψε:Στα ίδια (ράδιο)κύματα πλέουμε. Παρόμοιες αντιδράσεις.
Συνειδητα ακουω μονο μουσικη στο αμαξι...
Ειπα για να δω τι γινεται να βαλω λιγο αθλητικα...
Ειλικρινα ειναι για κλωτσιες οι τυποι..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Είναι. Εγώ τις τελευταίες μέρες συνειδητά ακούω σπορ φμ για να ακούω τις αντιδράσεις τους.
Μερικές έχουν πολύ πλάκα. Ειδικά προχθές άκουσα έναν ακροατή να λέει "μακριά τις απατεωνιές σας από τον ολυμπιακό μας" και κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φαντασμα έγραψε:Kαλα σηκωνεσαι πρωινιατικα ανοιγεις να δεις κανενα νεο και εχει φυγει ολος ο καφες πανω στην οθονη απο τα γελια. Δεν σταματαει ποτε να εκπλησσει η γελοιοτητα και η πληρης ανικανοτητα του αθηνοκεντρικου κρατους να οργανωσει το οτιδηποτε. Δεν ειναι τυχαιο φυσικα, οταν το κρατος λειτουργει μονο με τους χειροτερους που ουτε γνωριζουν πως ουτε ενδιαφερονται για τον κοσμο αλλα ουτε και συνεπειες εχουν σε αυτα που κανουν τοτε τι να περιμενει κανεις; Σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρια συνεβαινε κατι τετοιο ολοι ανεξαρτητως οι εμπλεκομενοι θα ειχαν χασει τις δουλειες τους και ο προτζεκτ μανατζερ δεν θα βρισκε δουλεια ξανα ουτε σσν διοργανωτης γαμων.
Ποσο θα χαρω οταν αρχισουν οι μαζικες απολυσεις υπεραριθμων και αργομισθων δημοσιων υπαλληλων και ολοι αυτοι οι ρεμπεσκεδες θα πρεπει να ψαξουν δουλεια στον ιδιωτικο τομεα....
Έλεγα κι εγώ, δεν θα διαφωνήσουμε ποτέ εμείς οι δύο? 8-)

Τα τονισμένα τα περνάω χρόνια απ το μυαλό μου, αλλά πάντα καταλήγω να σκέφτομαι αν θα συναινούσα στο να αφήσουν ελεύθερα μετά από χρόνια αιχμαλωσίας (από νεογέννητα μάλιστα) για να συνεχίσουν τον βίο τους, όποια ζώα βάλεις με τον νου σου, τα οποία όμως θα βρίσκονταν πολύ χαμηλά στην αλυσίδα των θηρευτών... ;)

Και στο τέλος ποτέ δεν συναινώ, σκεπτόμενος πάντα ότι θα χάνονταν κρίμα κι άδικα κάποιες ψυχές...

Υ.Γ. Στο τέλος των προσλήψεων κι άλλων τέτοιων που περιγράφεις (στο τέλος δηλαδή της "αιχμαλωσίας" κι άλλων μικρών ζώων πλέον) για καμιά 20+ χρόνια και στην ανακατονομή των αργόμισθων σε θέσεις που θα δουλέψουν και φυσικά θα προσφέρουν ουσιαστικά, φυσικά συναινώ και μάλιστα μετ επιτάσεως... :)
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Spiros_S έγραψε:Είναι. Εγώ τις τελευταίες μέρες συνειδητά ακούω σπορ φμ για να ακούω τις αντιδράσεις τους.
Μερικές έχουν πολύ πλάκα. Ειδικά προχθές άκουσα έναν ακροατή να λέει "μακριά τις απατεωνιές σας από τον ολυμπιακό μας" και κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια. :lol: :lol:
μην ακούτε αθλητικά όταν οδηγάτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”