Ρε πιλότε κάθε μερα πετάς τουλάχιστον και μια αερολογία,pilotos έγραψε:Κάτι γίνεται στο αεροδρόμιο...........
Αν μάθω θα σας πω ελπίζω έγκαιρα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ λίγο γιατι έλεος...

Ρε πιλότε κάθε μερα πετάς τουλάχιστον και μια αερολογία,pilotos έγραψε:Κάτι γίνεται στο αεροδρόμιο...........
Καλύτερα να βλέπω τον Μπερμπάτοφ να βαριέται, παρα το Λούκας που την ειχε δει Μπερμπάτοφ...pgetsos έγραψε:Στο γήπεδο παίζει να βαριέται περισσότερο και από τον Τσιαρτα
ΤΙ εγινε? Ηρθε απο τωρα το τσακαλι?pilotos έγραψε:Κάτι γίνεται στο αεροδρόμιο...........
Ναι αλλά η γκόμενα της ΠΑΕ βγήκε σωστή έ;;;Trilofiotis έγραψε:Ρε πιλότε κάθε μερα πετάς τουλάχιστον και μια αερολογία,pilotos έγραψε:Κάτι γίνεται στο αεροδρόμιο...........
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ λίγο γιατι έλεος...
![]()
Χαχα, σωστός!theo G4 έγραψε:Ουτε με τον αρουλη θα σκοραρειJeremy4 έγραψε:Πριν δυο μήνες που συζητούσα με έναν Βούλγαρο συνάδελφο μου, φανατικό οπαδό της CSKA Sofia, μου έλεγε ότι όλοι οι οπαδοί της έχουν καημό επειδή στα χρόνια που έπαιξε ο Berbatov εκεί, δε σκόραρε ποτέ εναντίον της μισητής αντιπάλου Levski.
Μάλιστα, ενώ σε μια συγκεκριμένη σεζόν ήταν "πολυβόλο" και πήγαινε τρένο την CSKA, στο παιχνίδι εναντίον της Levski που έκρινε τον τίτλο, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά η CSKA έχασε 1-0.
Από τότε λένε ότι "οφείλει" έστω και στα 40 του να επιστρέψει στην CSKA και να σκοράρει μια φορά εναντίον της Levski για να σβηστεί η "ρετσινιά".
Για να προλάβω κάποιους που ενδεχομένως να με παρεξηγήσουν, δεν αφήνω αιχμές, μόνο έτσι για την ιστορία το αναφέρω.
"Mitko" νομίζω είναι το υποκοριστικό του Dimitar. Κάτι αντίστοιχο με το Μήτσοςzoomgr έγραψε:Dimko ετοιμάσου να χαζέψεις!
xaxaxaxapaoktzis έγραψε:http://metrosport.gr/article/live-streaming-to-metrosportgr-ipodechete-ton-mpermpatof-ston-promachona
LIVE EIKONA APO TA SUNORA