τιποτα ace.. μην με ευχαριστεις.. δεν σε ανεχομαι εθελοντικα... αναγκαζομαι μια και ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ και ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ για τιποτα...ace79grpaok έγραψε:Δεν θα μαλώσω ξανά με κανέναν sic-4 ευχαριστώ που με ανέχεσαι ,ξακαθαρησα την θέση μου άποψη σου σιμπα άσε με όμως να έχω άλλη αποψη,δεν σας πριζω άλλο πάω να δω μπεμπατοφ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- Kostas_Peraia4
Τις προαλλες με τον ΠΑΣ,ο Τζιολης δεν ηταν κακος σαν σεντερ μπακ.Προσπαθησε να μοιρασει σωστα την μπαλα,καποιες πασες δε του βγηκαν και καποιες δε του εκατσαν εξ'αιτιας του κακου αγωνιστικου χωρου.Οστοσο μου φανηκε σαν να μπερδεψε τους υπολοιπους σεντερ μπακ.Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον να τον δουμε και στη συνεχεια σαν 3ο στοπερ,αλλα χρειαζεται πολυ δουλεια στη προπονησηΑκάλυπτος έγραψε:Δε με χαλάει!rainmaker έγραψε:Το σύστημα είναι αυτό και θα αποδείξει οτι ο Μπέρμπα έλειπε για να ξεμπλοκάρει η ανάπτυξη της ομάδας :
Μοντς και κοινοί θνητοί μην είστε οφ τόπικ θα σας σκίσω!
Για ball-playing σέντερ μπακ ο Τζιώλης μπορεί να μας βγει..
ή απλά παίζουμε το κλασσικό 4-3-1-2 για να χωρέσουν όλοι και να περιοριστεί το ρίσκο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Τις προαλλες με τον ΠΑΣ,ο Τζιολης δεν ηταν κακος σαν σεντερ μπακ.Προσπαθησε να μοιρασει σωστα την μπαλα,καποιες πασες δε του βγηκαν και καποιες δε του εκατσαν εξ'αιτιας του κακου αγωνιστικου χωρου.Οστοσο μου φανηκε σαν να μπερδεψε τους υπολοιπους σεντερ μπακ.Σιγουρα θα ειχε ενδιαφερον να τον δουμε και στη συνεχεια σαν 3ο στοπερ,αλλα χρειαζεται πολυ δουλεια στη προπονησηΑκάλυπτος έγραψε:Δε με χαλάει!rainmaker έγραψε:Το σύστημα είναι αυτό και θα αποδείξει οτι ο Μπέρμπα έλειπε για να ξεμπλοκάρει η ανάπτυξη της ομάδας :
Μοντς και κοινοί θνητοί μην είστε οφ τόπικ θα σας σκίσω!
Για ball-playing σέντερ μπακ ο Τζιώλης μπορεί να μας βγει..
- Καπετάνιος
Τι θα γίνει ρε Άρνεσεν, 3/9 κι ακόμη θέλουμε 10αρι και αμυντικό! Πήγες κι έδωσες τόσα λεφτά για Μπερμπάτοφ, έναν αμυντικό της προκοπής δεν έφερες

- Καπετάνιος
- Καπετάνιος
http://static.sportskeeda.com/wp-conten ... 13-800.pngΚαπετάνιος έγραψε:Nothu πες λιγο για το συστημα τα μπαγιερν ρε.
- Ekatnetworkltd
Βασικά δεν ξέρω τι επαιζε με τιμωρημενους και τραυματίες, γιατί και στον παγκο ηταν μονο ο φευγατος Ντάντε.
- Καπετάνιος
Να σας πω και το άλλο...
Είσαι 22-24 χρονών. Σε πιάνει ο Φρανκ σου λέει, ψιτ μικρέ, έλα στον ΠΑΟΚ και δε θα χάσεις. Μπλα μπλα μπλα σε πείθει...
Έρχεσαι.
Πας στην πρώτη προπόνηση, βλέπεις κάτι κορεσμένα και κουρασμένα παλικάρια 30 βάλε χρονών και παραδίπλα, βλέπεις κάτι συνομήλικους,σχεδόν αμουστακους που δέν τους ήξερες καν.
Σιγά σιγά οι περισσότεροι από αυτούς που έχεις διαφορά ηλικίας καμιά δεκαετία φεύγουν και μένεις με τους συνομήλικους...
Αρχίζει η κουβέντα και τώρα ρε παιδιά, που πάμε εμείς τα πιτσιρίκια;
Σήμερα όμως σκάει στην προπόνηση, ένας που δεν μπορεί, τον είχες δει από μικρός στην τηλεόραση και τον θαύμαζες...
................
Το κέρδος του ΠΑΟΚ από αυτήν την μεταγραφή είναι τεράστιο.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Είσαι 22-24 χρονών. Σε πιάνει ο Φρανκ σου λέει, ψιτ μικρέ, έλα στον ΠΑΟΚ και δε θα χάσεις. Μπλα μπλα μπλα σε πείθει...
Έρχεσαι.
Πας στην πρώτη προπόνηση, βλέπεις κάτι κορεσμένα και κουρασμένα παλικάρια 30 βάλε χρονών και παραδίπλα, βλέπεις κάτι συνομήλικους,σχεδόν αμουστακους που δέν τους ήξερες καν.
Σιγά σιγά οι περισσότεροι από αυτούς που έχεις διαφορά ηλικίας καμιά δεκαετία φεύγουν και μένεις με τους συνομήλικους...
Αρχίζει η κουβέντα και τώρα ρε παιδιά, που πάμε εμείς τα πιτσιρίκια;
Σήμερα όμως σκάει στην προπόνηση, ένας που δεν μπορεί, τον είχες δει από μικρός στην τηλεόραση και τον θαύμαζες...
................
Το κέρδος του ΠΑΟΚ από αυτήν την μεταγραφή είναι τεράστιο.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Περιπτερος
Εχει κάποια θέματα το 3-5-2 με Τζιώλη πίσω ... .
Μάλλον θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Εκτός εάν το έχουμε 2-5-3 !!!! .
Ξέρετε ποιό είναι αυτό ?
Το περίφημο αρχαίο "W"
Από μεταγραφή άλλη, παίζει τίποτα ?
Μάλλον θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Εκτός εάν το έχουμε 2-5-3 !!!! .
Ξέρετε ποιό είναι αυτό ?
Το περίφημο αρχαίο "W"
Από μεταγραφή άλλη, παίζει τίποτα ?