Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από K_geo »

fossa έγραψε:Τότε ο Άγγελος είπε ψέματα ή είναι τρελός και συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν υπάρχει μέση οδός.
η και τα δυο. 8-)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

kataramenos5 έγραψε:

Τι διαφορετικο ειπε ο τρελος ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ?Το πως τα πε ειναι αλλο θεμα και δε με νοιαζει ποσως αν θελει να εμφανιζεται ως οσιομαρτυρας .Η ουσια ειναι οτι 2 ανθρωποι ενας νορμαλ κι ενας ..παλαβος λενε το διο πραγμα ,ΟΤΙ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.Και πολλοι εδω μεσα την ιδια αισθηση εχουν για το πως εγινε ,αλλιως το τοπικ του ζηση θα ταν ακομα ανοικτο.5 χρονια το ιδιο εργο βλεπουμε ακομα δε το πιασατε το νοημα?
Επικαλείσαι τις δηλώσεις δυο διαφορετικών ανθρώπων ότι τα αποδυτήρια είναι μπουρδέλο και ευθύνονται για την κακή πορεία της ομάδας.
Να το δεχτώ ως ένα σημείο ότι τα αποδυτήρια είναι έτσι γιατί λογικά καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
Ποιός έχει την ευθύνη για αυτό? Κάποιοι παίχτες,ο προπονητής (που αλλάζει κάθε χρόνο) ή η διοίκηση που επιτρέπει αυτήν την κατάσταση?
Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάθε χρόνο συνωμοτεί το σύμπαν και σε εμάς μαζεύεται όλο το αληταριό και οι κωλοχαρακτήρες και αρρωσταίνουν τα αποδυτήρια.
Επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας ή δυο παίχτες είναι ικανοί να χαλάνε κάθε χρόνο το κλίμα στα αποδυτήρια .
Αδυνατώ να πιστέψω ότι το γεγονός ότι δεν μιλάει κανείς για τα αποδυτήρια του γάβρου ή του βάζελου οφείλεται στο γεγονός ότι κάνουν τόσο καλές επιλογές χαρακτήρων εκτός από παιχτών.
Γιατί εκεί προφανώς πέρα από το γεγονός ότι οι αντίστοιχοι ΑΡΔ τους θωρακίζουν τις ομάδες τους αντί να τις ξεσκίζουν οι διοικήσεις τους κάνουν δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ποιός παίχτης(καλά για δημοσιογράφο δεν το συζητώ) του γάβρου θα τολμήσει να χαλάσει τα αποδυτήρια.Ακόμα και στον βάζελο που μέχρι πρότινος χρωστούσαν ένα κάρο λεφτά στους παίχτες δεν είδα να μιλάει κανείς.
Και για να μην παρεξηγηθώ ,δεν λέω ότι αφήνεις την διοίκηση εσύ στην απέξω,αλλά θέλω την άποψη σου για το ποιός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Εγώ πάντως θεωρώ ξεκάθαρα ότι είναι κυρίως θέμα διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

desperando έγραψε:α τωρα που εβαλα λιγο το μυαλο μου να δουλεψει καταλαβα
το καλοκαιρι στην αμυνα θα επαιζε η παναγια αλλα μετα επαθε χιαστους και ζητησε αμυντικο ο αγγελος στην ΄΄λιστα ΄΄ του για να καλυψει το κενο της :nairepaok:

Μια μικρή λεπτομέρεια. Ο ΑΑ είπε στην συνέντευξή του στην ΑΚ
"Θα παίζει άμυνα η Παναγια...αυτά είναι για να γελάει ο κόσμος"

Μάλλον σου διέφυγε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αρα επειδη αυτος που btw ειπε οτι ο γαυρος παιρνει τα πρωταθληματα γιατι εδιωξε τον αβρααμ,
διεψευσε τα περι παναγιας κ αμυνας και ειπε οτι ειναι για να γελαει ο κοσμος,
ειναι ψευτης ο Ιβαν..

Υποπτη η προσπαθεια καποιων αλλα βρισκει τοιχο δυστυχως..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και η χρησιμοποιηση ρε Αγγελε της Παναγίας σε αθλητικά γεγονότα είναι για να γελάει κάνεις δεν το κάνω σεβομενος την Παναγία εσύ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:
fossa έγραψε:Τότε ο Άγγελος είπε ψέματα ή είναι τρελός και συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν υπάρχει μέση οδός.
η και τα δυο. 8-)
Δηλαδη κι ο Κλαους ψευτης ή τρελος ρe geo?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

simba έγραψε:Αρα επειδη αυτος που btw ειπε οτι ο γαυρος παιρνει τα πρωταθληματα γιατι εδιωξε τον αβρααμ,
διεψευσε τα περι παναγιας κ αμυνας και ειπε οτι ειναι για να γελαει ο κοσμος,
ειναι ψευτης ο Ιβαν..

Υποπτη η προσπαθεια καποιων αλλα βρισκει τοιχο δυστυχως..

Εντάξει, αν πάμε στην λογική παιδιού έτσι είναι όπως τα λες, και ύποπτος είμαι, μπορεί και να τα παίρνω από τον Αναστασιάδη. Τον Αβραάμ τον ανέφερε για να δείξει ότι στον γάβρο ο θεσμός του προπονητή είναι πάνω από τον παίκτη. Στον ΠΑΟΚ δεν συμβάινει πάντα αυτό. Κι αν θέλεις πιο πρόσφατο παράδειγμα δες τα φετινά με Μπερμπάτοφ.

Θα πήγαινε ο Μπερμπα στον γάβρο , θα έπαιζε 25 λεπτά και θα έβριζαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας; Χλωμο...
Ισως εκεί καταλαβαίνουν ότι δεν βοηθάει την ομάδα αυτό. Ισως εδώ δεν το καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Παντως φετος δε βλεπω περισπουδαστες αναλυσεις για το ποσο "απαραδεκτος" γυμναστης ειναι ο Αρτικο η ποσο "κομπογιαννιτης" ειναι ο Ραλης.Αντε με τον τρελο υπαρχει εμπαθεια οι αλλοι τι φταιγανε και τους κρεμασατε περσι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μας είπε και γιατί ήθελε στη Μυτιλήνη να αποχωρήσει η ομάδα από τον υπόλοιπο του αγώνα.
Τεσπα.
Πολύ σημασία δώσαμε για τηλεοπτική συνέντευξη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σημασια εχει Αποστολη να σταματησει το τρυπημα εκ των εσω γιατι αλλιως χαιρι δε θα δουμε.Οσους Αρνεσεν η Μουρινιους κι αν φερεις ,οσα λεφτα κι αν ριχνει ο Ιβαν ,αν ανοιγει η κερκοπορτα δεν εχεις ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το τρύπημα εκ των έσω θα σταματήσει όταν όλο το ΔΣ είναι έμπιστα άτομα του Ιβάν και οι διευθυντές ξένοι. Και πάλι δεν είναι σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πάντως αν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ ο Άγγελος σήμερα και τη περασμένη Κυριακή έβγαινε ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πριν από παιχνίδι με Ολυμπιακό και έλεγε ότι παίχτες του ΠΑΟΚ έστησαν την ομάδα πέρυσι, παίχτες που τη Κυριακή λογικά θα παίξουν με τον γαύρο βασικοί, δευτερα πρωί ο πρώτος που θα μιλούσε για τρύπημα θα τον ο Aγγελαρας.

Εγώ του προτείνω επειδή είναι και πολύ παοκτσής Σάββατο βραδυ να τα πει καλεσμένος και στον Τσουκαλά.

Για το καλο του ΠΑΟΚ πάντα...

Το αν κάνει η όχι ο Tudor δεν έχει απόλυτος καμια σχέση με το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι δε κάνει για τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης όπως δε κάνει κανένας Έλληνας προπονητής...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Παντως φετος δε βλεπω περισπουδαστες αναλυσεις για το ποσο "απαραδεκτος" γυμναστης ειναι ο Αρτικο η ποσο "κομπογιαννιτης" ειναι ο Ραλης.Αντε με τον τρελο υπαρχει εμπαθεια οι αλλοι τι φταιγανε και τους κρεμασατε περσι?
Ε ρε συ Κατ, ο Οικονομίδης ο γιατρός είναι σε μόνιμη κόντρα με την :shock: "συντροφιά του δαχτυλιδιού" από τότε που "βρήκε" στις αιματολογικές εξετάσεις του Κονσεϊσάο ότι ο παίχτης είχε :shock: 2.4 ζάχαρο κι έλεγε ότι για να μπορέσει να παίξει έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον :shock: 6 μήνες ειδικής διατροφής και άσκησης, την στιγμή που τον έφερναν :shock: Ζ.Β., Θ.Ζ. με τις "ευλογίες" του προπονητή-manager :shock: Φ.Σ. Γενάρη μήνα για να του δώσουν την φανέλα του βασικού στο σπίτι του...αφού :o Το ξέχασες;;; :?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε ως προς την φιλολογία και τα γεγονότα και όχι ως προς την παραφιλολογία και ασχέτως "συμπαθειών" .
Η ομάδα πέρυσι με ελλειπέστατο ρόστερ, χωρίς προετοιμασία πολλών βασικών κλπ... έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ήταν πρώτη μέχρι σχεδόν το τέλος του α' γύρου.
Η διαιτησία εναντίον της ομάδας μας ήταν ό,τι αισχρότερο έχουμε δει ποτέ.
Η ομάδα ξαφνικά έπαθε αγωνιστική καθίζηση και έγινε ανίκανη να κερδίζει ακόμα και "μικρούς" αντιπάλους.
Απολύθηκε ο προπονητής, ήλθε ο Γ.Χ. , η ομάδακατέλαβε την τελευταία θέση στα play-off.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα εμφανή γεγονότα γενικής φύσης.
Το τι έγινε και το τι δεν έγινε δεν το ξέρω. Αν οι παίκτες τα πήραν με κάτι που έγινε ή κάποιον, αν κατέρρευσαν σωματικά ή ψυχολογικά, αν κάποιοι τα πήραν από ανταγωνιστές, αν ο προπονητής, οι παράγοντες ή οποιοσδήποτε έστησε την ομάδα και παιχνίδια ..., αν ήλθαν εξωγήινοι κλπ... όλα αυτά είναι παραφιλολογίες που αφορούν τους πρωταγωνιστές και εμείς δεν γνωρίζουμε, αν δεν αποκαλυφθούν πράγματα από τους ίδιους.

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω σε εμάς είναι ότι εμφανώς και πρόδηλα κάποιοι πέρυσι στοχοποιούσαν τον προπονητή και ζητούσαν την άμεση αποπομπή του, ενώ φέτος (με χειρότερη πορεία) κάνουν λόγο για πλάνα τριετίας και ολοκλήρωση του έργου του νυν προπονητή.

Δεν παίρνω θέση. Δεν διοικώ, δεν γνωρίζω. Ξέρω ότι δεν μου αρέσει η ομάδα παρά μόνο σε κάποιες στιγμές και κυρίως δεν έχει αποτελέσματα.
Η γνώμη μου (μόνο η γνώμη μου) είναι ότι εάν είναι να έλθει άλλος προπονητής για να τρέξει το πλάνο της διοίκησης (όποιο και εάν είναι), όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.
Υπηρεσιακούς, προσωρινούς, όπως είχαμε κάποτε τον Σαράφη και τον Μπέλλη, δεν θέλω.
Και πάλι η διοίκηση έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη.

Υ.Γ. Δεν περίμενα ποτέ να δω πρόεδρο του ΠΑΟΚ άνθρωπο που δεν μιλάει ελληνικά και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Δεν είναι ταμπού, μακάρι να επιτύχει.
Από εκεί και πέρα εκφράζω την απορία μου για μόνιμο στέλεχος της διοίκησης που θεωρείται βασικό στέλεχος της παράγκας του Κόκκαλη και του Ολυμπιακού. Γνώριζα από τότε ότι δήλωνε οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά ενεργούσε ως θεσμικό όργανο.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ποιο ειναι αυτο το μονομο στελεχος ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”