71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Συνεχίζετε μερικοί να μην αφήνετε κανένα νέο παιχτη να αγιάσει ε?
Προπονηταράδες.
Προπονηταράδες.
για να σας ξεκαθαρίσω το ζήτημα, και επειδή εκτός απο ΠΑΟΚτσης είμαι και διαιτητής(ναι ρε γμτ είμαι) , ο κανονισμός λέει πως αν δε μπει γκολ είναι κόκκινη, αν μπει κίτρινη. Αυτό ειναι σαφές και δεν επιδέχεται παρερμηνείες ούτε κρίση του διαιτητή.paprica έγραψε:Δεν υπάρχει πλεονέκτημα και κόκκινη. Πλεονέκτημα και κίτρινη ναι. Αν ένας αμυντικός κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι και αυτή μπει γκολ, ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και κόκκινη ή μετράει απλώς το γκολ χωρίς κάρτα. Είναι ανάλογη περίπτωση.lamosas έγραψε:Ό,τι και να λέμε (εαν το ταγάρι δεν προοθούσε τη μπάλα στο πλεκτό και απλά την άφηνε να μπει) είναι γκολ και αποβολή. Είναι κανονισμός. Δεν υπάρχει αυστηρή εφαρμογή.
Για παράδειγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό, εαν η μπάλα μετά την προσπάθεια του Αντι να την διώξει με το χέρι έμαινε γκολ, θα μετρούσε κανονικά και θα έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη.
Of topic, για το χτεσινό παιχνίδι κανένα πέναλντι εκτός από αυτό που δίνει δεν υπάρχει.
Επίσης δυο ακύρα οφσαιντ, ένα για μας, ένα για τον Εργοτέλη.
Έχετε δίκαιο παιδιά, μεγάλο φαουλ έκανα και τόσο καιρό δεν το γνώριζα, στη σελίδα 190 του ΚΑΠ το λέει ξεκάθαρα:
"Εάν ο διαιτητής εφαρμόσει πλεονέκτημα σε μια προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος και το τέρμα επιτευχθεί άμεσα, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος άγγιξε με το χέρι τη μπάλα ή κάνει φάουλ σε έναν αντίπαλο, ο παίχτης δεν μπορεί να αποβληθεί, αλλά εντούτις πρέπει να παρατηρηθεί (κίτρινη κάρτα).
το λινκ όπου το βρήκα
http://www.diaitisia.gr/component/flipp ... books.html
στη σελίδα 190
"Εάν ο διαιτητής εφαρμόσει πλεονέκτημα σε μια προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος και το τέρμα επιτευχθεί άμεσα, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος άγγιξε με το χέρι τη μπάλα ή κάνει φάουλ σε έναν αντίπαλο, ο παίχτης δεν μπορεί να αποβληθεί, αλλά εντούτις πρέπει να παρατηρηθεί (κίτρινη κάρτα).
το λινκ όπου το βρήκα
http://www.diaitisia.gr/component/flipp ... books.html
στη σελίδα 190
Σωστος....Για να μαθαινουμε και καποια πραγματα εδω μεσα.Αλλο να υποθετω κατι και αλλο να διαβαζω τον κανονισμο.Να εισαι καλα,φιλε μου.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω κατι τετοιο νομιζα αλλα εβλεπα οτι επιμενατε και πηγα πασο...Το θεωρω πιο λογικο να του δωσει κιτρινη..Τι νοημα τοτε εχει να κανει κινηση να κοψει τη μπαλα;;;Αμα ξερει οτι θα φαει κοκινη και θα δεχτει και το γκολ..
Εγώ ήξερα ότι τιμωρείται η πρόθεση, και μάλιστα αυστηρά, όμως ο Κανονισμός Παιχνιδιού είναι ξεκάθαρος.
- sourmenetes
- Moderator
Αλλο αυτο..Δεν μπορει ομως και να σου μετρησει το γκολ και να σε αποβαλλει με κοκκινη...Μοιαζει πιο λογικο..
Ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε η κουβέντα. Στόχος ήταν να βγάλουμε το παιδί ηλίθιο (επομένως και τον Ζαγοράκη που του ανενώσε το συμβόλαιο) και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το έπιασες το νόημα!obanebane έγραψε:Με λιγα λογια βγαλατε τον παιχτη ηλιθιο και τωρα ζητατε συγνωμη.
Δεν πειράζει όμως έχει παιχνίδια μπροστά του θα τα καταφέρει...
- ΑποστόληςΑ
Και κακός είναι και άπειρος...pgetsos έγραψε:δεν ειναι κακος. απειρος ειναι!
Γρήγορα ban στον φίλοΧωρικός έγραψε:για να σας ξεκαθαρίσω το ζήτημα, και επειδή εκτός απο ΠΑΟΚτσης είμαι και διαιτητής(ναι ρε γμτ είμαι) , ο κανονισμός λέει πως αν δε μπει γκολ είναι κόκκινη, αν μπει κίτρινη. Αυτό ειναι σαφές και δεν επιδέχεται παρερμηνείες ούτε κρίση του διαιτητή.paprica έγραψε:Δεν υπάρχει πλεονέκτημα και κόκκινη. Πλεονέκτημα και κίτρινη ναι. Αν ένας αμυντικός κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι και αυτή μπει γκολ, ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και κόκκινη ή μετράει απλώς το γκολ χωρίς κάρτα. Είναι ανάλογη περίπτωση.lamosas έγραψε:Ό,τι και να λέμε (εαν το ταγάρι δεν προοθούσε τη μπάλα στο πλεκτό και απλά την άφηνε να μπει) είναι γκολ και αποβολή. Είναι κανονισμός. Δεν υπάρχει αυστηρή εφαρμογή.
Για παράδειγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό, εαν η μπάλα μετά την προσπάθεια του Αντι να την διώξει με το χέρι έμαινε γκολ, θα μετρούσε κανονικά και θα έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη.
Of topic, για το χτεσινό παιχνίδι κανένα πέναλντι εκτός από αυτό που δίνει δεν υπάρχει.
Επίσης δυο ακύρα οφσαιντ, ένα για μας, ένα για τον Εργοτέλη.