Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Όλοι όσοι κράζατε σε τόσα σχόλια (δεν άντεξα να τα διαβάσω όλα), που είστε τώρα που τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ παλεύουν αυτή τη στιγμή να κρατήσουν τον σύνδεσμο ανοιχτό???? Μήπως το καπέλο ξάφνου μοιάζει μικρό τώρα??
Κάποιοι αυτοί τη στιγμή είναι εκεί για να πάτε εσείς αύριο άνετοι με το φραπέ στην ομόνοια και "αου ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε αλάνια" κλπ...
Άντε γιατί η αχαριστία έχει χτυπήσει κόκκινο...
Κάποιοι αυτοί τη στιγμή είναι εκεί για να πάτε εσείς αύριο άνετοι με το φραπέ στην ομόνοια και "αου ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε αλάνια" κλπ...
Άντε γιατί η αχαριστία έχει χτυπήσει κόκκινο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 25 Απρ 2014, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπραβο ρε parole αυτο ακριβως και πολυ ψυχραιμα το πες...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΕ...!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΕ...!!!
Zαγορακη......να χαιρεσαι το κρατος σου!!!!
Σαμαρα.....εμπλεξες!!!!
Σαμαρα.....εμπλεξες!!!!
- trelopaoki444
pgetsos έγραψε:Γυρίζω αύριο Αθήνα, δυστυχώς δεν προβλέπω να προλαβαίνω εισιτήριο σε λογική τιμή, δυστυχώς 50 δεν έχω :_
mail trelopaoki444@yahoo.gr Στειλε φιλε να μιλησουμε. Εχω για την 23 δυο εισητηρια. Στους αλλους με 1 δημοσιευση δε μπορω να ασχοληθω, οποιος καταλαβε καταλαβε.
- trelopaoki444
Παντως οι εγγραφες νεων μελων ειναι στα υψη σημερα... Μακαρι να ναι για το σωστο λογο.
Παιδια προσοχη...
Παιδια προσοχη...
Μάγκες καλά κάνετε και είστε καχύποπτοι και προσεκτικοί.
Εγώ διαβάζω το thread εδώ και μέρες για ενημέρωση επειδή τα φιλαράκια μου με ψήνανε να κατέβουμε με Ι.Χ. αλλά σήμερα γράφτηκα γιατί σήμερα πήγε ο κολλητός μου να πάρει τα εισιτήρια από τη 4. Γιατί να είχα γραφτεί πιο πριν στο site?
Τελικά του δώσανε 2 για την 16 και από τότε ψάχνομαι για εισιτήριο για το κάτω διάζωμα.
Τέλος πάντων, έστειλα 2 mail σε παιδιά που πιο πάνω γράψανε πως έχουν εισιτήρια αλλά δεν γράψανε για ποια θύρα. Αν υπάρχει εισιτήριο για κάτω διάζωμα ας το γράψει κάποιος και θα του στείλω εγώ mail με τηλ και τα πάντα.
7 το πρωί ξεκινάω, θα μπω για λίγο πριν.
Όπως και να΄χει : ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Να πάμε και να γυρίσουμε όλοι καλά και με τη κούπα αγκαλιά αλάνια. Το νου σας.
Εγώ διαβάζω το thread εδώ και μέρες για ενημέρωση επειδή τα φιλαράκια μου με ψήνανε να κατέβουμε με Ι.Χ. αλλά σήμερα γράφτηκα γιατί σήμερα πήγε ο κολλητός μου να πάρει τα εισιτήρια από τη 4. Γιατί να είχα γραφτεί πιο πριν στο site?
Τελικά του δώσανε 2 για την 16 και από τότε ψάχνομαι για εισιτήριο για το κάτω διάζωμα.
Τέλος πάντων, έστειλα 2 mail σε παιδιά που πιο πάνω γράψανε πως έχουν εισιτήρια αλλά δεν γράψανε για ποια θύρα. Αν υπάρχει εισιτήριο για κάτω διάζωμα ας το γράψει κάποιος και θα του στείλω εγώ mail με τηλ και τα πάντα.
7 το πρωί ξεκινάω, θα μπω για λίγο πριν.
Όπως και να΄χει : ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Να πάμε και να γυρίσουμε όλοι καλά και με τη κούπα αγκαλιά αλάνια. Το νου σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Βρωμάει πολύ το πράγμα ότι μας την έχουνε στημένη για τιμωρίες και τέτοια κόλπα.
Κατά τα άλλα σας ζηλεύω όσους θα δώσετε το παρών.Φωνάξτε και για μας που θα το βλέπουμε από μακρυά.
Και .........σήκωσέ το το γαμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω
ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ
Όσοι πηγαίνουμε τόσοι γυρνάμε
Υ.Γ Αυτοί που ξαφνικά βρεθήκαν με 2 εισιτήρια αμανάτι πρέπει ή να διαλέγουν προσεκτικότερα τους φίλους τους ή να σταματήσουν τις εξυπνάδες στο paokmania μην αντί να κάνουν μαγκιά σε παοκτσήδες βρεθούν ξαφνικά ανάμεσα σε καμιά 200αριά τρελοπαόκια και φτάσει το σκατό ως τις καλτσούλες τους.
Βρωμάει πολύ το πράγμα ότι μας την έχουνε στημένη για τιμωρίες και τέτοια κόλπα.
Κατά τα άλλα σας ζηλεύω όσους θα δώσετε το παρών.Φωνάξτε και για μας που θα το βλέπουμε από μακρυά.
Και .........σήκωσέ το το γαμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω
ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ
Όσοι πηγαίνουμε τόσοι γυρνάμε
Υ.Γ Αυτοί που ξαφνικά βρεθήκαν με 2 εισιτήρια αμανάτι πρέπει ή να διαλέγουν προσεκτικότερα τους φίλους τους ή να σταματήσουν τις εξυπνάδες στο paokmania μην αντί να κάνουν μαγκιά σε παοκτσήδες βρεθούν ξαφνικά ανάμεσα σε καμιά 200αριά τρελοπαόκια και φτάσει το σκατό ως τις καλτσούλες τους.
- buffalobill4
Αυτο το "12 στην Ομονοια" ακομα και αν εν τελει επιτραπει να γινει μαζικη μετακινηση μεμονωμενων (οξυμωρο ακουγεται οπως το γραφω το ξερω
) δεν το προλαβαινω με τιποτα.
Το θεμα ειναι οσοι φτασουμε αργοτερα στην αθηνα παιρνουμε λεωφορειο για οακα? Μετρό, ακουσα να μην πλησιασω.
Και συν τοις αλλοις. Τελειωνουμε, και πως φευγουμε απο εκει αν εχουμε παρκαρει σε αλλη περιοχη? Και το ρωταω γιατι παλικαρι απο αθηνα σε ραδιοφωνο τονισε επανελλημενως να μην παρκαρουμε αυτοκινητα στην ευρυτερη περιοχη του ΟΑΚΑ για το φοβο του σπασιματος.

Το θεμα ειναι οσοι φτασουμε αργοτερα στην αθηνα παιρνουμε λεωφορειο για οακα? Μετρό, ακουσα να μην πλησιασω.
Και συν τοις αλλοις. Τελειωνουμε, και πως φευγουμε απο εκει αν εχουμε παρκαρει σε αλλη περιοχη? Και το ρωταω γιατι παλικαρι απο αθηνα σε ραδιοφωνο τονισε επανελλημενως να μην παρκαρουμε αυτοκινητα στην ευρυτερη περιοχη του ΟΑΚΑ για το φοβο του σπασιματος.
- trelopaoki444
astnord έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Αν κ αφορα κ μενα αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο αλλα πολλες φορες το αγχος για μας που ειμαστε μακρυα κ δεν εχουμε καλες ακρες ειναι μηπως μεινουμε χωρις εισητηριο. για αυτο απευθυνομαστε σε πολλες μεριες
Ξεφτιλες οσοι τους εμειναν στα χερια λογω πολλαπλης καβατζας (ο κλασσικος ο μαλ@κας εγω να βρω απο δεκα μεριες και οι αλλοι να πανε να γαμηθ@υν) ή όσοι κανονισαν και τελικα κλασανε και δεν πανε (ΠΑΟΚ εισαι ρε που περιμενες ντεμεκ σαν τρελος τελικο οακα και στον στερησαν στημενοι ζαγορακηδες, αστρομητοι και αστερες?)
PAOKpanta έγραψε:Ξεφτιλες οσοι τους εμειναν στα χερια λογω πολλαπλης καβατζας (ο κλασσικος ο μαλ@κας εγω να βρω απο δεκα μεριες και οι αλλοι να πανε να γαμηθ@υν) ή όσοι κανονισαν και τελικα κλασανε και δεν πανε (ΠΑΟΚ εισαι ρε που περιμενες ντεμεκ σαν τρελος τελικο οακα και στον στερησαν στημενοι ζαγορακηδες, αστρομητοι και αστερες?)
Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε...
Αν δεν αλλάξει ο τρόπος διάθεσης αυτό θα συμβαίνει πάντα!
Γάμα το.
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Αν κ αφορα κ μενα αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο αλλα πολλες φορες το αγχος για μας που ειμαστε μακρυα κ δεν εχουμε καλες ακρες ειναι μηπως μεινουμε χωρις εισητηριο. για αυτο απευθυνομαστε σε πολλες μεριες[/quote]
για σένα το μόνο πράγμα που έχω να πω και χωρίς παρεξήγηση είναι ότι οι πολλαπλές καβάτζες σου στέρησαν σε τρελαμένα παόκια την ευκαιρία να δούν έναν τελικό.Έχω 4 φιλαράκια που θέλαν να ταξιδέψουν από goteborg (σουηδία) οδικώς στο oslo (νορβηγία) από κει αεροπορικώς θεσσαλονίκη για τον τελικό και δεν βρίσκαν εισιτήρια.Τέλος πάντων ελπίζω να μπορέσεις να τα δώσεις και να μην πάνε χαμένες οι θέσεις.Αυτό που έγραψα είναι για τα "αδέρφια" με τη σημερινή εγγραφή που ξαφνικά βρεθήκαν με επιπλέον εισιτήρια.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
για σένα το μόνο πράγμα που έχω να πω και χωρίς παρεξήγηση είναι ότι οι πολλαπλές καβάτζες σου στέρησαν σε τρελαμένα παόκια την ευκαιρία να δούν έναν τελικό.Έχω 4 φιλαράκια που θέλαν να ταξιδέψουν από goteborg (σουηδία) οδικώς στο oslo (νορβηγία) από κει αεροπορικώς θεσσαλονίκη για τον τελικό και δεν βρίσκαν εισιτήρια.Τέλος πάντων ελπίζω να μπορέσεις να τα δώσεις και να μην πάνε χαμένες οι θέσεις.Αυτό που έγραψα είναι για τα "αδέρφια" με τη σημερινή εγγραφή που ξαφνικά βρεθήκαν με επιπλέον εισιτήρια.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Και κανονιστε να μην μπορεσετε να τα δωσετε και πουθενα και μεινουν καμια 1000 απουλητα...
1 ο αλλος απο εδω...
2 ο αλλος απο εκει...
ο αλλος στο fb καθε μερα εισιτηρια εμφανιζε... Ενω στην αρχη για να βρεις ιδρωνες...
Τεσπα, δωστα τα οπου μπορειτε σε forum, σε συνδεσμους, στο δρομο...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
1 ο αλλος απο εδω...
2 ο αλλος απο εκει...
ο αλλος στο fb καθε μερα εισιτηρια εμφανιζε... Ενω στην αρχη για να βρεις ιδρωνες...
Τεσπα, δωστα τα οπου μπορειτε σε forum, σε συνδεσμους, στο δρομο...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Απλα σε οσους γραφτηκαν απο Μ.Τεταρτη και μετα μην δινετε και πολυ σημασια...
Κι αν παρεξηγηθει και κανεις στα @@ μας...
Προεχει η ασφαλεια πανω απ ολα...
Κι αν παρεξηγηθει και κανεις στα @@ μας...
Προεχει η ασφαλεια πανω απ ολα...
ρε παιδια απο οτι καταλαβαινω υπαρχουν απουλητα στον Πανελληνιο....?????
κι εγω δεν ανεβηκα απο τον Πυργο επειδη δεν βρηκα απο Σαλονικιους φιλους.....
μηπως εκανα μακακια??????

ΥΓ: Εριξα μια ματια σε προηγουμενα σχολια....ειναι τραγικο....θα την πατησει κανενας δικος μας....σβηστε αυτους που γραφτηκαν τις τελευταιες μερες.........

μηπως εκανα μακακια??????

ΥΓ: Εριξα μια ματια σε προηγουμενα σχολια....ειναι τραγικο....θα την πατησει κανενας δικος μας....σβηστε αυτους που γραφτηκαν τις τελευταιες μερες.........