4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Εγω παντως δεν θα αλλαζα πλευρα τον Ροντριγκεζ,η ομαδα πρεπει να αποκτησει σταθερες και ο καποβερντιανος δεξια ηταν σουπερ,1000 φορες να παει ο Τζαβελας αριστερα και ο Μαλεζας στο κεντρο της αμυνας.
- Panos Fanfaras
Με Κίτσιου και Κωνσταντινίδη να επιστρέφουν και τον Λέοβατς τραυματία, κατά πάσα πιθανότητα θα πάει αριστερά.joshua έγραψε:Εγω παντως δεν θα αλλαζα πλευρα τον Ροντριγκεζ,η ομαδα πρεπει να αποκτησει σταθερες και ο καποβερντιανος δεξια ηταν σουπερ,1000 φορες να παει ο Τζαβελας αριστερα και ο Μαλεζας στο κεντρο της αμυνας.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά τι παίζει με το ιατρικό μας επιτελείο; Έχει γνώση κανένας για το θέμα; Μήπως να κάναμε κανένα topic γι αυτό το θέμα; (Δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.)Odi έγραψε:Προφανώς μπήκε πιο νωρίς από οτι έπρεπε στο πρόγραμμα της ομάδας και βγήκε ζημιά..Δεν έπρεπε να παίξει στην Τρίπολη.
Επίσης και κανένα για τις εγκαταστάσεις της Μεσήμβριας; Από τότε που φύγαμε απ τα γήπεδα του Λόλα οι θλάσεις πολλαπλασιάστηκαν και μας έχουν καταστρέψει!!!
Και για να μην κριθώ off topic συμφωνώ ότι ο Λέοβατς είναι το ιδανικό αριστερό μπακ σε τετράδα άμυνας...

Είναι κρίμα παίκτες σαν τον Leovac, να τους στερείτε η ομάδα λόγω επαναλαμβανόμενων θλάσεων.
- john4serres
- desperando
- Επικοινωνία:
ενταξει κουρασε το αστειο... αυτο που συμβαινει στην ομαδα ειναι αμαρτια για ολους,εχουμε σπασει ολα τα ρεκορ θλασεων.
δεν ξερω τι φταιει αλλα οι υπευθυνοι πρεπει να το βρουν και να το λυσουν.
οποια αγωνιστικη επενδυση και αν γινει με την υπαρχουσα κατασταση κινδυνευει να αχρηστευτει
ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το τιμ αποκαταστασης
οποια αγωνιστικη επενδυση και αν γινει με την υπαρχουσα κατασταση κινδυνευει να αχρηστευτει
Θλάση πάνω στη θλάση;
Δεν υπάρχει....
Ότι λέει και ο despe από πάνω.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Δεν υπάρχει....
Ότι λέει και ο despe από πάνω.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Υπάρχει και το ενδεχόμενο Κίτσιου αριστερά, αλλά δύσκολαPanos Fanfaras έγραψε:Με Κίτσιου και Κωνσταντινίδη να επιστρέφουν και τον Λέοβατς τραυματία, κατά πάσα πιθανότητα θα πάει αριστερά.joshua έγραψε:Εγω παντως δεν θα αλλαζα πλευρα τον Ροντριγκεζ,η ομαδα πρεπει να αποκτησει σταθερες και ο καποβερντιανος δεξια ηταν σουπερ,1000 φορες να παει ο Τζαβελας αριστερα και ο Μαλεζας στο κεντρο της αμυνας.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενα το αυτο και δευτερο πιστευω οτι εγινε λαθος στη διαχειριση του παιχτη...desperando έγραψε:ενταξει κουρασε το αστειο... αυτο που συμβαινει στην ομαδα ειναι αμαρτια για ολους,εχουμε σπασει ολα τα ρεκορ θλασεων.
παντως σιγουρα υπαρχουν λαθη τα οποια πρεπει να ψαχτουν και να λυθουν στη συγκεκριμενη περιπτωση...
περαστικα ρε παλικαρε και παλι

Συνηθως ο προπονητής λαμβάνει αποφάσεις σε συνεργασία με το τιμ του. Υποθέτω οτι ενημερώθηκε οτι ο Λεοβατς ηταν 100% έτοιμος να παίξει 90 λεπτά, συνεχόμενους αγώνες.Sera4 έγραψε:ενα το αυτο και δευτερο πιστευω οτι εγινε λαθος στη διαχειριση του παιχτη...desperando έγραψε:ενταξει κουρασε το αστειο... αυτο που συμβαινει στην ομαδα ειναι αμαρτια για ολους,εχουμε σπασει ολα τα ρεκορ θλασεων.
παντως σιγουρα υπαρχουν λαθη τα οποια πρεπει να ψαχτουν και να λυθουν στη συγκεκριμενη περιπτωση...
περαστικα ρε παλικαρε και παλι
H άποψή μου είναι οτι ένας παίχτης εντάσεται σταδιακά, πχ. 10-20 λεπτά ως αλλαγή στον 1ο αγώνα. Επιπλέον, παίζει ρόλο και ο εκάστωτε αγώνασ και η σημαντικότητα του. Γεγονός ειναι οτι φέτος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μυϊκών τραυματισμών, σε πολλους παίχτες οι οποίοι δεν είχαν και προδιάθεση.
Κατι λαθος εγινε και τον χανουμε
Βεβαια αν γυρίσουν οι κιτσιου κωνστ απο δεξια ο γκαρι οκ απο κει
Βεβαια αν γυρίσουν οι κιτσιου κωνστ απο δεξια ο γκαρι οκ απο κει
- pisakaipoupoula
- kataramenos5