Προγνωστικά για το Στοίχημα

Πετάμε (?) τον κουβά και πάμε για πολλά!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Δημοσίευση από Odi »

Αύριο πάντως εγώ θα τιμήσω τους άσσους της Ζενίτ (1,91) και της Ντιναμό Κιέβου (2,85).
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ωραίος. Θα ακολουθήσω.
Εγώ θα δω τα υπόλοιπα αύριο το μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ χαμηλος ο ασσος της Δυναμο κιεβου,αν μου τον εδιναν στο 3.30 πολυ ευχαριστως.
Οσο πεσμενος και να ειναι ο Μουρινιο και η ομαδα του δεν μπορει να παιζεται στα ισα απο τους μπουκ με καποια δυναμο κιεβου,ουτε βεβαια μπορει να εμπιστευτει καποιος την τσελσι αυτη τη στιγμη ΝΟ ΒΕΤ
Αυριο δυναμο ζαγκρεμπ,πολυ ωραιο το 2.90,εχουν καλη ομαδα οι κροατες και θα σκυλιασουν για τη νικη.
Δε γινεται αυτος ο γαυρος να εχει χασει μονο ενα επισημο παιχνιδι και αυτο απο την Μπαγερν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

No bet ο πστγαυρος, Μπάνε. Πιθανόνατα να μην χάσουν.

Εγώ λέω Γιούβε (1,44), Πόρτο (1,14), Βόλφσμπουργκ (1,65) και Ατλέτικο (1,13). Απόδοση 3,06.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παιχιδι που παρουσιαζεις Ντινο εντελως φιλικα και σοβαρα δεν το επαιζα ουτε στα 15 μου.
Στο στοιχημα αγοραζεις αποδοση και περιμενεις στη γωνια για τα λαθη των μπουκ τα οποια τα τελευταια χρονια ελαχιστοποιουνται.
Ο γαυρος ειναι τριπλη, αλλα οταν μου δινουν κοντα τρεις φορες τα λεφτα μου μια ομαδα που κερδισε την αρσεναλ μεσα εκει ε τοτε θα την παιξω να κερδισει και τον γαυρο ο οποιος εκτος εδρας ειναι η χειροτερη ομαδα απο οσες συμμετεχουν ανελλιπως στο θεσμο τα τελευταια 15-20 χρονια.
Παιξε σωστα και χασε ετσι πρεπει να σκεφτομαστε ολοι οσοι παιζουμε στοιχημα.

Υ.Γ Αν πεσει ο ασσος των κροατων κατω απο το 2.80 τοτε ναι no bet,και αποτι βλεπω επεσε.

Υ.Γ1 Δεν ειμαι τζογαδορος απλα παιζω στοιχημα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν πειράζει, θα το παίξει ο DC...

:lol: :lol: :lol:

Όχι, εγώ πιστεύω ότι μία τριάδα που σου δίνει απόδοση 3-3,5 είναι πιο πιθανή από ένα παιχνίδι που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση το στοίχημα είναι τζόγος και ρισκάρεις παίζοντας με τις πιθανότητες εναντίον σου, σε βάθος χρόνου. Σιγά να μην πιάσεις κορόιδα τους μπουκ. Άντε μία, δύο φορές... στο σύνολο θα είσαι μέσα με τα μπούνια. Μην παραμυθιάζεσαι με λάθη των μπουκ.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Κανουν λαθη και οι μπουκ αλλα πρεπει να τα βρεις πριν τα διορθωσουν..γιατι συνηθως βγαζουν ενα σετ αποδοσεων και αν καταλαβουν καποιο λαθος το διορθωνουν παρα πολυ γρηγορα..εκει ειναι να τους χτυπησεις..τωρα κατα τα αλλα και εγω δεν παιζω τετοιες αποδοσεις και ας επαληθευονται στο 90%..η χαρα των μπουκ ειναι να σπασουν τετοια σημεια φαβορι,αυτα περιμενουν να σπασουν για να χαλασουν τα συστυματα και τα παρολι των παικτων..προτιμω να παιξω ενα μονο αποδεκτο η μια καλη δυαδα με δυνατες αποδοσεις ..(και βεβαια να τ πιστευω)..παρα παρολι η συστηματα η η η η..γιατι οσο ποιο πολλα παιζεις ανεβαινει και η γκανιοτα και εκτος απο αυτο μικραινεις και το ρισκο..σε καθε περιπτωση αυτη ειναι η δικη μ αποψη και το πως παιζω εγω..και βεβαια παιζουμε για να βγαλουμε μεροκαματο και απο αυτα που δεν θα μας λειψουν..και εγω θα προτεινω οποιος ασχολειται να παιζει στο ιντερνετ παρα στο μονοπωλειο που δεν θελω να λεω ουτε το ονομα του για να μην διαφημηστει..και μακρια απο αυτους που λενε σε μεσα κοινωνικησ δικτυωσεις οτι εχουνε στημενα ματς και σιγουρα ματς και ανατροπες και ακριβη σκορ με ανταλαγμα καποια χρηματα..μην τα πιστευετε ειναι απατεωνες..κατα τα αλλα ο καθενασ κανει το παιχνιδι που τον συμφερει και νιωθει οτι αποδιδει και βγαζει μεροκαματο..για σημερα δεν εχω ασχοληθει ακομα..το μεσσημερακι θα γραψω και εγω τι θα παιξω..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

obanebane έγραψε:Πολυ χαμηλος ο ασσος της Δυναμο κιεβου,αν μου τον εδιναν στο 3.30 πολυ ευχαριστως.
Οσο πεσμενος και να ειναι ο Μουρινιο και η ομαδα του δεν μπορει να παιζεται στα ισα απο τους μπουκ με καποια δυναμο κιεβου,ουτε βεβαια μπορει να εμπιστευτει καποιος την τσελσι αυτη τη στιγμη ΝΟ ΒΕΤ
Αυριο δυναμο ζαγκρεμπ,πολυ ωραιο το 2.90,εχουν καλη ομαδα οι κροατες και θα σκυλιασουν για τη νικη.
Δε γινεται αυτος ο γαυρος να εχει χασει μονο ενα επισημο παιχνιδι και αυτο απο την Μπαγερν.

Διαφωνώ για Δυναμό αδερφέ,αν έβλεπες την Τσέλσι με την Αστον Βίλα (που θα μπορούσε να είναι 0-2 στο 20) ίσως να είχες κ εσύ την ίδια άποψη.

Δεν λέω οτι δεν μπορεί να κερδίσει,αλλά το 2,85 το βρίσκω ικανοποιητικό.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χ ημιχρονο 1 τελικο και τα τρια ματς :

Πόρτο - Μακάμπι
Ζενιτ - Λυων
Βαλένθια - Γάνδη
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Οι μπουκ ειναι δυνατοι αλλά επειδη κι αυτοι ειναι ανθρωποι κανουν πολλα λαθη.Φυσικα οχι σε πρωταθληματα που γνωριζουν οι παντες αλλα σε μικρες κατηγοριες.Οποτε,αν εξειδικευτεις σε καποιες απο αυτες,αν εχεις υπομονη αγοραζοντας μονο τα λαθη,με σωστη διαχειριση κεφαλαιου σε βαθος χρονου θα εισαι κερδισμενος.
Με λιγα λογια οι μπουκ δεν ειναι ανικητοι.Απλα,μονο ενας στους χιλιους μπορει να εφαρμοσει τα παραπανω στην πραξη και να τους αρμεγει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μας το χάλασε τελικά η Δυναμό που έμεινε στο 0-0..Πάντως άξιζε σίγουρα την νίκη.

Για αύριο διπλό Μαν γιου (2,55) και διπλό Μπενφίκα (2,15)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ποιά Δυναμό άξιζε σίγουρα τη νίκη;;; Ειδικά η Κιέβου;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εσύ δεν είσαι αντικειμενικός, δε πιανεσαι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και η Κιέβου και η Ζάγκρεμπ..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσύ δεν είσαι αντικειμενικός, δε πιανεσαι
Χαχαχα

Σοβαρά όμως, μπορούσε να νικήσει αλλά άξιζε δε θα έλεγα ποτέ, δε χάσαμε και μεις λίγα :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στοίχημα”