πολύ καλή η επισήμανση για την αναφορά της ανακοίνωσης σε "πειραματικά χρόνια"... θα το συνεχίσω στο τόπικ του Σαββίδη.Sera4 έγραψε: οι μανατζερ πανε με το βρυζα μπαρλοου...
η μιζερια και ο διχασμος θα αλλαξει καταρχην με τη φυγη ολων των φθαρμενων προσωπων απο τη διοικηση της παε...
οταν ο προεδρος μου με μιλαει για βηματα μπροστα και αλλες φαμφαρες στο συλλαλητηριο και οι κινησεις του ειναι να μιλα στα καπακια για στηριξη στο ζαγορακη/βρυζα,για αυτογκολ στην υποθεση των χαμενων βαθμων και να φερνει και τον αγγελο για να φτιαξει ομαδα πρωταθλητρια μαζι με τον αποτυχημενο πολλακις τι να πω...
το μεγαλυτερο επος ειναι που στην ανακοινωση προσληψης του αγγελου βαζουν τον στεφενς σε μια περιοδο δυο "πειραματικων" χρονων...
τους λογους που ο αγγελος δεν κανει για την ομαδα τους ανελυσα πιο πανω...χαρακτηριστικο ειναι οτι οποιοι μιλανε για αγγελο μενουν στο παθος και στην ομαδα που θα βγαζει ΠΑΟΚ...για εξελιξη πιτσιρικιων,για τακτικες,για ποδοσφφαιρο τιποτα...
και κλεινω ξαναλεγοντας αν κατι δεν μπορω να του συγχωρεσω με τιποτα του αγγελαρα ειναι οι πλατες στον γουμενο...
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Πιστευω οτι μπορει να παει καλα γιατι γνωριζει τον ΠΑΟΚ,τις ιδιαιτεροτητες του.Ξερει τι πρεπει να κανει για να ξαναγινουμε ΟΜΑΔΑ και οχι τουρλουμπουκι.Peja 4 έγραψε: Ok 11 χρόνια σωστός αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι και θεωρώ ότι ειναι λάθος κίνηση. Γιατί;
1. Γιατί σημαίνει ότι δεν θα έρθουν παικταράδες γιατί όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε το κύρος του προπονητή παίζει ρόλο στα μεγάλα ονόματα και οι ομαδάρες που πέρνουν τίτλους ειδικά σε ένα μπουρδέλο πρωτάθλημα χτίζονται με παικταράδες.
2.Η εθνική Κύπρου ειδικά αλλά και γενικότερα τέτοιου επιπέδου εθνικές δεν μου λένε τίποτα. Δουλεύει λίγους μήνες το χρόνο με μηδέν ανχως. Στον ΠΑΟΚ η καρέκλα δαγκώνει.
3.Για Πλατανιά και ΠΑΣ νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω πολλά παραρτήματα με δανεικούς του γάβρου.
Ακόμα λένε όλοι για κομμένες μίζες και λέω εγώ εδώ φόρτωσαν στο Χουμπ τόσα παλτά θα ντραπούν τον Άγγελο;
4. Λόγω όλων τον παραπάνω δεν μου δίνει καμία προοπτική για το μέλλον ότι θα δώ καλή μπάλα ή τίτλους ή προόθηση και εκμάθηση σωστού ποδοσφαίρου στους νέους. Και ποιο βασικό δεν μου δείχνει ότι ο Ιβαν και η ομάδα έχει πλάνο σα να είναι ότι μας κάτσει όταν μας κάτσει κάνουμε.
Και τέλος θα πω κάτι που ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια. Το Δώνη θέλω να τον δώ να καταστρέφει τι καριέρα του. Και δεν τον γούσταρα απο την αρχή ποιο πολύ επειδη γούσταρα Μπολόνι και δε μου άρεσε ο τρόπος που τον έδιωξαν. Και μετά με όλα τα σιχαμένα που έκανε αλλά στην αρχή και άσχετα με το στραβωμα μου είχα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως κάνει κάτι και μπορεί να αδικήθηκε στη κούλα. Νέος είναι έλεγα ας κάνω υπομονή να δώ και μετά κράζω. Με Άγγελο δε βρίσκω ούτε ένα λόγο.
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάει καλά;
Θυμισου ποσες φορες ειπαμε φετος για γατακια παιχτες,που δεν νιωθουν,αυτο με τον Αγγελο θα το ξεχασεις.
Οι ενστασεις των περισσοτερων για τον Αγγελο ειναι γιατι δεν πιστευουν οτι ειναι κανονικος προπονητης,αλλα ενα ειδος εμψυχωτη...
Ο αλλος ειπε οτι εχει ξεχασει πως κανουν προετοιμασια...τι αλλο θα ακουσουμε δεν ξερω...
Ο Αγγελος οποτε ηρθε στον ΠΑΟΚ η καρεκλα δεν δαγκωνε απλα...ηταν ηλεκτρικη...
καταρχην mpafe(παντα λατρευα το νικ σου
) ξεκιναω την αναφορα μου απο εσενα για να μη παραθετω χωρις λογο...με εκοψε τα δωρακια ο θοδωρακης και ο ζησακος μετα και εμενα γι αυτο ξεκινησα πολεμο
υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναμπω σε εντιπαραθεση μαζι σου γιατι την τελευταια φορα που το εκανα την ειχες βγαλει πολυ επικινδυνα εξω(χωρις διαθεση ειρωνιας πραγματικα) με τα 40 χρονια ενασχολησης σου και με ατακες του τυπου ξερεις ποιος ειμαι εγω και ξερεις σε ποιον μιλας και μαθηματα δε δεχομαι κλπ...
θα σε πω απλα πως καποτε ειδα και εγω μετα απο πολλα χρονια μια υγιη προσπαθεια στην παε ΠΑΟΚ...μια προσπαθεια την οποια οπως και ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες τη στηριξαμε...και στο τελος προδωθηκαμε(δικια μου αποψη)...ο ΠΑΟΚτσης οταν ξαναδει υγεια θα επιστρεψει...αυτο που εδω μεσα ακουγεται περι γκρινιας,μιζεριας,αποχης,απαθειας κλπ για μενα ειναι αποτελεσμα της αρρωστιας που βγαζει ο συλλογος...γιατι η υγεια δεν ερχεται μονο με το χρημα...θελει και ειλικρινια και τιμιοτητα...στοιχεια που λειπουν απο τη διοικηση της παε ΠΑΟΚ...οταν θα επανελθουν θα στηριξω και παλι με ολες μου τις δυναμεις προς το παρον ομως στα κακως κειμενα εγω δε θα μενω σιωπηλος με ατακες του στυλ "υπομονη,φορανε μπλουζες/σωβρακα και δεν ξερω και εγω τι του ΠΑΟΚ,του χρονου παλι με υγεια,ας δωσουμε μια ευκαιρια,ας περιμενουμε να δουμε κλπ" και μετα που ερχονται τα αναμενομενα να λεμε "ε δεν πειραζει παμε παλι νεο ξεκινημα"...κοινως τα προβληματα κατω απο το χαλακι δεν τα βαζω...
αυτα για σενα και σου ευχομαι υγεια σε σενα και τους δικους σου ανθρωπους...
οποτε ασε εσυ τις μπουρδες(με χαρακτηριζεις προσωπικα με μαργαριταρια και μπουρδες οποτε νομιζω μπορω να στα επιστρεψω) και παραδεξου πως εκανες μαλακια οπως μπηκαν και σε κοπο καποια παιδια να σε γραψουν...μπορουσες να προβεις σε διορθωση με μια παρατηρηση με μπλε γραμματα επικαλουμενος τους κανονες...
επισης θα ηθελα να με μιλησεις για την κακιστη αυτη συμπεριφορα και για την καλοπροαιρετη κριτικη...το να μην συμφωνεις με τα λεγομενα μου ειναι δικαιωμα σου αλλα εγω εδω μεσα δεν εχω δωσει δικαιωμα με τη συμπεριφορα μου προς τους υπολοιπους για να μιλας για κακες συμπεριφορες...και στο κομματι της καλοπροαιρετης κριτικης νομιζω οτι στα τοσα χρονια παρουσιας μου εδω μεσα δεν εχω δειξει οτι εχω καποιο συμφερον απο τον ΠΑΟΚ οποτε αυτοματα ο,τι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα και με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ οπως το βλεπω εγω(καθως εχω δηλωσει πολλακις οτι ειναι κατι υποκειμενικο και ο καθενας βλεπει με δικο του τροπο το καλο του ΠΑΟΚ)...
αν κατι με προσεβαλε ειναι το γεγονος οτι το παρελθον μου στο σαιτ αποτελει και ασπιδα για μενα...επειδη λοιπον εγω δεν χρησιμοποιω ουτε ασπιδες ουτε κονταρια ουτε ζητησα ποτε να γινει κατι τετοιο αποχωρω μονος μου και σε βγαζω απο τη δυσκολη θεση...
να ειστε ολοι καλα μαγκες και να μαχεστε για τον ΠΑΟΚ εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων
υγ και για να ειμαστε ον τοπικ το μαιο θα μαστε καλα

υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναμπω σε εντιπαραθεση μαζι σου γιατι την τελευταια φορα που το εκανα την ειχες βγαλει πολυ επικινδυνα εξω(χωρις διαθεση ειρωνιας πραγματικα) με τα 40 χρονια ενασχολησης σου και με ατακες του τυπου ξερεις ποιος ειμαι εγω και ξερεις σε ποιον μιλας και μαθηματα δε δεχομαι κλπ...
θα σε πω απλα πως καποτε ειδα και εγω μετα απο πολλα χρονια μια υγιη προσπαθεια στην παε ΠΑΟΚ...μια προσπαθεια την οποια οπως και ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες τη στηριξαμε...και στο τελος προδωθηκαμε(δικια μου αποψη)...ο ΠΑΟΚτσης οταν ξαναδει υγεια θα επιστρεψει...αυτο που εδω μεσα ακουγεται περι γκρινιας,μιζεριας,αποχης,απαθειας κλπ για μενα ειναι αποτελεσμα της αρρωστιας που βγαζει ο συλλογος...γιατι η υγεια δεν ερχεται μονο με το χρημα...θελει και ειλικρινια και τιμιοτητα...στοιχεια που λειπουν απο τη διοικηση της παε ΠΑΟΚ...οταν θα επανελθουν θα στηριξω και παλι με ολες μου τις δυναμεις προς το παρον ομως στα κακως κειμενα εγω δε θα μενω σιωπηλος με ατακες του στυλ "υπομονη,φορανε μπλουζες/σωβρακα και δεν ξερω και εγω τι του ΠΑΟΚ,του χρονου παλι με υγεια,ας δωσουμε μια ευκαιρια,ας περιμενουμε να δουμε κλπ" και μετα που ερχονται τα αναμενομενα να λεμε "ε δεν πειραζει παμε παλι νεο ξεκινημα"...κοινως τα προβληματα κατω απο το χαλακι δεν τα βαζω...
αλλα λογια να αγαπιομαστε ρειν μου...σου παρεθεσα το κειμενο μου ακριβως και το μονο που ειχες να δηλωσει ηταν το αποκορυφωμα οπως εσυ αποκαλεις με τη λεξη βλακας(σε τοπικ συνδεσμων εχουν γραφτει πολυ χειροτερα τη στιγμη που αρνιοσασταν να τα σβησετε) το οποιο εξηγησα και ξεκαθαρα πως γραφτηκε...με μιλας για προειδοποιησεις που τελικα εκανες γενικα και σε απαντω οτι εγω μετα το ποστ μου δεν εγραψα κατι για τον αγγελο...πως με προειδοποιησες δηλαδη?προειδοποιησες γενικα και μετα γυρισες και εσβησες το ποστ?ντεν καταλαβαινει...rainmaker έγραψε:Όλο αυτό το λογύδριο περί αδικίας θα είχε νόημα αν δεν είχες σβήσει τη φράση που αποκαλείς βλάκα το Σαββίδη. Γιατί όλο το νόημα του ποστ κορυφωνόταν σε εκείνο το σημείο. Όπως και το νόημα της διαγραφής.Sera4 έγραψε:αν εδω μεσα θελετε να βλεπετε βλογιοκοπια ρειν για τον αγγελο να μας το πειτε να το ξερουμε οτι γυρισαμε σε εποχες μοικανου με τα κατευθυνομενα ποστ και τα αβερτα μπαναρισματα(ευλογημενος να ειναι ο dinos)...γιατι αλλιως δεν εξηγειται η διαγραφη του ποστ μου (καθως και ο πολυ ευκολος χαρακτηρισμος του σε "μαργαριταρι") που με ηπιο τροπο παρεθεσα τα δικα μου γεγονοτα...ποσο μαλλον οταν δεν δεχτηκα καμια απο τις 5 υποτιθεμενες προειδοποιησεις...αν το σημειο στο οποιο αναφερω "ιβαν σαββιδη εισαι πολυ λιγος αν οχι βλακας" νομιζεις οτι προσεβαλε τους κανονες του φορουμ θα μπορουσες να προβεις σε διορθωση του ποστ με μια παρατηρηση(σαν δικηγορος που θαρρω ομως οτι εισαι περα απο το γραμμα του νομου υπαρχει και το πνευμα του νομου)...
ξαναπαραθετω λοιπον το ποστ το οποιο εγραψα με τη συγκεκριμενη διορθωση και ελπιζοντας αυτη τη φορα στα πλαισια της δημοκρατικοτητας που διακατεχει το σαιτ να μην παει ακλαφτο...
Άσε λοιπόν τις μπούρδες και παραδέξου οτι πρώτα προειδοποίησα αρκετές φορές και μετά άρχισα να σβήνω. Και οχι μόνο το δικό σου.
Έχει καιρό που η συμπεριφορά σου στο φόρουμ είναι κάκιστη και επίσης έχει καιρό που το γεγονός οτι παλιότερα είχες μια παρουσία εδώ, λειτουργεί ως ασπίδα για τα όσα γράφεις.
Λοιπόν άλλο η κριτική, άλλο ο πόλεμος στην ομάδα .
Επιπλέον, εδώ μέσα δεν θα επικαλείστε οτι σας γκαυλώσει για να στηρίξετε τη στάση σας. Είναι γελοίο και εκτός τόπου και χρόνου να μιλάτε για χουντικές μεθόδους και άλλες μαλακίες. Όποιος δεν γουστάρει να ακολουθεί ΠΡΩΤΑ καλοπροαίρετη στάση απέναντι στην ΟΜΑΔΑ και μετά τους κανόνες του φόρουμ, απλά κάτι δεν καταλαβαίνει.
Έχω ήδη γράψει πως την επιλογή Άγγελου τη θεωρώ ΜΕΤΡΙΑ.
οποτε ασε εσυ τις μπουρδες(με χαρακτηριζεις προσωπικα με μαργαριταρια και μπουρδες οποτε νομιζω μπορω να στα επιστρεψω) και παραδεξου πως εκανες μαλακια οπως μπηκαν και σε κοπο καποια παιδια να σε γραψουν...μπορουσες να προβεις σε διορθωση με μια παρατηρηση με μπλε γραμματα επικαλουμενος τους κανονες...
επισης θα ηθελα να με μιλησεις για την κακιστη αυτη συμπεριφορα και για την καλοπροαιρετη κριτικη...το να μην συμφωνεις με τα λεγομενα μου ειναι δικαιωμα σου αλλα εγω εδω μεσα δεν εχω δωσει δικαιωμα με τη συμπεριφορα μου προς τους υπολοιπους για να μιλας για κακες συμπεριφορες...και στο κομματι της καλοπροαιρετης κριτικης νομιζω οτι στα τοσα χρονια παρουσιας μου εδω μεσα δεν εχω δειξει οτι εχω καποιο συμφερον απο τον ΠΑΟΚ οποτε αυτοματα ο,τι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα και με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ οπως το βλεπω εγω(καθως εχω δηλωσει πολλακις οτι ειναι κατι υποκειμενικο και ο καθενας βλεπει με δικο του τροπο το καλο του ΠΑΟΚ)...
αν κατι με προσεβαλε ειναι το γεγονος οτι το παρελθον μου στο σαιτ αποτελει και ασπιδα για μενα...επειδη λοιπον εγω δεν χρησιμοποιω ουτε ασπιδες ουτε κονταρια ουτε ζητησα ποτε να γινει κατι τετοιο αποχωρω μονος μου και σε βγαζω απο τη δυσκολη θεση...
να ειστε ολοι καλα μαγκες και να μαχεστε για τον ΠΑΟΚ εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων

υγ και για να ειμαστε ον τοπικ το μαιο θα μαστε καλα

δεν ξέρω γιατί το κουράζουμε το θέμα
ο Aγγελος είναι απ τους καλύτερους προπονητές με τρομερές γνώσεις το μονο πρόβλημα είναι τα κουσούρια

Καλό θα είναι όλοι να καταλάβουν ότι η κουβέντα περί Άγγελου πρέπει να μείνει σε αυτό το επίπεδο που γράφεις Sera και όχι να γίνεται ο κακός χαμός που έγινε παραπάνω ...Sera4 έγραψε:
1)ο αγγελος δεν θα τους φερει...αλλα θα τους φερει ο βρυζας...κοινως μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...το θεμα ειναι τι παιχτες θα μπορεσει να προσελκυσει ο ΠΑΟΚ του ουεφα και με αγγελο προπονητη που περα του μικρου ευρωπαικου βεληνικους του εχει και ορισμενα κουσουρια οσο αναφορα τους ξενους?πολυ φοβαμαι οτι θα κινηθουμε στη πληρη μετριοτητα...
2)ο αναστασιαδης λεει ζητησε για γυμναστη τον λεωνιδα δημητρακοπουλο και για προπονητη τερματοφυλακων τον αποστολο τερζη...αυτο ειναι το υψηλο επιπεδο επαγγελματιων...
3)για βοηθο θα δουμε...σιγουρα ειναι θετικη η παρουσια του γκαρσια ομως κρυβει και τον κινδυνο της πληρους απειριας...ισως θα προτιμουσα τον ιβιτς...
4)ακριβως αυτο που λες αλλα με βαση τη σημερινη παε βλεπεις να το σκεφτεται κανεις αυτο??πιστευω και αυτο με λυπει περισοτερο οτι δεν προκειται ποτε των ποτων να συμβει κατι τετοιο...
για να κανω τη σουμα ο αγγελος δεν μπορει να προσδωσει ποδοσφαιρικη ταυτοτητα στον ΠΑΟΚ και δεν μπορει να δουλεψει σωστα τους πιτσιρικαδες...αυτα με φτανουν για να χαρακτηρισω την επιλογη ακαταλληλη...
και αυτο που ερχεται και δενει ειναι και το παρελθον του...δεν μπορω να του συγχωρησω ποτε τις πλατες στον γουμενο οπως και στον νο14...το ιδιο θα κανει και με το βρυζα δυστυχως...
σαφως και ειναι μια λυση καλυτερη απο κατι δωνηδες και σια...αλλα αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει τρυπα και εμεις αντι να μπαζωσουμε και να στοκαρουμε παμε και κολλαμε μια εφημεριδα...ο αγγελος δεν ειναι λυση δυστυχως...
αυτα εδερφε μου και επειδη ουσιαστικα ειναι το τελευταιο ποστ που γραφω κλεινω με την παρακληση να διαβαζω τα ποστ σου λιγο πιο συχνα
Αλλά ο άτιμος ο Πόντιος έχει την φοβερή ικανότητα να φτάνει τα πάθη στα άκρα ... και χωρίς να φταίει πολλές φορές ...

Εγώ προσωπικά θα παρακαλούσα τους πολλούς που δεν ξέρουν από Άγγελο να μην εκφράζουν άποψη για αυτόν ... να περιμένουν να δουν ...
Όσο για εμάς που τον έχουμε φάει στην μάπα καλό θα είναι να είμαστε μετριοπαθείς ...
Από αυτά που γράφεις παραπάνω και από αυτά που γράφουν πολλοί συνοπαδοί το βασικό συμπέρασμα που συμφωνούν όλοι είναι ότι το εγχείρημα Άγγελος εξαρτάται πάλι κυρίως από την διοίκηση και κυρίως από την οργάνωση της ομάδας ... !!!!!!!! εκεί είναι όλη η ουσία και εκεί πρέπει να μείνουμε ... εγώ θα στο πω φόρα παρτίδα ...
Αν δεν πλαισιωθεί το προπονητικό τιμ με σοβαρούς επαγγελματίες πάει η χρονιά ... !!!!!!!! αν δεν γίνει σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός πάει η χρονιά !!!!!!!!! Δύο βασικές προϋποθέσεις που και εσύ και εγώ ξέρουμε ότι ο Άγγελος δεν το έχει σαν άθλημα ... άρα πρέπει να γίνει κυρίως από άλλον αποφασίζων με την συμμετοχή του Άγγελου ...
Όσο αφορά τα περί Γούμενου που γράφεις όπως και με τον νο 14 διαφωνώ πολύ και έχω διαμορφώσει μία συγκεκριμένη άποψη με τα χρόνια ...
Εσύ και εγώ και πάρα πολλοί συνοπαδοί είχαμε μεγάλες απαιτήσεις τόσο από τον Άγγελο όσο και από τον ν14. Μέσα σε αυτό το μπουρδέλο που είμασταν τότε (και δυστυχώς συνεχίζουμε να είμαστε σε κάποια θέματα) τα περιμέναμε όλα από αυτούς ... ότι θα είναι δηλαδή σε όλα τέλειοι ... Προπονηταράδες, παιχταράδες, παοκάρχες, οπαδοί, αρχηγοί, πρόεδροι και πολλά ακόμα ...
Είναι νομοτελειακό ότι δεν μπορούσαν να είναι καλοί σε όλα αυτά ... και όταν αυτό αποδείχτηκε πέσαμε να τους φάμε ... εγώ Sera δεν γουστάρω ... δεν θα πέσω να τον φάω τον Άγγελο που έκανε πλάτες στο λαμόγιο γιατί εκτός από προπονητής, τεχνικός διευθυντής, παοκτσής, ειρηνοποιός, οικονομολόγος, λογιστής μοιράσματος χρημάτων, καθαρίστρια και όλες τις άλλες ιδιότητες που είχε τότε, ήταν και επαγγελματίας και άνθρωπος ... είχε δηλαδή και συμφέροντα αλλά και κουσούρια και περιορισμένες δυνατότητες ...
όπως και με τον Σάλπι ... παλιά μπέρδεψε την μπάλα με τον παοκτσηδηλίκι και έκανε σουτ σαν χοντροκέφαλος παοκτσής της Πολίχνης που την λέει στον παοκτσή της Νεάπολης ... τώρα τον τελευταίο καιρό που τον θέλαμε να είναι αρχηγός και παιχταράς αποδείχτηκε λίγος σαν αρχηγός (π.χ. ποτέ δεν βγήκε μπροστά στα αποδυτήρια να πει τι κάνεις ρε Δώνη με τον Γκαρσία ?) και λίγος παιχτικά ... αποδείχτηκε δηλαδή λιγότερος τον προσδοκιών και τότε πέσαμε να τον φάμε ... εγώ πάλι δεν γουστάρω ... ο καθένας στο επίπεδο που του αξίζει
για να γυρίσω στα του Άγγελου και να κλείσω ... συμφωνούμε σε όλα όσα αφορά τα αρνητικά του ... αν τα δεις είναι όλα κυρίως θέματα άλλων στελεχών και όχι του προπονητή ...
μένουμε όμως λανθασμένα μόνο στα αρνητικά του ... έχει πολλά καλά και αυτά δεν πρέπει να ξεπεραστούν έτσι ...
δεν είναι τυχαία ένας από τους ελάχιστους προπονητές με μηδέν σχεδόν αποτυχημένα περάσματα από ομάδα ... μόνο του βάζελου θυμάμαι και εκεί δεν τον άφησαν ... ο καπετάνιος ακόμα νερό πίνει στο όνομά του ... επίσης είναι μεγάλο λάθος να λένε ότι δεν μπορεί να δουλέψει με μεγάλα ονόματα ... η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέι να δουλέψει και δεν ανέχεται συμπεριφορές της πλάκας στα αποδυτήρια ακόμα και αν προέρχονται από βεντέτες ... μην τα ξεχνάμε αυτά και μην τον απαξιώνουμε ... ας τον αφήσουμε να δείξει και τον κρίνουμε και αυτόν
ας πιέσουμε Sera εκεί που πρέπει και τον ίδιο να οργανωθεί η ομάδα με υψηλού επιπέδου στελέχη ... εκεί είναι όλη η ουσία
Δώσαμε πάντως πολύ ψωμί απλόχερα στους ΑΡΔ σε δύο μέρες! Καλό καλοκαίρι!
υγ: εμπρός να φάμε τις σάρκες μας!
υγ: εμπρός να φάμε τις σάρκες μας!
Φίλε Barlow4 εξέφρασες πολύ σωστά κατά την γνώμη μου και μάλιστα με την ίδια με μένα αγανάκτηση (barlow4 έγραψε:othin μετα το περασμα του στεφενς που αντιμετωπιστηκε σαν να ηταν ο φοιρος δεν πιστευω σε κανεναν ξενο προπονητη.μπορει να ερθει ο οποιοσδηποτε και να λοιδορηθει ευκολοτατα.βρισκεται τεραστιο κοινο που θα υποστηριξει κατι τετοιο και ολοι αποτυγχανουν.
δεν ξερω αν ο αναστασιαδης ειναι τελειωμενος.θα φανει.ξερω οτι μας ξερει και ελπιζω οτι καποια πραγματα θα μπουν στη θεση τους.
το εχουμε ξαναπει.το προβλημα δεν ειναι ο προπονητης.αν η ομαδα καταφερει να δουλεψει απερισπαστη εχει ολες τις προυποθεσεις για να ενισχυθει σωστα και να πετυχει ακομα και με τον αναστασιαδης.
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.
αυτοι δεν θα κανουν ποτε κριτικη στα πραγματικα κακως κειμενα.θα γλειψουν και θα κυνηγησουν οποιδηποτε προπονητη στεναχωρει τα κακομαθημενα του εκαστοτε ροστερ με τα οποια εχουν πιτσι πιτσι και τσιμπανε θεματακια κ λεφτακια.θα ριξουν λαδι σε οποια φωτια διχασμου παει να αναψει.ειτε για εσωτερικα θεματα ειτε για οτιδηποτε.αυτοι θα γραψουν για καφρους ενω την προηγουμενη μερα μπορει στα εξωφυλλα τους να εχουν γυαρους σαπιους η το σημα του γαυρου μεσα σε μια χεστρα.
αυτοι καταφερνουν να τσιμπανε απο τα ραδια προβατα και να δημιουργουν κλιμα.αυτοι ειναι η αρχη και η διογκωση και η διαιωνιση του κακου.το επιπεδο τους ειναι τραγικα χαμηλο.ειναι τοσο χαμηλο που δεν αντιμετωπιζεται σχεδον με τιποτα.και ακριβως επειδη υπαρχουν αντιστοιχου επιπεδου καθυστερημενοι που τους ακουν και δημιουργουν κλιμα η ομαδα γινεται μπουρδελο καθε μα καθε χρονια.
αλλαζουν προσωπα και καταστασεις στην ομαδα και το μονο που παραμενει σταθερο ανεξαρτητα απο οτιδηποτε ειναι το κλιμα που δημιουργουν τα αρδ.ειναι το ιδιο κλιμα μιζεριας κακομοιριας και διχασμου.
κανενας προπονητης δεν θα τα καταφερει αν δεν το θελουν οι αρδ.
μονο το δωνη στηριξαν μετα μανιας επειδη ειναι και ο ιδιος αρδ.

Ο Ιβάν είναι αυτός που καθαίρεσε τον Στέφενς σαν να ήταν ο Φοιρός, ικανοποιώντας και δικαιώνοντας τους αρδ! Λίγες μέρες νωρίτερα είχε στηλιτεύσει την στάση τους και είχε απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο σε ορισμένους από αυτούς! Άλλη μια αυτοαναίρεση!
Ένας από τους ήσσονος σημασίας λόγους που δεν θέλω τον Άγγελο προπονητή είναι ότι θα δώσει άφθονη και εύκολη τροφή για σχόλια, ειρωνείες και επικρίσεις και θα αποτελέσει “piece of cake” για όποιον θέλει να πλήξει τον ίδιο ή τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει κλίμα.
Η λύση επομένως φίλε Barlow4 δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί στην τοποθέτηση στην τεχνική ηγεσία κάποιου που δεν είναι μεν ο πιο κατάλληλος για πρωταθλητισμό, αλλά αντέχει τον πόλεμο και δεν μασάει από αρδ. Η λύση είναι αυτή που έδειξε πριν μερικά χρόνια ο Ζαγοράκης κι ας μην είχε ούτε τα λεφτά ούτε την επιχειρηματική εμπειρία του Ιβάν. Να επιμείνει σε σοβαρό πλάνο, αγνοώντας παντελώς τους αρδ.
Από τον Άγγελο περιμένω να ακούσω τους στόχους που θα θέσει για το νέο έτος. Ελπίζω να παραμένει ως στόχος το πρωτάθλημα και οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και μακάρι με την «τρέλλα» και το πάθος του να τα καταφέρει. Σε διαφορετική περίπτωση τί να στηρίξω? Την προσπάθεια διατήρησης της δευτεροτρίτης θέσης? Και μέχρι πότε να στηρίξω την προσπάθεια? Μέχρι του χρόνου, οπότε με την άνοδο της κούλας θα πάμε στην τριτοτέταρτη?
ΥΓ1. Φίλε καρχαρία εμείς ως γνωστόν είμαστε για τον π0*τσο, αλλά για πρώτη φορά έχουμε έναν ισχυρό οικονομικά και πολιτικά παράγοντα που έχει την δυνατότητα να επιβάλει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ένα σοβαρό πλάνο. Για κάποιον απαράδεκτο για μένα λόγο διστάζει ή δεν θέλει να το κάνει.
Η θεση μου για τον Αγγελο Αναστασιάδη είναι αρνητική οσο δεν παει......
ΑΛΛΑ θεωρώ οτι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ θεμα στην επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι η θεση του τεχνικου διευθυντή.
Έναν τεχνικό διευθυντή που και ο Άγγελος θα οφείλει να σέβεται.
Αυτην τη στιγμή είναι πολύ σημαντικότερη απο του προπονητή διότι ο ΠΑΟΚ έχει τεραστιο προβλημα στο ροστερ. Ας περιμένουμε ποια θα είναι η κίνηση της διοίκησης στο θεμα τεχνικού διευθυντή ωστε να δουμε εαν οι ανθρωποι έχουν κατανοήσει τα λαθη τους ή όχι.
Το καραβι μόνο του δεν μπορεί να πάει.
Τεχνικός διευθυντης, πλανο μεταγραφών, επιλογή συστήματος είναι αυτα που θα καθορίσουν την χρονιά.
Και μακάρι να ακούσουμε σήμερα (όχι αυριο) το νεο σχέδιο και τον νεο τεχνικό διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.
Μπας και μας εκπλήξει θετικά η διοίκηση μετα το κάζο(για εμενα μιλαω) στο θεμα του προπονητή.
Υ.Γ. Σπυρόπουλος στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Παικτης που στην Τρίπολη του βγαίνει αριστερα Λαζαρ, δεξιά Νατχο και με κίνηση του Μαρτενς στην περιοχή αυτός επιλεγει να σεντραρει στον Κλαους που ακόμη δεν είχε παρει θεση στην περιοχή. Και άλλα πολλα παραδείγματα. Ας βρεθεί καποιος ρε παιδιά να καθαρίσει το ροστερ από τους αμπαλους. Ούτε ένα πιατο φαί στο Makedonia Pallas δεν αξίζουν κάποιοι, όχι και να έχουν συμβολαιο στον ΠΑΟΚ.
ΑΛΛΑ θεωρώ οτι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ θεμα στην επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι η θεση του τεχνικου διευθυντή.
Έναν τεχνικό διευθυντή που και ο Άγγελος θα οφείλει να σέβεται.
Αυτην τη στιγμή είναι πολύ σημαντικότερη απο του προπονητή διότι ο ΠΑΟΚ έχει τεραστιο προβλημα στο ροστερ. Ας περιμένουμε ποια θα είναι η κίνηση της διοίκησης στο θεμα τεχνικού διευθυντή ωστε να δουμε εαν οι ανθρωποι έχουν κατανοήσει τα λαθη τους ή όχι.
Το καραβι μόνο του δεν μπορεί να πάει.
Τεχνικός διευθυντης, πλανο μεταγραφών, επιλογή συστήματος είναι αυτα που θα καθορίσουν την χρονιά.
Και μακάρι να ακούσουμε σήμερα (όχι αυριο) το νεο σχέδιο και τον νεο τεχνικό διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.
Μπας και μας εκπλήξει θετικά η διοίκηση μετα το κάζο(για εμενα μιλαω) στο θεμα του προπονητή.
Υ.Γ. Σπυρόπουλος στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Παικτης που στην Τρίπολη του βγαίνει αριστερα Λαζαρ, δεξιά Νατχο και με κίνηση του Μαρτενς στην περιοχή αυτός επιλεγει να σεντραρει στον Κλαους που ακόμη δεν είχε παρει θεση στην περιοχή. Και άλλα πολλα παραδείγματα. Ας βρεθεί καποιος ρε παιδιά να καθαρίσει το ροστερ από τους αμπαλους. Ούτε ένα πιατο φαί στο Makedonia Pallas δεν αξίζουν κάποιοι, όχι και να έχουν συμβολαιο στον ΠΑΟΚ.
Sera4 έγραψε:καταρχην mpafe(παντα λατρευα το νικ σου) ξεκιναω την αναφορα μου απο εσενα για να μη παραθετω χωρις λογο...με εκοψε τα δωρακια ο θοδωρακης και ο ζησακος μετα και εμενα γι αυτο ξεκινησα πολεμο
![]()
Ειστε 5-6 νοματαιοι εδω μεσα,που μιλατε με τροπο επιεικως απαραδεκτο,τις περισσοτερες φορες.Και το χειροτερο δεν ειναι αυτο....το χειροτερο ειναι πως δεν το καταλαβενετε!...Δηλαδη γελαω οταν γραφεις για καλοπροαιρετη κριτικη.....!Οταν λες οτι ειναι καταντια και προσβλητικο για τον ΠΑΟΚ η προσληψη Αναστασιαδη.......ειναι καλοπροαιρετο?...Δηλαδη το κακοπροαιρετο ποιο ειναι?....
Την ιδια υποσχεση,λοιπον,για ολους εσας ειχα δωσει και γω στον εαυτο μου...αλλα δε βαριεσαι...
Αφου λοιπον το κανω...ας το κανω σωστα.Ειμαι ενας ανθρωπος 42 ετων ο οποιος η μονη σχεση που εχει με οποιοδηποτε forum,ειναι αυτη του Paokmania.Μεχρι να ξεκινησω να γραφω εδω,δεν ειχα καμμια σχεση με οτιδηποτε αντιστοιχο.Ειναι λοιπον ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ για μενα,να μενω ψυχραιμος οταν ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,μου γραφει διαφορα!Προλογο στη ζωη μου δεν εφαγα απο κανεναν!Και επειδη ολοι εσεις που κατα καιρους μου εχετε μιλησει με τροπο που-να εισαι σιγουρος,γι'αυτο που λεω-εαν με ειχατε μπροστα σας....θα κανατε και μια δευτερη ή και τριτη σκεψη πριν τα πειτε.....τρελαινομαι!Τοσο απλα!Και ναι...οταν μου την βγαζουν...την πεταω και γω εξω!!!!
Παμε λοιπον στα ουσιωδη,αφου πρωτα σου πω πως δεν με ενδιαφερει καθολου ο λογος της αλλαγης στασης σου κατα 180 μοιρες...
Εαν νομιζεις πως εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που προδωθηκε....μαλλον κανεις λαθος.Βεβαια,ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα....εσυ προδωθηκες πριν τρια χρονια απο το Θοδωρακη-εγινε "ακης" και για μενα,πλεον-,εγω προδωθηκα πριν λιγες εβδομαδες!....
Το γεγονος οτι προδωθηκα,ομως,δεν ειναι ικανο να με κανει να ξεχασω πως ο συγκεκριμενος ανθρωπος εκανε και καποια καλα....Ουτε ειναι ικανο να με βαλει απενεντι σε οτιδηποτε γινεται στην ομαδα και πολυ περισσοτερο να με απομακρυνει ή να μιλησω απαξιωτικα γι'αυτην!...
Η αποσταση του"βαζω τα προβληματα κατω απο το χαλακι" μεχρι το "τα κανω πουτανα" ειναι χαοτικη.Εδω μεσα,τουλαχιστον εγω,δεν εχω ακουσει κανεναν για αποχη-αλλοι εκαναν αποχη και μαλιστα επιλεκτικη....-και απαθεια....
Οσο για την αρρωστια που βρισκεις στο σημερινο ΠΑΟΚ.....επειδη μαλλον εισαι κατω απο 30....ευτυχως δεν εζησες καταστασεις που μαλλον θα γινοταν αιτια να αλλαξεις ομαδα!...
Τελος.....οι "μπλουζες" και τα "σοβρακα" αυτα ειναι ΙΕΡΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!ΕΙΤΕ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΝΙΑ"!!!!!!!!
Σου ανταποδιδω τις ευχες.
Rizla επειδη ειμαι μεσα σε αυτους που εχουν πει για τον Αγγελο και οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια το θεμα δεν ειναι αν εχει ξεχασει πως εκανε την προετοιμασια το 2004 αλλα αν εχει μείνει ενημερωμένος και εχει εξελιχθεί σαν προπονητης αυτα τα 10 χρόνια..Και ο Αρχοντιδης δεν εχει ξεχασει πως καναν προετοιμασια αλλα θα σου κανει την προετοιμασια του 1980..Όσο τον έχω ζήσει σαν προπονητή του ΠΑΟΚ απο το 1997 και απο το λιγο που ειδα τα τελευταια 2-3 χρονια σε Πλατανιά και ΠΑΣ εγω θεωρώ ότι λόγω του χαρακτήρα του αυτα που θεωρούσε σωστά τότε αυτά εφαρμόζει και τωρα..Rizla έγραψε:
Πιστευω οτι μπορει να παει καλα γιατι γνωριζει τον ΠΑΟΚ,τις ιδιαιτεροτητες του.Ξερει τι πρεπει να κανει για να ξαναγινουμε ΟΜΑΔΑ και οχι τουρλουμπουκι.
Θυμισου ποσες φορες ειπαμε φετος για γατακια παιχτες,που δεν νιωθουν,αυτο με τον Αγγελο θα το ξεχασεις.
Οι ενστασεις των περισσοτερων για τον Αγγελο ειναι γιατι δεν πιστευουν οτι ειναι κανονικος προπονητης,αλλα ενα ειδος εμψυχωτη...
Ο αλλος ειπε οτι εχει ξεχασει πως κανουν προετοιμασια...τι αλλο θα ακουσουμε δεν ξερω...
Επίσης διάβασα κάποια σχόλια φίλων που ενώ είναι πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό του Άγγελου πιστεύουν στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ απο παίκτες τύπου Σπυρόπουλου, Κατσικά κτλ..Δεν ξέρω απο που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία τους -μακάρι να βγουν σωστοί- αλλά εγώ κρίνοντας βάση της ιδιοσυγκρασίας και του παρελθόντος του Άγγελου θεωρώ ότι θα είναι απο τα βασικά του εργαλεία.
Για να μην κουράζω άλλο απο τη στιγμή που επιλέχθηκε και είναι προπονητής μας εγω δεν θα ξανααναφερθώ στο θέμα και ελπίζω ο χρόνος να με διαψεύσει και να πανυγηρίζουμε ολοι μαζι.
Sick Bastard έγραψε:Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αρχή.
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι φεύγουν όλοι οι δανεικοί κι όσοι τελειώνει το συμβόλαιό τους:
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει:
Ένα τέρμα που να είναι χωρίς αμφιβολία ο πρώτος τέρμας. Έχει 4 (!!!) πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν έχει έναν καλό κι αμυντικά κι επιθετικά δεξί μπακ. Έχει δύο που κανούν σχετικά καλά ένα πράγμα.
Έχει έναν καθαρόαιμοι κεντρικό αμυντικό. Και τον Λόπεθ.
Έχει έναν 37χρονο αριστερό μπακ κι έναν που πάει μουντιάλ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νέα χρονια.
Έχει έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ κι έναν άλλο χαφ πιο αργό κι από πλάνο του Αγγελόπουλου
Ένα 10αρι 36ετών κι έναν άλλο πολυτραυματία
Έχει έναν εξτρεμ που είναι αργός και δεν βάζει τα ποδαράκια του στη φωτιά για κανέναν λόγο
Έχει έναν αξιόπιστο επιθετικό (πάνω από 10 γκολ/σεζόν).
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της αφετηρίας παιδιά, (αν φύγουν όλοι οι δανεικοί και οι συμβολαιούχοι) έλα να ξυπνάμε λίγο!
Ελάτε να μετρήσουμε ονόματα που φεύγουν ή θα φύγουν.
Κατσουράνης
Κατσικάς
Ινσα
Σπυρόπουλος
Νίνης
Λαζαρ
Ολίσε
Γεωργιάδης
Χούσεν
Νατκχο
Μπορεί να ξεχνάω και κανέναν
Απ αυτούς που μένουν, Μάρτενς ερωτηματικό στην καλύτερη
Μαντούρο ερωτηματικό στην καλύτερη
Σαλπι ερωτηματικό στην καλύτερη
Η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμη (ευτυχώς!!!!) τέλη Αυγούστου.
Έτοιμη σημαίνει:
Να έχει κάνει έναν αλφα αγωνιστικό κορμό
Να υπάρχει ρεαλιστικό στόχος για τη νέα χρονιά (αλλά και για τις επόμενες)
Να υπάρχει αγωνιστικό πλάνο
Να δώσει δύο αγώνες με κατώτερο αντίπαλο που αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι κι αποκλειστεί
η σκατοθύελλα θα είναι τεράστια.
Όλα τα παραπάνω ενώ ουσιαστικά θα τρέχει κι ένα Μουντιάλ
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Προτείνω κάτι:
Όλοι μαζί Αγγελολάτρεις και Αγγγελοκλάστες, ας βάλουμε κάτω ποιός ππροπονητής θα συγκέντρωνε
τις μεγαλύτερες πιθανότες να είναι κοντά σε όλα τα παραπάνω. Ας τα βάλουμε όλα μέσα ρε παιδί μου.
Ο Α.Α. όπως και να το δεις, είναι μέσα στην 5αδα αυτών των ανθρώπν που έχουν νομίζω μια πιθανότητα
να το πετύχουν. (ξαναλέω όπως είμαστε τώρα, δηλαδή στα σκατά μέσα). Οι άλλοι 4 είναι πάνω κάτω 2 γνωστά ονόματα κι οι άλλοι 2 δύο παλιοί γνωστοί. Αλλά ο Άγγελος καλώς ή κακώς είναι μέσα σε αυτές τις επιλογές.
Τώρα, αν δείχνει κάτι αυτό για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη; Μόνο ο Σαββίδης το ξέρει.
μπορει βεβαια να πει και το εξης " δε χρειαζομαι παικτες, μια χαρα ειμαστε". αγγελος εισαι.
Καθόλου απίθανο φίλε να γίνει. Ή επίσης καθόλου απίθανο να ενεργοποιήσει κάποια παιδια που αποδεδειγμένα " δεν μπορούν" .jibbie έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αρχή.
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι φεύγουν όλοι οι δανεικοί κι όσοι τελειώνει το συμβόλαιό τους:
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει:
Ένα τέρμα που να είναι χωρίς αμφιβολία ο πρώτος τέρμας. Έχει 4 (!!!) πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν έχει έναν καλό κι αμυντικά κι επιθετικά δεξί μπακ. Έχει δύο που κανούν σχετικά καλά ένα πράγμα.
Έχει έναν καθαρόαιμοι κεντρικό αμυντικό. Και τον Λόπεθ.
Έχει έναν 37χρονο αριστερό μπακ κι έναν που πάει μουντιάλ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νέα χρονια.
Έχει έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ κι έναν άλλο χαφ πιο αργό κι από πλάνο του Αγγελόπουλου
Ένα 10αρι 36ετών κι έναν άλλο πολυτραυματία
Έχει έναν εξτρεμ που είναι αργός και δεν βάζει τα ποδαράκια του στη φωτιά για κανέναν λόγο
Έχει έναν αξιόπιστο επιθετικό (πάνω από 10 γκολ/σεζόν).
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της αφετηρίας παιδιά, (αν φύγουν όλοι οι δανεικοί και οι συμβολαιούχοι) έλα να ξυπνάμε λίγο!
Ελάτε να μετρήσουμε ονόματα που φεύγουν ή θα φύγουν.
Κατσουράνης
Κατσικάς
Ινσα
Σπυρόπουλος
Νίνης
Λαζαρ
Ολίσε
Γεωργιάδης
Χούσεν
Νατκχο
Μπορεί να ξεχνάω και κανέναν
Απ αυτούς που μένουν, Μάρτενς ερωτηματικό στην καλύτερη
Μαντούρο ερωτηματικό στην καλύτερη
Σαλπι ερωτηματικό στην καλύτερη
Η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμη (ευτυχώς!!!!) τέλη Αυγούστου.
Έτοιμη σημαίνει:
Να έχει κάνει έναν αλφα αγωνιστικό κορμό
Να υπάρχει ρεαλιστικό στόχος για τη νέα χρονιά (αλλά και για τις επόμενες)
Να υπάρχει αγωνιστικό πλάνο
Να δώσει δύο αγώνες με κατώτερο αντίπαλο που αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι κι αποκλειστεί
η σκατοθύελλα θα είναι τεράστια.
Όλα τα παραπάνω ενώ ουσιαστικά θα τρέχει κι ένα Μουντιάλ
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Προτείνω κάτι:
Όλοι μαζί Αγγελολάτρεις και Αγγγελοκλάστες, ας βάλουμε κάτω ποιός ππροπονητής θα συγκέντρωνε
τις μεγαλύτερες πιθανότες να είναι κοντά σε όλα τα παραπάνω. Ας τα βάλουμε όλα μέσα ρε παιδί μου.
Ο Α.Α. όπως και να το δεις, είναι μέσα στην 5αδα αυτών των ανθρώπν που έχουν νομίζω μια πιθανότητα
να το πετύχουν. (ξαναλέω όπως είμαστε τώρα, δηλαδή στα σκατά μέσα). Οι άλλοι 4 είναι πάνω κάτω 2 γνωστά ονόματα κι οι άλλοι 2 δύο παλιοί γνωστοί. Αλλά ο Άγγελος καλώς ή κακώς είναι μέσα σε αυτές τις επιλογές.
Τώρα, αν δείχνει κάτι αυτό για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη; Μόνο ο Σαββίδης το ξέρει.
μπορει βεβαια να πει και το εξης " δε χρειαζομαι παικτες, μια χαρα ειμαστε". αγγελος εισαι.
Και να τραβάμε τα μαλιά μας.
Γι αυτο το σημαντικότερο ειναι ο Τεχνικος Διευθυντής. Γιατι για μενα το γενικό κουμάντο ο Αγγελος συγνώμη το βλεπω ως τρελό πισογυρισμα.
Υ.Γ. Αμαρτία πάντως στον ΠΑΟΚ να φεύγουν παίκτες που δεν έχουν κάν κριθεί, λόγου χάρη ο Χουσεν και καποιοι άλλοι που τους ξέραμε 52 χρονια και τους είχαμε χτενισει (σπυροπουλος) να παίρνουν ετςι εύκολα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τρί 20 Μάιος 2014, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε riegel συμφωνώ 100% στα γραφόμενα σου.riegel έγραψε:Rizla επειδη ειμαι μεσα σε αυτους που εχουν πει για τον Αγγελο και οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια το θεμα δεν ειναι αν εχει ξεχασει πως εκανε την προετοιμασια το 2004 αλλα αν εχει μείνει ενημερωμένος και εχει εξελιχθεί σαν προπονητης αυτα τα 10 χρόνια..Και ο Αρχοντιδης δεν εχει ξεχασει πως καναν προετοιμασια αλλα θα σου κανει την προετοιμασια του 1980..Όσο τον έχω ζήσει σαν προπονητή του ΠΑΟΚ απο το 1997 και απο το λιγο που ειδα τα τελευταια 2-3 χρονια σε Πλατανιά και ΠΑΣ εγω θεωρώ ότι λόγω του χαρακτήρα του αυτα που θεωρούσε σωστά τότε αυτά εφαρμόζει και τωρα..Rizla έγραψε:
Πιστευω οτι μπορει να παει καλα γιατι γνωριζει τον ΠΑΟΚ,τις ιδιαιτεροτητες του.Ξερει τι πρεπει να κανει για να ξαναγινουμε ΟΜΑΔΑ και οχι τουρλουμπουκι.
Επίσης διάβασα κάποια σχόλια φίλων που ενώ είναι πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό του Άγγελου πιστεύουν στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ απο παίκτες τύπου Σπυρόπουλου, Κατσικά κτλ..Δεν ξέρω απο που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία τους -μακάρι να βγουν σωστοί- αλλά εγώ κρίνοντας βάση της ιδιοσυγκρασίας και του παρελθόντος του Άγγελου θεωρώ ότι θα είναι απο τα βασικά του εργαλεία.
Για να μην κουράζω άλλο απο τη στιγμή που επιλέχθηκε και είναι προπονητής μας εγω δεν θα ξανααναφερθώ στο θέμα και ελπίζω ο χρόνος να με διαψεύσει και να πανυγηρίζουμε ολοι μαζι.
Δεν ξέρω όμως τι θα πανηγυρίσουμε. Ενα κύπελλο; Μια έξοδο στο Champions? ε και;
Εγω θα κάνω 4 τούμπες εαν πετύχει ο Αγγελος για όλη την στάση μου απεναντι του. Αλλα τι ειναι η επιτυχία; Ενας μεμονωμένος τίτλος η μια καλη πορεία στην Ευρώπη;
Για μενα επιτυχία του Αγγέλου θα ειναι να μείνει 5-10 χρονια(άντε τουλάχιστον 3) στην ομαδα. Μονο τοτε θα θεωρήσω οτι είχαμε στον ΠΑΟΚ πετυχημένο προπονητή κ πετυχημένη διοίκηση.
- desperando
- Επικοινωνία:
ας περιμενουμε μεχρι τον αυγουστο,γιατι πολυ φοβαμαι οτι στο ξεκινημα της σεζον τιποτα απ αυτα δεν θα ισχυειjoshua έγραψε:Εχουμε μια ομαδα υγιη οικονομικα με το δευτερο μακραν του τριτου υψηλοτερου μπατζετ μια ομαδα η οποια χρειαζοταν 2-3 απλες κινησεις για να κανει restart.