13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: Στέλιος Μαλεζάς
Ο Στέλιος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Cirillo και πρέπει να παίζει βασικός. Είναι εξώφθαλμο
- PABLO GARCIA1
Ο Στέλιος εξελίσσεται σταθερά...έχει και ύψος και ταχύτητα πράγμα λίγο σπάνιο...του λείπει η εμπειρία με την έννοια ότι σε τέτοιες θέσεις χρειάζεσαι πολλά ματς στα πόδια σου και η αίσθηση ότι είσαι βασικός...αλλά η χαρά όλων μας είναι δεδομένη όταν παιδιά απ' τα σπλάχνα του Συλλόγου δείχνουν ότι μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους.
- sidpanos
απο τον τσιρίλο χίλιες φορές καλύτερος...ηγέτης....αν σκυλιάζει περισσότερο και ζεί το αρχηγιλίκι του ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερα..
- ΑποστόληςΑ
Συνέχισε έτσι Στελάρα μου! Αργά, αλλά σταθερά, βελτιώνεσαι. Έτσι κτίζονται οι παίκτες.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνετε χρόνος συμμετοχής σε ένα δικό μας παιδί (για τον Μαλεζά μιλάω) και παίζει ο πεσμένος κατά την γνώμη μου Τσιρίλο. Και δεν είναι να πεις κανένας πειραματισμός μιας και πέρσι ο Μαλεζάς με τον Κοντρέρας κάναν ένα φοβερό δίδυμο στην άμυνα και οι αντίπαλες ομάδες κυριολεκτικά μάτωναν για να κάνουν ευκαιρία εν αντιθέση που φέτος φτάνουν πολύ πιο εύκολα στην περιοχή μας..
Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο ντεφορμέ στα τελευταία ματς, αλλά το πάθος από τον πάγκο τον μεταφέρει ούτως ή αλλως!
- ΑποστόληςΑ
Ο Στελλάρας, που γιορτάζει αύριο, είναι καλύτερος στο κεφάλι, αλλά μάλλον ο Santos εμπιστεύεται περισσότερο την εμπειρία του Ιταλού, που τον ξέρει από την ΑΕΚ.
το σαββατο πρεπει να τον ξεκινησε ο δον γιατι τον εχει αναγκη το κεντρο της αμυνας.στο ματς με τον αρη περασαν δυο μπαλιες-δοκαρια στον κοκε που δεν πρεπει να περνανε σε κανενα παιχνιδι!

ας κανουμε ολοι την προσευχή αμς
Ελληνόπουλο δικό μας σε ηλικία ξεκινήματος μεγάλης καριέρας με απίστευτη βελτίωση πέρσι ...
και απίστευτο δίδυμο με Pablo Contreras ... απορία το έχω το γιατί δεν παίζει, ...
είναι κατώτερος του Μπρούνο?
ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
και απίστευτο δίδυμο με Pablo Contreras ... απορία το έχω το γιατί δεν παίζει, ...
είναι κατώτερος του Μπρούνο?
ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά ρε Στελλάρα..
Πάντα σιδερένιος..
Και να γνωρίσεις μόνο επιτυχίες με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Πάντα σιδερένιος..
Και να γνωρίσεις μόνο επιτυχίες με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!