ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Σε ντερμπι θα υπαρχει δυναμη, δεν υπαρχει κατι το ιδιετερα σκληρο απο τον ηρακλη.
Το μεγαλυτερο αντιαθλητικο σημειο του ματς ειναι ο αγωνιστικος χωρος...
Το μεγαλυτερο αντιαθλητικο σημειο του ματς ειναι ο αγωνιστικος χωρος...
- desperando
- Επικοινωνία:
Ένας προπονητής μπορεί να δεχτεί πολλά απ έναν παίκτη του όχι όμως αδιαφορία και γραψαρχιδισμοFawkes έγραψε:Με απογοήτευσε ο Ιβιτς σήμερα, περίμενα από αυτόν που ήξερε ακριβώς τι θα συναντήσουμε σήμερα να είναι ψύχραιμος. Όσο λάθος και να παίζει ο Μπίσέ δεν φέρεσαι έτσι . Οι παίκτες με τέτοιο ξύλο τι θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή; ελπίζω να παίξουμε με μυαλό στο β γιατί ο κόρακας πιστεύω δεν θα διστάσει να μας αφήσει με 10
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κανείς μια παρατήρηση και δεύτερη δεν έχει...Τον βγάζεις έξω. Είναι απαράδεκτο να περπατάει από τα πρώτα λεπτά.
Στον ΠΑΟΚ για να παίζεις θα πρέπει να τα δίνεις ολα
-
Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;pgetsos έγραψε:Εγώ θα πω μόνο πως αυτό το γκολ, για παράδειγμα, δίνει μια χαρά πατήματα στον Σάββα της καρδιάς μας να κάνει μια βδομάδα προπαγάνδα για την διαιτησία...
http://www.sdna.gr/sites/default/files/ ... ffside.jpg
Απλά για όσους λένε για βηματισμό
Είναι υπερβολικό για να είναι λάθος, Εγώ επιμένω θα έχουμε μια βδομάδα ακόμα καρναβάλια και πείτε εσείς ότι θέλετε
- aspromaura ioannina
Για να κλεισει το θεμα επιτελους: αναφερομουν στην νοοτροπια ορισμενων μελων που εγραψαν σχολια τυπου ''και να ηταν οφ σαιντ στα @@ μας'' και ''ο εποπτης δεν το ειδε '' κτλ! Στη νοοτροπια αυτη αναφερθηκα και μονο. Θα απολογουμΑΙ ως αυριο ρε σεις;αν ειναι να μη ξαναγραψω τιποτα εδω μεσα !ΗΜΑΡΤΟΝ!Dimg4 έγραψε:για το μη γινομαστε γαυροι τρως κραξιμοaspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Εσενα σου αρεσει αυτη η νοοτροπια; Γενικα αρεσει σε κανεναν να βαζουμε γκολ οφ σαιντ;; Ουτε το νομιζω ουτε και θελω να πιστευω κατι τετοιο.
χαλαρα λεμε ευνοηθηκαμε αφου....Δε τρεχει τιποτα αλλωστε εχουμε τη δευτερη καλυτερη διαιτησια μετα το γαυρο! οχι?
Θες που θες να κραξεις ρε Άσιμε, θυμήσου τουλάχιστον τα usernames που κατηγορείς... Δεν έχουμε μόνο έναν οπαδό στα ΓιάννεναAsimos έγραψε:Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
+1pilotos έγραψε:Κανελλοσκουληκογαυρακη, άι πηδηξου φελε
SM-G935F
Εχουμε καταντησει πιο γραφικοι και απο τη Σαντορινη.Κατα τη διαρκεια ενος αγωνα και θα ευνοηθεις και θα
αδικηθεις.
Εαν τους κοψει 3-4 οφσαϊντ και μας χαρισει κανα δυο κοκκινες,τοτε να μιλησετε για γαυρους!!!

Εαν τους κοψει 3-4 οφσαϊντ και μας χαρισει κανα δυο κοκκινες,τοτε να μιλησετε για γαυρους!!!
- episimos73
Ακούω το Μετρόπολις και αυτό το πουστράκι που σχολιάζει (μάλλον ο Μπούζος είναι) μας εξηγεί πόσο ακούσιο ήταν το χέρι στο (καταφανέστατο) πέναλτι και το πόσο οφσάιντ ο Πρίγιο στο γκολ. Και βέβαια ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα μεταξύ Ίβιτς-Μπίσε.evripidis4 έγραψε:Γ#$#&κάναλο νόβα θα φας τρελό κόψιμο...σας πονάει ο ΠΑΟΚ..κι εσένα από το μετρόκολις περισσότερο από όλους...
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκουσα λίγο για να δω πόσο στημένος είναι, αλλάζω αμέσως συχνότητα.
Γαμιόλες που γίνατε φίρμες στην πλάτη της ομάδας τόσα χρόνια.
Συγνώμη από τους Mods για το λεξιλόγιο αλλά με έχουν σκάσει τόσο καιρό.
Μπες στο σάιτ της Νόβα Και δες το γκολ να κρίνεις μόνος σουblack death έγραψε: Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
-
Μπήκα, δεν υπάρχει αυτό το ριπλει στο σαιτ της Νόβα. Το έδειξαν αρκετά μετά το γκολ.pgetsos έγραψε:Μπες στο σάιτ της Νόβα Και δες το γκολ να κρίνεις μόνος σουblack death έγραψε: Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
Ελεύθερα για αυτούςepisimos73 έγραψε:Ακούω το Μετρόπολις και αυτό το πουστράκι που σχολιάζει (μάλλον ο Μπούζος είναι) μας εξηγεί πόσο ακούσιο ήταν το χέρι στο (καταφανέστατο) πέναλτι και το πόσο οφσάιντ ο Πρίγιο στο γκολ. Και βέβαια ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα μεταξύ Ίβιτς-Μπίσε.evripidis4 έγραψε:Γ#$#&κάναλο νόβα θα φας τρελό κόψιμο...σας πονάει ο ΠΑΟΚ..κι εσένα από το μετρόκολις περισσότερο από όλους...
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκουσα λίγο για να δω πόσο στημένος είναι, αλλάζω αμέσως συχνότητα.
Γαμιόλες που γίνατε φίρμες στην πλάτη της ομάδας τόσα χρόνια.
Συγνώμη από τους Mods για το λεξιλόγιο αλλά με έχουν σκάσει τόσο καιρό.

Εννοούσα το γκολ γενικά. Είμαι από κινητό οπότε Ότι θες μετά. Ας κλείσει γενικά η κουβέντα 1 ώρα κλείνει σχεδόνblack death έγραψε:Μπήκα, δεν υπάρχει αυτό το ριπλει στο σαιτ της Νόβα. Το έδειξαν αρκετά μετά το γκολ.pgetsos έγραψε:Μπες στο σάιτ της Νόβα Και δες το γκολ να κρίνεις μόνος σουblack death έγραψε: Στο συγκεκριμένο καρέ φαίνεται αν έχει φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του Ματος;
- aspromaura ioannina
Κριμα...πραγματικα κριμαpgetsos έγραψε:Θες που θες να κραξεις ρε Άσιμε, θυμήσου τουλάχιστον τα usernames που κατηγορείς... Δεν έχουμε μόνο έναν οπαδό στα ΓιάννεναAsimos έγραψε:Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.+1pilotos έγραψε:Κανελλοσκουληκογαυρακη, άι πηδηξου φελε
SM-G935F