20.Liam Lawrence
Re: 20.Liam Lawrence
Πολυ καλος παικτης απο τους κορυφαιους της ομαδας.Αλλα για να συγκριθει με Παμπλο ειναι νωρις ακομα και πρεπει να φαει πολλα ψωμια..
συμφωνω απολυτα !!! δεν χρειαζονται τετοιου ειδους συγκρισεις... παντως νιωθει πολυ και βλεπω να δενει πολυ και με λαζαρ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑmarcusm έγραψε:Πολυ καλος παικτης απο τους κορυφαιους της ομαδας.Αλλα για να συγκριθει με Παμπλο ειναι νωρις ακομα και πρεπει να φαει πολλα ψωμια..
ΛΛΛΛΙΑΜ ΛΛΛΛΟΡΕΝΣ
βγαλμενο απο τα λλλλαδαδικα
Το πάθος του μόνο ο Γκαρσια το χει!
Αλλα ο καημός μου είναι γιατί αυτόσ ο ξένος να έχει πιο πολυ πάθος απο ολους τους Έλληνες της superleague!
Αλλα ο καημός μου είναι γιατί αυτόσ ο ξένος να έχει πιο πολυ πάθος απο ολους τους Έλληνες της superleague!
Re: Απ: 20.Liam Lawrence
Ιδιοσυγκρασία και αγαπη παθολογικη για αυτο που κανει λογω και παλι καταγωγής
νωρίς να μιλάμε για αντικαταστάτες...
έχουμε (σχεδόν) ολόκληρη σεζόν μπροστά για να τους απολαύσουμε μαζί
έχουμε (σχεδόν) ολόκληρη σεζόν μπροστά για να τους απολαύσουμε μαζί
Ti μου θυμιζει.. τι μου θυμιζει.. ΠΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΛΕΝ.
[youtube]PjKsso9z5g8[/youtube]
[youtube]PjKsso9z5g8[/youtube]
άντε το 95% του Αθανασιάδη να το καταλάβω, όταν μπήκε το γκολ μας πέσαν τα σαγόνια.
Αλλά το 90% του Λόρενς; και μάλιστα για mvp; Και ξεπερνάει και τον Ντόι που έβαλε 2 γκολ (το 2ο στο 91) για να κερδίσει ο Πλατανιάς;
Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν fb; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αλλά το 90% του Λόρενς; και μάλιστα για mvp; Και ξεπερνάει και τον Ντόι που έβαλε 2 γκολ (το 2ο στο 91) για να κερδίσει ο Πλατανιάς;
Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν fb; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Μα το 90% ειναι πολυ λίγο για τον Λιαμ περίμενα 95% ΠΑΟΚ είσαι
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
μπήκα για πρώτη φορά να δω τι γίνεται και είδα ότι στην εφαρμογή συμμετέχουν 8000 άτομα. Αλλά όπως και να το δεις το 90% δεν υπάρχει. speechless.
ειναι προς αναγνωριση της γκολαρας που εβαλε
αμα δεν φυστικωνε την βιο-σεξουαλ βομβα ο άλλος,το δικο του θα εβγαινε πρωτο στο χαλαρό
ετσι λοιπον το κοινο τον τιμησε με την εταιρη διακριση
αμα δεν φυστικωνε την βιο-σεξουαλ βομβα ο άλλος,το δικο του θα εβγαινε πρωτο στο χαλαρό
ετσι λοιπον το κοινο τον τιμησε με την εταιρη διακριση
Έτσι είναι άμα έχεις φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Premier και της Championship, βγάζωντας δλδ πανεπιστήμιο και διδακτορικό, στα 30 σου στην Ελλάδα κάνεις πλάκα..
Με τέτοιους παίχτες παίρνεις πρωτάθλημα.

Με τέτοιους παίχτες παίρνεις πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ο Λίαμ Λόρενς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής, στην συμπαράσταση του κόσμου ενώ τόνισε ότι του αρέσει να γίνει ηγέτης της ομάδας...
......
- Μετά τις πρώτες σου εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ αισθάνεσαι έτοιμος να γίνεις ένας από τους ηγέτες της ομάδας; "Ασφαλώς αυτή είναι η ψυχοσύνθεση και ο χαρακτήρας μου."
.....
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%AF
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο?
......
- Μετά τις πρώτες σου εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ αισθάνεσαι έτοιμος να γίνεις ένας από τους ηγέτες της ομάδας; "Ασφαλώς αυτή είναι η ψυχοσύνθεση και ο χαρακτήρας μου."
.....
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%AF
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο?