Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Ksenitemenos4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Νομίζω είναι ξεκάθαρο..μαμήστε το νιωνιο, με τους άλλους δυο δεν ασχολούμαστε κάν τους γράφουμε στα μεζεα μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ζω για τη στιγμή που ο ένας υποτιθέμενος γιος κάποιων απ τους Μελισσανίδη/Μαρινάκη/Αλαφούζου στην ίδια ηλικιά και μέσα απ τα ίδια μέσα σε αντίστοιχο σύνδεσμο, γράψει το ίδιο πράγμα για τον ΠΑΟΚ.
Να διαβάζω δηλαδή για το νεαρόν της ηλικίας του και για το τι ενοχλεί πλέον τον ΠΑΟΚτσή. :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Γιώργαρος είναι πωρωμένος οπαδός και γουστάρω.
Από τη μια λέμε "δεν μας καταλαβαίνουν, ομάδα-επιχείρηση, μπλα μπλα", από την άλλη μόλις φερθεί σαν οπαδός ο μικρός Σαββίδης, αμέσως να του ρίξουμε πιπέρι στο πληκτρολόγιο.

Σιγά μην στραβώσουν οι παίκτες του νιόνιου επειδή διάβασαν την ανάρτηση και ως αποτέλεσμα σκιστούν να μας κερδίσουν...ναι, δεν θα σκίζονταν έτσι κι αλλιώς...με αρχίγαυρο για πρόεδρο...με κανα χαρτζιλίκι αδειοδότησης από τον έμπορα...και με τους μισούς να είναι δανεικοί του γαύρου ή να ονειρεύονται να γίνουν δανεικοί του γαύρου...

Οπαδός είναι ο Γιώργος και τέτοιον θέλουμε, να σκίζεται όταν χάνει η ομάδα και να πωρώνεται όταν κερδίζει.

Αλλά ξέχασα, μετά την τσέπη, την εταιρία, τις επαφές, και τις δηλώσεις και αποφάσεις management, τώρα θα στηλιτεύουμε, καυτηριάζουμε, ελέγχουμε, και κατακρίνουμε (γιατί αυτό ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από όλα) και τις αναρτήσεις στα social media.

Καλά έκανε, καιρός να καταλάβουν οτι τα κόζια αλλάζουν. Και καζούρα θα φάνε, και χώσιμο, και μούρη, και σύντομα και χαστούκες αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλα εκανε ......

και ακομη ποιο χυμα να τους τα εχωνε ακομη ποιο καλα θα ηταν....

οποιος δεν αντεχει στο............μοναστήρι.............

γατακια ποτε δεν ημασταν ουτε θα γινουμε...........

οποιος δεν συμφωνει να παει στο περιπτερο να παρει τον χθεσινο και προχθεσινο πρωτοσελιδο του ..............γαυρου..........
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Marianov6 έγραψε:Εγω παντως ξερω τι θελω 'η για να το πω αλλιως, ξερω τι δεν θελω να βλεπω. Τον τουιτα θα τον κραζω γιατι ειναι γελοιος με αυτο που κανει και τον χοντρο παπαρα επισης θα τον κραζω γιατι γραφει για τσιρκα κτλ λες και ειναι δεκαπενταχρονο και οταν δεν εχει τι να πει, επαναλαμβανει τα ιδια. Εσεις δεν τους κραζετε για αυτα? Αυτο λοιπον που δεν θελω ειναι αυτος που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ, να μην φαιρεται σαν και αυτους. Δεν εξεταζω τι γραφει ο καθενας, στα παπακια μου αυτο, ο τροπος με ενδιαφερει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

αδερφε ποιος εκπροσωπει ποιον???

ο γιωργος ....στεγνα....να το δουμε ειναι ενας οπαδος σαν και εμας....

εαν τα εγραφα εγω αυτα το ιδιο θα ελεγες????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ζω για την στιγμή που δεν θα κάνουμε την τρίχα τριχιά και δεν θα μας πειράζουν τα παιδιά εγγόνια δισέγγονα του ιβαν που μπορεί να είναι οπαδοί η μπορεί να είναι soft η μπορεί να μην ασχολούνται. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

abg12d34 έγραψε:καλα εκανε ......

και ακομη ποιο χυμα να τους τα εχωνε ακομη ποιο καλα θα ηταν....

οποιος δεν αντεχει στο............μοναστήρι.............

γατακια ποτε δεν ημασταν ουτε θα γινουμε...........

οποιος δεν συμφωνει να παει στο περιπτερο να παρει τον χθεσινο και προχθεσινο πρωτοσελιδο του ..............γαυρου..........
τώρα το χοντραίνεις πολύ όμως.
εγώ δηλαδή π.χ. που διαφωνώ με αυτό που ανέβασε ο υιός Σαββίδης είμαι γατί και για το μοναστήρι? Ή πρέπει να διαβάσω πρωτοσέλιδο γαύρου για να έρθω στα ίσια μου?
Έλεος.Δηλαδή εάν αρχίσω να μιλώ και με τον ίδιο τόνο για αυτούς που επικροτούν την ανάρτηση του Σαββίδη πόσα post πιστεύεις ότι θα μας πάρει για να γίνουμε μπάχαλο?
και για να σου απαντήσω προσωπικά εγώ στην ερώτηση που κάνεις στον Μαριάννο,όχι δεν είναι το ίδιο αν θα το έγραφες εσύ και εννοείται ότι δεν θα πείραζε κανέναν. Η διαφορά είναι ότι αυτός είναι δημόσιο πρόσωπο και εσύ και εγώ όχι.
και επειδή ο φίλος από την πτολεμαίδα με χρέωσε και ζαμπουνισμό,θα φερθώ για πρώτη φορά στην ζωή μου ως Ζαμπούνης και θα θεωρήσω ότι οι χαρακτηρισμοί που δίνεις είναι εν τη ρύμη του λόγου :)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Απαντησε για μενα ο αδερφος πιο πανω :D

abg12d34, εντελως στεγνα να το δουμε, μπορει ο Γιωργος να μην εχει καποια θεση στην ΠΑΕ αλλα ο ρολος του ειναι συμβολικος γιατι ειναι ο γιος του Ιβαν, δεν ειναι απλα ενας οπαδος. Και ειμαι σιγουρος οτι αν απλα εγραφε "ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" κανενα θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει, διαφωνουμε σε αυτο? Ειπα και πιο πανω οτι δεν ειναι το περιεχομενο το θεμα, ο τροπος ειναι. Εγω και εσυ και ολοι μας λιγο πολυ τα εχουμε ξαναγραψει αυτα (αντε αλλη μια "στα @@ μου ολοι οι αλλοι" :opaokara: ) αλλα εγω ειμαι ενας ανωνυμος πισω απο ενα πληκτρολογιο και ασχετα αν δηλωνω Μαριανο, μπορει να ειμαι Κωστας, Γιανης, Μεσσι, και οτι αλλο. Οτι και να γραψω δεν χρεωνεται σε μενα τον ιδιο αλλα σε ενα φανταστικο προσωπο που εκ των πραγματων εκπροσωπει μονο τον εαυτο του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

alp920 αδερφε

εαν ειχαμε απεναντι μας.....πολιτισμο.....μαζι σου

αλλα

απεναντι εχουμε.....ζωα...
οποτε και λιγα τους ειπε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Marianov6 έγραψε:Απαντησε για μενα ο αδερφος πιο πανω :D

abg12d34, εντελως στεγνα να το δουμε, μπορει ο Γιωργος να μην εχει καποια θεση στην ΠΑΕ αλλα ο ρολος του ειναι συμβολικος γιατι ειναι ο γιος του Ιβαν, δεν ειναι απλα ενας οπαδος. Και ειμαι σιγουρος οτι αν απλα εγραφε "ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" κανενα θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει, διαφωνουμε σε αυτο? Ειπα και πιο πανω οτι δεν ειναι το περιεχομενο το θεμα, ο τροπος ειναι. Εγω και εσυ και ολοι μας λιγο πολυ τα εχουμε ξαναγραψει αυτα (αντε αλλη μια "στα @@ μου ολοι οι αλλοι" :opaokara: ) αλλα εγω ειμαι ενας ανωνυμος πισω απο ενα πληκτρολογιο και ασχετα αν δηλωνω Μαριανο, μπορει να ειμαι Κωστας, Γιανης, Μεσσι, και οτι αλλο. Οτι και να γραψω δεν χρεωνεται σε μενα τον ιδιο αλλα σε ενα φανταστικο προσωπο που εκ των πραγματων εκπροσωπει μονο τον εαυτο του.
Πολύ ανάλυση για το αυτονόητο.
Να πάρουμε κανα πρωτάθλημα και να βγει ο Γιωργής φώτο με την ποντιακή απ έξω και να γράψει ''σας $#%$%# απ τον κώλο αλλόθρησκοι *&%$ τις μάνες σας''
θα χει πολύ γέλιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:alp920 αδερφε

εαν ειχαμε απεναντι μας.....πολιτισμο.....μαζι σου

αλλα

απεναντι εχουμε.....ζωα...
οποτε και λιγα τους ειπε
Εμείς δεν πρέπει να ενοχλούμε ούτε να διαμαρτυρομαστε ούτε να τους την λέμε πρώτα να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλήματος αλλά και τοτε θα λέμε σιγά πείραμε έναν τίτλο και κάνουμε σαν κομπλεξικοί στέρημενοι ας πάρουμε 3-4 συνεχόμενα και μετά τα λέμε .....σίγουρα αυτό θα λέμε και τοτε

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πότε είναι η επόμενη κηδεία για άτομο που ήταν στο noor1?
Άντε που μου θέλετε και να μιλάει στον πληθυντικό απέναντι σε εγκληματίες...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Aααα, για να τιμήσει τους νεκρούς του Νουρ είναι....
Σόρρυ δεν το είχα καταλάβει, my bad.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

pilotos έγραψε:Πότε είναι η επόμενη κηδεία για άτομο που ήταν στο noor1?

SM-G935F
Έτσι είναι ας δούμε τώρα και τι άλλο θα ακούσουμε να του προσάπτουν από τα φερεφωνα της εγκληματικής οργάνωσης
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Πότε είναι η επόμενη κηδεία για άτομο που ήταν στο noor1?

SM-G935F
Γιατί έμεινε κανένας ζωντανός;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”