8. Amr Warda
Re: 74.Amr Warda
Δεν προλαβα να σε δω απο ατυχια σημερα. Το 4ο γκολ ειναι ποιημα εξαιτιας και των δυο σας.
Θα περιμενω λιγο ακομα να σε δω για να σε κρινω αλλα μ'αρεσει που φαινεσαι αερατος και γρηγορος και σε μυαλο και σε πραξη.
Θα περιμενω λιγο ακομα να σε δω για να σε κρινω αλλα μ'αρεσει που φαινεσαι αερατος και γρηγορος και σε μυαλο και σε πραξη.
- navigator11
Κι έλεγα ποιόν μου θυμίζει; Τον τύπο που παρουσιάζει ρε το quizdom the show! Φισφης!!!
Φαινεται οτι εχει πολυ ορεξη και θελει να παιρνει προσπαθειες.Τακτικα ειναι αρκετα πισω λογω των λιγων ημερων του στην ομαδα βεβαια,αλλα αυτο θα αλλαξει.
Φαινεται εξυπνη κινηση απο Μιχελ η αποκτηση του συγκεκριμενου
Φαινεται εξυπνη κινηση απο Μιχελ η αποκτηση του συγκεκριμενου
- Μπαρκαρούτσος
Stand-up comedian*navigator11 έγραψε:Κι έλεγα ποιόν μου θυμίζει; Τον τύπο που παρουσιάζει ρε το quizdom the show! Φισφης!!!
-
- back in black
Παίχτης με αστείρευτο ταλέντο και τεχνική με την μπάλα στα πόδια...Ο νέος Φαραώ του
???
Έχει θαρρώ πολλές προοπτικές να γίνει σημείο αναφοράς για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας στα χέρια του Βλάντο, φυσικά ενσωματώνοντας με τον καιρό όλα τα παραπάνω προσόντα του στις τακτικές ομαδικών προσπαθειών μας!!!!

Έχει θαρρώ πολλές προοπτικές να γίνει σημείο αναφοράς για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας στα χέρια του Βλάντο, φυσικά ενσωματώνοντας με τον καιρό όλα τα παραπάνω προσόντα του στις τακτικές ομαδικών προσπαθειών μας!!!!

-
Ταχύτητα επιπέδου ενρικε έχει για να μπορεί να παίξει στα άκρα τον είχε παρακολουθήσει κανεις στον Παναιτωλικό αν έπαιξε καθολου εκεί ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πόσο χρονών είπαμε είναι;
Γιατί κάτι άλλοι, είναι ταλέντα...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί κάτι άλλοι, είναι ταλέντα...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Στο πρωτο ημίχρονο αν και ορεξάτος δεν του βγηκε τίποτε, εχοντας πολλές λάθος πάσες και είχε μια εφεση στο κάτι παραπάνω. Στο β όμως ήταν πολύ ανεβασμενος, ότι καλό κάναμε από τα πόδια του περνουσε.
Εχει καλα στοιχεία κ αντίληψη μεσοεπιθετικά κ οτι παιζει αξιοπρεπείς κ δεκα κ πλαγια υπέρ χρήσιμο για ροτεισον
Για να θεωρηθεί βασικος βεβαια θελει πολλα παραπανω
Για να θεωρηθεί βασικος βεβαια θελει πολλα παραπανω