Π.Α.Ο.Κ.-Ντιναμό Μινσκ 18/9-22:05,Ns2
- hasio_john
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ντιναμό Μινσκ 18/9-22:05,Ns2
Που είναι αυτοί που έβριζαν τον Παπ ?? Να δείτε που θα μας δώσει πολλές χαρές φέτος!!!
Έβαλε το γκολάκι, έβγαλε και γαμάτη μπαλιά στον Αθανασιάδη για γκολ .... και έχει και συνέχεια το ματς!
Να πως και κάτι ρε παιδιά για τον Σάλπι! Εντάξει , θα μπορούσε άνετα να ήταν οδηγός σε αυτό το αμάξι --> http://funnypicturesplus.com/wp-content ... desert.jpg
Γιατί ρε Σάλπι μου έτσι! Τόσο άγχος ρε γαμώτο? ΜΗΝ μασάς ρε συ! Σε χρειαζόμαστε!
Κλάους σήμερα MVP χαλαρά! Βγάζει φωτιές από παντού...

Έβαλε το γκολάκι, έβγαλε και γαμάτη μπαλιά στον Αθανασιάδη για γκολ .... και έχει και συνέχεια το ματς!
Να πως και κάτι ρε παιδιά για τον Σάλπι! Εντάξει , θα μπορούσε άνετα να ήταν οδηγός σε αυτό το αμάξι --> http://funnypicturesplus.com/wp-content ... desert.jpg

Γιατί ρε Σάλπι μου έτσι! Τόσο άγχος ρε γαμώτο? ΜΗΝ μασάς ρε συ! Σε χρειαζόμαστε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 18 Σεπ 2014, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Αγγελε ξερεις τι θα πεις στην πρες κονφερανς τερμα τα ηχεια θα βαλω.
πρεπει να ειναι με διαφορα ο πιο χαλαρος ευρωπαικος μας αγωνας που εχω δει
- paokovios1974
Azrael έγραψε:ο Κλαους σημερα ξεφτιλιζει τον ρανιερι
Ο ΠΑΟΚ σημερα ξεφτιλιζει τους αρδ
paokovios1974 έγραψε:Αγγελε ξερεις τι θα πεις στην πρες κονφερανς τερμα τα ηχεια θα βαλω.
Μην ξεχασεις να δωσεις λινκ ΠΑΟΚοβιε...
hasio_john έγραψε:Που είναι αυτοί που έβριζαν τον Παπ ?? Να δείτε που θα μας δώσει πολλές χαρές φέτος!!!![]()
Να πως και κάτι ρε παιδιά για τον Σάλπι! Εντάξει , θα μπορούσε άνετα να ήταν οδηγός σε αυτό το αμάξι --> http://funnypicturesplus.com/wp-content ... desert.jpg![]()
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εβριζε τον Παπ.... Ο Παπ μια χαρα ειναι. Βριζαμε που ενω ειχαμε τα γνωστα κενα, πηραμε Παπ αντι να θωρακισουμε οπως πρεπει την ομαδα που φαινεται πως εχει εξαιρετικο κλιμα, δουλευταρα προπονητη που δινει οραμα στους παικτες και με λιγη ακομα ενισχυση θα ειχε ακομα περισσοτερες πιθανοτητες για μεγαλα πραγματα..
Ο Παπ ειναι μια χαρα αλλα αν με ρωτουσες αν διαλεγα αυτον η εναν καλο στοπερ θα διαλεγα το δευτερο γιατι στην επιθεση εχω λυσεις οπως βλεπεις..
η παρομοιωση για τον Σαλπι πολυ γελιο

- sourmenetes
- Moderator
Χαμηλα την μπαλα...
Μονο ετσι θα καταφερουμε να κανουμε δουλεια..
Μονο ετσι θα καταφερουμε να κανουμε δουλεια..
Ματς παρωδία.
Για να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται ο Γκολασα, εχει ενδιαφερον.
Για να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται ο Γκολασα, εχει ενδιαφερον.
Azrael έγραψε:λιγο αυστηρη η 2η κιτρινη νομιζω
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩΣΕ ; 2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ;