Του χρόνου???john4serres έγραψε:τι εχει να γινει Τουμπάρα στις 3 ιουλίου !!!
Edit: Sorry Bill, μόλις το είδα και το δικό σου...
Του χρόνου???john4serres έγραψε:τι εχει να γινει Τουμπάρα στις 3 ιουλίου !!!
Ακυρο μαλλον, ξερω εγω. Στην Bet365 η Γανδη παιζει σημερα και ο Αγιαξ αυριο με την Κριλια, στο soccerway ο Αγιαξ παιζει αυριο με την Γανδη και στο σαιτ του Αγιαξ η ομαδα τους παιζει αυριο με την Γανδη στις 4μιση και 2μιση ωρες μετα με την ΚριλιαMarianov6 έγραψε:Το επομενο φιλικο του Αγιαξ ειναι αυριο εναντιον της Γανδης (4 εμεις, 4μιση αυτοι). Καλο ματσακι για να βγουν καποια συμπερασματα (εξαρταται βεβαια και ποιοι θα παιξουν)
ενταξει ενα μυαλο εχουμεbuffalobill4 έγραψε:Του χρόνου;john4serres έγραψε:τι εχει να γινει Τουμπάρα στις 3 ιουλίου !!!
Εγώ να δεις φίλε, εγώ να δεις.......bane1980 έγραψε:Γ@μήστε τες τις Ολλανδέζες. Πίπ@ - colo!
Salonica θα ανέβω σίγουρα.
Και ο Αγιαξ παιζει με τον ΠΑΟΚ και οχι με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...Ξερεις κατι ενα τρωτο σημειο των προηγουμενων ετων(υπαρχουν και τωρα καποιοι παιχτες στην ομαδα) ειναι οτι δεν εχουν τον τσαμπουκα ωστε να μην υπολογιζουν ποιον εχουν αντιπαλο γιατι πολυ απλα και ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα,μ αυτην την νοοτροπια χτισαμε αρνητικες παραδοσεις με τις ομαδες στην Αθηνα. Σ αυτα που εγραψα που κανω λαθος? Οτι η αμυνα τους ειναι για τα πανηγυρια?? Οτι δεν εχουν παιχτες ηγετες? Οτι δεν μπορουμε να βαλουμε δυο γκολ μεσα εκει? Οτι θα ερθουν τα 20χρονα απο την Ολανδια μεσα στην Τουμπα που προσκυνησαν παιχταραδες για να περασουν ενα ομορφο βραδυ?lazar4 έγραψε:Φίλε με τον Ajax παίζεις όχι με την άνω ραχούλα...psc1998 έγραψε:Ο Αιαντας σαν ομαδα αυτην την περιοδο ειναι χειροτερος απο περσι.Αμυνα για γελια και γενικα χωρις παιχτες με προσωπικοτητα.Οπως ειναι οι ομαδες σημερα δινω 70-30 υπερ μας για την προκριση,επειδη ομως εχουμε δειξει οτι μπορουμε ν αναστησουμε τον καθε πεθαμενο,θελει σοβαροτητα και οσα περισσοτερα γκολ μπορουμε μεσα εκει.Πιστευω να σκοραρουμε τουλαχιστον 2 φορες.Στην Τουμπα δεν εχουν καμια τυχη θα παθει οτι και η Μπρονμπι.
Πάμε σοβαροί, προσγειωμένοι, γνωρίζοντας μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα δικά μας και όλο και κάτι καλό μπορούμε να πετύχουμε !
Εμενα με καινε τα λινκς και συγκεκριμενα η λαολα. Δυσκολο το κοβω ωστοσοSpiros_S έγραψε:Τη ρεβάνς στην Τούμπα την έχει η νόβα. Για να δούμε τί θα γίνει με τον πρώτο αγώνα.
2675 δικαιούμαστεDimitrisS έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ 2.500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!