Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Η ουσία ειναι ότι τώρα ήρθε την κατάλληλη στιγμη πρώτου καταστρέφουμε σαν την αεκ και τον ρουλη αν αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών μας θα φανει αυτο ισχύει για ολους και όλα .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ariskatiforos

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αμην..να βαλει ταξη καποιος σοβαρος επιτελους
αυτα που διαβαζουμε οτι γινονται στη πλατη μας, με βγαζουν απο τα ρουχα μου..
ακομα και τωρα μαχονται για να τσιμπησουνε οτι μπορουνε..
ποιος ξερει αυτοι που διαχειριζονται αυτες τις συμφωνιες,σε τι ποσοστο σκεφτονται το συμφερον του ΠΑΟΚ και σε τι της τσεπης τους..\τωρα ομως εχουμε επενδυτη που θα σκεφτει το συμφερον της ομαδας και θα κανει τις καλυτερες δυνατες συμφωνιες...και οχι εργολαβιες μιζερο ελληνικου τυπου
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

logios έγραψε:Ο χρόνος που απαιτείτε για να βρεις αυτά που έχεις παραθέσει πρέπει να είναι μεγάλος. Ρώσικα δεν ξέρω όπως και εσύ άρα τι βοηθάνε; Γενικά η εντύπωση που δίνεις είναι πως θεωρείς τον Σαββίδη τουλάχιστον ύποπτο. Και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλεις ( να μάθεις και ρώσικα; ) φανερώνει μια βεβαιότητα για της κρυφές προθέσεις του πατέρα των νέων μεγαλομετόχων.
Κάπως έτσι πρέπει να το αντιλαμβάνεται και ο giapas.
Φυσικά δεν θα σου υποδείξω που θα αναλώνεις τον χρόνο σου αλλά θα πρέπει να κατανοήσεις και την απορία μας.

To σχολιο μου για τα ρωσσικα ειναι χιουμοριστικο και προφανως δεν ειναι καλα διατυπωμενο.
Η εντυπωση που σου δινω εγω δεν δεσμευει και δεν χαρακτηριζει εμενα.
Η βεβαιοτητα που μου προσαπτεις ΚΑΙ εσυ πλεον για τις κρυφες προθεσεις του Σαββιδη δεν με αφορα,δεν την εχω εκφρασει,την εχω αρνηθει γραπτως,αλλα σφηνωμενες ιδεες απο εγκεφαλους δεν αφαιρω,δεν εχω την εξιδεικευση.
Η απορια σου για τον χρονο που αφιερωνω για τον ΠΑΟΚ μπορω να κανονισω αν θελεις και εσυ φυσικα να μαγνητοσκοπηθει σε βιντεο που θα προβαλλεται μονο σε οδικες εκδρομες ανω των 24ωρων ωστε να διασκεδαζει τους εκδρομεις.

ΥΓ. Εκτος απο εμενα ερμηνευσες και τον giapas.Επειδη προφανως εισαι καλος ερμηνευτης εγω να σου ευχηθω και cd και να ειναι πλατινιενιο.
ΥΓ2.Επειδη η διαδικασια διαλογου πχ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΥΠΟΠΤΟ?-ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟΨΗ σου ειναι παντελως αχρηστη μηπως πρεπει να προτεινεις να μην γραφω τιποτα και να γραφεις εσυ οτι θεωρεις οτι θα ελεγα?
Το υφος της απαντησης μου ειναι ακριβως στο υφος του δικου σου μυνηματος μονο που εν ειναι κεκκαλυμενο.

Απο οτι βλεπεις το juke box συνεχιζει το ιδιο τροπαριο.Καποιος του εβαλε κερμα.
Eorptol την θεση που σου βρηκα να εργαστεις στην ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ,ωστε να ελεγχεις ποιος δεν κλαιει δυνατα για τον προεδρο μην αργησεις να την κλεισεις.Θα την παρει κανας αλλος.
Λεω να προτεινεις banarisma σε οποιον ασχολειται με διοικητικα μονο θεματα.
Αντιθετα σε οποιον ασχολειται με αγωνιστικα λεω να προτεινεις να του χορηγειται και διπλωμα προπονητη

Οσες φορες με βαλετε και οι δυο σας ξανα σε τετοια ανουσια αντιπαραθεση λεγοντας πραγματα που δεν εχω πει εγω θα απανταω.Δεν μου αρεσει ,ειναι χασιμο χρονου,αλλα δεν θα αφησω κατι αναπαντητο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φτάνει τώρα... Τα πατε μη τα ξαναλέτε. Δεν λέτε και τίποτα καινούριο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΤΑΝΕΙ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είδα την παρέμβασή σου rain. Να με συγχωρείς!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

"Μιλάς" σαν πολιτικός , άποψη μου δεν σε δεσμεύει. Δίαυλος επικοινωνίας δεν υπάρχει , το αφήνουμε.

"Φτάνει τώρα... Τα πατε μη τα ξαναλέτε. Δεν λέτε και τίποτα καινούριο."

Ένα ποστ έκανα.....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη στα μερη που πηγα internet γιοκ δεν ασχοληθηκα με το θεμα σαββιδη.

Εγω δεν ξερω τι θα κανει και τι δε θα κανει αλλα ας μου απαντησει καποιος.

Τα ποσοστα που δινανε καποιοι οιδημονες για την ενασχοληση σαββιδη με τον ΠΑΟΚ ξεπερναγανε το 1%?????
Αυτοι που χλευαζανε τις κινησεις του ζηση κανανε καμοια κωλοτουμπα????
Ολοι αυτοι που περνανε ορκους για τα φουμαρα που τους πουλαει η παε ειπανε κατι???

Τωρα μαγκακια της σειρας να σας δουμε...Ξερω δεν ειναι η καταλληλη ωρα αλλα απο εδω και περα αλλοι θα βαρανε το ντεφι...

Σορρυυ...Οχι ντεφι...Νταουλι θα ειναι...

Και οποιος αντεχει ας χορεψει ΠΥΡΡΙΧΙΟ...

[youtube]kBz6DYC1fbE[/youtube]
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
thodoris31 έγραψε:Εικόνα

Μήνυμα του κ. Ιβάν Σαββίδη προς τους φιλάθλους της ομάδας

Στην παρακάτω δήλωση - μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα ο κ. Ιβάν Σαββίδης:
«Μια εξαετής ιστορία για την απόκτηση του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε. Αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο του 51 % της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη πολύ μακρά ιστορία.

Θα θέλαμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο να αναλυθούν και να μελετηθούν όλα τα βάρη και οι διεκδικήσεις έναντι της ομάδας, να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άρσης αυτών των προβλημάτων και μέχρι να μελετηθούν και να αρθούν, να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι η ομάδα να μείνει τελείως καθαρή από επιβαρύνσεις θα ήταν
μάλλον πρόωρο να μιλήσουμε για μεγάλη στρατηγική.

Ομως ένα θέλω να πω: ότι η ομάδα δεν αγοράστηκε για να συνεχίσει να ζει τόσο άσχημα, όσο ζούσε μέχρι σήμερα. Οι καλύτερες παραδόσεις της ομάδας θα ξαναγεννηθούν, θα ενισχυθούν και θα εδραιωθούν και αν καταφέρουμε σ' αυτές τις καλύτερες παραδόσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ να προσθέσουμε κάτι νέο και ενδιαφέρον θα είμαι πραγματικά ευτυχής.

Υπολογίζω πολύ ότι οι φίλαθλοι θα είναι υπομονετικοί μαζί μας, θα μας βοηθήσουν όσο γίνεται γρηγορότερα να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον, στα νέα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και από κοινού μπορούμε και θα θέσουμε μάλλον πολύ σοβαρούς στόχους.

Θέλω να πω ότι δεν διαφέρουν οι προσεγγίσεις μου σε τίποτα σε σχέση με το πώς ήταν αυτές πριν και πώς είναι σήμερα. Για μένα δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος. Η ζωή θα δείξει βέβαια τί θα πετύχουμε, αλλά ο στόχος υπάρχει. Οι προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου. Αυτό και θα επιδιώξουμε, ξέρουμε τί δουλειά πρέπει να γίνει και υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη των πιστών στον ΠΑΟΚ φιλάθλων. Και μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα την παρουσία τους δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, την ανάσα τους θα έλεγα και τους είμαι γι' αυτό πολύ ευγνώμων.

Είμαι ευγνώμων γιατί τελεσιγραφικά σχεδόν απαιτούσαν ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει από εδώ χωρίς να πάρει τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια. Είμαι επίσης ευγνώμων και για τις σημερινές τους επιθυμίες και προσδοκίες και θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δεν θέλουμε άλλες μεγάλες απογοητεύσεις. Κι από την πλευρά μου, εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες.

Ποια μπορεί να είναι η κατάληξη; Νομίζω ότι θα πετύχουμε μια καλή υποδομή, μια σειρά από στόχους, μια φυσιολογική διαχείριση, είναι απολύτως επιτεύξιμοι στόχοι. Και σε συνεργασία με τους φιλάθλους μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα και όχι τόσο να δημιουργήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση της καλής ατμόσφαιρας και να βγούμε σε επίπεδα σοβαρού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να ξεκινήσει η στενή συνεργασία με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά οι ανταλλαγές. Σήμερα θα ήθελα να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου.

Συνολικά θέλω να πω ότι ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, καθώς είμαι κι ο ίδιος οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ, μάλιστα αυτό το κασκόλ το 2006, όταν οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ένας οπαδός μου το φόρεσε και μου είπε να το κρατήσω ως αναμνηστικό και να λοιπόν, φυσικά το φοράω και το κράτησα.

Για μένα ήταν κάτι πολύ συμβολικό, γιατί αισθάνθηκα όχι τη θέρμη του ενός μεμονωμένου οπαδού, αλλά το πάθος αυτής της στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και θέλω να πω ότι όπως εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η ομάδα είναι «θρησκεία», έτσι κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».

λελεβοσε την ψυς.....και τα τρανα τα....κακαλας ....γυαβριμ....... :opaokara: :opaokara:
....ρε σουρμεν....που σαι ρε γαμω την τρελα μου.....βαλε ρε ενα ποντιακο :opaokara: :opaokara:

.....που ρε σουρμεν .......μας ελειψες...εδω ειχαμε χαρες και πανηγυρια :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Πέρυσι τέτοια εποχή, σε γνωστό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, συνέβαιναν τα εξής.

Στα του ΠΑΟΚ, ο Τσακ Νόρρις ήταν "ο βασιλιάς του σκράπ", ο οποίος εφόσον θα αναλάμβανε, θα "πήγαινε την ομάδα ψηλά, διότι μόνο εκεί είναι η θέση που της αρμόζει" θα έφερνε "φοράκλα που θα έπεφταν τα τσιμέντα της Τούμπας", αλλά και τον Γιοβάνοβιτς, παρ' όλο που ο τελευταίος είχε δηλώσει ξεκάθαρα οτι ΔΕΝ έρχεται στην Ελλάδα καμιά 10αριά μέρες νωρίτερα. Προφανώς η μικρή αυτή λεπτομέρεια του είχε διαφύγει του Τσακ Νόρρις (ίσως και του ραδιοφώνου). Άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι...

Στα του Άρη, ένας εκ των βασικών παραγωγών του ραδιοφώνου, επέμενε οτι η ομάδα έχει ΠΟΛΥ καλό ρόστερ και θα βγει για πλάκα, Europa league, ενώ το θέμα του ρόστερ των 36 (νομίζω) παικτών δεν τον απασχολούσε μιας και "δεν ανησυχούσε". Για "ανοίγματα" κτλ φυσικά ούτε λόγος. Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για το από πότε θα βγάλει η Ελλάδα 2 ομάδες απευθείας στους ομίλους του Champions League, είπε το ιστορικό "νομίζω από του χρόνου" (με τα αυτιά μου το άκουσα). Το τελευταίο δείχνει πέραν πάσης αμφισβήτησης (που λένε και οι νομικοί) οτι ο άνθρωπος δεν έχει την παραμικρή ιδέα για αρκετά πράγματα. Άποψη όμως έχει.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, ακόμα θυμάμαι τις κουβέντες που έλεγαν, την επομένη της εμφάνισης του Μάκη Ψωμιάδη αλλά και την πρόταση που ΘΑ κατέθετε ο Ηρακλής για να αγοράσει τον Βιερίνια, οπότε το να συζητήσουμε για το τι έλεγαν όταν ξεκίνησε η ιστορία, να πέσει η ομάδα κατηγορία (-ες) δεν έχει και πολύ νόημα.

Επαναλαμβάνω οτι αυτά λέγονταν πέρυσι το καλοκαίρι και όχι το 1995, ώστε να πεις οτι πολλοί πλέον τα ξέχασαν ή δεν τα άκουσαν και ποτέ. Συνεπώς το να αναρωτιέται σήμερα κάποιος (όχι δλδ μόνο ο sournementes) πως σκοπεύουν να καλύψουν αυτά που έλεγαν μόλις πριν λίγους μήνες, είναι για μένα ουτοπικό. ΔΕΝ σκοπεύουν καν να τα καλύψουν. Θα κάνουν την παλαβή. Έτσι πχ οι ίδιοι ΑΚΡΙΒΩΣ φέτος κάνανε πανηγυρικές εκπομπές για τον Σαββίδη, ασχολήθηκαν ΕΝΤΟΝΑ με το "άνοιγμα" της ΠΑΕ Άρης, κατέληξαν στο ποιος φταίει που ο Ηρακλής υποβιβάστηκε, ενώ σε κάποια στιγμή θα πούμε και μια ακόμα ιστορική φράση όπως "όταν εμείς πέρυσι τα λέγαμε" και θα βγούνε και από πάνω. Που μπορεί ήδη να το είπανε κιόλας.

ΥΓ : πως το λέει η διαφήμιση ; ρούφα το μπαλόνι, το μπαλόνι, το μπααααααλόνι....Ε ρε jumbo που σας χρειάζεται. Ε, κάτι τέτοιο...
ΥΓ2 : Έχει και παραέχει σχέση με τον Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περιέγραψα αυτό που θα κάνουν σε 5-6 μήνες όλοι όσοι ΣΗΜΕΡΑ, γράφουν τους γνωστούς (και αναμενόμενους) ύμνους στην μαμά Ρωσία.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

κε Σαββίδη,
πάρτε πίσω την ανακοίνωση που βγάλατε, ενημερωθείτε απο οπτικοακουστικό υλικό και μετά κρίνετε.
Λυπάμαι για την βιασύνη σας , θέλω να πιστεύω κάνατε καλοπροαίρετο λάθος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι εγκαινιάζετε έτσι την νέα στάση της ΠΑΕ απέναντι σε καταστάσεις σαν την σημερινή.
Ντροπή σ αυτούς που σας ενημέρωσαν όποιοι κι αν είναι.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

" Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο"
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 00:40

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - SK Rapid Wien για τα Play-offs του UEFA Europa League

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο μας για τη σημερινή νίκη απέναντι στην SK Rapid Wien. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τον χαρακτήρα και τη δύναμη που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Δυστυχώς, για λόγους υγείας, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και να χαρώ μαζί σας μια τόσο σημαντική επιτυχία σ' έναν ευρωπαϊκό αγώνα.
Θα ήθελα, όμως, να σημειώσω ότι τα επεισόδια που προηγήθηκαν της έναρξης του αγώνα δεν αρμόζουν στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι μας να αφοσιωθούν αποκλειστικά στη στήριξη και στην συμπαράσταση της ομάδας».

Ιβάν Σαββίδης

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7/item/32800-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF
Τραγικό επικοινωνιακό αυτογκόλ,η τελευταία φράση του και το σημαντικότερο,παραποίηση της αλήθειας.
Βιαστική και μη προσεγμένη η ανακοίνωση,αποδεικνύει ότι ο Σαββίδης δεν έχει ιδέα(λογικό είναι) από Π.Α.Ο.Κ..

Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής δε δέχεται να τρώνε πυρσούς στα κεφάλια τους τα παιδιά του,(μη ξεχνάμε πως η 7,είναι η οικογενειακή μας κερκίδα),και να κάθεται να τον ''βιάζουν'',ειδικά μέσα στο σπίτι του.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Είδαμε που μας οδήγησαν τα savoir vivre του Ζαγοράκη....

Ιβάν,εμείς ελπίζουμε από εδώ και πέρα,να μάθεις να προστατεύεις γυναικόπαιδα-πελάτες(μιας και είσαι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ),από θρασύδηλες αδερφές,σαν τις σημερινές.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εγώ που είμαι 100% εναντίον της βίας, σήμερα αγανάκτησα. Καλώς μπήκανε μέσα οι δικοί μας, όσο εντελώς παλαβό και αν ακούγεται αυτό. Με το που φτάσανε οι δικοί μας μπροστά στην 8, τα επεισόδια διήρκεσαν άλλα 5 λεπτά και τελείωσαν.

Για την αστυνομία δεν το συζητάμε. Μιλάμε για εγκληματική ΑΣΧΕΤΙΛΑ.

Ο Κος Σαββίδης, καλώς ή κακώς δεν νιώθει ακόμα από ΠΑΟΚ. Αλλιώς τέτοια πράγματα δεν θα τα έλεγε επίσημα. Ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα μάθει κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ενταξει προφανως και πρεπει να πει μην κανετε επεισοδια...αλινμο,....ασχετα αν οπως και εσυ κια εγω :mrgreen: και αλλοι πιστευουμε οτι τα θελε ο κωλαρακος τους...

ΑΠο κει και περα...υπαρχει παρα πολυς κοσμος που ναι ακομα πολυ ξενερωμενος.///δικαιολογημενα και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΡΓΑ>......Εγω περιμενω να δω.....κποι προφανως και πρεπει να φυγουνε....

ΚΑι φυσικ α ναδουμε και τι καμπανα θα πεσει...γιατι καμπανης μπορει να μην ηρθε αλλα καμπανα οπωσδηποτε...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τραγική η τελευταία παράγραφος της δήλωσης Σαββίδη. Βιαστική. Ας ενημερωνότανε πρώτα για το τι συνέβη και μετά ας μιλούσε για τα επεισόδεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”