97. Λάζαρος Λάμπρου
- painkiller4
Re: Λάζαρος Λάμπρου
Λοιπόν θα τολμήσω να πω ότι ο παίκτης δεν το κουνάει από δω και ότι θα αρπάξει την ευκαιρία και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Δείχνει θέληση και πάθος να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε. Το κεφάλι κάτω και δουλειά μικρέ.
- Sick Bastard
Το σίγουρο είναι αυτό που λες, ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε, αλλά πιστεύω ότι ο Λαζαράκος "ήρθε για να μείνει"...Tolaros έγραψε:Μη βιάζεστε... με παιδάκια έπαιζε.
Με παιδάκια ο Ρετζιάς βγήκε μβπ σε παγκόσμιο
Θα δείξει η συνέχεια και γι αυτόν λοιπόν...Έχει την ευκαιρία στα πόδια του και πιστεύω να την κάνει ΓΚΟΛ...

Υ.Γ. Κι ο Jaba με παιδάκια έπαιζε χθες, αλλά..........................
Ο Τζαμπας πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα. Εγώ είδα ένα θεριό ετών 19 που άμα τζατζάρει το Λάμπρου μπορεί να τον ψάχνουμε. Προσωπικά ενθουσιάστηκα με τη σωματοδομή του, την ταχύτητα του την ξέρουμε, στο χέρι του είναι να αφήσει εποχή
- john4serres
Γιατι ο Λαμπρου τι ειναι; Κανενα ψευτικο παιδακι;
Εχει βελτιωσει το σωμα του και υπαρχει διαφορά σε σχεση με τις εμφανισεις του στον Ηρακλη.
Εχει βελτιωσει το σωμα του και υπαρχει διαφορά σε σχεση με τις εμφανισεις του στον Ηρακλη.
Μα κι ο Λάμπρου πρώτη φορά "την φόρεσε την φανέλα" και ο αντίπαλος ήταν ο ίδιος...
Μιλάω για ατομικά χαρακτηριστικά, ωφέλιμα για την ομάδα, τα οποία έδειξε ΧΘΕΣ ο ένας, ενώ ο άλλος δεν... :ugeek:
Τέσπα, το μέλλον είναι εδώ και για τους δύο, όπως κι η ίδια πίστωση χρόνου ελπίζω, οπότε θα φανούν όλα...

Μιλάω για ατομικά χαρακτηριστικά, ωφέλιμα για την ομάδα, τα οποία έδειξε ΧΘΕΣ ο ένας, ενώ ο άλλος δεν... :ugeek:
Τέσπα, το μέλλον είναι εδώ και για τους δύο, όπως κι η ίδια πίστωση χρόνου ελπίζω, οπότε θα φανούν όλα...

Συμφωνω,ποδοσφαιρικα ο Λαμπρου εδειξε καλυτερα πραγματα απο το Βραζιλιανακι,για μενα ηταν φυσιολογικο για πολλους λογους.
- sourmenetes
- Moderator
Ισχυει...Tolaros έγραψε:Ο Τζαμπας πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα. Εγώ είδα ένα θεριό ετών 19 που άμα τζατζάρει το Λάμπρου μπορεί να τον ψάχνουμε. Προσωπικά ενθουσιάστηκα με τη σωματοδομή του, την ταχύτητα του την ξέρουμε, στο χέρι του είναι να αφήσει εποχή
Ο ζαμπα μοιαζει σαν παικτης 25 ετων σωματοδομικα.
Ο λαμπρου μ αρεσε πολυ.φαινεται μυωμενος,εχει τεχνικη,εχει κινηση,επαιξε καλα την πλευρα,βοηθησε πισω.
Σουτ δεν ξερω αν εχει.
Παίκτες με τη σωματοδομή του Λάμπρου και του Πέλκα είναι πολύ δύσκολο να κανουν καριέρα. Πρεπει στην ηλικία 18-21 να δουλέψουν πολύ ώστε να κανουν το step-up στο επαγγελματικό ποδοσφαιρο.
Φαίνεται πως έχει δουλέψει ο μικρός, οπως και ο Πέλκας, και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται πως έχει δουλέψει ο μικρός, οπως και ο Πέλκας, και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Διαφωνώ! Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε , ανεξαρτήτου ύψους και σωματοδομής, αρκεί φυσικά να το δουλέψει!
- Παλαιολόγος
- back in black
Ομολογώ ότι δεν τον είχα παρατηρήσει αρκετά πέρσυ στο νιόνιο. Σε σχέση όμως με το πως ήταν όταν ήρθε σε εμάς και το πως εμφανίσθηκε εχθές έχει διαφορά, δείχνει πιο δυνατός και κυρίως πιο αποφασισμένος να παλαίψει για να δικαιωθεί στον ΠΑΟΚ.
Στη χθεσινή του πρώτη εμφάνιση έδειξε σίγουρα πιο έτοιμος απο τον βραζιλιάνο και όσο για τους ταγαρολισγάρες του Ελληνικού πρωταθλήματος που έχει να αντιμετωπίσει, νομίζω ότι με βάση τα νούμερα του μπορεί μια χαρά (27 αγώνες 7 γκολ, 2 ασίστ)
Στη χθεσινή του πρώτη εμφάνιση έδειξε σίγουρα πιο έτοιμος απο τον βραζιλιάνο και όσο για τους ταγαρολισγάρες του Ελληνικού πρωταθλήματος που έχει να αντιμετωπίσει, νομίζω ότι με βάση τα νούμερα του μπορεί μια χαρά (27 αγώνες 7 γκολ, 2 ασίστ)