32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
μπαφε τρολαρεις?μακραν ο καλυτεροες σημερα ανανεωση χθες μεχρι κ γκολ στο τηγανι ρεεεεεε.ο τζανδαρακος 10 κλασεις πανω απο κατι μανιατηδες κ ειναι μικρος.βαλτους τα γυαλια αγορι μου ολους τους ξερολες + του παοκμανια
Πολύ καλός σήμερα σε δύσκολων συνθηκώ ματς
Κρίμα που στερήθηκες το γκολ που δίκαι πέτυχες
Συνέχισε έτσι μικρέ, κάθε βδομάδα σε θέλω και καλύτερο....α, και ανανέωση ε

Κρίμα που στερήθηκες το γκολ που δίκαι πέτυχες
Συνέχισε έτσι μικρέ, κάθε βδομάδα σε θέλω και καλύτερο....α, και ανανέωση ε

- Μπαρκαρούτσος
curtis έγραψε:μπαφε τρολαρεις?μακραν ο καλυτεροες σημερα ανανεωση χθες μεχρι κ γκολ στο τηγανι ρεεεεεε.ο τζανδαρακος 10 κλασεις πανω απο κατι μανιατηδες κ ειναι μικρος.βαλτους τα γυαλια αγορι μου ολους τους ξερολες + του παοκμανια
Σαφώς trollάρει, σε όλα τα topics trollάρει απόψε..
Και πολύ καλά κάνειRoMaN έγραψε:curtis έγραψε:μπαφε τρολαρεις?μακραν ο καλυτεροες σημερα ανανεωση χθες μεχρι κ γκολ στο τηγανι ρεεεεεε.ο τζανδαρακος 10 κλασεις πανω απο κατι μανιατηδες κ ειναι μικρος.βαλτους τα γυαλια αγορι μου ολους τους ξερολες + του παοκμανια
Σαφώς trollάρει, σε όλα τα topics trollάρει απόψε..

- mitsotakis
Ο ΠΑΟΚ για να γίνει πρωταθλητής χρειάζεται αρχιδάτους παίκτες. Ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι άμπαλος και δεν αντιλαμβάνεται γιατί παίζει ο Τζανδάρης. Αν του πεις να φέρουμε πίσω το Βούκιτς αντί του Τζανδάρη ,θα πετάξει απ'τη χαρά του. Γι'αυτό τρώγαμε τα μούτρα μας τόσα χρόνια.
Έχουμε ένα απ'τα πιο δυνατά κέντρα στην ιστορία μας και πρέπει να το καταλάβουμε. Γι' αυτούς που δεν κατάλαβαν ακόμη πως παίζει ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν έχει ποιότητα. Στα παπάρια μας! Εγώ βλέπω πως γαμάν και δέρνουν.
Έχουμε ένα απ'τα πιο δυνατά κέντρα στην ιστορία μας και πρέπει να το καταλάβουμε. Γι' αυτούς που δεν κατάλαβαν ακόμη πως παίζει ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν έχει ποιότητα. Στα παπάρια μας! Εγώ βλέπω πως γαμάν και δέρνουν.
- john4serres
- PAOK_Antarctica
Θεωρούσα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσεις σήμερα γιατί πίστευα πως δεν έχεις την εμπειρία (και τα κάκαλα που φέρνει αυτή) για το σημερινό ματς.
Είσαι ωραίος όμως. Το έγραψες το γκολάκι, εμείς το ξέρουμε.
Είσαι ωραίος όμως. Το έγραψες το γκολάκι, εμείς το ξέρουμε.
Πολυ καλος σημερα,επαιξες και γιαυτον που σε πιστευει οσο κανεις.
Κοιτα να υπογραψεις τωρα για να ηρεμησεις και μετα δουλεια, στο τελος θα βγεις κερδισμενος.
Κοιτα να υπογραψεις τωρα για να ηρεμησεις και μετα δουλεια, στο τελος θα βγεις κερδισμενος.
- sourmenetes
- Moderator
Ηθελα να το γραψω πριν το ματς και το πιστευα οτι τη διαφορα θα την εκανε αυτος,κλεινοντας τον τσορι,και την εκανε...
Μπράβο, μικρέ!!! Μας έχεις στείλεις όλους για κωλοτούμπες!!!
Δουλειά-δουλειά-δουλειά!!!
Δουλειά-δουλειά-δουλειά!!!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο για την καλύτερή σου εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ!
Να ανάψεις λαμπάδα στον ΑΑ!
Να ανάψεις λαμπάδα στον ΑΑ!