sourmenetes έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:sourmenetes έγραψε:
Νταξει παιδια βλεπουμε αλλο ματς.
Πριν το χτυπημα του ματος του τη χωνει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ο μπεργκ;;
Όχι.
Αλλά ούτε και του Μάτος είναι για κόκκινη.
Αλλο ματς βλεπαμε.αφου μονο εγω την ειδα το εκτος φασης σπρωξιμο.
Σούρμε, αν ήταν σπρώξιμο του Μπεργκ, πρέπει σίγουρα να αναθεωρηθεί το λήμμα του ρήματος στο λεξικό.
Γενικά, ρε συ, νομίζω ότι είναι ανούσια η κουβέντα για αυτή τη φάση.
Του κολλάει λίγο ο Μπεργκ, του ρίχνει μία μικρό-μουλωχτή ο δικός μας, σωστά ο διαιτητής έκανε συστάσεις σε αμφότερους και έληξε το ζήτημα.
Παίρνω απλώς αφορμή από εδώ και λέω ότι το έχουμε παραχέσει οπαδοί, παίκτες και διαιτητές σε τέτοιες φάσεις.
Αδιανόητοι θεατρινισμοί, ιαχές για αποβολές εκατέρωθεν, παίκτες να πηγαίνουν καροτσάκι τον διαιτητή, ακόμη και στα απλά φόυλ το βλέπεις αυτό. Γίνεται ένα απλό τάκλιν - φάουλ, σηκώνεται κι ωρύεται ο πάγκος και στο καφενείο ακούγονται επιφωνήματα σαν να πήγε σε τσοντάδικο κάποια τάξη παρθεναγωγείου. Το έχουμε διαλύσει το ομορφότερο παιχνίδι του κόσμου.
Λήγω το οφφ τόπικ λέγοντας ότι ρε παίδες, έχουμε δει σφαγές και σφαγές.
Υπάρχει η φάση του χεριού που εγώ θεωρώ ότι δίνεται αλλά δεν το λέω μαρς γιατί ο παίκτης τους έχει την πλάτη γυρισμένη δεν έχει καμια συναίσθηση ή πρόθεση (θεωρώ εγώ) να κάνει πέναλτι.
Επίσης δεν θεωρώ ότι στο σύνολό του ο πιεθαρχικός έλεγχος δημιούργησε δύο μέτρα και σταθμά.
Χώρια που αν ο Μάτος ήταν στην αντίπαλη ομάδα, θα γράφαμε τώρα ότι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί.
Ας παίζαμε κι εμείς δυνατά και αντρίκια, κι αν δεν μας άφηνε ο διαιτητής, όλοι θα το λέγαμε.
Μην μπερδεύετε τα πράγματα, μην ταμπελοποιείτε αυτούς που λένε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαιτησία ως σκύβοντες το κεφάλι και συμβιβασμένους με τα λίγα. Το αντίθετο ισχύει, τουλάχιστον για όσους το έχουν γράψει εδώ στο φόρουμ ή τουλάχιστον για σχεδόν όλους από αυτούς. Τα πολλά θέλουν. Τον ΠΑΟΚ να παίζει σαν ΠΑΟΚΑΡΑ, με την καύλα και τον αέρα της ομαδάρας και να τους πατάει όλους.
Σε ένα πάντως, θα συμφωνήσω με όλους τους διαφωνούντες.
Σε δύο βδομάδες το κλίμα στην Τούμπα θα πρέπει να είναι τόσο φλεγόμενο, που το 2-0 στο ημίωρο να μην θεωρείται τίποτα το σπουδαίο.
Όσοι θέλετε να γκρινιάξετε στο γήπεδο και δεν το πιστεύετε, καθήστε σπίτι.
Παίδες, νομίζω ο καθένας μετά από εκατοντάδες ποστ, δείχνει σε ποια κατηγορία ανήκει
- αν είναι θετικής σκέψης, που καταλαβαίνει τα στραβά, αλλά προσπαθεί να βγάλει θετική ενέργεια
- αν είναι επαγγελματίας κυνηγός γκρινιάρηδων, σαν μοντέρνος κυνηγός μαγισσών και θέλει ψυχαναγκαστικά να κάνει το άσπρο μαύρο, προκειμένου να μην δει την αλήθεια κατάματα
- αν είναι επαγγελματίας γκρινιάρης, και κατά βάθος χαίρεται στην ιδέα ότι η ομάδα θα κάνει κλαρίνα, για να επιδοθεί στο λυτρωτικό για τον ίδιο σπορ του κραξίματος
- αν επισημαίνει τα θετικά και τα αρνητικά, αν σκυλιάζει στην ιδέα της ήττας του ΠΑΟΚ και είναι στους 7 ουρανούς στην ιδέα της νίκης, και παρά την επισήμανση των αρνητικών θα πάει στο γήπεδο για να στηρίξει ανατροπή όχι από 2-0, αλλά κι από 6-0 γιατί στο μυαλό του ο ΠΑΟΚ όλα τα μπορεί.