Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από eorptol »

Μπράβο και δύο χρόνια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραία νέα...Τώρα να δω και τον λαό μας να σαρώνει τα διαρκείας και η επερχόμενη, συνεχής και πολυετής επιτυχία θα γίνει, όπως προσωπικά πιστεύω ακράδαντα, το αδιαμφισβήτητο πλέον ενδεχόμενο!!! ;)

Όλοι διαρκείας παιδιά!!! Το volleyball μας το αξίζει σίγουρα!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μπραβο προεδρε μπραβο καλμα...παμε να χτισουμε τη δυναστεια μας...σαφρα και πασαδορε τελειωνετε να τρελαθουμε..εχω μια υποψια παντως οτι και ο λι θα μειενει..απλως θα μας βγαλει λιγο την πιστη...ΠΑΟΚ εισαι αλλωστε...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ανανέωσε ο πασαδόρος του γάβρου διαβαζω
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

καποιοι ηταν σιγουροι καποιοι αλλοι παλι πιστευαν οτι ο τακης τσουκαλας του βολει θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Μιλώντας στο osfp.gr, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ποια πορεία στην Ευρώπη; Στο μπάσκετ εννοεί; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν πειραζει..και μονο οτι μπηκαμε σε τετοιο μουντ τρυπηματος εμενα μου φτανει...ας καθησει να δει παλι πρωταθλημα απο καναπε και τα λεμε του χρονου..
Ιν καλμα γουι τραστ....χεχεχεχεχεχε....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μολις ανακοίνωσε και τον Στεφάνου, ο πουστοστεφανομένος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το μεγαλο κακο με τον φιλιποφ ειναι οτι ουσιαστικα μας κοβει τη μια θεση ξενου που αναγκαστικα θα παει σε ξενο πασαδορο (και ελπιζω καλυτερο απο τον παρις) εκει γινεται ολη η μαλακια και απο τη στιγμη που δεν παμε και για στεφανου μαλλον θα μεινουμε ως εχει με τον γκαρα και μπακ απ φερελπι εκτος που να γινει εκπληξη με ξενο λιμπερο πραγμα που το θεωρω απιθανο με βαση τα σημερινα δεδομενα...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

paok87 έγραψε:Μολις ανακοίνωσε και τον Στεφάνου, ο πουστοστεφανομένος
αυτο πονεσε παρα πολυ, πφφφφφφ ο γαυρος θα εχει τον καλυτερο λιμπερο δηλαη, εμεις παμε με γκαρα παλι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχω πίστη στον Κάλμα..και τον Τσαλόπουλο...
Εάν κλείσουν Σαφράνοβιτς το πρόβλημα στην υποδοχή μαζί με Γκαρα λύνεται.Ο ίδιος θα είναι πολύ βελτιωμένος με τον Σάφρα δίπλα του.Επίσης καλή λύση θα ήταν να γυρίσει τον Καρασσαβίδη σε θέση λίμπερο.Για εναλλακτική.
Μου φαίνεται πιο δελεαστικό το σενάριο ξένος πασαδόρος-Λι-Ραφαήλ Κουμεντάκης μαζί με Γκάρα-Σαφράνοβιτς-Γκόμεζ-Σμαραγδή.Και πάγκο Τακουρίδη-Παντακίδη-Τερζή-Καρασαββίδη-Εφραιμίδη.
Ουσιαστικά θέλεις έναν αναπληρωματικό διαγώνιο και έναν ακραίο ακόμη.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

φετος ο γαυρος ηταν πολυ πιο δυνατος απο περσι και του χρονου φαινεται οτι θα ειναι αρκετα πιο δυνατος απο φετος
το ιδιο και εμεις, μας βλεπω πολυ κοντα με αυτους του χρονου φετος ειχαμε αρκετη διαφορα αλλα με στεφανου αντι του λιγου ταμπουρατζη ανεβαινουν ενα επιπεδο βεβαια ειναι νωρις ακομα πρεπει να δουμε τι θα κανουν με ξενους και οι 2 ομαδες.
αποψη μου θα ειναι εγκλημα να παμε μονο με ελληνες κεντρικους, με σπινου αυτοι θα ειναι ενα επιπεδο μπροστα αμα παμε με τακουριδη σμαραγδη. πρεπει να παμε για κουμεντακη αλλιως μας βλεπω με χριστοφιδελη βασικο ακραιο
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Αυτοί ανακοίνωσαν ανανέωση Φιλίποφ και Στεφάνου και εμείς Γκόμεζ, Καλμαζίδη. Να κλάψω; Ρε ΑΔΕΡΦΙΑ τα καλά τώρα αρχίζουν ο Κάλμα θα τα κανονίσει... Πάντως εγώ που άκουσα τον Πρόεδρο στον αρένα είπε ότι θα βρουν ξένο πασαδόρο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παοκτση χαλαρωσε λιγο με τον Φιλιποφ
τις τελευταιες 40 σελιδες ειπες το ιδιο πραγμα 10 φορες, οκ το καταλαβαμε, δεν τον ηθελες
ο καλυτερος πασαδορος και χωρις να παιρνει θεση ξενου
εδω ελεγες θα βαλουν λιμπερο τον Κοκκινακη!!!!! και τελικα πηραν Στεφανου
ασε τις προφητειες, ακομα μαιο εχουμε, μια χαρα ομαδα θα κανει ο Καλμαζιδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”