ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2

Δημοσίευση από CCCP »

Σε ντερμπι θα υπαρχει δυναμη, δεν υπαρχει κατι το ιδιετερα σκληρο απο τον ηρακλη.

Το μεγαλυτερο αντιαθλητικο σημειο του ματς ειναι ο αγωνιστικος χωρος...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Fawkes έγραψε:Με απογοήτευσε ο Ιβιτς σήμερα, περίμενα από αυτόν που ήξερε ακριβώς τι θα συναντήσουμε σήμερα να είναι ψύχραιμος. Όσο λάθος και να παίζει ο Μπίσέ δεν φέρεσαι έτσι . Οι παίκτες με τέτοιο ξύλο τι θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή; ελπίζω να παίξουμε με μυαλό στο β γιατί ο κόρακας πιστεύω δεν θα διστάσει να μας αφήσει με 10

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένας προπονητής μπορεί να δεχτεί πολλά απ έναν παίκτη του όχι όμως αδιαφορία και γραψαρχιδισμο
Τον κανείς μια παρατήρηση και δεύτερη δεν έχει...Τον βγάζεις έξω. Είναι απαράδεκτο να περπατάει από τα πρώτα λεπτά.
Στον ΠΑΟΚ για να παίζεις θα πρέπει να τα δίνεις ολα
black death

Δημοσίευση από black death »

pgetsos έγραψε:Εγώ θα πω μόνο πως αυτό το γκολ, για παράδειγμα, δίνει μια χαρά πατήματα στον Σάββα της καρδιάς μας να κάνει μια βδομάδα προπαγάνδα για την διαιτησία...

http://www.sdna.gr/sites/default/files/ ... ffside.jpg

Απλά για όσους λένε για βηματισμό

Είναι υπερβολικό για να είναι λάθος, Εγώ επιμένω θα έχουμε μια βδομάδα ακόμα καρναβάλια και πείτε εσείς ότι θέλετε
Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Dimg4 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
για το μη γινομαστε γαυροι τρως κραξιμο
Για να κλεισει το θεμα επιτελους: αναφερομουν στην νοοτροπια ορισμενων μελων που εγραψαν σχολια τυπου ''και να ηταν οφ σαιντ στα @@ μας'' και ''ο εποπτης δεν το ειδε '' κτλ! Στη νοοτροπια αυτη αναφερθηκα και μονο. Θα απολογουμΑΙ ως αυριο ρε σεις;αν ειναι να μη ξαναγραψω τιποτα εδω μεσα !ΗΜΑΡΤΟΝ!

Εσενα σου αρεσει αυτη η νοοτροπια; Γενικα αρεσει σε κανεναν να βαζουμε γκολ οφ σαιντ;; Ουτε το νομιζω ουτε και θελω να πιστευω κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

χαλαρα λεμε ευνοηθηκαμε αφου....Δε τρεχει τιποτα αλλωστε εχουμε τη δευτερη καλυτερη διαιτησια μετα το γαυρο! οχι?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Asimos έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.

Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
Θες που θες να κραξεις ρε Άσιμε, θυμήσου τουλάχιστον τα usernames που κατηγορείς... Δεν έχουμε μόνο έναν οπαδό στα Γιάννενα
pilotos έγραψε:Κανελλοσκουληκογαυρακη, άι πηδηξου φελε

SM-G935F
+1
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχουμε καταντησει πιο γραφικοι και απο τη Σαντορινη.Κατα τη διαρκεια ενος αγωνα και θα ευνοηθεις και θα :D αδικηθεις.
Εαν τους κοψει 3-4 οφσαϊντ και μας χαρισει κανα δυο κοκκινες,τοτε να μιλησετε για γαυρους!!!
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

evripidis4 έγραψε:Γ#$#&κάναλο νόβα θα φας τρελό κόψιμο...σας πονάει ο ΠΑΟΚ..κι εσένα από το μετρόκολις περισσότερο από όλους...

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούω το Μετρόπολις και αυτό το πουστράκι που σχολιάζει (μάλλον ο Μπούζος είναι) μας εξηγεί πόσο ακούσιο ήταν το χέρι στο (καταφανέστατο) πέναλτι και το πόσο οφσάιντ ο Πρίγιο στο γκολ. Και βέβαια ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα μεταξύ Ίβιτς-Μπίσε.

Άκουσα λίγο για να δω πόσο στημένος είναι, αλλάζω αμέσως συχνότητα.

Γαμιόλες που γίνατε φίρμες στην πλάτη της ομάδας τόσα χρόνια.

Συγνώμη από τους Mods για το λεξιλόγιο αλλά με έχουν σκάσει τόσο καιρό.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

black death έγραψε: Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
Μπες στο σάιτ της Νόβα Και δες το γκολ να κρίνεις μόνος σου
black death

Δημοσίευση από black death »

pgetsos έγραψε:
black death έγραψε: Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
Μπήκα, δεν υπάρχει αυτό το ριπλει στο σαιτ της Νόβα. Το έδειξαν αρκετά μετά το γκολ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

episimos73 έγραψε:
evripidis4 έγραψε:Γ#$#&κάναλο νόβα θα φας τρελό κόψιμο...σας πονάει ο ΠΑΟΚ..κι εσένα από το μετρόκολις περισσότερο από όλους...

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούω το Μετρόπολις και αυτό το πουστράκι που σχολιάζει (μάλλον ο Μπούζος είναι) μας εξηγεί πόσο ακούσιο ήταν το χέρι στο (καταφανέστατο) πέναλτι και το πόσο οφσάιντ ο Πρίγιο στο γκολ. Και βέβαια ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα μεταξύ Ίβιτς-Μπίσε.

Άκουσα λίγο για να δω πόσο στημένος είναι, αλλάζω αμέσως συχνότητα.

Γαμιόλες που γίνατε φίρμες στην πλάτη της ομάδας τόσα χρόνια.

Συγνώμη από τους Mods για το λεξιλόγιο αλλά με έχουν σκάσει τόσο καιρό.
Ελεύθερα για αυτούς :lol:
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Σαν να μπήκαμε πιο σοβαρά στο 2ο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

black death έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Μπήκα, δεν υπάρχει αυτό το ριπλει στο σαιτ της Νόβα. Το έδειξαν αρκετά μετά το γκολ.
Εννοούσα το γκολ γενικά. Είμαι από κινητό οπότε Ότι θες μετά. Ας κλείσει γενικά η κουβέντα 1 ώρα κλείνει σχεδόν
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μπραβο ρε κρεσπουρα!
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

pgetsos έγραψε:
Asimos έγραψε:
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.

Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
Θες που θες να κραξεις ρε Άσιμε, θυμήσου τουλάχιστον τα usernames που κατηγορείς... Δεν έχουμε μόνο έναν οπαδό στα Γιάννενα
pilotos έγραψε:Κανελλοσκουληκογαυρακη, άι πηδηξου φελε

SM-G935F
+1
Κριμα...πραγματικα κριμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”