Karelias, ξέρω τι σημαίνει ΠΟΚ. Αν η ανάγνωση της σημερινής κατάστασης από την πλευρά σου είναι ότι υπάρχει ένας συνασπισμός μεταξύ βάζελου, γαύρου και αεκ που πηδάνε τον βορρά και ότι ο Μελισσανίδης, που τον γλεντάει η πολιτεία με τα δεντράκια του άλσους, έχει αρπάξει το μαχαίρι και την πίτα και απλά δεν τα αφήνει τότε όχι απλώς διαφωνούμε αλλά μάλλον ζούμε σε διαφορετικό πλανήτη!Karelias έγραψε:Karelias έγραψε:
2015. Το γνωστό ΠΟΚ. Που σε βιάζει τόσα χρόνια και θες να κάνεις συμμαχία, ΠΟΚ είναι ο βάζελος, ο γαύρος και η κούλα, σιγά μην κάθομαι να τους λέω έναν έναν.
Συντονισμό, συμμαχία, πες το όπως θες, η πρόθεση ''συν'' είναι που μετράει. Σιγά μην μοιράσει την πίτα ο Μελλισανίδης στην κρίσιμη ώρα.
Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
για τον παλήκαρο που με απάντησε χθες γιατί η τούμπα έχει 7.000 κόσμο...
όσο οι βολεμένοι της παε δεν πολεμάνε το σύστημα του γαύρου [αυτό που είδαμε σήμερα], θα βλέπεις τον κόσμο να μειώνεται συνεχώς... Στα ντέρμπυ και αν...
υγ. Στο μπάσκετ ακόμη χειρότερο το σύστημα...
όσο οι βολεμένοι της παε δεν πολεμάνε το σύστημα του γαύρου [αυτό που είδαμε σήμερα], θα βλέπεις τον κόσμο να μειώνεται συνεχώς... Στα ντέρμπυ και αν...
υγ. Στο μπάσκετ ακόμη χειρότερο το σύστημα...
a) Δεν υπάρχει καμιά αναφορά όλη την βδομάδαpaokovios1974 έγραψε:Εσυ που το ξερεις οτι δεν ειχε.
β) Δεν έχει κάνει ούτε ΜΙΣΗ φορά μέσα στην βδομάδα, ούτε χαλαρό πρόγραμμα ούτε ατομική προπόνηση. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με του άλλους
γ) Το είπε καθαρά ο ίδιος ο ΜΑΚ.
Το ότι δεν λέει ψέμματα ο ΑΑ είναι πουθενά γραμμένο σε καμιά ιερή πέτρα? Δίπλα στο ότι δεν κάνει λάθη?
Δεν είναι ενα παιχνίδι. 2.5 μήνες δεν έχουμε κάνει μισο παιχνίδι της προκοπής. Μετά από κάθε ματς "ξέρω τι φταίει... και θα το αλλάξω"... Είναι προφανές ότι είναι εγκλωβισμένος στις εμμονές του.
- paokovios1974
Εγω τον πιστευω εσυ πες οτι ειπε ψεμματα.
2 Μηνες ηταν τραυματιας επειδη επαιξε σε βαρυ τερεν μετα απο αλλο ενα μηνα τραυματισμο.
2 Μηνες ηταν τραυματιας επειδη επαιξε σε βαρυ τερεν μετα απο αλλο ενα μηνα τραυματισμο.
επειδη και εγω το πρωι ετσι ελεγα, ενα παλικαρι εκανε ενα καλο ποστ πιο πριν στην ημερα, οπου ειχε φωτο απο προπονησεις τεταρτης και πεμπτης οπου οντως ο μακ δεν ηταν με την ομαδα που εκανε τακτικη. και για αυτο δεν επεμενα.
- paokovios1974
Σε ευχαριστω ρε Κωστα που με επιβεβαιωνεις,θα παλευουμε και για τα αυτονοητα μεταξυ μας τωρα.K_geo έγραψε:επειδη και εγω το πρωι ετσι ελεγα, ενα παλικαρι εκανε ενα καλο ποστ πιο πριν στην ημερα, οπου ειχε φωτο απο προπονησεις τεταρτης και πεμπτης οπου οντως ο μακ δεν ηταν με την ομαδα που εκανε τακτικη. και για αυτο δεν επεμενα.
- paokovios1974
Και ο μπουφος φυσικα εξαφανιστηκε,τα λεμε στην επομενη στραβη ετσι δεν ειναι?
λοιπον πολυ απλα
μπαρτσα δεν ειμαστε αλλα
1 πεναλτυ ανυπαρκτο με το καλημερα
2 δυο φορες μασ κοβει με οφσαιτ το ενα σιγουρο γκολ με μακ
3 δεν μας εδωσε πεναλτυ σε κατσικα ,ακομη και στην κοκκινη ερτ το ειπαν
4 η κτρινη στον μαντουρο τα λεει ολα ...ακριβως ετσι γινεται το θεατρο
και απεναντι εχεις τον γαβρο
με το καλημερα κοκκινη στον μπαλαφα επιειδη τον κοιταξε??
αυτα ....η θελετε κα αλλα ?
υ.γ.και εγω ηθελα μακ μεσα ....αλλα παιζουμε αλλα 2 παιχνιδια σε μια βδομαδα και ειχε να παιξει μηνες ,μετα χριστον ειναι ευκολο να διαπιστωνεις οτι ηταν λαθος ....αν βεβαια εβαζε και δευτερο γκολ που τον εκοψε με οφσαιτ αλλα θα λεγαμε τωρα
μπαρτσα δεν ειμαστε αλλα
1 πεναλτυ ανυπαρκτο με το καλημερα
2 δυο φορες μασ κοβει με οφσαιτ το ενα σιγουρο γκολ με μακ
3 δεν μας εδωσε πεναλτυ σε κατσικα ,ακομη και στην κοκκινη ερτ το ειπαν
4 η κτρινη στον μαντουρο τα λεει ολα ...ακριβως ετσι γινεται το θεατρο
και απεναντι εχεις τον γαβρο
με το καλημερα κοκκινη στον μπαλαφα επιειδη τον κοιταξε??
αυτα ....η θελετε κα αλλα ?
υ.γ.και εγω ηθελα μακ μεσα ....αλλα παιζουμε αλλα 2 παιχνιδια σε μια βδομαδα και ειχε να παιξει μηνες ,μετα χριστον ειναι ευκολο να διαπιστωνεις οτι ηταν λαθος ....αν βεβαια εβαζε και δευτερο γκολ που τον εκοψε με οφσαιτ αλλα θα λεγαμε τωρα
-
Dimg4
Το πεναλτυ ηταν καθαρο του Κλαους αλλα δε μας δινεται ενα στον Κατσικα απο τον μαυρο τους. Εκει ειναι οι λεπτομερειες που σε καθαριζουν
- thanos-xanthi
paokovios1974 έγραψε:Σε ευχαριστω ρε Κωστα που με επιβεβαιωνεις,θα παλευουμε και για τα αυτονοητα μεταξυ μας τωρα.K_geo έγραψε:επειδη και εγω το πρωι ετσι ελεγα, ενα παλικαρι εκανε ενα καλο ποστ πιο πριν στην ημερα, οπου ειχε φωτο απο προπονησεις τεταρτης και πεμπτης οπου οντως ο μακ δεν ηταν με την ομαδα που εκανε τακτικη. και για αυτο δεν επεμενα.

απο την προπονηση της Πεμπτης η φωτο απο το σαιτ της ΠΑΕ, οποιος ψαχνει το βρισκει...
δε ξερω ποιος ειχε φωτο απο προπονησεις, εδω βλεπουμε να ειναι μεσα και στην τακτικη
τα ψεματα μη κρυβονται και απο καποιους που του δινουν αλλοθι για τα παντα
εχει χασει τη μπαλα σιγα σιγα..ποιο ειναι αυτονοητο???
Λάθος κατάλαβες.aoratos έγραψε:Karelias, ξέρω τι σημαίνει ΠΟΚ. Αν η ανάγνωση της σημερινής κατάστασης από την πλευρά σου είναι ότι υπάρχει ένας συνασπισμός μεταξύ βάζελου, γαύρου και αεκ που πηδάνε τον βορρά και ότι ο Μελισσανίδης, που τον γλεντάει η πολιτεία με τα δεντράκια του άλσους, έχει αρπάξει το μαχαίρι και την πίτα και απλά δεν τα αφήνει τότε όχι απλώς διαφωνούμε αλλά μάλλον ζούμε σε διαφορετικό πλανήτη!Karelias έγραψε:Karelias έγραψε:
2015. Το γνωστό ΠΟΚ. Που σε βιάζει τόσα χρόνια και θες να κάνεις συμμαχία, ΠΟΚ είναι ο βάζελος, ο γαύρος και η κούλα, σιγά μην κάθομαι να τους λέω έναν έναν.
Συντονισμό, συμμαχία, πες το όπως θες, η πρόθεση ''συν'' είναι που μετράει. Σιγά μην μοιράσει την πίτα ο Μελλισανίδης στην κρίσιμη ώρα.
Εσύ μίλησες για συνεννόηση μεταξύ βάζελου-κούλας-ΠΑΟΚ. Τα 2/3 του ΠΟΚ με τον ΠΑΟΚ,
Προφανώς και δεν υπάρχει κανένα συνασπισμός μεταξύ του παλαιού ΠΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.
Δεν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι με έναν ''οργανισμό'', έστω και τα 2/3 του και να μην περιμένεις ότι την κρίσιμη στιγμή δεν θα γυρίσει να σε μαχαιρώσει πισώπλατα (όταν αν όλα πάνε σύμφωνα με το grand master plan και φαγωθεί ο γαύρος) όπως κάνουν πάντα. Στην τελική, άντε και η τρόϊκα τον έφαγε τον γαύρο, ποιός νομίζεις ότι θα ναι ο επόμενος ή έχεις την σχεδόν αφελή εντύπωση ότι οι δύο πόντιοι και ο Αλαφούζ θα πορευτούν χεράκι χεράκι προς το ηλιοβασίλεμα; Αυτό δεν είναι απαισιοδοξία είναι η ιστορία της σχέσης του 2/3 ΠΟΚ (για να καταλαβαινόμαστε) με τον ΠΑΟΚ διαχρονικά. Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;
Για το άλσος, είσαι τόσο σίγουρος πως ο Μελισσανίδης θέλει να γίνει γήπεδο πραγματικά; Γιατί εγώ δεν είμαι, για ψάξ το λίγο παραπάνω. Και σου ξαναλέω, υπάρχει πρότερη γραφή του Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο, στον ΟΠΑΠ είναι, ηθικά είναι τα ίδια και χειρότερα με τον Μαρινάκη, με αυτόν θα κάνουμε χωριό;
Και σου ξαναλέω, βάλε κάτω αυτά τα τρία χρόνια της ενέργειες της διοίκησης σε διάφορα θέματα και έλα να μου πεις με το χέρι στην καρδιά ότι θα τεθεί σε εφαρμογή και θα εκτελεστεί επιτυχώς ένα σχέδιο ανατροπής του υπάρχοντος κατεστημένου. Εδώ ένα εξτρέμ δεν μπορούν να πάρουν 8 μήνες, δουλευόμαστε μεταξύ μας και ψάχνουμε για ουτοπίες.
ρε Θανο, σοβαρα τωρα ρε αδελφε;
μπορει να εγινε τριτη, μπορει τεταρτη, μπορει παρασκευη. α να, στο βιντεο της τριτης δεν τον βλεπω να παιζει στο κοροϊδο με τους αλλους. τοτε εγινε.
θελω να πω, τι σημαινει αυτο; μπορει να ειχε ενα μικρο τραβηγμα, αυτος να μην το θεωρει σημαντικο , αλλα ο προπονητης και το επιτελειο ναι. μπορει αυτος να του εχουν πει οτι την τεταρτη μαλλον δεν θα γινει ματς, αλλα το επιτελειο να θεωρει οτι πρεπει να ειναι ετοιμο για καθε περιπτωση... χιλια δυο μπορει...
με λιγα λογια, εγω να δεις πως στραβωσα που υπεστην το τζανδαρη για ενα ημιχρονο στο οποιο μαλιστα δεν εκανε αυτο που κανει καλα, δλδ να τρεχει, και εκανε μονο αυτο που κανει ασχημα, δλδ λαθη....
αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να κρεμασω καποιον επειδη εκρινε εναν επιπολαιο ισως τραυματισμο ετσι ή αλλιως.
ελπιζω να κατανοεις. σημερα τα ματακια μας ειδαν πολλα και το αν ο μακ ειχε η οχι τραυματισμο αρκετο για υποτροπη η οχι, ειναι εντελως μειζονος σημασιας...
με τον παναιτωλικο στο τηγανι, ειχε 4-28 φαουλ ο γαυρος, εμεις παιξαμε ντεμεκ στα ισα και παλι ουτε καν αλλα τεσπα 40-60 ηταν με φασεις κλειδια για τον φιλοξενουμενο.... σημερα ο μπαλαφας στο 12 εφαγε κοκκινη γιατι ειπε τι; "ελα ρε μλκ, πρωτο τακλιν καρτα; " ΚΟΚΚΙΝΗ! για τη λεξη που πλεον το 50% των νεογεννητων μαθαινουν πριν τη λεξη μαμα (το εχω διαβασει σε αρθρο για μωρα,σοβαρα τωρα
)... τι ψαχνεις; 7-30 τα φαουλ σημερα και τα 3 τα εδωσε μετα το 0-2. με το μανιατη να πουλαει τσαμπουκα μεσα στο γηπεδο, να βαραει αγκωνιες και να τη βγαζει και παλι καθαρος....
τι ψαχνουμε και τρωμε τις σαρκες μας απορω;
μπορει να εγινε τριτη, μπορει τεταρτη, μπορει παρασκευη. α να, στο βιντεο της τριτης δεν τον βλεπω να παιζει στο κοροϊδο με τους αλλους. τοτε εγινε.
θελω να πω, τι σημαινει αυτο; μπορει να ειχε ενα μικρο τραβηγμα, αυτος να μην το θεωρει σημαντικο , αλλα ο προπονητης και το επιτελειο ναι. μπορει αυτος να του εχουν πει οτι την τεταρτη μαλλον δεν θα γινει ματς, αλλα το επιτελειο να θεωρει οτι πρεπει να ειναι ετοιμο για καθε περιπτωση... χιλια δυο μπορει...
με λιγα λογια, εγω να δεις πως στραβωσα που υπεστην το τζανδαρη για ενα ημιχρονο στο οποιο μαλιστα δεν εκανε αυτο που κανει καλα, δλδ να τρεχει, και εκανε μονο αυτο που κανει ασχημα, δλδ λαθη....
αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να κρεμασω καποιον επειδη εκρινε εναν επιπολαιο ισως τραυματισμο ετσι ή αλλιως.
ελπιζω να κατανοεις. σημερα τα ματακια μας ειδαν πολλα και το αν ο μακ ειχε η οχι τραυματισμο αρκετο για υποτροπη η οχι, ειναι εντελως μειζονος σημασιας...
με τον παναιτωλικο στο τηγανι, ειχε 4-28 φαουλ ο γαυρος, εμεις παιξαμε ντεμεκ στα ισα και παλι ουτε καν αλλα τεσπα 40-60 ηταν με φασεις κλειδια για τον φιλοξενουμενο.... σημερα ο μπαλαφας στο 12 εφαγε κοκκινη γιατι ειπε τι; "ελα ρε μλκ, πρωτο τακλιν καρτα; " ΚΟΚΚΙΝΗ! για τη λεξη που πλεον το 50% των νεογεννητων μαθαινουν πριν τη λεξη μαμα (το εχω διαβασει σε αρθρο για μωρα,σοβαρα τωρα
τι ψαχνουμε και τρωμε τις σαρκες μας απορω;
- DarkBishop
Φίλε συγγνώμη αλλά μη μας τρελαίνεις. Αυτό το "πέναλτυ" δε δίνεται πουθενά. Ο παίχτης κάνει καθαρή βουτιά. Κάθε επαφή στην περιοχή δεν είναι πέναλτυ, τι σημαίνει τον "τράβηξα" κι έπεσε? Άμα δεις, ο παίκτης πέφτει μόνος του προσπαθώντας να φτάσει την μπάλα. Ο διαιτητής πρέπει να νιώθει και λίγο τη φάση. Αλλά όταν σε έχουν στημένο στη γωνία, ό,τι και να κάνεις...Dimg4 έγραψε:Το πεναλτυ ηταν καθαρο του Κλαους αλλα δε μας δινεται ενα στον Κατσικα απο τον μαυρο τους. Εκει ειναι οι λεπτομερειες που σε καθαριζουν
-
Dimg4
Φιλε σε τρελαινει δε σε τρελαινει ο Κλαους το κανει σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ αυτο. Παιρνει αγκαλια τον αντιπαλο σε καθε κορνερ. Ε δεν ηθελε πολυ να στο σφυριξουν και απο οποια οπτικη γωνια κι αν το δεις τον γκρεμιζει.
οχι. αν δεις την καμερα απο πισω που τυγχαινει να ειναι και η οτπικη του διαιτητη
ναι μεν τον εχει αγκαλια, αλλα στη φαση που παει να κανει το σουτ δεν τον ακουμπαει καν.