ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
Έπρεπε να πει κάτι να μιρλιασει και ειπε για τον κοροβεση...μην πιάνεσαι και εσυ! Σιγά μην ξέρει οτι δεν έχουμε άλλον εκεί
Sent from my mind using boobs power
Δεν είμαι εγώ προπονητής. Τυφλός όμως επίσης δεν είμαι, είδα τι έγινε στην ξάνθη που περνούσε ο κάθε πικραμένος.sn0ufel4 έγραψε:αντι για κοροβεση ποιον να εβαζε ακριβως?
Moko έγραψε:Δεν είμαι εγώ προπονητής. Τυφλός όμως επίσης δεν είμαι, είδα τι έγινε στην ξάνθη που περνούσε ο κάθε πικραμένος.sn0ufel4 έγραψε:αντι για κοροβεση ποιον να εβαζε ακριβως?
πες μου ακριβως ποιος παικτης που παιζει εκει ειναι διαθεσιμος και δεν τον εβαλε
Αδερφέ δεν εχεις άλλον εκεί. Και δεν μπορεις να πας τον Τζαβέλα γιατι εχει κολλήσει καλά στα στόπερ! Άμα δεν ειμαστε προπονητές δεν κάνουμε υποδειξεις
Κι ολα αυτα επειδη ενας προπονητης δεν πιστευει σ'εναν (1) παικτη?mbison έγραψε: Ο Ιβαν πλεον δεν εχει αλλη επιλογη, απο το να τον διωξει, για να προστατευσει την επενδυνση του.
Mα τον τελειωνει, πεταει στα σκουπιδια κ τα € που ξοδευτηκαν. Ο Σουηδος δικαουται πιστωση χρονου, επειτα κ απο την εμφανιση στην Ξανθη. Δηλαδη ποιος ηρθε κ πηρε τη θεση χωρις προπονηση, ο Νοιερ?
Δεν μπορει ο Ρωσος να τα χωνει κ ο coach να τον γραφει.
Σιγουρα δεν ηταν ιδανικη η διαχειριση του (ειδικα οταν ειχε μονο μελισσα ) ή και γενικα οσον αφορα στην αξιοκρατια,
αλλα μην υπερβαλουμε κιολας..
Αιντε ξεκιναμε, θετικη ενεργεια!
η παραμονή στο φόρουμ, ανεβάζει την πίεση σε επικίνδυνα όρια ώρες ώρες...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!
- Lacedaemonian
Βρέξει,χιονίσει ο ΠΑΟΚ θα μαμησει.
Παμε γερά και δυνατά τωρα και η (οποια)γκρίνια-δικαιολογημένη ή μη-αργότερα
ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεε
Παμε γερά και δυνατά τωρα και η (οποια)γκρίνια-δικαιολογημένη ή μη-αργότερα
ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεε
Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Φράγκος Φραγκούλης, για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ.

Και αυτο τωρα ειναι καλο;με κολλημενο καλα τον τζαβελα στα στοπερ;;;;Thanix έγραψε:Αδερφέ δεν εχεις άλλον εκεί. Και δεν μπορεις να πας τον Τζαβέλα γιατι εχει κολλήσει καλά στα στόπερ! Άμα δεν ειμαστε προπονητές δεν κάνουμε υποδειξεις
Τελοσπαντων αντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...
- buffalobill4
Ε ας καθισει ο σαββιδης στον παγκο ας γινει και τδ να μην τον γραφει κανεις.mbison έγραψε:Tο βραδυ που θα αποτελεσει παρελθον ο Τουντορ, θυμησου το. Δεν μπορει ο Ρωσος να τα χωνει κ ο coach να τον γραφει.sourmenetes έγραψε: Ρε μεγαλε το καψαμε...
Κανε μας τη χαρη αδερφε 10 λεπτα πριν αρχισει το ματς εφαγες τον προπονητη
συσσωμη η επιτροπη μετεγγραφωνpaok87 έγραψε:Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Φράγκος Φραγκούλης, για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ.![]()