33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
άαααα και για να μην ξεχάσω...
στην υπογραφή και στην καρδιά μου είσαι από πέρυσι...
για κανόνισε να έρθεις και να κάνετε την front line μας παιδική χαρά για εμάς (και εφιαλτική για τους αντιπάλους μας)
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!
στην υπογραφή και στην καρδιά μου είσαι από πέρυσι...
για κανόνισε να έρθεις και να κάνετε την front line μας παιδική χαρά για εμάς (και εφιαλτική για τους αντιπάλους μας)
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
Retzi έγραψε:Αδερφέ πρώτον τον Πανσερραικο τον ψιλο-υποτιμισε ο θρηνος κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με τον ΠΑΟΚ. Δεύτερον ο Πανσερραικος έπαιξε ποιο απελευθερωμένα γιατί απλά και κλαρίνο να έκανε δεν θα τους έλεγε κανείς τίποτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έλειψη αγχους. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέρουν ότι άμα δεν πάρουν βαθμό ή βαθμούς θα υπάρξει μουρμούρα και αυτο σημαίνει οτί δεν μπορούν να είναι και πολύ χαλαροί.desperando έγραψε:και για πιτε μου σας παρακαλω , εγω γιατι δεν μπορω να νιωσω αυτο που ενιωσε ο οπαδος τον Σ΅ερρων σημερα, τι παραπανω εχουν αυτοι?γιατι δεν μπορω να δω τους παιχτες της ομαδας μου να παιζουν με τετοια πιστη για την νικη?γιατι σημερα δεν επαιξε ρολο η διαφορα στο μπατζετ των δυο ομαδων? μπορω να γραφω ερωτησεις μια ωρα , τελος παντων μπραβο σου παιχτουρα μου φαινετε οτι δουλευεις σκληρα
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβάλουν ωστέ να μην μπορούμε να παρουμε τα ντέρμπυ. Ένας απο αυτούς κατα την γνώμη μου είναι οτι δεν έχουμε τον παίκτη που να πάρει την ομάδα στην πλάτη του σε μια άσχημη εμφάνιση(όπως πχ ο Τοροσίδης στον γαυρο η ο Κατσουράνης στον βαζελο). Από την άλλη ίσως και να μην έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα για να κοντράρουμε στα ίσα τα ρόστερ τους. Είναι πολλά τα ερωτηματικά..
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν γίνετε να βάζουμε ως κριτήριο τον Πανσερραικο σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ.
δεν καταλαβαινεις κατι, ακομα και να εχανε σημερα ο πανσερραικος παλι τα ιδια θα ελεγα, γιατι απλα οοι παιχτες πολεμησαν για το αποτελεσμα , εγω ειδα μια ομαδα που και στο 2-0 εβγαινε μπροστα για να σκοραρει και δεν κρεμιωταν απο τα δοκαρια , οσο γι το αγχοςς των παιχτων αυτα ειναι δικαιολογιες, στη ζωη αμν θες μπορεις να βρεις για τα παντα δικαιολογιες αλλα διστυχως μπροστα παει αυτος που βλεπει την αληθεια δεν κριβεται απο φτινες δικαιολογιες και προσπαθει να βελτιωθει
-
πολυ καλος ο α8ανασιαδης σημερα μου αρεσε πολυ και ο γεωργιου!!!οσο για την ενσταση ο γαυρος 8α την κανει αλλα εμενα κατι μου βρωμαει και πολυ ασχημα μπορω να πω οποιος καταλαβε καταλαβε!!!! 

- ContrerasPablo
Το παιδί είναι κίλλερ το έχουμε πει ξανά και ξανά
Άντε του χρόνου τον περιμένουμε πίσω!

Έχει το ένστικτο του σκόρερ κάτι που δεν έχει κανένα από τα 3 σεντερ φορ μας... Ακόμα και για επιστροφή του τον Γενάρη θα ψηνόμουν, αν και θεωρώ ότι μια γεμάτη χρονιά στον Πανσερραϊκό θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά βλέπω την ΠΑΟΚάρα να μην έχει επιθετικό να βάλει την ίδια ώρα που το δικό μας το παιδί παίζει αλλού και τρελαίνομαι...
- Athanasiadhs
O τσογλανάκος ο Vierhnia μ'εχει κάνει να σε ψιλοξεχάσω, αλλά συχνά πυκνά βάζεις τέτοια γκολάκια για να μου θυμίζεις γιατί παραμένεις απ'τα αγαπημένα μου παιχτάκια...
Άντε και σύντομα στην ΠΑΟΚΑΡΑ πανέτοιμος, γερός δυνατός με πολλά γκολάκια...

Άντε και σύντομα στην ΠΑΟΚΑΡΑ πανέτοιμος, γερός δυνατός με πολλά γκολάκια...

Το να τον συγκρίνεις με τον Βιεϊρίνια δεν υφίσταται αδελφέ, συνονόματε της ταλεντάρας μας(που ελπίζω να εξελιχθεί σε παιχτάρα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ)...

4-4-2...
..............................Κρέσιτς...................
Αποστ/πουλος.....Μαλεζάς....???????....Γεωργιου
Βιειρίνια......Βιτόλο......Μπαλάφας......Κουτσια
.............Παπάζογλου...Αθανασιάδης............
7 ελληνες, 3 ξενοι και ένα κενό, μάλλον ξένος... Παίκτες οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες και με χρόνια στην ομάδα... Παίκτες που δεν ξέρω για Ευρώπη, αλλά για Ελλάδα θα βγάζουν φωτιές...
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε με το προπονητικό τώρα...

7 ελληνες, 3 ξενοι και ένα κενό, μάλλον ξένος... Παίκτες οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες και με χρόνια στην ομάδα... Παίκτες που δεν ξέρω για Ευρώπη, αλλά για Ελλάδα θα βγάζουν φωτιές...
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε με το προπονητικό τώρα...

Όχι πως τη θεωρώ σοβαρή εφημερίδα αλλά η Γάτα έγραψε ότι ο Ζήσης έκανε κουβέντα στον Κλάους να γυρίσει Γενάρη. 

- sidpanos
και ποιός θα οργανώνει ρε γκίκα??gika έγραψε:4-4-2...
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε με το προπονητικό τώρα...![]()
![]()

θέλουμε δεκάρι ξέχασες?
O Mπαλάφας μπρο!
Πάντως στο κανονικό 4-4-2 δεν υπάρχει "δεκάρι"... Υπάρχει ένας τρεχαλατζής Βερόν και ένας Βιτόλο...

Πάντως στο κανονικό 4-4-2 δεν υπάρχει "δεκάρι"... Υπάρχει ένας τρεχαλατζής Βερόν και ένας Βιτόλο...
- Pegasus1589
Συνήθως γίνεται το αντίθετο απ'όσο λένε. Επομένως έγινε συζήτηση και ο Ζήσης είπε απλά "κάτσε μέχρι τον Ιούνιο εκεί και μετά με το καλό γυρίζεις", ε κάπου θα αναφέρθηκε η λέξη Ιανουάριος και να η είδησηntinos έγραψε:Όχι πως τη θεωρώ σοβαρή εφημερίδα αλλά η Γάτα έγραψε ότι ο Ζήσης έκανε κουβέντα στον Κλάους να γυρίσει Γενάρη.