Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

Συμφωνω με Ζορρο 1 χρονο ακομα τον εχει
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

φοβερη εμφανιση με ξανθη

Gash με προλαβες

ρε Gash τι ωρα ξυπνησες αδερφε? ενα λεπτο πριν απο μενα :)
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

Άμα έχει ακόμα ένα χρόνο ίσως και όχι για τον παοκ που θέλουμε αλλά το κατεχι το τόπι ο τύπος ξύρισε και το Μαλί πάλι είναι οκ έτοιμος ο αρχηγός μας
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολι εισαι εκτος τοπικ !!!! :lol:

Για τσαϊ, καφεδες και λοιπα διεγερτικα και μη, ροφηματα παρακαλω εδω !!!!

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 922#121922
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολι δεν παιζεσε αδερφε.... :) :)

Αν σου βρισκετε προχειρη καμια πληροφορια για το τσαϊ "Roibos", ευχαριστως θα δεχομουν τις πληροφοριες σου...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:Ρευματισμους εχεις, Πλατωνικα νεπε;
Προτιμοτερο να ζητησεις απο τον Ολι κριτικη της Ουρουγουανικης παραγωγης(μεταφορας του Ρομπο Κοπ)"Roibos Copos" παρα συμβουλες για βοτανια.

Ο Κονσεισαο, θεωρω, εκανε καλη εμφανιση χθες.

Μαλλον θα φαω ξυλο εδω ή απο σενα ή απο τον Ολι, οποτε την κανω καλυτερα με ελαφρα...κι οτι προκυψει....

Γενικα σκεφτομουν, τι τσαϊ να σου προσφερω οταν ερθεις και γι' αυτο μια που ο Ολι ξερει απο τετοια, εκανα μια ερωτηση...

Αν συνεχιστει παντως ετσι, σε βλεπω να τη βγαζεις με χαμομηλι εδω Τρισμεγιστο αιμοσφαιριο μου.... :) :)

Ο Κονσεισαο, θεωρω, εκανε καλη εμφανιση χθες.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Zorro4 έγραψε:Ο Sergio ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ MOY.

Τον πίστευα και τον πιστεύω πολύ.
Έχει ανεβάσει το επίπεδο και το prestige της ομάδας μας.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ... σκύλος, πεισματάρης, γεννημένος νικητής.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

Επιμένω.

ΥΓ
olivares έγραψε:Αφού η δεσποινίς fox4 αναφέρθηκε σε αυτό ...

???????

Δεσποινίς fox4 .?.?.?.?
:roll:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

fox 4 έγραψε: Τρισμέγιστο Αιμόσφαίριο; Χαχαχαχαχαχαχα, πού τό βρήκες θεέ Πλάτωνα;
Να ξερεις fox4 οτι του Καρινικα του αρεσουν αυτα...δεν το ξερεις οτι ειναι Τρισμεγιστος????
Κι αντε δεν το ξερεις...δεν ξερεις οτι ο Φορεβερινος Καρινιδης (οπως ειναι το πραγματικο του ονομα) ειναι Ποντιος???

Εξ ου λοιπον και το "αιμοσφαιριο μου"....ειναι πιο συγγενικο, πιο "δεμενο" απο το "αιμα μου"... 8) 8)

Αυτα... :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ναι...λοιπον, οπως προειπα θα φαω ξυλο τελικα σημερα εδω μεσα, για αυτο και την κανω τωρα...

Πως λεγαμε στο σχολειο στο μαθημα της Χημειας: "Η αρχη της φυγης προ της βιας"... 8)

Χαιρετε λοιπον... Βλεπω τον Καρινα στο βαθος απειλητικο, να ερχετε κατα πανω μου με κατι ινδικα μαχαιρια στα 8 χερια του, σαν τη θεα Καλι μου φαινετε.... Βαστατε ποδαρακια μου... Bye... :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

A...θεος ο Σερτζιο χθες...μεγαλη εμφανιση λεμε.... :lol: :lol: 8)
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

δειτε τι ανακαλυψα στο youtube!

]

τι κανει το αλανι!!!

:) :) :) :) :) :) :) [/url]
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ότι είχε κάνει και παλιότερα ο Τουρσουνίδης (αν θυμάμαι καλά) σε ματς με τον gay. Τελικά κι ο Sergio ΠΑΟΚ ήτανε απλά δεν το ήξερε ακόμα.
:)
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

ayto einai sigoyro! o paok kylaei sto aima polon allon poy akomh den to kseroyn!
tha to mathoyn otan erthoyn sthn omada!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Κονσεϊσάο: «Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια»

«Οικογένεια» χαρακτήρισε την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μιλώντας στη «SportDay». «Ξέρετε πόσες φορές έχουμε συζητήσει ο ένας τα προβλήματα του άλλου; Αυτό είναι δέσιμο. Φιλία. Και όλα αυτά μας βγαίνουν στο γήπεδο», τόνισε ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Πορτογάλος μέσος έκανε τον απολογισμό του 2008 και θεωρεί πως «ο Βερόν έχει κάνει τα περισσότερα καλά παιχνίδια». Σε ό,τι αφορά τη φετινή πορεία των «ασπρόμαυρων», δήλωσε πως: «Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κονσεϊσάο:

Πώς ήταν το 2008 για σένα προσωπικά; Αισθάνομαι ότι πέρασες πολλά και αρκετά πράγματα άλλαξαν στη ζωή σου;

«Πρώτα απ' όλα ήρθα στον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Τώρα που ολοκληρώνεται η χρονιά μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω πολύ περισσότερο πόσο σπουδαία μεταγραφή έκανα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα κι αυτό το καταλαβαίνουμε όταν παίζουμε στην Τούμπα, περισσότερο όταν παίζουμε εκτός έδρας, αλλά και σε κάθε άλλη κίνησή μας στην πόλη. Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που παίζω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Αν σου ζητούσα μια ευχή –όσον αφορά τον ΠΑΟΚ– για το 2009, θα μου έλεγες να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα;

«Ωραία τα λες. Περίμενε όμως. Οι ευχές είναι καλές και το να βάζεις μεγάλους στόχους είναι εντυπωσιακό. Εγώ θα μείνω στην ουσία. Θέλω να τελειώσει αυτή η αγωνιστική περίοδος και ο ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει την έξοδό του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας και μην το ξεχνάτε. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε. Αυτό είναι το ελάχιστο που θέλουμε να πετύχουμε».

ΟΥΕΦΑ, ΟΥΕΦΑ και πάλι ΟΥΕΦΑ. Ολοι τα ίδια λέτε, εκτός από κάποιες στιγμές που μερικοί ξεφεύγουν και μιλάνε για πρωτάθλημα ή θέση για Τσάμπιονς Λιγκ...

«Ξέρεις για ποιον ακόμα λόγο έχουμε κάνει καλή πορεία στον πρώτο γύρο; Γιατί δεν μιλάμε για τα επόμενα τρία, πέντε, δέκα παιχνίδια. Δεν λέμε σε τι στοχεύουμε κάθε μήνα ή όλη τη χρονιά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι, ξεχνάμε όλα τα άλλα και παίζουμε κάθε εβδομάδα έναν τελικό. Αρα κι εγώ εύχομαι να νικάμε κάθε βδομάδα».

Σέρτζιο, λέμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή για την οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια όπως τον ζεις εσύ καθημερινά;

«Βέβαια. Δεν βλέπετε που τρεις-τέσσερις φορές κάθε μήνα είμαστε όλοι μαζί έξω. Πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση. Το επιδιώκουμε αυτό. Από το καλοκαίρι φάνηκε ότι ταιριάζει η χημεία και στους χαρακτήρες. Πρώτα απ' όλα δουλεύουμε καλά στο γήπεδο και παίρνουμε αυτά που μας δίνει ο προπονητής. Στη συνέχεια είμαστε μια παρέα και μακριά από το γήπεδο. Ξέρετε πόσες φορές έχουμε συζητήσει ο ένας τα προβλήματα του άλλου; Αυτό είναι δέσιμο. Φιλία. Και όλα αυτά μας βγαίνουν στο γήπεδο».

Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ μέσα στο 2008;

«Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις και να διαχωρίζω τους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά κι αποφάσισε: «Επειδή μιλάμε για το 2008, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, οφείλω να πω ότι ο Βερόν έχει κάνει τα περισσότερα καλά παιχνίδια. Ηταν καλός και στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά και αυτή τη σεζόν έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αρα σε σύνολο χρόνου ήταν ο πολυτιμότερος. Μακάρι του χρόνου να δυσκολευτούμε πολύ περισσότερο για να διαλέξουμε τον έναν που πρωταγωνίστησε και στο πρώτο μισό, αλλά και στο δεύτερο».

Δεν θέλω να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Δεν αξίζει. (Κάπου εκεί μας διέκοψε ο Πορτογάλος).

«Ναι αλλά ό,τι έγινε πέρυσι, τα λάθη, οι παραλείψεις, οι αδυναμίες, βοήθησαν τους παράγοντες, τον προπονητή και εμάς να μάθουμε, να τα διορθώσουμε και να μην επαναλάβουμε τα ίδια. Αρα κάπου βοήθησε και αυτή η χρονιά».

Πάμε στη φετινή σεζόν. Δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ. Οχι τώρα τελευταία, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου γύρου. Είναι επιτυχία, έτσι δεν είναι;

«Καλά τα πήγαμε. Ελα, όμως, που θα μπορούσαμε και καλύτερα. Δύσκολα θα ξεχάσουμε τρία-τέσσερα παιχνίδια, όπως με την Τρίπολη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, τα οποία θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Τώρα που κάνουμε τον απολογισμό σκεφτόμαστε τα καλά, δηλαδή ότι έχουμε σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, έχουμε αγωνιστική ταυτότητα, δεν χάνουμε, από την άλλη όμως πρέπει να ρίξουμε ένα βλέμμα και στις αδυναμίες μας».

http://www.sport-fm.gr/article/159141
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ είχα διαβάσει ότι θα προφυλαχτεί και δε θα παίξει στο φιλικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”