Παγκο? Ρε εδω ειχαμε φτασει να τους εχουμε βασικουςOdi έγραψε:(Βλέπω πόσες λύσεις έχουμε για κάθε θέση και θυμάμαι τις εποχές που είχαμε στον πάγκο τον Μπαλάφα,τον Ρομπέρ και τ άλλα παιδιά..).
Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ
Re: Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ
Άστα να πάνε..Για να μην γυρίσω σε εποχές Σάλμον,Τσίγκα,Ηλιάδη,Βαγγελή,Ίντιο,Πια,Μπαιάνο,Φρούντζα,Κάραλιτς και δεν ξέρω γω πόσους άλλους..
ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη λέμε..
ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη λέμε..
- sourmenetes
- Moderator
Ο λορενς λογικα πλαισιωσει τον λουκας-σαλπι-στοχ.Odi έγραψε:Μια ιδέα βέβαια είναι να βάλει τον Λούκας στον άξονα αντί του Λόρενς και στα άκρα Στοχ-Ολίσε..
(Βλέπω πόσες λύσεις έχουμε για κάθε θέση και θυμάμαι τις εποχές που είχαμε στον πάγκο τον Μπαλάφα,τον Ρομπέρ και τ άλλα παιδιά..).
Ο λογος ειναι οτι μπορει ο λουκας συγκλινοντας προς το κεντρο να τραβιεται δεξια ο λορενς.
Αναλογα το πως θα παει το παιχνιδι θα χρησιμοποιηθουν οι γεωργιαδης-ολισε-νετσιντ(κλαους).
μια ακόμα σκέψη - απορία, είναι για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον 1,93 σεντερ φορ Szalai.
Επίσης, υπάρχει μια απορία για το πώς θα ντουμπλάρουμε Φαρφάν και Ντρέξλερ.
Τέλος, άν οι Στόχ και Λουκάς πιάσουν υψηλή απόδοση, τότε μπορεί να είμαστε καλά, γιατί η πιο αδύναμη θέση τους είναι στα ακραία μπακ.
ΥΓ: Ο Λώρενς θεωρώ ότι θα χρησιμοποιηθεί κυρίως γιατί έχει τον όγκο για να παίξει τους Γερμανούς. Επίσης δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο ψηλά στο γήπεδο, όσο οι Στόχ και Λουκάς, αλλά ένα-δύο κλικ πιο πίσω.
Επίσης, υπάρχει μια απορία για το πώς θα ντουμπλάρουμε Φαρφάν και Ντρέξλερ.
Τέλος, άν οι Στόχ και Λουκάς πιάσουν υψηλή απόδοση, τότε μπορεί να είμαστε καλά, γιατί η πιο αδύναμη θέση τους είναι στα ακραία μπακ.
ΥΓ: Ο Λώρενς θεωρώ ότι θα χρησιμοποιηθεί κυρίως γιατί έχει τον όγκο για να παίξει τους Γερμανούς. Επίσης δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο ψηλά στο γήπεδο, όσο οι Στόχ και Λουκάς, αλλά ένα-δύο κλικ πιο πίσω.
40 βαθμοί, λιώνει το κορμί,
η λύση είναι μία, ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
- john4serres
VAGGT έγραψε:40 βαθμοί, λιώνει το κορμί,
Έκλαψα..!
Και εγώ νομίζω ότι αυτό 8α γίνειpaokpool έγραψε:Οι γερμανοί θα "σημαδέψουνε" τον 37αρη Λίνο και την αριστερή μας αμυντική πλευρά, είναι δεδομένο. Όταν βλέπουν τέτοια οι γερμανοί όσο αφορά τακτική δεν τα χάνουν.
Από την άλλη δε θα μου φανεί και περίεργο αν ο Στέβενς κάνει κανένα τρελό και ξεκιμήσει τον Σκόνδρα από αριστερά....
- kataramenos5
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ δυνατάααα.
Καλή φωνή στα αλάνια της Γερμανίας.Τρελάνετε τους ολους
Καλή φωνή στα αλάνια της Γερμανίας.Τρελάνετε τους ολους
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΤΑΝΑΠΟΥ Η ΩΡΑ.......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η Κ@ΒΛΑ ΛΕΜΕ!!!!!
[youtube]0Qqd6T_A9LY[/youtube]
Υ.Γσορυ για τα κεφαλαια αλλα ολοι το ιδιο νιωθουμε!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η Κ@ΒΛΑ ΛΕΜΕ!!!!!
[youtube]0Qqd6T_A9LY[/youtube]
Υ.Γσορυ για τα κεφαλαια αλλα ολοι το ιδιο νιωθουμε!!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Είδη γίνετε του ΠΑΟΚ το κάγκελο εδώ μάγκες. Στο Ντόρτμουντ έχουν φτάσει είδη καμιά 1000 ΠΑΟΚτσάκια!!! Αναχωρούμε σε λίγο να κάνουμε ταναπου το Γκέλζενκιρχεν και το βράδυ ΔΙΠΛΟ!!!

Είδη γίνετε του ΠΑΟΚ το κάγκελο εδώ μάγκες. Στο Ντόρτμουντ έχουν φτάσει είδη καμιά 1000 ΠΑΟΚτσάκια!!! Αναχωρούμε σε λίγο να κάνουμε ταναπου το Γκέλζενκιρχεν και το βράδυ ΔΙΠΛΟ!!!
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ!!!
Τους εφτυσε ο θεός! ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
Sent from my mind using boobs power
Τους εφτυσε ο θεός! ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
Sent from my mind using boobs power
- trel@menos
Απο το πρωι ασταματητα ο υμνος
[youtube]xDTtKR5Svvo[/youtube]
Ακυρωσα εξοδο με το προσωπο για να δω το παιχνιδι με παρεα στο σπιτι και μπυρες!!!!!
Πωωωωωωωω καβλαααααααααα
[youtube]xDTtKR5Svvo[/youtube]
Ακυρωσα εξοδο με το προσωπο για να δω το παιχνιδι με παρεα στο σπιτι και μπυρες!!!!!
Πωωωωωωωω καβλαααααααααα
πρέπει να βγάλουμε 8 ευκαιρίες μάτια για να βάλουμε τουλάχιστον 2 γκολ, γιατί στη ρεβάνς δε μας βλέπω καλά.