Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ace79grpaok
Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Kgeo δεν γουστάρω να με πιδανε αλλα δεν θα διακιολογω το φαντάσμα που έπαιξε Σήμερα στην Βέροια,λαμογιο το κοράκι αλλα προβληματική η ομάδα για τρίτο παιχνίδι .Αν εσύ βλέπεις αλλα δικαίωμα σου αλλα το να τα ρίχνω συνεχει α όλα την διαιτησία δίνει αλλοθι στην ομάδα και σε έναν απαράδεκτο σήμερα ιβιτς που έκανε εκτεταμένο ροτεισον ενώ έχει 15 μέρες ξεκούραση.
- The_Stalker
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό από το 24.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.
- ace79grpaok
Είσαι στα ψέματα σου αιχμάλωτηηηηηηηηMANIAKOS έγραψε:Άλλοθι δεν εχεις άλλοθι
Καλά. Ας ήταν μηδέν ένα όπως έπρεπε και θα ήθελα να δω τη βεροια που στο β ήταν με οκτώ και εννιά μέσα στην περιοχή της και τρία λεπτά για κάθε πλάγιο. Τεσπα. Εγώ λέω αλλοίωση αποτελέσματος, πάλι. Ναι, λάθη στο πως πίεσε το ματς, έπρεπε να έχει πάρει τον τιαμ πιστεύω εγώ, ίσως να έβαζε Κίτσιου αντί μαλεζα αλλά εκ των υστέρων πάντα όλοι κάτι παραπάνω ξέρουμε. Ακόμα και ο ίδιος.απλα δεν έχει load game η ζωή. Εκεί είναι το θέμα. Ότι ακόμα και κακός, δεν πήρες αυτό που αξίζες βαθμολογικα,πάλι.
Επίσης, ποια είναι τα τρία ματς. Με την Ξάνθη δεν ήμουν κακός, ήμουν επιπολαιος. Σήμερα ήμουν κακός, στο λιμπερετς δεν ξέρω. Το πήρε ο Κλάους εκεί. Και ο λαός πάνω από όλα . Σήμερα πολύ μουρμούρα και λίγο ΠΑΟΚ.
Επίσης, ποια είναι τα τρία ματς. Με την Ξάνθη δεν ήμουν κακός, ήμουν επιπολαιος. Σήμερα ήμουν κακός, στο λιμπερετς δεν ξέρω. Το πήρε ο Κλάους εκεί. Και ο λαός πάνω από όλα . Σήμερα πολύ μουρμούρα και λίγο ΠΑΟΚ.
ace79grpaok έγραψε:Είσαι στα ψέματα σου αιχμάλωτηηηηηηηηMANIAKOS έγραψε:Άλλοθι δεν εχεις άλλοθι
- anekfrastos
Παίζεις με μία ομάδα πολύ κατώτερη σου. Κανείς αγωνιστικά οτι είναι δυνατόν για να χάσεις βαθμους. Λάθος στήσιμο, λάθος επιλογή παικτών, κακή απόδοση οσων ξεκίνησαν βασικοι, παρά το "ροτέισον".Odi έγραψε:
Τρίτον:Όσοι βλέπετε μπάλα και γράφετε αυτά τα "Μας ακύρωσε γκολ,αλλά ας μείνουμε στην εμφάνιση που ήταν κακή",καλύτερα να δείτε λίγο τέννις ή μπάτμιντον γιατί στην μπάλα δεν χρειάζεται να είσαι η Μπαρτσελόνα για να κερδίσεις.Μια φάση,ένα γκολ και γεια σας
Ή τραγωδία δεν είναι όμως αυτή για μένα. Είναι ότι ακόμα και αν μετρούσε το γκολ, αυτό εμένα δε θα μου έδινε καμία βεβαιότητα ότι τελικά θα κέρδιζαμε.
Τόσο χάλια κατεβηκαμε. Σε όσα ματς θυμάμαι, δε μου έρχεται περίπτωση που ακύρωση κανονικού γκολ δε θα τη θεωρουσα καθοριστικής σημασίας.
Ε σημερα, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 10λεπτο με την είσοδο του Μπισε, έβλεπα μία ομάδα που δε δικαιούται τίποτα αγωνιστικά.
Και ακόμα και αν τελικά κέρδιζαμε, η εικόνα αυτή θα ήταν.
Στα ματς με Αγιαξ, αστερα και Παναιτωλικό ή ομάδα μου έδειξε ότι μπορεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία 3 ματς έγινε ένα ακατανόητο για μένα πισωγυρισμα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που σε 15 μέρες δίνουμε 5 ματς, έχοντας καραμπαγκ εκτός και καπάκι γκέι εκτός.
Αν ή ομάδα έπαιζε καλά και φερναμε χ ή ακόμα και να χάναμε, να είστε σίγουροι ότι δε θα ημουν τόσο απογοητευμένος.
Αλλά σήμερα είδα ένα εκτρωμα και μάλιστα αδικαιολόγητο.
Ας ελπισουμε ότι πήραν το μάθημα τους (κυρίως ο προπονητής) και ότι θα επιστρέψουμε στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.
Κα το "ένα γκολ και γειά σας" το κάναμε την Πέμπτη. Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά ούτε μπορείς να στηρίζεις το αγωνιστικό πλάνο σου στη λογικη αυτή. Ειδικά όταν -ξαναλεω- παίζεις με πολύ κατώτερες ομάδες.
Είναι δυνατόν να λέμε "πάμε για 1 φάση, 1γκολ και γειά σας" με τη Βεροια; Πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι με τη Βεροια;;;
Αυτό καν' το με τη Φιορεντίνα, με τη Ντόρτμουντ.
Ε όχι και με τη Βεροια!
Δεν κάναμε μια φάση. Κάναμε περισσότερες και όμως και χωρίς να παίξουμε καλά, να πνιξουμε τον αντίπαλο, φάσεις βγάλαμε. Κουλουρης. Τζλμα που χτύπησε κτλ. . Ακόμα και τα στημένα που ειπώθηκε μια στιγμή και χωρίς να έχω δει τα στιγμιότυπα θυμάμαι μια του μαλεζα που ήταν αφυλαχτος στη μικρή περιοχή απλά πήγε η κεφαλια αλου για αλλού.
Και που να ήταν μηδέν ένα και να έμπαινε ο μπισεσβαρ... Με χώρο... Τι να λέμε τώρα... Τεσπα... Άλλοθι ρε ace ναι ρε.
Που ο αλλος έλεγε τον ιβιτς να πάει να.... Ένα ΠΑΟΚ σε όλο το ματς δεν είπε ο μπαγλαμας.
Και που να ήταν μηδέν ένα και να έμπαινε ο μπισεσβαρ... Με χώρο... Τι να λέμε τώρα... Τεσπα... Άλλοθι ρε ace ναι ρε.
Που ο αλλος έλεγε τον ιβιτς να πάει να.... Ένα ΠΑΟΚ σε όλο το ματς δεν είπε ο μπαγλαμας.
- anekfrastos
Ε άμα το πάμε έτσι, και οι άλλοι έκαναν 2 φάσεις που θα μπορούσαν να σκοράρουν.K_geo έγραψε:Δεν κάναμε μια φάση. Κάναμε περισσότερες και όμως και χωρίς να παίξουμε καλά, να πνιξουμε τον αντίπαλο, φάσεις βγάλαμε. Κουλουρης. Τζλμα που χτύπησε κτλ. . Ακόμα και τα στημένα που ειπώθηκε μια στιγμή και χωρίς να έχω δει τα στιγμιότυπα θυμάμαι μια του μαλεζα που ήταν αφυλαχτος στη μικρή περιοχή απλά πήγε η κεφαλια αλου για αλλού.
Οι φάσεις του τζαλμα και του Κουλούρη ήταν στο τελευταίο 10λεπτο μετα την είσοδο του Μπισε που έγραψα. Δες το υπόλοιπο 80λεπτο. 10 κορνερ και 3-4 φάουλ έξω από την περιοχή έδωσαν μία μέτρια κεφάλια του σέντερ μπακ.
Ε μα.. Εσυ το λες. Φαντάσου να ήταν σωστό το σκορ να έμπαινε με χώρο...
Περισσότερα όταν δω φάσεις να θυμηθώ καλύτερα.
Περισσότερα όταν δω φάσεις να θυμηθώ καλύτερα.
Εντάξει νορμαλ ειναι και το κράξιμο, υπάρχει πίκρα κατανοητό, αλλά αυτή η ομάδα εχει 8 βαθμούς συγκομιδή, 2 λιγότερους απο τον διαγαλαξιακό Παναθηναϊκό.
Ψυχραιμία η ομάδα ειναι καλή, υπάρχει υγεια και μόνο καλύτερα θα είμαστε με τον καιρό.
Ο Ίβιτς θα πρέπει να ειναι για τα επόμενα 10 χρόνια προπονητής μας, δεν εχει νόημα να ψαχνόμαστε με τον φαύλο κύκλο που υπάρχει σε όλες τις ομάδες στο θεμα προπονητή.
Δέσιμο θελουμε και οι τούμπες θα γίνουν ακόμα κ για παίκτες όπως Τζαλμα Κάμπος.
Υ.Γ. Ρε Φακουντο μπράβο, αυτο ειναι πλασάρισμα αγόρι μου ακομη και εαν σου ακύρωσε το γκολ το πουλί.
Ψυχραιμία η ομάδα ειναι καλή, υπάρχει υγεια και μόνο καλύτερα θα είμαστε με τον καιρό.
Ο Ίβιτς θα πρέπει να ειναι για τα επόμενα 10 χρόνια προπονητής μας, δεν εχει νόημα να ψαχνόμαστε με τον φαύλο κύκλο που υπάρχει σε όλες τις ομάδες στο θεμα προπονητή.
Δέσιμο θελουμε και οι τούμπες θα γίνουν ακόμα κ για παίκτες όπως Τζαλμα Κάμπος.
Υ.Γ. Ρε Φακουντο μπράβο, αυτο ειναι πλασάρισμα αγόρι μου ακομη και εαν σου ακύρωσε το γκολ το πουλί.
- Kostas_Peraia4
- Dimitris_L4
Κακη μερα για ολους..αλλα πολυ large γινατε μερικοι...τρίτο σερι ματς χειρουργειο..ΤΡΙΤΟ ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ...κ εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας..ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....θα στρωσει το πραγμα..οπως ειπε ενα παιδι η ομαδα εχει οχτω βαθμους συγκομιδη..χαλαρωστε ολα στο προγραμμα ειναι..μην τα διαλυσουμε ολα ΠΑΛΙ απο το δευτερο μηνα..
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....θα στρωσει το πραγμα..οπως ειπε ενα παιδι η ομαδα εχει οχτω βαθμους συγκομιδη..χαλαρωστε ολα στο προγραμμα ειναι..μην τα διαλυσουμε ολα ΠΑΛΙ απο το δευτερο μηνα..
Ναι πάλεψες για κάθαρση ξεκίνησες με μείον 3 βαθμούς . Σε τρεις αγωνιστικές σου έκλεψαν και άλλους 4 και ο παοκτσης θα πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση για το πόσο κακός είναι με αγωνιστικούς όρους και πόσο καλύτεροι οι πάνω από αυτόν στην βαθμολογία. Τα αργυρώνητα ραδιόφωνα και η κατασκευή της συναινέσεις που τόσο εξαιρετικά έχει περιγράψει ο ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ στα βιβλία του έχουν βρει την τέλεια έκφρασή τους στο θεσσαλονικιό ακροατήριο το οποίο ζητάει από την ομάδα του ΠΑΟΚ να κερδίζει διαιτητές επόπτες κακόπιστη κριτική εντολοδόχους δημοσιογράφους και ενίοτε και στημένες ομάδες πχ ξανθη κτλ. ναι σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί αυτό συνεπάγεται και το γεγονός πως πρέπει να πετυχαίνω δυο γκολ για να μετράει ένα, Για ποιο λόγο πρέπει να ξυλοφορτώνονται οι παίκτες μου να γεμίζω όμως εγώ κάρτες , να μου σφυρίζει ο χ σιχαμένος ανύπαρκτο πέναλτι ( Τριπολη). ο θρήνος να μην έχει ούτε μια αμφισβήτηση για το πέναλτι του με τις γριές και εγώ σε παρόμοια φάση με την ξανθή να παίρνω το τρίτο το μακρύτερο, και το χειρότερο να μην τρέχει και τίποτα σε οπαδικο επιπέδο . ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ στην ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ο λαός περνούσε γενιές δεκατέσσερις το σόι όλων των διαιτητων και επαιρνε φωτιά το γήπεδο για πολύ μικρότερης εκτασης σφυρίγματα.
- Kostas_Peraia4
Επαναλαμβανω οτι την τελευταια χρονια που χτυπησαμε πραγματικα πρωταθλημα ειχαμε αρχισει με 6 βαθμους στις 5 πρωτες αγωνιστικες,νικοντας μονο τον Λεβαδειακο μεσα στην Τουμπα,ενω φεραμε 3 χ μεσα σε Πανιωνιο Ατρομητο και Αστερα,εχοντας σφαγιαστικες διαιτησιες.Μεχρι και γκολ οφσαιντ απο κορνερ μας ειχαν ακυρωσει.
Χαλαρωστε ολοι σας.Μην επιτρεπεται στα λαμογια της ΕΟ να μας διαλυσουν πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα.23 μερες εμειναν ακομα μεχρι τις εκλογες.Τοτε ολα θα αλλαξουν
Χαλαρωστε ολοι σας.Μην επιτρεπεται στα λαμογια της ΕΟ να μας διαλυσουν πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα.23 μερες εμειναν ακομα μεχρι τις εκλογες.Τοτε ολα θα αλλαξουν