Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
6-1 στις Σέρρες, όταν ο Ολυμπιακός μόλις είχε αποκτήσει μεταγραφικά τη μισή Εθνική Ελλάδος
-
6-1 στις σερρες, 4-1 86-87, 4-1 89-90, 3-0 90-91, 3-0 94-95, 4-2 2001, και πολλες ακομα νικες...χαθηκε μια μαχη αδερφια μας πληγωσε ολους αλλα προχωραμε για τα ψηλα εκει που ξερουν να πετουν οι αετοι
- Dinos_Liverpool
Re: Απ: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Έτσι χάθηκε μια μάχηpaokpantou έγραψε:6-1 στις σερρες, 4-1 86-87, 4-1 89-90, 3-0 90-91, 3-0 94-95, 4-2 2001, και πολλες ακομα νικες...χαθηκε μια μαχη αδερφια μας πληγωσε ολους αλλα προχωραμε για τα ψηλα εκει που ξερουν να πετουν οι αετοι
Είναι ακόμη μία 4άρα στην οποία δεν δεχτήκαμε γκολ στη δεκατία του '80, αν θυμάμαι καλά.paokpantou έγραψε:6-1 στις σερρες, 4-1 86-87, 4-1 89-90, 3-0 90-91, 3-0 94-95, 4-2 2001, και πολλες ακομα νικες...χαθηκε μια μαχη αδερφια μας πληγωσε ολους αλλα προχωραμε για τα ψηλα εκει που ξερουν να πετουν οι αετοι
-
ομαδα μπορει να ξεπλεινει το κυριακατικο πως ? αποκλειοντας τον γαβρο και περνωντας το κυπελο
Μου φάνηκε πολύ στενοχωρημένος ο προπονητής μας στα τελευταία δύο ματς. Και επειδή κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα, σκέφτηκα όχι την πιο λογική, αλλά την πιο απίθανη εξήγηση γι' αυτό:
Λοιπόν, ο Χουμπ είχε βάλει δύο στοιχήματα με τους παίκτες. Το πρώτο ήταν πριν από το ματς με την Μακάμπι, όπου τους είπε ότι δεν μπορούν να κρατήσουν ένα ματς στο 0-0, χωρίς να γίνουν φάσεις.
Προφανώς έχασε το πρώτο στοίχημα, αλλά στο δεύτερο φαινόταν ότι είχε τις πιθανότητες με το μέρος του. Μέχρι πρότινος: Τρώγαμε ένα γκολ; το γυρνούσαμε σε 2-1 Τρώγαμε 2 γκολ; Το γυρνούσαμε σε 3-2. Τους λέει λοιπόν ο Χουμπ, «στοίχημα ότι και 0-3 να χάνουμε, θα το γυρίσουμε σε 4-3». Πάει και το δεύτερο στοίχημα.
ΥΓ: Πιο λογικά μου φαίνονται αυτά, παρά τα «τους έβαλε για να τους εκθέσει», γιατί «δεν του πήραν παίκτες», λες και ήθελε να χάσει το ματς. Ότι ρίσκαρε για να πιάσει κορυφή, δεν το σκέφτηκε κανείς. Ότι όταν ρισκάρεις, δεν κερδίζεις πάντα, ούτε. Αν προχτές φέρναμε 1-1, σχεδόν όλοι θα σχολίαζαν ότι «χάθηκε η ευκαιρία να πιάσεις το γάβρο» και «πάει το πρωτάθλημα, δεν ρίσκαρες λίιιιγο ρε Χουμπ»!
Λοιπόν, ο Χουμπ είχε βάλει δύο στοιχήματα με τους παίκτες. Το πρώτο ήταν πριν από το ματς με την Μακάμπι, όπου τους είπε ότι δεν μπορούν να κρατήσουν ένα ματς στο 0-0, χωρίς να γίνουν φάσεις.
Προφανώς έχασε το πρώτο στοίχημα, αλλά στο δεύτερο φαινόταν ότι είχε τις πιθανότητες με το μέρος του. Μέχρι πρότινος: Τρώγαμε ένα γκολ; το γυρνούσαμε σε 2-1 Τρώγαμε 2 γκολ; Το γυρνούσαμε σε 3-2. Τους λέει λοιπόν ο Χουμπ, «στοίχημα ότι και 0-3 να χάνουμε, θα το γυρίσουμε σε 4-3». Πάει και το δεύτερο στοίχημα.
ΥΓ: Πιο λογικά μου φαίνονται αυτά, παρά τα «τους έβαλε για να τους εκθέσει», γιατί «δεν του πήραν παίκτες», λες και ήθελε να χάσει το ματς. Ότι ρίσκαρε για να πιάσει κορυφή, δεν το σκέφτηκε κανείς. Ότι όταν ρισκάρεις, δεν κερδίζεις πάντα, ούτε. Αν προχτές φέρναμε 1-1, σχεδόν όλοι θα σχολίαζαν ότι «χάθηκε η ευκαιρία να πιάσεις το γάβρο» και «πάει το πρωτάθλημα, δεν ρίσκαρες λίιιιγο ρε Χουμπ»!

- sourmenetes
- Moderator
Ηρθε η ωρα του κλεισιματος.
Ηττα και κακη εμφανιση.
Βεβαια τιποτα δε σταματαει και δεν τελειωνει στην 11η αγωνιστικη.
Ηττα και κακη εμφανιση.
Βεβαια τιποτα δε σταματαει και δεν τελειωνει στην 11η αγωνιστικη.