Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Χωρικός έγραψε:μόνο στο τελευταίο θα απαντήσω φίλε μου..Εμείς δεν φύγαμε ποτέ!!!!αστειεύεσαι φυσικά έτσι;;;
Τότε θα σου απαντήσω κι εγώ μόνο σε αυτό.
Εννοείς την αποχή επί βουλινού.
Που κατά την γνώμη σου την έκαναν μόνο οι σύνδεσμοι.Και σωστά σκέφτεσαι.Ετσι ήταν.
Θέλεις να μου απαντήσεις κι εσύ σε κάτι ?
Θέλω να μου πεις το αρνητικότερο ρεκόρ κοπής εισιτηρίων στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.

Σε παραπέμπω και σαυτό να πάρεις μια ιδέα .

[youtube]D2-KrrPU844[/youtube]

Άντε οπαδούς δεν έχει.... Οι "ΦΙΛΑΘΛΟΙ" που είναι ?
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

συγγνωμη που επεμβαινω στην συζητηση μεταξυ σας αλλα αυτο οτι εμεις δεν φυγαμε ποτε δεν ισχυει εκτος αν θεωρειτε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μονο το ποδοσφαιρο..γιατι αλλιως εννοειται και εχουμε εγκαταλειψει την ομαδα που το παραδειγμα ειναι το μπασκετ που μας εχει χαρισει και τοσες χαρες(ειδικα οσοι καταφερατε να τις ζησετε) και ειναι και το δευτερο πιο γνωστο αθλημα και στους αγωνες ειναι το πολυ 1000 ατομα και μονο με αρη το γεμιζουμε και τα κανουμε ολα μπαχαλο.ποιο ειναι το νοημα να το λεμε αυτο???εκτος αν παει μονο στο ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Χωρικέ

Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Εσείς τα ΠΑΟΚια είστε οι ποιο τρελοί,σας γουστάρω," από αλλόθρησκους, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι η ομάδα σου δεν παίζει ΠΟΤΕ μόνη της,από το Όσλο μέχρι την Τυφλίδα, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι φύγαν κάποια παρτάλια και λαμόγια που ήταν κατά καιρούς στην διοίκηση, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι περπατάς σε αυτή την πόλη(και σε όλη την Μακεδονία) ,σε οποιοδήποτε κωλόστενο με μπλουζάκι της ομάδας σου ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ,στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι τυγχάνεις θαυμασμού σε όποιο πέταλο κι αν πατήσεις στον κόσμο, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι το κούτελο σου είναι καθαρό σαν οπαδός και φίλαθλος,γιατί τέτοιος είσαι, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το οτι γεμίζεις περηφάνια και 'παίρνεις' 15 πόντους ,καθέτως κι οριζοντίως, όταν βλέπεις το πέταλο και τον λαό σου να πάλλεται συγχρονισμένα και σου έρχεται η θέληση κι εσένα να μπεις στον "χορό", στους συνδέσμους το χρωστάς.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ.

Οι παππούδες που ανέφερες, έκαναν παιδιά..κι αυτά κάναν δικά τους.
Πολλά ήταν και είναι σε συνδέσμους.
Γιατί οι παππούδες τους,τους πέρασαν το σαράκι.
Και 20.000 να είναι και 30 άτομα να μείνουν ,τους συνδεσμίτες θα τους σέβεσαι και προπαντώς θα σέβεσαι τους προκατόχους τους κι αυτούς που τους ίδρυσαν. Έτσι όπως σέβεσαι και τους "παππούδες" που έχτισαν.
Ο καθένας στο είδος του,"έχτισε" το "κομμάτι" του κι έβαλε το "λιθαράκι" του στην κάθε εποχή,σε ανάλογες καταστάσεις, για να δρέπεις καρπούς εσύ τώρα. Οπαδικούς καρπούς.
Δεν προτιμούσα μικρός ομάδα,αδιαφορούσα.Στα 9 πήγα Τούμπα.Ματς δεν είδα.Γυρισμένο το κεφάλι δεξιά προς την 4 και κάποιοι τρελοί με πορτοκαλί μπουφάν,σε 2 λεπτά με κάνανε ΠΑΟΚ.
Και μη μου πείτε ότι μόνο εγώ έγινα ΠΑΟΚ έτσι...

Τέλος, χρωστάς,επειδή με τσάτισες με την άγνοια κι αφέλεια σου, καμιά 300αριά βαθμούς στο Πρωτάθλημα και 45
προκρίσεις σε θεσμούς Κυπέλλων γιατί ,όπως ΕΣΥ βαυκαλίζεσαι δεξιά κι αριστερά, ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ.

Απανταχού "ντουγάνια" κι "αχάριστοι"...
Λάθη κάναμε άπειρα και θα κάνουμε χιλιάδες ακόμα
Αλλά..

ΠΑΟΚ ΟΛΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.
Πσσσσσσσσσσσσς ..... ΩΡΕ μανούλαμ ....
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλα μετά από αυτά, εγώ προτιμώ να χρωστάω στην γιούρομπανκ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

rainmaker έγραψε:??????

H η πρώτη σου πρόταση είναι : "Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς." Πράγματι πολύ ενωτική.

Γίνομαι ισοπεδωτικός επειδή είπα οτι η κοινή ιδέα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που μας ωθεί να έχουμε κάποια θετικά στοιχεία και ακουστά σε φίλους και εχθρούς; Και δεν γίνεσαι εσύ που λες οτι τα χρωστάμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα; Που στο 90% των περιπτώσεων είναι και άγνωστα;

3, Μια χαρά είναι το συμπέρασμα μου.

4, Ποιος σου είπε οτι ασχολούμαι μόνο με το ποστάρισμα σου;
1.Όχι,διχάζει έχεις δίκιο.Παίζει να φταίει το ότι μεγάλωσες έξω και δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις μήπως?
2.Εξακολουθείς κι αγνοείς την έννοια του "χρωστάς" που μασημένη κιόλας,σου έδωσα πριν.
Βάλε ότι σου είπα να κάνουμε και άγαλμα στον "Άγνωστο Νεαπολίτη" και να ονομάσουμε το Παλατάκι "Μάκης Μαυρομιχάλης".
3.LOL
4.Ρε τρελέ θα μας τρελάνεις ? Στον φούφοτο ή σε μένα έκανες παράθεση ?
Τι με νοιάζει αν αναφέρεσαι σε άλλους.Γράψτα στους άλλους.

Δεν σε κατηγορώ, ίσως "χάθηκες" απο την αρχή ή δεν πρόσεχες την συζήτηση.
Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί βγαίνεις τόσο οφσαιντ στην κρίση σου.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

DC έγραψε: Πσσσσσσσσσσσσς ..... ΩΡΕ μανούλαμ ....
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλα μετά από αυτά, εγώ προτιμώ να χρωστάω στην γιούρομπανκ.
Αυτό έλειπε να μη το προτιμούσες.
Για αυτό και συγκαταλέγεσαι στο avatar ,σε περίοπτη ίσως θέση. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

rainmaker έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Χωρικέ

Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Εσείς τα ΠΑΟΚια είστε οι ποιο τρελοί,σας γουστάρω," από αλλόθρησκους, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι η ομάδα σου δεν παίζει ΠΟΤΕ μόνη της,από το Όσλο μέχρι την Τυφλίδα, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι φύγαν κάποια παρτάλια και λαμόγια που ήταν κατά καιρούς στην διοίκηση, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι περπατάς σε αυτή την πόλη(και σε όλη την Μακεδονία) ,σε οποιοδήποτε κωλόστενο με μπλουζάκι της ομάδας σου ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ,στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι τυγχάνεις θαυμασμού σε όποιο πέταλο κι αν πατήσεις στον κόσμο, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι το κούτελο σου είναι καθαρό σαν οπαδός και φίλαθλος,γιατί τέτοιος είσαι, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το οτι γεμίζεις περηφάνια και 'παίρνεις' 15 πόντους ,καθέτως κι οριζοντίως, όταν βλέπεις το πέταλο και τον λαό σου να πάλλεται συγχρονισμένα και σου έρχεται η θέληση κι εσένα να μπεις στον "χορό", στους συνδέσμους το χρωστάς.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ

..........................

Τέλος, χρωστάς,επειδή με τσάτισες με την άγνοια κι αφέλεια σου, καμιά 300αριά βαθμούς στο Πρωτάθλημα και 45
προκρίσεις σε θεσμούς Κυπέλλων γιατί ,όπως ΕΣΥ βαυκαλίζεσαι δεξιά κι αριστερά, ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΤ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και αναφέρομαι κυρίως στα περί χρέους στους συνδέσμους. Τίποτα απο αυτά δεν χρωστάμε στους συνδέσμους. Όλοι τα χρωστάμε στον ΠΑΟΚ και τους εαυτούς μας που απο το πόστο του ο καθένας προσέφερε δεκαετίες τώρα στο χτίσιμο αυτού του συλλόγου, με θετικά και αρνητικά.

Ορισμένοι, δεν νομίζω απλά, αλλά είμαι βέβαιος, πως είστε πρώτα με τους συνδέσμους και μετά με τον ΠΑΟΚ. Πάρτε λίγο χαμπάρι οτι με το να μιλάτε για ξύλα και καταστροφές όλη την ώρα, δεν σας ανεβάζει στα μάτια κανενός. Και, ΟΧΙ δεν το λέω ως μομφή στους συνδέσμους αυτό, αλλά σε κάποιους αυτόκλητους αβανταδόρους τους.

Και, για να πω και τη γνώμη μου, η δεκαετία του 80 που κάποιοι αναφέρετε ως ιερή, για μένα ειναι καταστροφική. Και αυτή, και τα ανάποδα μπουφαν της. Εγώ ως πρότυπο έχω τον ΠΑΟΚ του 70. Τί να κάνουμε; Απόψεις είναι αυτές... Δεν καταδικάζω κανέναν. Αλλά μη νομίζετε οτι κάνοντας επίκληση στο μεγαλείο του παρελθόντος, αποστομώνετε και κανέναν..

υ.γ. ΠΟΤΕ δεν έχω δει τον κόσμο μας να πάλλεται συντονισμένα στο πέταλο επειδή κάποιοι το οργάνωσαν καλά. Η αδυναμία οργάνωσης πάλι, φαίνεται κάθε φορά στο γήπεδο εδώ και 15 χρόνια. Αντιθέτως, όταν ο κόσμος συνεπαίρνεται απο τα συναισθήματα, μια χαρά συντονίζεται μόνος του.Χωρίς αντιμαχόμενους οργανωτές και αντιπολιτεύσεις στην κερκίδα.

υ.γ. 2 Επιπλέον, επειδή ΔΕΝ μεγάλωσα σ αυτό τον τόπο, και κάθε μέρα που περνάει και ζω εδώ με κάνει και δυστυχώ, θα τονίσω οτι ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν έμπλεξα με τα εντόπια κόμπλεξ του και τα σκαλώματα του. Ο ΠΑΟΚ για μένα δεν έχει τίποτα να κάνει με τη Θεσσαλονίκη. Γιατί αν έχει, τότε σημαίνει οτι είναι συνυπαίτιος για την κατάντια της κοινωνίας της. Και, μαζί και ο κόσμος του.

Πόσα ++ θες να τα βάλω???

Μάλλον είχαν δίκαιο οι Μάγια...
2012..Έρχεται το τέλος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το λαθος που εκανα κ αναγνωριζω, ειναι πως ενω εξ αρχης ηθελα να τονισω πως η κουβεντα π κανετε δυο τρεις μερες τωρα ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ κσι πρηξαρχιδικη, εν τελει κατηντησα να συμμετεχω σε αυτη.

Λοιπον δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω στα πολυ εποικοδομητικα σημεια τ λογου σου. Θα σ πω μονο οτι αν δεν κοψεις τις προσβολες και τις ειρωνιες ΓΕΝΙΚΑ, δε θα καθομαι να σ κοιταω να μας μιλας για το ποσο ανοητοι 'η ανιστορητοι οπαδικα ειμαστε 'η ποσο αναλφαβητος ειμαι. Οκ;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Μάλλον επιλεκτικά διαβάζεις βροχοποιέ.
Παρέλειψες καμιά 10αριά ποστ που στοχοποιούν,ειρωνεύονται,βρίζουν,χλευάζουν,κατηγορούν ανυπόστατα και λιδωρούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του κινήματος του ΠΑΟΚ που λέγεται οργανωμένος οπαδός.

Οι μοναδικοί χαρακτηρισμοί που έδωσα ήταν "ντουγάνια" και "αχάριστοι" τα οποία φυσικά και ήταν ειρωνικά(γιαυτό και μπήκαν σε εισαγωγικά) και χρησιμοποιήθηκαν ως απάντηση στους χαρακτηρισμούς άλλων,αυτών που μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις.
Διάβασε ο Αργοναύτης βέβαια κι έκανε τις απαραίτητες συστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλα ασε τα σουπα μουπες. Κοφτο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

υ.γ. 2 Επιπλέον, επειδή ΔΕΝ μεγάλωσα σ αυτό τον τόπο, και κάθε μέρα που περνάει και ζω εδώ με κάνει και δυστυχώ, θα τονίσω οτι ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν έμπλεξα με τα εντόπια κόμπλεξ του και τα σκαλώματα του. Ο ΠΑΟΚ για μένα δεν έχει τίποτα να κάνει με τη Θεσσαλονίκη. Γιατί αν έχει, τότε σημαίνει οτι είναι συνυπαίτιος για την κατάντια της κοινωνίας της. Και, μαζί και ο κόσμος του

Αυτο εδω που γραφει ο βροχοποιος ειναι ολο το ζουμι,το θελετε δεν το θελετε ετσι ακριβως ειναι μαγκακια της φακης.
Δεν πρεπει να γινει ο ΠΑΟΚ ερμαιο αυτης της σαπιλας που μυριζει αυτη η πολη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΑΟΚ είναι ο λαός του κι αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δηλαδη,ΠΑΟΚ ειναι μονο το ποδοσφαιρο?.....Γιατι στα υπολοιπα αθληματα,ο λαος λειπει............Εχετε καταλαβει τη ζημια γινεται με τους διαχωρισμους?Και πριν ξεκινησετε,καποιοι,να λετε παλι τα δικα σας,σκεφτειτε πρωτα ποιοι ξεκινανε ΠΑΝΤΑ αυτη τη συζητηση.

Δηλαδη,υπαρχει ανθρωπος που θα μου πει πως προτιμουσε την Τουμπα του 2006 απο την Τουμπα του 2009?Υπαρχει καποιος που δεν στεναχωριεται φετος που δεν βλεπει 18-20000 σε καθε ματς?......

ΠΑΟΚ ειναι τα τεσσερα ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

ΠΑΟΚ ειναι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ!

ΠΑΟΚ ειναι η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ!

ΠΡΩΤΑ αυτα και ΜΕΤΑ ολα τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγω παλι που ουτε ειμαι συνδεσμιτης (δηλαδη δεν ξερω αμα πεφτει κασερι και τωρα κοπηκε η προμηθεια  )κ συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει η ανακοινωση για τα τραγικα λαθη που εγιναν,αλλα ουτε μελος της διοικησης ειμαι δλδ δεν ξερω αν οντως φαγωνονται λεφτα και ποιοι τα τρωνε αλλα αναγνωριζω  οτι τα 4 τελευταια χρονια αυτη η ομαδα μου χαρισε τρελες στιγμες τι πρεπει να κανω; γιατι και η μια αποψη κ η αλλη μου φαινονται σωστες. Και απο την στιγμη που οντως παιζονται πολλα γιατι καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει ρωταω εσας που ξερετε παραπανω τι πρεπει να κανω; Γιατι αμα μαζευοσασταν σε ενα δωματιο ολοι σας το μονο που θα μπορουσατε να κανετε ειναι να παιξετε μαπες! Οποτε ουτε αδερφια ειμαστε ουτε τπτ! ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του και ιδεολογιες εναντια του κατεστημενου και π**** μπλε...σορυ κιολας! Αρα 90 λεπτα ενα ματσακι και μετα την ζωουλα μας....γιατι το μονο που βγαινει  προς τα εξω ειναι σαπιλα!!! Ενας καθαροαιμος - πρωην θοδωρακηκος πρωην βιερινικος -απογοητευμενος! Και οταν τρως απογοητευση απο την καψουρα σου , τοτε βγαινει η μεγαλυτερη ξενερα! 

Ps εφτασα 22 χρονων για να μου απαντηθει το ερωτημα: " μπαμπα ενω ησουν συνδεσμιτης μαχιμος και ετρεχες εκδρομες παντου γιατι στα 40 σου εισαι πιτσα μπυρα καναπε, μηπως εισαι φλωρος;" Δεν μου απαντησε ποτε.δεν πειραζει απανταω πλεον μονοσ μου! Οχι παιδι μου απλα μεγαλωσα και εβαλα μυαλο,καταλαβα οτι δεν αξιζει....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Επειδη έχω φτωχό IQ και στα 44 μου πλεον, εχω ζησει κατι λιγα και εγω με τον Π.Α.Ο.Κ.
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση που έχω απορία;
ΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ" ... Για ποια περίοδο αναφέρεται;
Συμπεριλαμβάνεται και η περίοδος Βουλινού; ... ή αυτό δε μετράει;
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Συμπεριλαμβανεται ζορρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”