Pc support
Re: Pc support
Ok κατεβαζω το basic (παρε το MsN μου και κανεμε add σε ικετευω god-destiny@hotmail.com ) θα με βοηθησεις αρκετα αν μου κανεις ενα add!
OOOOO ΠΑΟΚΑΡΑ... ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..
OYTE ΤRAYAPP ΟΥΤΕ @@ ΚΑΠΛΑΜΑ ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ gash ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΙΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑ ΤΟ PC ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
ΣΤΕΙΣΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ gash ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

ΣΤΕΙΣΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ gash ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Προσοχή: Ακολουθεί off-topic μήνυμα. Επιθυμητή η moderatorική συναίνεση:
Paokmania, το forum των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., των αμετανόητων off-topicιστών (καμία σχέση με τους τοπικιστές) και των τελειωμένων κομπιουτεράδων.
Στο επόμενο επεισόδιο μαθήματα κομμωτικής (βαφές κλπ.) από τον γαλαζοονόματο πλέον Novito και ακολουθούν μαθήματα κηπουρικής (για ευνόητους λόγους) από τον Gika.
Π.Α.Ο.Κ. ανεξιθρησκεία λαοκρατία
Τιμή και δόξα στον ΠΑΟΚτσή Gashία!
Σωστός ο Οδηγός!
Paokmania, το forum των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., των αμετανόητων off-topicιστών (καμία σχέση με τους τοπικιστές) και των τελειωμένων κομπιουτεράδων.
Στο επόμενο επεισόδιο μαθήματα κομμωτικής (βαφές κλπ.) από τον γαλαζοονόματο πλέον Novito και ακολουθούν μαθήματα κηπουρικής (για ευνόητους λόγους) από τον Gika.
Π.Α.Ο.Κ. ανεξιθρησκεία λαοκρατία
Τιμή και δόξα στον ΠΑΟΚτσή Gashία!
Σωστός ο Οδηγός!
Κάτι είπες για μένα, για κηπουρικη ή για κάτι παρόμοιο... Αποκλείεται να κάνω κάτι τετοιο γιατί δεν θέλω να μοιάσω στον Αντωνακη... (Ναι σωστα τον Νικοπολίδη εννοώ)...
ΥΓ: Θα φωνάξω το νοβίτο να διαμαρτυρηθώ γιατί πετάς καρφιά εναντίον μου και με κατηγορείς για πράγματα που ποτέ δεν έπραξα... Σε λίγο θα με πεις ότι και τώρα είμαι όφ τόπικ! Ακους εκεί...
ΥΓ: Θα φωνάξω το νοβίτο να διαμαρτυρηθώ γιατί πετάς καρφιά εναντίον μου και με κατηγορείς για πράγματα που ποτέ δεν έπραξα... Σε λίγο θα με πεις ότι και τώρα είμαι όφ τόπικ! Ακους εκεί...
Ρε εχθες που προσπαθουσα να βγαλω το TrayApp.msi εκανα απεγκατασταση ενα προγραμμα το οποιο φενεται ητανε ο ηχος μου (?!??!?!). Δεν εχω ηχο με την καμια και φενεται οτι απο αυτο που απεγκατεστισα εγινε.!
Πέρασα drivers του εκτυπωτή από την HP και πλέον το μηχανάκι καθυστερεί πάρα πολύ για να ανοίξει.
Τι εννοώ, φορτώνει τα Vista και μετά μέχρι να τελειώσει το boot ο χρόνος έχει τριπλασσιαστεί..
Καμμια ιδέα?
Τι εννοώ, φορτώνει τα Vista και μετά μέχρι να τελειώσει το boot ο χρόνος έχει τριπλασσιαστεί..
Καμμια ιδέα?
ο εκτυπωτης ειναι συνδεδεμενος στο pc την ωρα του boot?
Γιατι εχω και γω ενα αναλογο προβλημα μερικες φορες αλλα με φλασακια...
Δοκιμασε να τον ανοιξεις αφοτου ολοκληρωθει...
Γιατι εχω και γω ενα αναλογο προβλημα μερικες φορες αλλα με φλασακια...
Δοκιμασε να τον ανοιξεις αφοτου ολοκληρωθει...
Paok87 θα τον βγάλω μου φαίνεται και θα τον βάζω όταν τον χρειάζομαι.
Bre gika δε θέλω xp, όσο για linux μακάρι να είχα χρόνο να ασχολούμουν και να τα "φτιαχνα".
Bre gika δε θέλω xp, όσο για linux μακάρι να είχα χρόνο να ασχολούμουν και να τα "φτιαχνα".
Αδερφέ τα xp είναι πολύ καλα... Ταυτόχρονα είναι γρηγοροτερα και πολύ πιο ελαφρια απο τα Βιστα... Είχα Βιστα και έβαλα xp γιατί το pc σερνοτανε, παρ' όλο που είναι δυπυρινος στα 3,2 Ghz
Φαντάζομαι ότι η κάρτα ήχου είναι on-board. Βρίσκεις τον τύπο της μητρικής σου. Είτε από το κουτί της, είτε από την απόδειξη, είτε ανοίγοντας το κουτί του Η/Υ (αν είναι desktop), είτε κατεβάζοντας το πρόγραμμα Aida32 από εδώ:
http://www.softpedia.com/progDownload/A ... -6969.html
Πηγαίνεις στο site της μητρικής (το ψάχνεις βάζοντας μια απλή αναζήτηση στο google) και κατεβάζεις από εκεί τους drivers του ήχου. Τους εγκαθιστάς, reset και διαπιστώνεις ότι... είναι κλειστά τα ηχεία ή είχες πατήσει το mute!
Και μια ταιριαστή παροιμία: Αντί να ταΐζεις κάποιον με ψάρια, καλύτερα μάθε τον να ψαρεύει.
ΥΓ: Gika, τα XP δεν είναι γρηγορότερα γενικά από τα Vista (εκτός αν εννοείς τα Vista Home Basic). Εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή.
http://www.softpedia.com/progDownload/A ... -6969.html
Πηγαίνεις στο site της μητρικής (το ψάχνεις βάζοντας μια απλή αναζήτηση στο google) και κατεβάζεις από εκεί τους drivers του ήχου. Τους εγκαθιστάς, reset και διαπιστώνεις ότι... είναι κλειστά τα ηχεία ή είχες πατήσει το mute!

Και μια ταιριαστή παροιμία: Αντί να ταΐζεις κάποιον με ψάρια, καλύτερα μάθε τον να ψαρεύει.
ΥΓ: Gika, τα XP δεν είναι γρηγορότερα γενικά από τα Vista (εκτός αν εννοείς τα Vista Home Basic). Εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή.
Tautotita mitrikhs:
63-032-0000010-00101111-050207-INTEL$ASR18032
afto to name mou leei, onoma mitrikhs mou leei agnwsto!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
63-032-0000010-00101111-050207-INTEL$ASR18032
afto to name mou leei, onoma mitrikhs mou leei agnwsto!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Μιλάμε πάντα για desktop, σωστά;
Επειδή είναι κακή λύση να σου προτείνω να κατεβάσεις 3 drivers (από 40ΜΒ ο καθένας!) και να τους δοκιμάζεις, είναι προτιμότερο να βρούμε τον τύπο της μητρικής. Προφανώς είναι Asrock με 775 socket με βάση αυτά που σου λέει το Aida (πάει, χάλασε κι αυτό, παλιά τα έβλεπε όλα).
Έχεις πέντε επιλογές για να βρεις τον τύπο της μητρικής και περιγράφονται στο site της Asrock.
Η έκτη επιλογή είναι η απόδειξη αγοράς.
Επειδή είναι κακή λύση να σου προτείνω να κατεβάσεις 3 drivers (από 40ΜΒ ο καθένας!) και να τους δοκιμάζεις, είναι προτιμότερο να βρούμε τον τύπο της μητρικής. Προφανώς είναι Asrock με 775 socket με βάση αυτά που σου λέει το Aida (πάει, χάλασε κι αυτό, παλιά τα έβλεπε όλα).
Έχεις πέντε επιλογές για να βρεις τον τύπο της μητρικής και περιγράφονται στο site της Asrock.
Η έκτη επιλογή είναι η απόδειξη αγοράς.