Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Για μενα αχάριστος , θα έπαιρνε περισσότερα αν καθόταν στο μέλλον σε τετοια η ΠΑΕ δε τσιγκουνεύτηκανε με παικτες μας απο τη β
Τεσπα αξία του δίνουμε
Τεσπα αξία του δίνουμε
Αν δεν τον θέλεις φίλε, δε του κάνεις πρόταση.Black&White έγραψε:Για μένα η προσφορά που κάναμε μου έδειχνε πως δεν τον θέλαμε. Το αποκλείω να είχε κλείσει αλλά μπορεί να είχε μεγαλύτερη προσφορά απ' το γαύρο.
Τόσο τον κοστολογήσαμε, τόσο θα του δίναμε.
Τι φοβήθηκε η ΠΑΕ; Το κράξιμο του κόσμου γιατί θα άφηνε τον τσανδαράκο να φύγει χωρίς πρόταση;
- Trilofiotis
Πόσα να δίναμε δηλαδή για ένα 2ο-3ο παγγίτη για φέτο; Γιατί δε πιστεύω κανεις να θεωρεί ότι στο φετεινο ρόστερ έχει θέση... Με το ζόρι 18άδα θα έμπαινε απο τη στιγμή που πήραμε Χαρίση και ειδικά αν μείνει ο Μαντούρος
- GiorgosAtha
Ρε... ποιος τσανδαράκος μου λέτε????
Εδώ έρχεται -μάλλον- το τέλος της μεχικάνικης σαπουνόπερας "Pulido: Ο αγώνας μου για την καταξίωση!".
ΥΣ. Ελπίζω ο gay μετά τα ΜΠΑΜ με Loria, Martinez, Τσανδάρη και Pulido να πάρει και τον Nene να δέσει το γλυκό.

Εδώ έρχεται -μάλλον- το τέλος της μεχικάνικης σαπουνόπερας "Pulido: Ο αγώνας μου για την καταξίωση!".
ΥΣ. Ελπίζω ο gay μετά τα ΜΠΑΜ με Loria, Martinez, Τσανδάρη και Pulido να πάρει και τον Nene να δέσει το γλυκό.
- thanos-xanthi
του Πουλιδο δε το περιμενε κανενας...
πιστευαμε θα μεινει στην ομαδα της καρδιας του, τον κατατρεγμενο απο το συστημα Λεβαδειακο..
πιστευαμε θα μεινει στην ομαδα της καρδιας του, τον κατατρεγμενο απο το συστημα Λεβαδειακο..
Ρε Κατσικά, πέρα το ότι είσαι κότα, είσαι και χαμηλής διανοητικής ικανότητας.Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τβέντε:
''Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό. Πριν από 18 μήνες ξεκίνησα να έχω επαφές με αυτήν την ομάδα. Παίζω στο κέντρο της άμυνας ως στόπερ. Θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες με την εμπειρία μου''.
18 μήνες ρε πανβλ@κα;
Νομικό επιτελείο έχουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 03 Ιούλ 2015, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Φτανει ,οχι αλλο, θα ψηφισω οτι θελετε.Μονο καντε τον να σταματησει.Παίζω στο κέντρο της άμυνας ως στόπερ. Θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες με την εμπειρία μου'.
- Trilofiotis
Νομίζω ειναι νέο παγκόσμιο ρεκόρ ΜΗ πολιτικού, ΜΗ γαύρου, να λέει σε 3 γραμμές 15 βλακείες.

- ΑποστόληςΑ
[quote="stelyk"]Ο γκευ ανακοινωσε τζανδαρη[/quo
Καλοφόρετος. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πήρε πακέτο και τον Κατσικά
Καλοφόρετος. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πήρε πακέτο και τον Κατσικά
- kataramenos5
Τζανδαρακο μεγαλη μ@@@@@α .Μετα τον ΠΑΟΚ σε οποια ομαδα του πλανητη θες πανε ,σε γαυρο και ληκι(
) ΟΧΙ.
O Kατσικας δηλωσε οτι θελει να βοηθησει τους νεους παιχτες της τβεντε με την εμπειρια του.
Γεια σου ρε κατσικα εμπειρε ογκολιθε.
Γελανε και τσιμεντολιθοι.
Γεια σου ρε κατσικα εμπειρε ογκολιθε.
Γελανε και τσιμεντολιθοι.
- sourmenetes
- Moderator
ΑποστόληςΑ έγραψε:O Χολέμπας στην Watford για τα επόμενα 3 έτη.