15. José Ángel Crespo
- Καπετάνιος
Re: 15. José Ángel Crespo
Ηθελα να δω αυτο το τοπικ σημερα. Προσωπικα τον ειδα μετριο προς καλο χθες. Εμεινα ικανοποιημενος. Μπορουσε να ειχε καλυτερη αντιδραση σε ορισμενες φασεις αλλα σε γενικη εικονα δε τα πηγε ασχημα. Θεωρω πως ο Στελακος ή ο Χατζι δε θα τα πηγαιναν τοσο καλα.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο, αν και έχω την εντύπωση ότι και ο Indigo δεν θα έκανε χειρότερη εμφάνιση.
Θα κλείσεις στόματα εσυ παιχταρά.
Ταχύτατος,οξυδερκής και τσαμπουκαλεμενος.
Ταχύτατος,οξυδερκής και τσαμπουκαλεμενος.
Δεν ξέρω αν είναι παικτούρα, λαγός, έκπληξη ή αν θα κλείσει στόματα. Όπως είπα και από τα φιλικά όμως, είναι κανονικός παίκτης και όχι ανέκδοτο, όπως πολύ προέτρεξαν να πουν. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε πως θα τον πάει και ο προπονητής με την έλευση Βαρελά.
Τέλος σε καμία περίπτωση δε φταίει χτες για το γκολ. Στο σκαλοπάτι που έγινε χτες η μπάλα περνάει μισό μέτρο από Σάκχοφ που τα έχει φτύσει.....ο Κρέσπο κάνει κίνηση να καλύψει την κάθετη (όταν ο άλλος είναι στα 25 μέτρα, καλά κάνει και στο κάτω κάτω valid επιλογή γιατί αν έτρωγε την κάθετη πάλι τα ίδια θα λέγαμε)......ο Ντόλμπεργκ παίρνει 4-5 μέτρα με τον Σάκχοφ να παρακολουθεί, χωρίς καν να παρενοχλέι, και κάπως έτσι έγινε ότι έγινε. Η δε απόδοση ευθύνης στον Τζαβέλα ο οποίος φέυγει από τη θέση ευθύνης του -επειδή την ψυλλιάζεται- και βουτάει καρατέκα μπας και κόψει το σουτ είναι το λιγότερο τραβηγμένη.
Μη μου την πέσετε για τον Σάκχοφ. Έχω γράψει στο thread του. Καλό και με τρεξίματα πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έπρεπε να γίνει αλλαγή αμέσως μετά το γκολ.
Τέλος σε καμία περίπτωση δε φταίει χτες για το γκολ. Στο σκαλοπάτι που έγινε χτες η μπάλα περνάει μισό μέτρο από Σάκχοφ που τα έχει φτύσει.....ο Κρέσπο κάνει κίνηση να καλύψει την κάθετη (όταν ο άλλος είναι στα 25 μέτρα, καλά κάνει και στο κάτω κάτω valid επιλογή γιατί αν έτρωγε την κάθετη πάλι τα ίδια θα λέγαμε)......ο Ντόλμπεργκ παίρνει 4-5 μέτρα με τον Σάκχοφ να παρακολουθεί, χωρίς καν να παρενοχλέι, και κάπως έτσι έγινε ότι έγινε. Η δε απόδοση ευθύνης στον Τζαβέλα ο οποίος φέυγει από τη θέση ευθύνης του -επειδή την ψυλλιάζεται- και βουτάει καρατέκα μπας και κόψει το σουτ είναι το λιγότερο τραβηγμένη.
Μη μου την πέσετε για τον Σάκχοφ. Έχω γράψει στο thread του. Καλό και με τρεξίματα πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έπρεπε να γίνει αλλαγή αμέσως μετά το γκολ.
- back in black
Κανονικός σεντερ μπακ, χωρίς να εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα, αλλά αναμφίβολα γνωρίζει τη θέση καλά. Έχω την εντύπωση ότι αγοράσθηκε για να είναι ο σίγουρος τρίτος μας και κυρίως απο τα αριστερά, πίσω απο τον Τζαβέλα.
Μια χαρουλα ειναι ο συγκεκριμενος..
Οι αμυντικοι που αποκτηθηκαν οπως μας ειχαν πει στην συνεντευξη τυπου λουμπος και βλανταν πρεπει να εχουν ως κυριο χαρακτηριστικο την ΤΑΧΥΤΗΤΑ!
Διοτι .. απο τα 50 ματς που θα παιξουμε μεσα στην χρονια τα 40 θα ειμαστε εμεις αυτοι που θα εχουμε την κατοχη και θα πρεπει οι γραμμες να ανεβαινουν ψηλα..
Οι αμυντικοι που αποκτηθηκαν οπως μας ειχαν πει στην συνεντευξη τυπου λουμπος και βλανταν πρεπει να εχουν ως κυριο χαρακτηριστικο την ΤΑΧΥΤΗΤΑ!
Διοτι .. απο τα 50 ματς που θα παιξουμε μεσα στην χρονια τα 40 θα ειμαστε εμεις αυτοι που θα εχουμε την κατοχη και θα πρεπει οι γραμμες να ανεβαινουν ψηλα..
- Kostas_Peraia4
Στο κατω κατω ρε παιδια,τωρα που εχουμε και καποια δειγματα γραφης,θα μπορουσαμε να πουμε πως απλα ειναι ενας σεντερ μπακ που δεν μπορεσε να πιασει στο πιο υψηλο επιπεδο οπως αυτο της La Liga και της Premier League.Αυτο δεν σημαινει ταυτοχρονα οτι δεν ειναι καλος παικτης.Απλα ειναι ενα σκαλι πιο κατω σε επιπεδο.Δηλαδη παιζει για πλακα σε πρωταθληματα οπως το Ελληνικο,το Σερβικο κτλ.Μια χαρα παικτης ειναι και θα βοηθησει πολυ.Απο τον Μποτια πολυ καλυτερος
Τον πηγε γενικα το παιχνιδι και οχι μονον αυτο αλλα ολη την αμυντικη γραμμη.Οι Ολλανδοι ελαχιστες φορες σηκωσαν την μπαλα να απειλησουν ψηλα και με χαμηλο μεσο ορο ηλικιας δεν πηγαν το παιχνιδι ουτε στην δυναμη,οτι καλυτερο για τον Κρεσπο.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Αγιαξ δεν εχει το φορ θηριο που θα παει επανω στους αμυντικους.Στηρίζουν τις επιθεσεις στους συνδυασμους που θα βγαλουν.Κατι που μας βολευει παρα πολύ γιατι κ ο κρεσπο κ ο τζαβελας κλείσανε τους χωρους πολυ καλά.
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και ειναι πιθανως ο λόγος που δε βιαστήκαμε για Βαρέλα, από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο αντίπαλος
Ο πολκας λέει ο τζαβελλας έπαιξε για δύο και τον κρεσπο δεν τον αναφέρει καν
:) τι τουκανες ρε κρεσπο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρεί ότι ήταν αιτία που έφυγε ο κολλητός του.
Και τον κομπανι να φέρνανε, πάλι κάποιο κουσούρι θα του έβρισκε (όχι ότι δεν έχει ο κομπανι.. )
SM-G935F
Και τον κομπανι να φέρνανε, πάλι κάποιο κουσούρι θα του έβρισκε (όχι ότι δεν έχει ο κομπανι.. )
SM-G935F
eorptol έγραψε:Ο πολκας λέει ο τζαβελλας έπαιξε για δύο και τον κρεσπο δεν τον αναφέρει καν:) τι τουκανες ρε κρεσπο
"Του διωξε" το κολλητάρι και υπάρχει περίπτωση να "φάει" και την θέση του αριστερού βασικού στόπερ...

Εν μέρει με πρόλαβε ο πιλότος που έχει δίκαιο για τον Κομπανί...Έχει............κεφάλι εξωγήινου...pilotos έγραψε:Θεωρεί ότι ήταν αιτία που έφυγε ο κολλητός του.
SM-G935F

- BlackBlockAttack
Δεν εχει λογικη αυτο που γραφει ο Κολκας....Δεν υπηρχε περιπτωση να ηταν κακο το ενα σου σεντερ μπακ και να μη δεχοσουν τερματα....Οσο καλα και να στεκοντουσαν οι υπολοιποι με τη ποιοτητα του Αγιαξ θα μετρουσαμε αρκετα...
Ο Τζαβέλας προσφέρει σίγουρα .....αλλά είναι πουστικος ο μη σχολιασμός της απόδοσης κρεσπο από τον ΑΡΔ