11.Miroslav Stoch
- Sick Bastard
Re: 11.Miroslav Stoch
Μιάμιση βδομάδα τώρα, χώμα.
Τρεις βδομάδες πριν αετός.
Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω.
Τρεις βδομάδες πριν αετός.
Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω.
- sourmenetes
- Moderator
Η κουραση δε σημαινει μονο δεν μπορω να τρεξω δεν μπορω να σουταρω δυνατα κτλ.
Σημαινει οτι συν τα προηγουμενα δεν εχω καθαρο μυαλο,δεν μπορω να προβλεψω ποια ειναι η καλυτερη λυση για μια ενεργεια και γενικως δεν κανω τη σωστη ενεργεια.
Σημαινει οτι συν τα προηγουμενα δεν εχω καθαρο μυαλο,δεν μπορω να προβλεψω ποια ειναι η καλυτερη λυση για μια ενεργεια και γενικως δεν κανω τη σωστη ενεργεια.
πιο μεγάλη αρδια απο αυτό που διάβασα σήμερα δεν υπάρχει.
δλδ ρε Τουρκαλάδες παλιοντουγάνια, παίχτης με ρήτρα 5 εκ.(το μάξιμουμ που έχει ακουστεί), εμείς ντεμεκ δώσαμε 4,5 και επειδή αρνήθηκαν δεν θα μείνει Τούμπα;
πόσο χαϊβάνια μπορεί να είναι εκεί;;;
δλδ ρε Τουρκαλάδες παλιοντουγάνια, παίχτης με ρήτρα 5 εκ.(το μάξιμουμ που έχει ακουστεί), εμείς ντεμεκ δώσαμε 4,5 και επειδή αρνήθηκαν δεν θα μείνει Τούμπα;

πόσο χαϊβάνια μπορεί να είναι εκεί;;;
- navigator11
Και έχουμε ακόμα μήνα Σεπτέμβριο. Εδώ, μιας και στην Τουρκία ίσως να εισέρχονται στο Μάϊο!! Ποιός ξέρει;;;;
- desperando
- Επικοινωνία:
ειδατε ρε που τα εχετε βαλει με τους δικους μας αρδ,παντου υπαρχει κατι χειροτερο.

Τρομερή εκδούλευση των Τούρκων ΑΡΔ προς τη Φενέρ. Πέρασαν πολύ έντεχνα το μήνυμα «τον πουλάμε, δώστε 5 ρε να γίνει δικός σας, με 4,5 λέμε όχι»

και κάποια εν ελλαδι λαχανα ανακοινουν θεμα οτι τωρα απαντησε ο ΠΑΟΚ αρνητικα και φευγει (αλλοι γραφουν για τωρα αλλοι για γεναρη αλλοι για τελος χρονιας). και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν ένα μήνα μετά την υπογραφή της ρήτρας να πήρε κάποιος απόφαση να πει όχι ή είναι δυνατόν αυτό να σε υποχρέωσαν οι τουρκοι να το απαντησεις μεχρι τελος σεπτεμβριου?τι να πω ρε

πρώτα απο όλα δεν υπάρχει κάποια ρήτρα που μπορεί να λέει ότι μπορεί να γυρίσει στη φενέρ όποτε αυτή θέλει, αλλιώς δεν θα υπήρχε και ρήτρα αγοράς.
. πριν το καλοκαιράκι θα λυθεί το θέμα και μέχρι τότε, όλα τα θεωρώ ότι γίνονται εκ του πονηρού.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη μερικων που "απαιτουν" να αγοραστει απο τωρα ο παικτης. Δηλαδη σας εδειξε με αυτα που εχει κανει οτι αξιζει 5 μυρια σχεδον για αγορα? Οκ πολυ καλος παικτης αλλα κατα τη γνωμη μου ΑΚΟΜΑ δεν πιστευω οτι αξιζει τοσα. Ειδικα στα τελευταια παιχνιδια δειχνει και μεγαλη αδυναμια στο ενας εναντιον ενος (στην μπουκα που λεμε) αλλα και καποια δυνατα του στοιχεια οπως η εκρηκτικοτητα και οι εξυπνες πασες.
Μια αγορα απο τωρα μονο κακο θα κανει γιατι υπαρχει κινδυνος να επαναπαυτει αλλα και να δειξει καποια αλλα δειγματα χαρακτηρα για τα οποια εχει τιμωρηθει. Η ρητρα υπαρχει και ειμαστε ανετοι με αυτην. Τελειωνει με το καλο η σεζον και αν εχει δειξει οτι τα αξιζει, τα σκαμε και τον πηραμε τοσο απλα.
Μια αγορα απο τωρα μονο κακο θα κανει γιατι υπαρχει κινδυνος να επαναπαυτει αλλα και να δειξει καποια αλλα δειγματα χαρακτηρα για τα οποια εχει τιμωρηθει. Η ρητρα υπαρχει και ειμαστε ανετοι με αυτην. Τελειωνει με το καλο η σεζον και αν εχει δειξει οτι τα αξιζει, τα σκαμε και τον πηραμε τοσο απλα.
παλι μεταγραφικη περίοδο έχουμε;;;καντε τις μετεγγραφες ολον τον χρονο να εχουν δουλεια οι ΑΡΔ τησ υφηλιου...
όλοι οι παίκτες φέρονται ανάλογα του που βρίσκονται. άμα είσαι σε ομάδα που παίζει μέτρια, παίζεις και εσύ μέτρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 29 Σεπ 2013, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.