Εκτός κι αν δεν ξέρεις ότι αυτές οι δύο λέξεις είναι συνώνυμες, που δεν το πιστεύω...

Συμπάθα με όμως, αλλά λέω να το συνεχίσω, παρ όλο που δεν είμαι δάσκαλος, πράγμα που το ξέρεις καλά...

Paoki-nrw έγραψε:το εγραψα αλλου, αλλα μαλλον εδω επερεπε να μπει για να διαβασω και τις δικες σας αποψεις.
Να θεσω καποιες σκεψεις που εχω εδω και ενα μηνα περιπου.
Το τι γραφεται και ακουγεται τα προσπερναω αφου παντα προτιμω αυτα που βλεπουν και ακουν τα δικα μου ματια και αυτια.
Ενω με το Ροστερ που εχουμε και συμφωνα με τις δυνατοτητες που θεωρητικα παντα, εχουν οι παικτες σαν μοναδες,
Θα επρεπε παρολο το προβλημα της φυσικης καταστασης ( αν ειναι αυτο το προβλημα τελικα ) να μπορουν να αποδωσουν θεωρητικα τουλαχιστον 50-60 λεπτα υποφερτης εως καλης μπαλας.
Με αυτα που βλεπω προσπαθω να βρω με το ζορι τις αιτιες, μια στην προετοιμασια, μια στον προπονητη, μια στο δεσιμο. Και τα 3 ισχυουν εως ενα βαθμο. Απο αυτο το σημειο και μετα αρχιζει η παρανοια.
Μεχρι να κουραστουν και τα ποδια να μην μπορουν να εκτελεσουν αυτο που θελει το μυαλο, ( παραδειγμα η φαση στο 88 με τον Μαουριτσιο να μην μπορει να βγαλει μονο του τον Μακ με μια 15αρα μπαλια χωρις πιεση απο αντιπαλο )
θα περιμενα φασεις και θεαμα ανταξιο των θεωρητικων ικανοτητων των παικτων.
Αντι αυτου στατικοτητα και καμια πρωτοβουλια. Μονο ο Πελκας εκανε ολους αυτους τους αγωνες καποιες επελασεις.
Για να μην το τραβαω με παρα πολλα παραδειγματα, αρχιζω και πιστευω εντονα οτι το προβλημα ειναι εσωτερικο, κακου κλιματος στην ομαδα. Και μια επιβεβαιωση ειναι και οι δηλωσεις του παικτη και αρχηγου Πελκα.
ΑποστόληςΑ έγραψε::mrgreen:
6 σελίδες για την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη μας στη Τούμπα εδώ και 3 έτη (....
Petros1988 έγραψε:Όλα εξαρτώνται από εμάς δεν με νοιάζει αν κερδίζει ο γαυρος και η αεκ. 14 ματς μείνανε αν τους κερδίσω στην έδρα μου όλους και εκτός δεν χάσω παραπάνω βαθμούς από αυτούς θα πάρω το Πρωτάθλημα! Η αλήθεια είναι ότι πλέον όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί κάθε απώλεια από δω και πέρα μετραει
GoMaRoS έγραψε:ολοι Θα περασουν απο το περιστερι στον δευτερο γυρο, η κουλα παιζει εκει μετα το παιχνιδι με την ντιναμο, και εκει θα κριθει ο τιτλος. το προγραμμα μας ευνοει