Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από eorptol »

Το ρόστερ της αεκ τι είναι; σαν της Ντόρτμουντ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sekeris4 έγραψε:Εγω θελω το ροστερ της Ντορτμουντ και ας εχω προπονητη τον φρινγκερ.Τι να τον κανω τον μουρινιο οταν εχω σαρδελοροστερ.Παλι 4ος θα βγω.
@ Sekeris4, ποιος δεν θα το ήθελε βρε φίλε μου αυτό που θέλεις κι εσύ;;;

Καλύτερα όμως να κοιτάζουμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και το κυριότερο κι από την άλλη τους όψη... ;)

Κοιτάζοντας τα έτσι λοιπόν, ποιον λόγο-κίνητρο θα είχε κάποιος ποδοσφαιριστής του ρόστερ της Ντόρτμουντ να βρεθεί στον Π.Α.Ο.Κ. μας;;;

Αν υποθέσουμε όμως ότι ο μοναδικός λόγος που θα ερχόταν κάποιος θα ήταν η υπεραξία του που θα πληρωνόταν σε χρήματα, ειδικά σε κάποια πολύ καλή ηλικία των 24-27, δεν θα σε έκανε να αμφιβάλλεις αυτόματα για το ποιόν των προθέσεων ενός τέτοιου σκεπτικού ποδοσφαιριστή, για το πόσο δηλαδή τον ενδιαφέρει η εξέλιξη του κι όχι μόνο καμιά "αρπαχτή", άρα και το τι μπορεί-θέλει να σου "δώσει" ποδοσφαιρικά όσα χρόνια παίξει για σένα;;;

Από τέτοιους, προσωπικά θαρρώ ότι, έχουμε ήδη...χορτάσει!!! ;)

Έναν καλό-σοβαρό προπονητή πάλι, πιο εύκολα τον "ψήνεις" (αν και τώρα πλέον δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό που υποστηρίζω) απ ότι 12-15 καλούς-σοβαρούς ποδοσφαιριστές!!!

Υ.Γ. Αυτός είναι κι ο κυριότερος λόγος που θα έπρεπε ένας σοβαρός και δουλευταράς προπονητής, έστω και όχι τόσο διάσημος, να στηριχτεί πραγματικά από την διοίκηση με "κλειστά μάτια" και προ πάντων ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων τα 2 τουλάχιστον πρώτα χρόνια, ώστε κανένας ποδοσφαιριστής να μην του κάνει "τσαλιμάκια" θεωρώντας ότι είναι εύκολο να του δημιουργήσει προβλήματα μέχρι εν τέλει να τον "φάει" παρέα με 3-4 ακόμα!!! Μόνο με αυτόν τον τρόπο "ξεσκαρτάρεις" πραγματικά το ρόστερ σου συμπληρώνοντας το μέσα σε μία διετία με τουλάχιστον καθαρούς επαγγελματίες, οι οποίοι θα σου "δίνουν" ό,τι έχουν κάθε μα κάθε φορά που αγωνίζονται, είτε σε έναν είτε σε 50 αγώνες της χρονιάς!!!

Υ.Γ. 2...Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους επιμένω εδώ και μέρες ότι μία τέτοιου είδους προπονητική ευκαιρία είναι ο Βλάντο Ίβιτς κι ότι πρέπει να του κάνουν κλειστό τριετές ή και τετραετές συμβόλαιο, να τον στηρίξουν και να τον αφήσουν να δουλέψει ήσυχος, διαμορφώνοντας μόνος του τα δύο πρώτα χρόνια μία ομάδα στα δικά του καλούπια και περιμένοντας μετά και τα ανάλογα πολύ καλά αποτελέσματα!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

bizna4 έγραψε:Ο μόνος τρόπος να πετύχει ο νέος προπονητής στον αρρωστημένο ΠΑΟΚ μας,είναι να έχει αποτελέσματα από την αρχή,να μην πάψει να έχει αποτελέσματα ούτε στιγμή και γενικά να είναι ο γ@μ@ω και δέρνω...Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.Κι αυτό γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει το μέγεθος της ομάδος μας αλλά και της χώρας μας..Δηλαδή το καλοκαίρι που πέρασε,υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον για Σάρι.Με θητεία σε ότι μικρομεσαίο υπάρχει στην Ιταλία,με προηγούμενη δουλειά του την Έμπολι...Και τον μέσο ΠΑΟΚΤΣΗ να λέει,ποιος Σάρι ρε,θα μας τρελάνετε,δεν κάνει για ΠΑΟΚ αυτός...Κάνει βέβαια για τη δεύτερη Νάπολι που φέτος χτυπάει το πρωτάθλημα στα ίσια από Γιουβέντους.
Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν,ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τούχελ το καλοκαίρι.Κοιτάς βιογραφικό,αναφωνείς "έεεελα ρε να πούμε ξέρω γω,εμπειρία μόνο πέντε χρόνια στη Μάιντζ,εκεί δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα,δεν υπάρχει πίεση να πούμε ξέρω γω,θα κυβερνήσει αυτός το καράβι του ΠΑΟΚ?Είναι δυνατόν?Δεν κάνει για ΠΑΟΚ..." .Κάνει για την Ντόρτμουντ βέβαια,που διεκδικεί πρωτάθλημα,που πάει καρφί για κατάκτηση Europa League και γενικά είναι πλέον περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη...
Α και κάτι τελευταίο μιας και είναι επίκαιρος ο συγκεκριμένος,γιατί θεωρείται από τους πιο πετυχημένους πλέον.Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Γκροσέτο,Σασουόλο,Κάλιαρι.Την ίδια πενταετία,Μπερέτα.Πάρμα,Λέτσε,Σιένα,Τορίνο.
Στο τέλος της ίδιας πενταετίας,ο ένας Μίλαν,ο άλλος ΠΑΟΚ.Εγώ λέω πως ο Αλέγκρι δεν έβγαζε ούτε παρέλαση στον ΠΑΟΚ αν δεν είχε άμεσα αποτελέσματα...Εσείς?
Είμαστε ποδοσφαιρική μπανανία,για μένα δεν έχει κανένα απολύτως νοήμα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής,εκτός αν είναι όνομα από το τελείως πάνω ράφι,οπότε τότε μπορεί να κρατήσουμε και μια πισινή...
Για να μην το κουραζω,ο τουχελ και ο σαρι ανελαβαν ομαδες με παιχταράδες γι αυτό εχουν γινει μαγκες και διεκδικουν πρωταθλήματα και γιουροπα.Οταν πανε σε καμια σασουολο και σε καμια αουγκσμπουρκ θα τερματιζουν με 50 βαθμούς διαφορα απ τον πρωτο.
Αλλα εδώ την εχουμε ετοιμη την καραμελα.Για όλα φταινε οι οπαδοι του ΠΑΟΚ,οι γκρινιάρηδες,οι μπερδεμένοι,οι αχαριστοι.Αυτοι προσλαμβανουν και διωχνουν τους προπονητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Παρ 18 Μαρ 2016, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το πως θα έρθουν οι παιχταραδες αν θέλουν να έρθουν το ρώτησε κανείς ούτε καν στον γαβρο που παίζει τσουλου δεν έρχονται

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

" Το ψάρι βρωμάει πάντα απ το κεφάλι " !!! ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:++++ @ bizna4, μια χαρούλα μου "ακούγονται" όσα γράφεις φίλε μου!!!

Ποιος Αλέγκρι και ποια παρέλαση βρε φίλε μου;;; Άμα ειδικά έβαζε κάνα Γκαρσία να παίζει αριστερό χαφ σε 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ κι αυτός ο άμπαλος, ούτε...........15αύγουστο δεν "έπιανε"...αφού!!!
;)

REVOLUTION λέμε τώρα...αφού!!! :(

Υ.Γ. Είμαι βέβαιος ότι κάποιος σε λίγο θα ποστάρει την ερώτηση "κόλαφο": "Και που είναι τώρα ο Μπερέτα;;;" :?
Γιατι συνεχιζεις με τα ειρωνικα "αφου"? Απλη ερωτηση
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sekeris4 έγραψε:
Για να μην το κουραζω,ο τουχελ και ο σαρι ανελαβαν ομαδες με παιχταράδες γι αυτό εχουν γινει μαγκες και διεκδικουν πρωταθλήματα και γιουροπα.Οταν πανε σε καμια σασουολο και σε καμια αουγκσμπουρκ θα τερματιζουν με 50 βαθμούς διαφορα απ τον πρωτο.
Αλλα εδώ την εχουμε ετοιμη την καραμελα.Για όλα φταινε οι οπαδοι του ΠΑΟΚ,οι γκρινιάρηδες,οι μπερδεμένοι,οι αχαριστοι.Αυτοι προσλαμβανουν και διωχνουν τους προπονητες.
Φυσικά εν μέρει ισχύει αυτό που γράφεις αλλά υπάρχουν παραδείγματα που αποδεικνύουν και το εντελώς αντίθετο, όπως τα φετινά κιόλας των Τσέλσι-Μουρίνιο, Μαν Γιου-Φαν Γχάαλ και Λέστερ-Ρανιέρι!!!

Οι οπαδοί, μιας και αναφέρεσαι, το σωστότερο που έχουν να κάνουν (κι αυτό το "διδάσκουν" κυριολεκτικά οι Άγγλοι οπαδοί και κυρίως αυτοί των "δευτεροτρίτης" διαλογής ομάδων και της Premier League κι ακόμα περισσότερο της Premier Ship) είναι το καθήκον τους, δηλαδή να είναι "μια οικογένεια" με την ομάδα και να γεμίζουν πάντα το γήπεδο-2ο σπίτι τους υποστηρίζοντας την για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, συγχωρώντας οποιαδήποτε "σφάλματα" της όπως οι γονείς το παιδί τους ή ο αδερφός τον αδερφό του!!!

Η "στενομυαλιά", η καχυποψία και το προσωπικό εγώ των οπαδών δεν έκανε ποτέ καλό σε οποιαδήποτε ομάδα!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Αν έχει ακουστεί ότι η ομοσπονδία της Πορτογαλίας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Φερνάντου, τότε αγνοείστε το παρακάτω και ζητώ συγγνώμη για την παπαριά που ακολουθεί.

Αν ήμουνα ο Σάντος, 62 χρονών τον Οκτώβρη, με αρκετά και γεμάτα χρόνια σε ομάδες, με πετυχημένη πορεία στην Εθνική Ελλάδας, και τώρα πίσω στην πατρίδα μου, με καλή (γενικά) πορεία με την Εθνική Πορτογαλίας, γιατί να καθήσω από τώρα να συμφωνήσω με μια ομάδα (ΠΑΟΚ) με αυτό το ιστορικό εργοδοσίας προπονητών, σε ένα στημένο πρωτάθλημα μιας χώρας υπό κατάρρευση, ενώ πρέπει να είμαι απερίσπαστος να προετοιμάσω την Εθνική της πατρίδας μου για το Euro και αν τα πάω καλά γιατί όχι να μου δωθεί η ευκαιρία να την οδηγήσω στο επόμενο Μουντιάλ (το όνειρο κάθε προπονητή);;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γιατι ανεξαρτητως καταρρευσης, ο ΠΑΟΚ προσφερει τεραστια οικονομικη ασφαλεια και ο Σαντος ειναι φιλοχρηματος ανεξαρτητως της ηλικιας του. Ειναι σαν θεος στην θεσσαλονικη και επειδη ακριβως ειναι διαλυμενα ολα, θα ερθει ως μεσσιας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Kαι αν δεν ερθουν τα αποτελεσματα στις αρχες,οπως τοτε που ειχε ερθει(2007-2009),θα τον στειλουμε,αφου δεν θα ερχονται αμεσως τα αποτελεσματα,που απο αυτα εξαρτωμαστε.
Το τι εχει να ακουσει παλι απο εμας,δεν λεγεται.Δεν θα υπαρχουν και οι Θ.Ζ-Ζ.Β,για να μπουν ασπιδα μπροστα.
Και ετσι σε ενα εννιαμηνο(Μαρτη),ελλεω και Ιβαν που ειναι πιο ανυπομονος απο εμας,Μπαι-Μπαι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό περί αποτελεσμάτων δεν είναι απόλυτα ακριβές.Κανείς δεν ζήτησε το απόλυτο.Αν η ομάδα αντί για 1 στα 11,είχε 5/11,δεν υπήρχε περίπτωση απομάκρυνσης οποιουδήποτε προπονητή,πόσο μάλλον του Σάντος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

theo-drama έγραψε:Kαι αν δεν ερθουν τα αποτελεσματα στις αρχες,οπως τοτε που ειχε ερθει(2007-2009),θα τον στειλουμε,αφου δεν θα ερχονται αμεσως τα αποτελεσματα,που απο αυτα εξαρτωμαστε.
Το τι εχει να ακουσει παλι απο εμας,δεν λεγεται.Δεν θα υπαρχουν και οι Θ.Ζ-Ζ.Β,για να μπουν ασπιδα μπροστα.
Και ετσι σε ενα εννιαμηνο(Μαρτη),ελλεω και Ιβαν που ειναι πιο ανυπομονος απο εμας,Μπαι-Μπαι.
Δεν ειναι αγνωστος οποτε και με μερικα ατυχη αποτελεσματα ο κοσμος θα στηριξει γιατι εχει δει επιτυχια απο τον Σαντος. Δεν ειναι Τουντορ. Ουτε θα κανει 1 στα 12 και θα του φταιει το γαλα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δλδ ειμαστε ετοιμοι να κανουμε υπομονη για ενα χρονο σε περιπτωση που ερθει ο Σαντος και δεν ερθουν τα θετικα αποτελεσματα,μεσα σε αυτα και καποιος τιτλος τον 1 χρονο.
Δεν νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι γι αυτο το σεναριο(ειδικα ο Ιβαν και το 90% απο εμας).
Παει το πλανο του(2ετες ή 3ετες).Παει και ο προπονητης(Μαρτη).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γιατί να έχουμε συνεχώς πλάνα τριετίας;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Σιγα μην ερθει ο Σαντος για 1 ή 2 χρονια.Και η αποζημιωση θα ειναι πολυ μεγαλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”