87.José Alberto Cañas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
proedros

Re: 87.José Alberto Cañas

Δημοσίευση από proedros »

K_geo έγραψε:χωρίς πολλά πολλά, αλλά αν ο Κατσε είναι 6αρι, ο Κάνας είναι 12αρι (6χ2). 8-)
Μπορεί να είναι και 24άρι φίλε μου :D ....Το πιστεύω..Αλλά μην απαξιώνουμε τα πάντα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν απαξίωσα (εγώ τουλάχιστον) κάποιον, απλά θέτω ένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δυο.

ο Κάτσε έχει άλλα πλεονεκτήματα (πχ μακρινό σουτ).
proedros

K_geo έγραψε:δεν απαξίωσα (εγώ τουλάχιστον) κάποιον, απλά θέτω ένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δυο.

ο Κάτσε έχει άλλα πλεονεκτήματα (πχ μακρινό σουτ).
Δεν αναφερόμουν σε εσένα φίλε.
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω...Πως ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά...Γι αυτό είπα πως θα ήταν το ιδανικό δίδυμο στο 6άρι...Τέσπα από την στιγμή που δεν υπάρχει στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

proedros έγραψε:
Αν δεν έχεις να απαντήσεις με επιχειρήματα καλύτερα να μην μιλάς με αυτό το ύφος...Σταματήστε να τα βλέπετε όλα με οπαδικά γυαλιά..Δεν συγκρίνω τον Κάνιας με τον Κάτσε ούτε με τον Τζιόλη..Αυτό που λέω που δεν θες να το καταλάβεις είναι πως ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά...Ο Τζιόλης είχε μια καλή μακρινή μπαλιά..Να το απαξιώσουμε και αυτό δηλ.? ¨Ηταν το μόνο που είχε..Απλά ότι ήταν να δώσει, το έδωσε..Δεν μπορεί άλλο.¨Οσο για το αν ο Κάτσε είναι 6άρι μάλλον εκτίθεσαι...Είναι ένα κλασσικό σύγχρονο 6άρι με αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του που αν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικοί λόγοι θα ήταν ομάδα..και θα αποτελούσε το καλύτερο δίδυμο με τον Κάνιας στο πρωτάθλημα..Ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον..Ο 'Ιβιτς τον ήθελε, εξάλλου αυτός τον ξανά ενεργοποίησε πέρσι..
Δηλ. αν δεν είναι ο Κάτσε 6άρι ποιος είναι???Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιον άλλον παίκτη εκτός από τον Ζέκα τα τελευταία χρόνια που να είναι καλύτερος..Αν θες θύμισε μου εσύ!!Λες να είναι τυχαίο που η ΠΑΕ του έβαλε 4.000.000 ρήτρα?...Είναι κρίμα να απαξιώνουμε έτσι παίκτες του ΠΑΟΚ που πρόσφεραν όποιος και να είναι αυτός...Και τα τελευταία χρόνια ήταν φανερά βελτιωμένος ακόμα και τακτικά...
"Τα κενα αμυντικα στο πλαι ειναι λογο του στησίματος της ομαδας. (το οποιο δεν ειναι αμυντικογενες 4-2-3-1)" Μάλλον δεν είδες το ματς με την Φιορεντίνα..!! Ούτε εκεί βοήθησε στα πλαινά..Σου εξήγησα παραπάνω αναλυτικά που είναι καλός και πιστεύω πως θα βελτιωθεί και άλλο..Θα δεις πως στα μεγάλα παιχνίδια θα έχει σίγουρα δίπλα του έναν εκ των Τσίμιροτ, Χαρίση για πλαινό και ντουμπλάρισμα στα μαρκαρίσματα... ¨Οσο για την τελευταία σου φράση που είναι ότι νάναι θα την αφήσω ασχολίαστη γιατί μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία απλά θα αρκεστώ να σου πω πως ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΛΤΟΥΣ Κ.Α.
Φιλε ξανα συγνωμη αλλα οπως ειπα δυσκολευωμαι να κανω σοβαρη συζητηση ετσι οπως το βαζεις. Και μη μου λες σε παρακαλω για ελληψη επιχειρηματων.

Πρωτον: Μακρινη μπαλια Τζιολη. Μπορεις να μου πεις ποσο συχνα την βλεπαμε αυτη την τρομερη μπαλια του Τζιολη? Εκτος κι αν μετραμε και τις μπαλιες προς τον τερματοφυλακα.

Δευτερων: Κατσε. Για να ειναι καποιος ΕΞΑΡΙ, πρεπει και να σκαμπαζει απο αμυνα. Ο Κατσε ΤΑΚΤΙΚΑ, δεν ξερει που παν τα τεσσερα. ΜΟΝΙΜΟΣ εκτος θεσης, μονιμος δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκωτανε, οταν έβγαινε προς το πλαι να βοηθησει αμυντικα ΜΟΝΙΜΟΣ κυνηγουσε απο πισω αντι να κοβει με αποτελεσμα συνηθως το φαουλ. Επιθετικα απο την αλλη, καμια σχεση με την ποιοτητα ενως Τσιμιρωτ σε κουβαλημα μπαλας, στριψιμο και ταχυτητα για να κουβαλησει και να βγαλει την μπαλα μπροστα. Εδειξε καποιες επιθετικες αρετες αλλα οχι αρκετα καλος για να ειναι επιθετικος μεσος ουτε αρκετα καλος αμυντικα για αμυντικος μεσος. Ενας μετριος μεσος πολυεργαλιο χωρις θεση ηταν στην ουσια.

Κανεις το κλασσικο λαθος. Βλεπεις παικτη κοντο και τρεχαντηρι και αμεσως το εννωνεις στο μυαλο σου οτι κοντος & τρεχαντηρι = Βιτολο, αρα και 6αρι. Ελα ομως που ο Κατσε δεν σκαμπαζει απο αμυντικη τακτικη και τοποθετηση? Δεν γινεται με το ζορι καποιος 6αρι λογο επιφανιακων χαρακτηριστικων.

Οσο αφορα τον Κανιας και τα κενα στα πλαγια, εγω αυτο που βλεπω ειναι τεραστια κενα που μενουν απο το οτι οι εξτρεμ δεν εχουν πολυ αμυντικο φοκους και επομενο ειναι να ειναι "narrow" η ομαδα και να μενουν μεγαλα κενα. Δεν ξερω πως ειναι σωνει και καλα ευθηνη του Κανιας να καλυψει τα παντα το οποιο δεν ξερουμε καν αν ειναι οδηγια του Ιβιτς. Εγω δεν εχω προσεξει να ειναι χαμενος η ναι εχει προβλημα παντως.

Αν ειναι τοσο φοβερος ο Κατσε να μου εξηγησεις εσυ γιατι λοιπον δεν τον εκτιμησε ο Ιβιτς και γιατι ειναι δανεικος στην πως την λενε και δεν ηρθαν οι τρομερες προτάσεις. Μηπως επειδή μονο εσυ τον βλεπεις παικταρα?

Εχουμε χορτασει παικταραδες και ταλενταρες που εχουν περασει απο τον ΠΑΟΚ τα τελυταια χρονια, εχω χασει το μετρημα. Ειδικα στο κεντρο. Τσουκαλαδες, Τζανδαρηδες...μεχρι και το Μπαλαφα μας ειπαν οτι τον απαξιωσαμε και δεν τον εκτιμήσαμε.

ΥΓ. Δεν ειμαι μικρος, μακαρι να ημουν.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Αθόρυβη και ουσιώδη μεταγραφή... τύπου Σορλέν...
proedros

CCCP έγραψε:
proedros έγραψε:
Αν δεν έχεις να απαντήσεις με επιχειρήματα καλύτερα να μην μιλάς με αυτό το ύφος...Σταματήστε να τα βλέπετε όλα με οπαδικά γυαλιά..Δεν συγκρίνω τον Κάνιας με τον Κάτσε ούτε με τον Τζιόλη..Αυτό που λέω που δεν θες να το καταλάβεις είναι πως ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά...Ο Τζιόλης είχε μια καλή μακρινή μπαλιά..Να το απαξιώσουμε και αυτό δηλ.? ¨Ηταν το μόνο που είχε..Απλά ότι ήταν να δώσει, το έδωσε..Δεν μπορεί άλλο.¨Οσο για το αν ο Κάτσε είναι 6άρι μάλλον εκτίθεσαι...Είναι ένα κλασσικό σύγχρονο 6άρι με αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του που αν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικοί λόγοι θα ήταν ομάδα..και θα αποτελούσε το καλύτερο δίδυμο με τον Κάνιας στο πρωτάθλημα..Ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον..Ο 'Ιβιτς τον ήθελε, εξάλλου αυτός τον ξανά ενεργοποίησε πέρσι..
Δηλ. αν δεν είναι ο Κάτσε 6άρι ποιος είναι???Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιον άλλον παίκτη εκτός από τον Ζέκα τα τελευταία χρόνια που να είναι καλύτερος..Αν θες θύμισε μου εσύ!!Λες να είναι τυχαίο που η ΠΑΕ του έβαλε 4.000.000 ρήτρα?...Είναι κρίμα να απαξιώνουμε έτσι παίκτες του ΠΑΟΚ που πρόσφεραν όποιος και να είναι αυτός...Και τα τελευταία χρόνια ήταν φανερά βελτιωμένος ακόμα και τακτικά...
"Τα κενα αμυντικα στο πλαι ειναι λογο του στησίματος της ομαδας. (το οποιο δεν ειναι αμυντικογενες 4-2-3-1)" Μάλλον δεν είδες το ματς με την Φιορεντίνα..!! Ούτε εκεί βοήθησε στα πλαινά..Σου εξήγησα παραπάνω αναλυτικά που είναι καλός και πιστεύω πως θα βελτιωθεί και άλλο..Θα δεις πως στα μεγάλα παιχνίδια θα έχει σίγουρα δίπλα του έναν εκ των Τσίμιροτ, Χαρίση για πλαινό και ντουμπλάρισμα στα μαρκαρίσματα... ¨Οσο για την τελευταία σου φράση που είναι ότι νάναι θα την αφήσω ασχολίαστη γιατί μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία απλά θα αρκεστώ να σου πω πως ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΛΤΟΥΣ Κ.Α.
Φιλε ξανα συγνωμη αλλα οπως ειπα δυσκολευωμαι να κανω σοβαρη συζητηση ετσι οπως το βαζεις. Και μη μου λες σε παρακαλω για ελληψη επιχειρηματων.

Πρωτον: Μακρινη μπαλια Τζιολη. Μπορεις να μου πεις ποσο συχνα την βλεπαμε αυτη την τρομερη μπαλια του Τζιολη? Εκτος κι αν μετραμε και τις μπαλιες προς τον τερματοφυλακα.

Δευτερων: Κατσε. Για να ειναι καποιος ΕΞΑΡΙ, πρεπει και να σκαμπαζει απο αμυνα. Ο Κατσε ΤΑΚΤΙΚΑ, δεν ξερει που παν τα τεσσερα. ΜΟΝΙΜΟΣ εκτος θεσης, μονιμος δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκωτανε, οταν έβγαινε προς το πλαι να βοηθησει αμυντικα ΜΟΝΙΜΟΣ κυνηγουσε απο πισω αντι να κοβει με αποτελεσμα συνηθως το φαουλ. Επιθετικα απο την αλλη, καμια σχεση με την ποιοτητα ενως Τσιμιρωτ σε κουβαλημα μπαλας, στριψιμο και ταχυτητα για να κουβαλησει και να βγαλει την μπαλα μπροστα. Εδειξε καποιες επιθετικες αρετες αλλα οχι αρκετα καλος για να ειναι επιθετικος μεσος ουτε αρκετα καλος αμυντικα για αμυντικος μεσος. Ενας μετριος μεσος πολυεργαλιο χωρις θεση ηταν στην ουσια.

Κανεις το κλασσικο λαθος. Βλεπεις παικτη κοντο και τρεχαντηρι και αμεσως το εννωνεις στο μυαλο σου οτι κοντος & τρεχαντηρι = Βιτολο, αρα και 6αρι. Ελα ομως που ο Κατσε δεν σκαμπαζει απο αμυντικη τακτικη και τοποθετηση? Δεν γινεται με το ζορι καποιος 6αρι λογο επιφανιακων χαρακτηριστικων.

Οσο αφορα τον Κανιας και τα κενα στα πλαγια, εγω αυτο που βλεπω ειναι τεραστια κενα που μενουν απο το οτι οι εξτρεμ δεν εχουν πολυ αμυντικο φοκους και επομενο ειναι να ειναι "narrow" η ομαδα και να μενουν μεγαλα κενα. Δεν ξερω πως ειναι σωνει και καλα ευθηνη του Κανιας να καλυψει τα παντα το οποιο δεν ξερουμε καν αν ειναι οδηγια του Ιβιτς. Εγω δεν εχω προσεξει να ειναι χαμενος η ναι εχει προβλημα παντως.

Αν ειναι τοσο φοβερος ο Κατσε να μου εξηγησεις εσυ γιατι λοιπον δεν τον εκτιμησε ο Ιβιτς και γιατι ειναι δανεικος στην πως την λενε και δεν ηρθαν οι τρομερες προτάσεις. Μηπως επειδή μονο εσυ τον βλεπεις παικταρα?

Εχουμε χορτασει παικταραδες και ταλενταρες που εχουν περασει απο τον ΠΑΟΚ τα τελυταια χρονια, εχω χασει το μετρημα. Ειδικα στο κεντρο. Τσουκαλαδες, Τζανδαρηδες...μεχρι και το Μπαλαφα μας ειπαν οτι τον απαξιωσαμε και δεν τον εκτιμήσαμε.

ΥΓ. Δεν ειμαι μικρος, μακαρι να ημουν.
To "μικρός" το ανέφερα λόγω του ύφους σου....Η συζήτηση γίνεται σοβαρή όταν αποτελείται από σοβαρούς συνομιλητές...Στο παραπάνω post ωστόσο διακρίνω κάποια σοβαρότητα και αυτό με χαροποιεί..¨Ολοι είμαστε ΠΑΟΚ θέλω να πιστεύω φίλε μου και θέλουμε το καλό της ομάδας...Για τον Τζιόλη αν πρόσεξες λέω πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ απλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω 1-2 στοιχεία που έχει...Απλά δεν τον απαξιώνω...
Λοιπόν η ομάδα το καλοκαίρι ψάχτηκε για να πάρει ακόμα έναν αμυντικό χαφ εξ ου και οι συνομιλίες με τον Γκνιάτιτς...Επίσης αναλόγων και των αποτελεσμάτων είναι πολύ πιθανόν να κινηθούμε τον Ιανουάριο...Η τοποθέτηση Κοροβέση στα χαφ επίσης μαρτυρά πως ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτη μπακ απ εκεί...Τηρουμένων των αναλογιών επομένως επεσήμανα πως θα ήταν ΓΙΑ ΜΕΝΑ ιδανική λύση η μπακ απ λύση του Κανιας με τον Κάτσε που γνωρίζει την ομάδα χωρίς χρόνο προσαρμογής χωρίς κόστος και με αυτά που μπορεί να δώσει...
ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΔΙΚΟΣ νομίζω να μην αναγνωρίσεις την μεγάλη βελτίωση που είχε τα τελευταία 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ...Δεν νομίζω να μην πρόσεξες πως όταν έπαιξε πέρσι, ότι έδωσε λύσεις... Βελτίωσε το σουτ του, τα στημένα ακόμα και στο πειθαρχικό είχε καλύτερες τοποθετήσεις χωρίς να κάνει τόσα επιπόλαια μαρκαρίσματα...Στην ομάδα του Αγγελου ήταν από τα πρώτα βιολιά όντας βασικός και αναντικατάστατος κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στο πρώτο μισό έχοντας συνολικά 4 γκολ και 2 ασίστ...Πέρσι παίζοντας σε πιο λίγα παιχνίδια είχε 5 ασίστ... Πιστεύω καθόλου άσχημα για αμυντικό χαφ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ τα νούμερα αυτά από τον Κάνιας γιατί επαναλαμβάνω πως είναι άλλος παίκτης...αλλά θεωρώ πως για μπακ απ θα τον συμπλήρωνε πολύ καλά και θα έδινε διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι...Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο που να χρήζει μη σοβαρότητας όπως αναφέρεις και πιστεύω πως πολλοί θα συμφωνούσαν μαζί μου... Ούτε λέω πως είναι παικταράς όπως αναφέρεις αλλά πιστεύω πως χωρούσε στην ομάδα...Ο Ιβιτς είπε πως δεν ήταν δική του απόφαση η απομάκρυνσή του..Εμένα μου είχε δείξει πως τον ήθελε και τον εμπιστευόταν...Επίσης ακούστηκαν φήμες πως υπήρχαν θέματα με τον παλιό μάνατζερ του που αποτελεί κόκκινο πανί για την ΠΑΕ. Η λογική "αν ήταν καλός θα είχε προτάσεις" δεν με βρίσκει σύμφωνο...Αν ήθελε η ΠΑΕ ας τον έδινε πέρσι τον Ιανουάριο που απέρριψε 2.500.000 πρόταση...¨Οταν απαξιώνεις έναν παίκτη δέχεσαι τις συνέπειες...Αυτή είναι η άποψη μου...Εσύ έχεις διαφορετική..
Νομίζω ότι θα πρέπει να το κλείσουμε το θέμα για να μην θεωρηθούμε και off topic...Καλοπροαίρετα πάντα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον κάτσε τον συμπαθώ αλλά ο κανιας καμμια σχέση είναι πολύ καλλιτερος σε όλους τους τομείς και μπράβο στον λουμπος που τον έφερε
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Πως βγάζετε συμπέρασμα μετά από δυόμισι ματς αν ο Κανιας είναι καλύτερος ή χειρότερος απ'τον Κατσε δεν μπορώ να καταλάβω.
proedros

nico4 έγραψε:Πως βγάζετε συμπέρασμα μετά από δυόμισι ματς αν ο Κανιας είναι καλύτερος ή χειρότερος απ'τον Κατσε δεν μπορώ να καταλάβω.
Εγώ αρκούμαι στο να πω πως είναι διαφορετικοί παίκτες....Και πως κάλλιστα θα μπορούσε ο Κάτσε να είναι το μπακ απ του Κάνιας...Τίποτα παραπάνω..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O kace ειναι αρκετα επικίνδυνος στο 6 , πέραν οτι δεν κόβει
Ευτυχώς ανέβασε το επιπεδο τεχνικής του ξ παιζει στο 8
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

proedros έγραψε:
nico4 έγραψε:Πως βγάζετε συμπέρασμα μετά από δυόμισι ματς αν ο Κανιας είναι καλύτερος ή χειρότερος απ'τον Κατσε δεν μπορώ να καταλάβω.
Εγώ αρκούμαι στο να πω πως είναι διαφορετικοί παίκτες....Και πως κάλλιστα θα μπορούσε ο Κάτσε να είναι το μπακ απ του Κάνιας...Τίποτα παραπάνω..
Σε αυτο δε διαφωνω. Και για να ειμαι ξεκαθαρος δεν εχω καμια εμπαθεια ουτε αντιπαθεια με τον Κατσε. Και συγνωμη που τρελαθηκα λιγο, δε το συνηθηζω αλλα πανω στην ποδοσφαιρική συζητηση και μονο ειναι ;)

Ο Κατσε οταν ξεκινησε επι Δωνη τοτε βασικος, μου ειχαν κανει εντυπωση περισσοτερο τα επιθετικα του χαρακτηριστικα. Μετα απο τοσα χρονια ομως τον εχουμε δει πια αρκετα και εχω σχηματισει αποψη.

Οπως ειπα και πριν, το βασικοτερο του μειωνεκτημα ειναι αμυντικα. Γι αυτο και δεν μπορω να τον πω εξαρι. Ο Κατσε βαση χαρακτηριστικων θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι 6αρι αλλα δυστυχως αμυντικα δεν. Ισως ειναι πολυ αργα πια και κοιτωντας πισω να επρεπε να επικεντρωθει η εξελιξη του σε εκεινη τη θεση. Οπως ειπα και ποιο πανω ο Κατσε δυστηχως κατεληξε στο να μην εχει θεση στη ουσια. Δεν εχει την αμυντικη τακτικη ενω εχει τα τρεξιματα για να παιξει 6αρι, δεν εχει την ικανοτητα προοθησης της μπαλας ενω εχει καποια τεχνικα χαρακτηριστικα για να γινει μποξ του μποξ 8αρι και φυσικα δεν ειναι και για δεκαρι. Ειναι ενας γενικος "μεσος".

Και οκ, και τον Κανιας δεν θα τον κανουμε παικταρα, πρεπει να το δειξει στο γηπεδο. Απλα ξεκαθαρα ξερει τη θεση και η διαφορα ποιοτητας και ποδοσφαιρικης παιδιας (Ισπανια) ειναι χαωδης και φαίνεται απο την ανεση του με τη μπαλα στα ποδια και το ποσο ευκολα κεινηται μεχρι πισω να παρει τη μπαλα και μοιράζει δεξια και αριστερα.

Καλος ο σκεπτικισμος, απλα δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να ειμαστε σκεπτικοι με τον Κανιας οταν μεχρι τωρα ειμασταν με παικτες ενα επιπεδο κατω. Ποσο καλος ειναι θα δουμε αλλα ειναι ξεκαθαρα ενα επιπεδο πανω.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επισης ουτε εγω ειμουν απαραιτητα της αποψης να φυγουν Τζιολης και Κατσε αλλα ο προπονητης αποφασιζει και θα δουμε στο τελος αν του βγει η οχι.

Α, και για να μην αδικουμε τον Κατσε, και ο Τσιμιροτ πχ που εχει τεραστιο ταλεντο με τη μπαλα και φενεται αμεσως με ενα στριψιμο και ενα κουβαλημα που θα κανει, θελει και εκεινος πολυ βελτιωση σε τοποθετησεις και συχνα "χανεται" μεσα στο γηπεδο. Τουλαχιστον σαν 8αρι.

Ο Τζιολης απο την αλλη πολλα ελαττώματα αλλα ξεκαθαρα την ηξερε την θεση που επαιζε και το που βρισκωταν.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Τον ρολο που του αναθέτει ο Ίβιτς να γίνεται 3ος στόπερ όταν επιτίθεται η ομάδα τον υλοποιεί σωστα.Ωστόσο εμένα μέχρι στιγμης δεν μου αρέσει. Κανει κάποια λάθη αρκετά επικίνδυνα για την ομάδα και πανω απ όλα για εμένα δεν τον βλέπω να προωθεί το παιχνίδι στους κεντρικούς χαφ. Για εμένα σήμερα αυτό το πληρωσαμε στο νεκρό διαστημα και παρέσυρε και τον υπολοιπο άξονα.μετα το 15 η μπάλα γύριζε μεταξύ αυτου το γλυκου του τζαβ και του Κρέσπο ενω θεωρητικά εκείνος πρέπει να προωθεί σε πρωτη φαση την μπάλα.δεν ξέρω δυστυχώς μέχρι στιγμής είναι κατώτερος των προσδοκιών μου.μακάρι να έχω αδικο

Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν ειναι αξιόπιστος πασερ αληθεια ειναι κ μενα με προβληματιζει σε καθε παιχνιδι εχει λαθος πασες
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολλά λάθη .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”