Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Παντως όσο τον θυμάμαι κακος παίκτης δεν ειναι ,μην υπερβάλουμε
Γρήγορος και δυνατος ήτανε
Αλλα για το 10αρι δε χωράνε τσιγκουνιές
Τωρα εχω πει οτι ειμαι κατα στην πρόσληψη Βεζυρτζή πολύγλωσσια κλπ
Και κπ που ηδη λεει δεν μ αρέσουνε
Μακαρι να πανε ολα αρμονικά και να χουμε τύχη στα αποτελέσματα αλλα αργα η γρήγορα δε μας βλεπω καλα
Μακαρι να πανε ολα αρμονικά και να χουμε τύχη στα αποτελέσματα αλλα αργα η γρήγορα δε μας βλεπω καλα
Δηλαδή οποίος δεν είναι απλά κακός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος ρε ΜΑΝΙΑΚΕ;
Άρχισε η ξεκάθαρη αποκαθήλωση Άρνεσεν. Έπεται Ο Τούντορ και ακολουθεί ο Αγγελίδης. Οπότε βαδίζουμε αισίως για επαναπρόσληψη Σβούρα ως τεχνικού διευθυντού, Μόμτσιλο Βούκοτιτς ως προπονητή, Δερμιτζάκη ως τιμ μάνατζερ και Σαράτση ως Σουβλατζή. Άντε και καλή χρονιά! 

Ακριβώς την πολυγλωσια θα την βρούμε μπροστά μαςMANIAKOS έγραψε:Παντως όσο τον θυμάμαι κακος παίκτης δεν ειναι ,μην υπερβάλουμε
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκαλίτσιος;;;;;;
Ωραία ξεκινάμε...
Βεζυρτζή;; Θα έρθουν μόνο έτοιμοι παίκτες;; Φααααααπ
Θα έρθουν μόνο πάικτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε;;; Φαααααπ
Ιβαν;;; Πάλι θα γκρινιάζεις ότι πληρώνεις πολλά και αποτέλεσμα μηδεν;;; Τον ξέρει τον Γκαλίτσιο ο αθλητικός σου διευθυντής;; Έιναι ελεύθερος;; Ο Ιλσίνιο τι είναι;;;
Σχεδιασμός τέλειος! Το καλοκαίρι θα έχεις 5 δεξιά μπακ (Κίτσιου, Σκόδρας, Γκαλίτσιος, Κωνστα, Δεληγιαννίδης) και δεν θα κάνει κανένας;;;
Τι είπατε;;; 50 άτομα στην Τούμπα;;; Και πολλά σας είναι!!!
Εμάς μας λειπάτε κανείς;;;;;;;
Ωραία ξεκινάμε...
Βεζυρτζή;; Θα έρθουν μόνο έτοιμοι παίκτες;; Φααααααπ
Θα έρθουν μόνο πάικτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε;;; Φαααααπ
Ιβαν;;; Πάλι θα γκρινιάζεις ότι πληρώνεις πολλά και αποτέλεσμα μηδεν;;; Τον ξέρει τον Γκαλίτσιο ο αθλητικός σου διευθυντής;; Έιναι ελεύθερος;; Ο Ιλσίνιο τι είναι;;;
Σχεδιασμός τέλειος! Το καλοκαίρι θα έχεις 5 δεξιά μπακ (Κίτσιου, Σκόδρας, Γκαλίτσιος, Κωνστα, Δεληγιαννίδης) και δεν θα κάνει κανένας;;;
Τι είπατε;;; 50 άτομα στην Τούμπα;;; Και πολλά σας είναι!!!
Εμάς μας λειπάτε κανείς;;;;;;;
Πάντως πέραν της πλάκας αρδ και μάνατζερ μας κάνουν χαβαλέ.Κάθε λίγο και λιγάκι μας κάνουν ρδελομπού...
Και από που ξεκίνησε όλο αυτό; Από το χαζέττα. Εξυπηρέτηση σε μανάτζερ και φάγωμα στον ΠΑΟΚ. Μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Και οι κλίκες εντός ΠΑΟΚ να κάνουν το κομμάτι τους ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
Και από που ξεκίνησε όλο αυτό; Από το χαζέττα. Εξυπηρέτηση σε μανάτζερ και φάγωμα στον ΠΑΟΚ. Μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Και οι κλίκες εντός ΠΑΟΚ να κάνουν το κομμάτι τους ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
joshua έγραψε:Δηλαδή οποίος δεν είναι απλά κακός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος ρε ΜΑΝΙΑΚΕ;
Εν δεις ειπα πιο πριν ακατανόητη κίνηση
Γι αυτο θελω να δω αν φυγει κανας Σκόνδρας κλπ
Και ειναι απλα διθεσιτης έως το καλοκαίρι
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα έχει 2,5 στόπερς (Μαλεζάς - Vitor - Τζαβέλλας) σε ένα σύστημα που θέλει σε κάθε αγώνα τρεις. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε έξι, από τους οποίους δύο τουλάχιστον αριστερούς. Ο Τζαβέλλας μάλιστα έχει ήδη 6 κίτρινες και με την επόμενη θα χάσει δύο αγωνιστικές. Ποιος θα τον αντικαταστήσει; Ο Σκόνδρας; Εγώ πάντως όταν βλέπω Σκόνδρα και Κων/νιδη σαν στόπερς εκνευρίζομαι. Αυτός δεν είναι σχεδιασμός ομάδας, αλλά γελοιοποίηση ομάδας. Αν ο Frank δεν φέρει δύο στόπερς μέσα στον χειμώνα, καλύτερα να φύγει. Δεν μπορεί να παίρνει 1 μύριο το χρόνο και να έχει η ομάδα κραυγαλέα κενά. ΕΛΕΟΣ!
Οι δηλώσεις Βεζυρτζή ήταν παταγωδώς ανησυχητικές. Μπορεί βέβαια να μην ήθελε να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά αυτά που είπε δείχνουν ότι ακόμη δεν έχουν κινηθεί για να βρουν παίκτες, όταν ΟΛΟΙ εμείς, από τον Σεπτέμβρη ξέρουμε που πάσχει η ομάδα.
Οι παίκτες θα έπρεπε να είχαν στοχοποιηθεί μέσα στον Νοέμβρη και ήδη να είχαν κλειστεί οι προφορικές συμφωνίες. Φοβάμαι μήπως αργήσουμε να πάρουμε παίκτες (ως συνήθως) και βρεθούμε προ εκπλήξεων.
Τα περί Γκαλίτσιου είναι φαιδρά.
Οι δηλώσεις Βεζυρτζή ήταν παταγωδώς ανησυχητικές. Μπορεί βέβαια να μην ήθελε να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά αυτά που είπε δείχνουν ότι ακόμη δεν έχουν κινηθεί για να βρουν παίκτες, όταν ΟΛΟΙ εμείς, από τον Σεπτέμβρη ξέρουμε που πάσχει η ομάδα.
Οι παίκτες θα έπρεπε να είχαν στοχοποιηθεί μέσα στον Νοέμβρη και ήδη να είχαν κλειστεί οι προφορικές συμφωνίες. Φοβάμαι μήπως αργήσουμε να πάρουμε παίκτες (ως συνήθως) και βρεθούμε προ εκπλήξεων.
Τα περί Γκαλίτσιου είναι φαιδρά.
Ρε άντε πάρτε κάνα στόπερ που πάτε να μου φέρετε τον ανενεργό εδώ και εννιά μήνες Γκαλίτσιο.Πλάκα μας κάνετε;
- Kostas_Peraia4
Ο Γκαλιτσιος ειναι καθαρα δεξιο πλαγιο μπακ.Δεν ειναι με τιποτα σεντερ μπακ και φυσικα δεν ειναι φουλ μπακ για να μπορει να παιξει μονος του την πλευρα.Οποτε δεν βρισκω λογικη σ'αυτη την μεταγραφη.
Θα έρθουν παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν ή δε θα έρθουν καθόλου λέγανε. Και θα φέρουν τον Γκαλίτσιο που έχει να παίξει μπάλα κάνα χρόνο; Ποιοτική ενίσχυση είναι;
Η μεταγραφή Γκαλίτσιου (εάν γίνει) θα προκαλέσει γέλιο και χαρά σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του πλανήτη. Εάν η ΠΑΕ με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα PR που έχει προωθήσει την μεταγραφή κατάλληλα θα γελάσουν ακόμη και οι μοναχοί στο Νεπάλ.
Ας το δούμε και από την θετική του πλευρά.
Ας το δούμε και από την θετική του πλευρά.

ποιος γκαλιτσιος ρεεεεε αφηστε εκει το δημητρακη τον κωννιδη 1 ματς παιζει ενα αλλαγη μετα 6 μηνες εξω εδω και 3 χρονια
δεν καταλαβατε ακομη οτι ο κωννιδης χει φυγει απ την ομαδα δεν προκειται να τον ξαναδειτε στα ασπρομαυρα
μια χαρα μεταγραφη ειναι ο γκαλιτσιος
δεν καταλαβατε ακομη οτι ο κωννιδης χει φυγει απ την ομαδα δεν προκειται να τον ξαναδειτε στα ασπρομαυρα
μια χαρα μεταγραφη ειναι ο γκαλιτσιος
Θα πω αυτο που λεω παντα για μεταγραφές τοσο χαμηλού επιπεδου. Αν η Κ20 δεν εχει δεξι μπακ καλυτερο ή έστω ισάξιο του Γκαλιτσιου, τζαμπα τις έχουμε τις ακαδημιες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk