Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
Τπτ δε θα παρει γιατι τα χρεη γινονται ληξιπροθεσμα κ παιρνεις μαζι με αεκ το δρομο για την κολαση,
Θα πάρει τα ενοικια απο το σουπερ μάρκετ 300.000 χιλιαρικα ειναι ; Αυτα ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
Υπομονή λίγες ώρες.
Άντε να τελειώνουμε, αρνητικά ή θετικά. Όπως το πάρει κανείς.
Άντε να τελειώνουμε, αρνητικά ή θετικά. Όπως το πάρει κανείς.
- cristiano4
- Sick Bastard
γκουχγκουχγκουχCCCP έγραψε:Κι εγω αυτο ρωτησα αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομα.GI4NNEN4 έγραψε:Εαν δεν μπεί κανένας Σαββίδης, πόσα νομίζει οτι θα πάρει ο ΑΣ τη χρονιά που μας έρχεται;

Έμενα ολη αυτή η ιστορία μου θυμίζει αυτό που γίνεται τα τελευταία δυο χρονιά στην Ελλάδα με την τρόικα. Ή θα καθησετε να σας πηδηξουμε ή θα χρεωκοπησετε και θα γυρίσετε στη δραχμή.
μπα καμμια σχεση σε αυτην την δικη μας ιστορια εμεις ψαχνουμε για μαλακα να βαλει τα λεφτα του να προσπαθησει να σωσει το μαγαζι αλλα να μην εχει κανενα οφελος απο την αναμειξη του
Αυτό με το μη δικαίωμα υπογραφής τι φρούτο είναι; τώρα το θυμήθηκαν; άρα τόσο καιρό τι διαπραγματευόταν ο Κατσαρής για τους χώρους, αφού σύμφωνα με το νέο φρούτο, δεν έχει δικαίωμα διαπραγμάτευσης (αφού δεν έχει δικαίωμα υπογραφής παραχώρησης);;;
Γιατί είχαν μπει στο τραπέζι τότε οι χώροι;; Αχ, αυτή η υπερπροστατευτική μάνα...
Θα σκάσω στα γέλια εάν σου πει ο Ιβάν "οκ, τους χώρους δεν μπορείς να τους παραχωρήσεις, υπόγραψέ μου ενοίκιο της ΠΑΕ προς τον ΑΣ 1€ το χρόνο για τον κάθε χώρο" (κάτι ανέφερε ο despe πιο πάνω...).
Ή κανα "οκ, έξω οι χώροι, δικοί σου. Πόσα πήρες πέρσυ από αυτούς; 300Κ; οκ, τότε δίνω 300Κ σαν ποσό και κράτα τους χώρους".
Παν να κάνουν παζάρια τώρα με ποιον; για πρωινό τους έχει. Για μένα περισσότερο είναι να φανεί εάν ο Σαββίδης όντως θέλει την ομάδα (μέχρι τώρα αυτό δείχνει). Εάν τη θέλει, για την πλάκα του βρίσκει λύση και μετά (ευελπιστώ) καθαρίζει μια και καλή την κλίκα.
Γιατί είχαν μπει στο τραπέζι τότε οι χώροι;; Αχ, αυτή η υπερπροστατευτική μάνα...
Θα σκάσω στα γέλια εάν σου πει ο Ιβάν "οκ, τους χώρους δεν μπορείς να τους παραχωρήσεις, υπόγραψέ μου ενοίκιο της ΠΑΕ προς τον ΑΣ 1€ το χρόνο για τον κάθε χώρο" (κάτι ανέφερε ο despe πιο πάνω...).
Ή κανα "οκ, έξω οι χώροι, δικοί σου. Πόσα πήρες πέρσυ από αυτούς; 300Κ; οκ, τότε δίνω 300Κ σαν ποσό και κράτα τους χώρους".
Παν να κάνουν παζάρια τώρα με ποιον; για πρωινό τους έχει. Για μένα περισσότερο είναι να φανεί εάν ο Σαββίδης όντως θέλει την ομάδα (μέχρι τώρα αυτό δείχνει). Εάν τη θέλει, για την πλάκα του βρίσκει λύση και μετά (ευελπιστώ) καθαρίζει μια και καλή την κλίκα.
αυτη τη λακαμια και εγω δεν την καταλαβα. δλδ τα κυλικεια ποιος τα δουλευει ; υπαλληλοι του ΑΣ ειναι; με παραχωρηση σε καποιον και αντιστοιχο αντιτιμο δεν γινεται η δουλεια???αν ξερει καποιος ας διαφωτισει
Απ: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
Εχω μια ελπιδα οτι ολα θα παν καλα.
Αυτος κατι εχει στο μυαλο του,γιατι απο μας μαλλον οικονομικα χαμενος θα ειναι.Δεν ξερω,ισως θελει να ανοιχτει στην ελληνικη αγορα,με το στιριγμα που θα του δωσει ο λαος του ΠΑΟΚ.
Φυσικα δεν με αποσχολει οτι θελει ας κανει,ας πουλαει και οπλα που λεει ο λογος.Ο ΠΑΟΚ να.παει καλα κιολα ταλα...
Γιαυτο ελπιζω ισως ειμαστε το σκαλοπατι του για κατι επιχειρηματικα μεγαλυτερο
Αυτος κατι εχει στο μυαλο του,γιατι απο μας μαλλον οικονομικα χαμενος θα ειναι.Δεν ξερω,ισως θελει να ανοιχτει στην ελληνικη αγορα,με το στιριγμα που θα του δωσει ο λαος του ΠΑΟΚ.
Φυσικα δεν με αποσχολει οτι θελει ας κανει,ας πουλαει και οπλα που λεει ο λογος.Ο ΠΑΟΚ να.παει καλα κιολα ταλα...
Γιαυτο ελπιζω ισως ειμαστε το σκαλοπατι του για κατι επιχειρηματικα μεγαλυτερο
@eorptol το καραισκακη ΔΕΝ ανηκει στον ερασιτεχνη γαυρο...
Υ.Γ. Είμαι υπερ Σαββίδη, αλλά εχω παιδι που αθλειται στον ΠΑΟΚ, και ο τροπος του δεν μου αρεσε...
Ακριβως...και αν υποκυψεις μία φορά θα αναγκαστεις να υποκυψεις και δεύτερη.nico4 έγραψε:Έμενα ολη αυτή η ιστορία μου θυμίζει αυτό που γίνεται τα τελευταία δυο χρονιά στην Ελλάδα με την τρόικα. Ή θα καθησετε να σας πηδηξουμε ή θα χρεωκοπησετε και θα γυρίσετε στη δραχμή.
Υ.Γ. Είμαι υπερ Σαββίδη, αλλά εχω παιδι που αθλειται στον ΠΑΟΚ, και ο τροπος του δεν μου αρεσε...
- navigator11
nico4 έγραψε:Έμενα ολη αυτή η ιστορία μου θυμίζει αυτό που γίνεται τα τελευταία δυο χρονιά στην Ελλάδα με την τρόικα. Ή θα καθησετε να σας πηδηξουμε ή θα χρεωκοπησετε και θα γυρίσετε στη δραχμή.
στο χέρι σου είναι.αν αισθάνεσαι σαν σύλλογος πως σε υποτιμάει ή σε αφήνει εν πάσει περιπτώσει ανικανοποίητο η πρόταση του εν δυνάμει ιδιοκτήτη κομματιού του μαγαζιού σου (=παε) και προσδοκάς πως η κατάσταση,ως έχει ή πολύ πιθανώς,μην πω δεδομένα,χειρότερα στο εγγύς μέλλον,θα σου εξασφαλίσει καλύτερες προϋποθέσεις για να αναπτύξεις όλα σου τα αθλητικά τμήματα,τον ευχαριστείς για το ενδιαφέρον του και τον στέλνεις στην ευχή μ'ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη

Δεν υπαρχει υπερ και κατα του Σαββιδη και του ΑΣ.
Ας τα βρουν για το καλο του ΠΑΟΚ και για το κερδος τους.
Πάντα πρέπει να κοιτάμε τις εποχές.
Καλό το 1.100.000 που μάζευε ο ΑΣ για τα τμήματα, αλλά το πιο πιθναό αυτό το 1.100.000 να γίνει φαντομάς σε τετοιες εποχες που ζουμε.
Εγω ξαναρωτάω, τα μόνα έσοδα του ΑΣ είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου; Ωραία, τι μελέτες έχουν γίνει για να βελτιωθούν αυτά και τι μελέτες έχουν παρουσιαστεί για να εκμεταλλυτεί ο ΑΣ το παλατάκι; Γιατί την περιουσία σου πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι και να μην την αφήνεις να σαπίσει.
Ας τα βρουν για το καλο του ΠΑΟΚ και για το κερδος τους.
Πάντα πρέπει να κοιτάμε τις εποχές.
Καλό το 1.100.000 που μάζευε ο ΑΣ για τα τμήματα, αλλά το πιο πιθναό αυτό το 1.100.000 να γίνει φαντομάς σε τετοιες εποχες που ζουμε.
Εγω ξαναρωτάω, τα μόνα έσοδα του ΑΣ είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου; Ωραία, τι μελέτες έχουν γίνει για να βελτιωθούν αυτά και τι μελέτες έχουν παρουσιαστεί για να εκμεταλλυτεί ο ΑΣ το παλατάκι; Γιατί την περιουσία σου πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι και να μην την αφήνεις να σαπίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 09 Αύγ 2012, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι αστειο που καποιοι σημερα προσπαθουν με πλαγιο τροπο να εξισώσουν τον σαβιδη με τον φλωριδη και τον δρωσο. α ρε καημενε ΠΑΟΚ σου συμπεριφέρονται σαν μια μικρη βιοτεχνια
Απ: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload
Ειναι η πιο σοβαρη επιχειρηματικη προσεγγιση που μας εχει γινει απο εποχης μπατμαν.Δεν εξισωνεται τιποτα
ΥΓ. Μετα φυσικα τον παπαδοπουλο που σχεδιαζε μαγιο
ΥΓ. Μετα φυσικα τον παπαδοπουλο που σχεδιαζε μαγιο