Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Απίστευτα καλή λύση για αντι-Ιβιτς το καλοκαίρι..
Και είναι και πάνω-κάτω στα ίδια, οικονομικά..
Και είναι και πάνω-κάτω στα ίδια, οικονομικά..
- khaledfreepaok
Ο Σπαντάτσιο αδερφέ είναι -ή τουλάχιστον ήταν- πολύ καλός παίκτης. Στην ομάδα του, τον θεωρούσαν πολύ καλύτερο του Λαζάρ όπου μας έχει δώσει ικανοποιητικά δείγματα γραφής. Το ότι είχε να παίξει μπάλα 4-5 μήνες ήταν λογικό να τον κρατήσει πολύ πίσω από τους άλλους ειδικά σε μία ομάδα του Μπολόνι που η φυσική κατάσταση μετράει πάρα πολύ.
Κατά τη γνώμη μου η τριάδα Σπαντάτσιο-Λαζάρ-Χερέα θα ήταν πάρα πολύ καλή... Και αν προσθέσεις μονάδες όπως ο Φωτάκης, ο Γκαρσία, ο Κουμορτζί (που ακούστηκε), συνθέτεις μία πολύ δυνατή μεσαία γραμμή με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών. Και για συμπλήρωμα Παναγιωτούδης και Κίτσιου για παράδειγμα.
Θα ήταν πολύ ωραίο..
Ειδικά με δύο εξτρέμ φωτιά (Βιειρί -αν συνέλθει- και Εστογιανόφ με πάγκο τον Γεωργιάδη και τον Σάλπι)...
Και μπροστά έναν σέντερ φορ που να μαμάει και να δέρνει.....
Αχχχχ... Όνειρα...
Όσο για την άμυνα;
Μακάρι να μείνει ο Παυλάρας, να έρθει ο Κλεοπάτρας (αχχχ..) και μαζί με Μαλεζίνιο και Κατσικά, θα βγάλουμε γούστα...
Τέλος εγώ γουστάρω τρελά και για τέρμα τον Δασκαλάκη ή αν δεν γίνεται τον Σηφάκη...
Επίσης ρόλος πρέπει να δοθεί σε αποστολόπουλο και σταφυλίδη....
Όλα αυτά με αποχωρήσεις: Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Αρίας, Μπαλάφα, Ίβιτς, Ρομπέρ, Γιάννου, Στάμου, Παπάζογλου..
Τι εννοώ συνολικά;
Τέρμα:
(Δασκαλάκης ή Σηφάκης) - Κρέσιτς - Γιακουμής
Δεξί μπακ:
Έτο - Αποστολόπουλος
Αριστερό μπακ:
Λίνο - Σταφυλλίδης
Σέντερ μπακ:
Κοντρέρας, Μαλεζάς, "Κλεοπάτρας", Κατσικάς
Αμυντικά χαφ:
Γκαρσία, Κουμορτζί, Κίτσιου (;)
Οχτάρια:
Σπαντάτσιο, Λαζάρ, Χερέα, Φωτάκης
Εξτρέμ:
Βιειρίνια, Εστογιανόφ, Γεωργιάδης, (Σάλπι)
Επιθετικοί:
Επιθετικάρα, Κλάους, (Σάλπι)
Και πας για μεγάλα πράγματα.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...

Κατά τη γνώμη μου η τριάδα Σπαντάτσιο-Λαζάρ-Χερέα θα ήταν πάρα πολύ καλή... Και αν προσθέσεις μονάδες όπως ο Φωτάκης, ο Γκαρσία, ο Κουμορτζί (που ακούστηκε), συνθέτεις μία πολύ δυνατή μεσαία γραμμή με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών. Και για συμπλήρωμα Παναγιωτούδης και Κίτσιου για παράδειγμα.
Θα ήταν πολύ ωραίο..
Ειδικά με δύο εξτρέμ φωτιά (Βιειρί -αν συνέλθει- και Εστογιανόφ με πάγκο τον Γεωργιάδη και τον Σάλπι)...
Και μπροστά έναν σέντερ φορ που να μαμάει και να δέρνει.....
Αχχχχ... Όνειρα...
Όσο για την άμυνα;
Μακάρι να μείνει ο Παυλάρας, να έρθει ο Κλεοπάτρας (αχχχ..) και μαζί με Μαλεζίνιο και Κατσικά, θα βγάλουμε γούστα...
Τέλος εγώ γουστάρω τρελά και για τέρμα τον Δασκαλάκη ή αν δεν γίνεται τον Σηφάκη...
Επίσης ρόλος πρέπει να δοθεί σε αποστολόπουλο και σταφυλίδη....
Όλα αυτά με αποχωρήσεις: Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Αρίας, Μπαλάφα, Ίβιτς, Ρομπέρ, Γιάννου, Στάμου, Παπάζογλου..
Τι εννοώ συνολικά;
Τέρμα:
(Δασκαλάκης ή Σηφάκης) - Κρέσιτς - Γιακουμής
Δεξί μπακ:
Έτο - Αποστολόπουλος
Αριστερό μπακ:
Λίνο - Σταφυλλίδης
Σέντερ μπακ:
Κοντρέρας, Μαλεζάς, "Κλεοπάτρας", Κατσικάς
Αμυντικά χαφ:
Γκαρσία, Κουμορτζί, Κίτσιου (;)
Οχτάρια:
Σπαντάτσιο, Λαζάρ, Χερέα, Φωτάκης
Εξτρέμ:
Βιειρίνια, Εστογιανόφ, Γεωργιάδης, (Σάλπι)
Επιθετικοί:
Επιθετικάρα, Κλάους, (Σάλπι)
Και πας για μεγάλα πράγματα.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
- georgedoulk
ΟτιΝαΝαι
Το πιθανότερο σενάριο:
Γενάρη αποχωρούν Κοντρέρας και Σαλπιγγίδης (τα δυο βαρύτερα συμβόλαια 600.000 και 800.000 αντίστοιχα).
Το καλοκαίρι αποχωρούν Χαλκιας (350.000), Τσιρίλο (200.000), Σνάουτσερ (200.000), Λίνο (300.000), Γκαρσία (350.000), Ιβιτς (350.000). Μαλλον θα πωληθεί και ο Βιερίνια.
Συνολικά απο τις δυο πωλήσεις θα έχουμε κέρδος γύρω στα 5.000.000€. Απο τις μειώσεις του προυπολογισμού γύρω στα 2.000.000€.
Οπότε το καλοκαίρι θα είσαι ως εξής:
Τερμα
Κρέσιτς
Γλύκος
Αμυνα
Μαλεζας
Κατσικάς
Μπαλάφας
Πλαγια μπακ
Λεονάρντο(;)
Σταφυλλίδης
Εττο
Αποστολόπουλος
Αμυντικά Χαφ
Αρίας
Στάμου
Κίτσιου(;)
Μέσοι
Λαζάρ
Φωτάκης
Τσουκαλάς
Επιθετικά Χαφ
Σπαντάτσιο
Παναγιωτούδης(;)
Εξτρεμ
Γεωργιάδης
Ρομπέρ
Επιθετικοί
Αθανασιάδης
Γιάννου
Παπάζογλου
Χωρίς σοβαρές μεταγραφές θα κυνηγάς τα πλέυ-οφ...
Το πιθανότερο σενάριο:
Γενάρη αποχωρούν Κοντρέρας και Σαλπιγγίδης (τα δυο βαρύτερα συμβόλαια 600.000 και 800.000 αντίστοιχα).
Το καλοκαίρι αποχωρούν Χαλκιας (350.000), Τσιρίλο (200.000), Σνάουτσερ (200.000), Λίνο (300.000), Γκαρσία (350.000), Ιβιτς (350.000). Μαλλον θα πωληθεί και ο Βιερίνια.
Συνολικά απο τις δυο πωλήσεις θα έχουμε κέρδος γύρω στα 5.000.000€. Απο τις μειώσεις του προυπολογισμού γύρω στα 2.000.000€.
Οπότε το καλοκαίρι θα είσαι ως εξής:
Τερμα
Κρέσιτς
Γλύκος
Αμυνα
Μαλεζας
Κατσικάς
Μπαλάφας
Πλαγια μπακ
Λεονάρντο(;)
Σταφυλλίδης
Εττο
Αποστολόπουλος
Αμυντικά Χαφ
Αρίας
Στάμου
Κίτσιου(;)
Μέσοι
Λαζάρ
Φωτάκης
Τσουκαλάς
Επιθετικά Χαφ
Σπαντάτσιο
Παναγιωτούδης(;)
Εξτρεμ
Γεωργιάδης
Ρομπέρ
Επιθετικοί
Αθανασιάδης
Γιάννου
Παπάζογλου
Χωρίς σοβαρές μεταγραφές θα κυνηγάς τα πλέυ-οφ...
Πόσο ΠΑΟΚ είμαστε?
Ακόμα χριστούγενα δεν ήρθαν και εμείς τους πουλήσαμε όλους...
Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας..
Ότι είναι να γίνει θα γίνει..
Και είμαι σίγουρος οτι θα γίνει, γιατί όποτε λέμε καταστραφήκαμε, πάντα κάτι καλό βγαίνει στην επιφάνεια..
Ο φίλος απο πάνω τους έδιωξε όλους..
Περίμενε, δεν ξέρουμε σε ποιούς μπορεί να γίνει ανανέωση?
Λινο και Γκαρσία είμαι κατα 80% σίγουρος οτι θα μείνουν άλλη μια χρονιά..
Βιειρίνια αναλόγος..Αν και νομίζω οτι στο τέλος θα του γίνει ανανέωση...(Μην με πείτε τρελό
)
Και στο κάτω κάτω ΠΑΟΚ είσαι..
Πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνεις..Στόχος η είσοδος στα πλευόφφ, Και ότι καλύτερο εκεί..
Και με το financial fair play , στόχος τα πιτσιρίκια..
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα..
Φέεεετααα....Οι ΖΖΜ κάτι θα σκεφτούνε..
Ακόμα χριστούγενα δεν ήρθαν και εμείς τους πουλήσαμε όλους...
Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας..
Ότι είναι να γίνει θα γίνει..
Και είμαι σίγουρος οτι θα γίνει, γιατί όποτε λέμε καταστραφήκαμε, πάντα κάτι καλό βγαίνει στην επιφάνεια..
Ο φίλος απο πάνω τους έδιωξε όλους..
Περίμενε, δεν ξέρουμε σε ποιούς μπορεί να γίνει ανανέωση?
Λινο και Γκαρσία είμαι κατα 80% σίγουρος οτι θα μείνουν άλλη μια χρονιά..
Βιειρίνια αναλόγος..Αν και νομίζω οτι στο τέλος θα του γίνει ανανέωση...(Μην με πείτε τρελό
Και στο κάτω κάτω ΠΑΟΚ είσαι..
Πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνεις..Στόχος η είσοδος στα πλευόφφ, Και ότι καλύτερο εκεί..
Και με το financial fair play , στόχος τα πιτσιρίκια..
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα..
Φέεεετααα....Οι ΖΖΜ κάτι θα σκεφτούνε..
Ναι φίλε μου τον ξέρω.. έχω δει 1-2 ματς φέτος της Ραπιντ λόγο στοιχήματος, και όντος ήταν πολύ καλόςkhaledfreepaok έγραψε:τον ξερεις η υποθετεις?γιατι εγω για δευτερο σπαντατσιο τον κοβω
Αυτό που ξέρω είναι οτι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίχτης της Ραπιντ (τουλάχιστον στα χαρτιά).
Είναι καλύτερος από το Σπαντάτσιο.
Φέτος έχει 7 goal και 2 ασσιστ σε 18 συμμετοχές.
Μακάρι να είναι αλήθεια. Που δεν είναι και περίεργο εδω που τα λέμε, αφού παίρνει λιγότερα λεφτά από τον Ίβιτς.
Αν πάρουμε και τον Τανάσε από τη Steaua το καλοκάιρι είμαστε κομπλέ!! Αυτός κι αν είναι παιχταράς.
Το επίπεδο στη Ρουμανία είναι πολύ χαμηλό.Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.

Πρεπει να ξερεις τις αγορες βασικα..να χεις κπ γνωστη...γιατι ο λαζαρ ναι μεν ειναι καλος....και ο μ αντονιο...και ο τανασε αλλα αυτον για να τον παρεις θελει πολλα λεφτα..Υπαρχουν και περιπτωσεις π.χ οπως ο Π καπετανος που χε βαλει ενα καρο γκολ...και ολοι τον ξερουμε....Οποτε in Bolonι we trust ..
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι παικτες καλοι υπαρχουν και στη β εθνικη...π.χ Γκεκας στην καλλιθεα ειχε κανει φοβερη χρονια στη β και φαινοταν καλος ..το ιδιο και ο τζεμπουρ ...αλλα πρεπει να κινουμαστε γρηγορα και εξυπνα...
Αλλα περαν απο καλους παικτες τυπου σορλεν λαζαρ κλπ θελουμε ηγετες μεγαλο ονοματα...απο προηγμενα πρωταθληματα..
Πρεπει να γινει οπωσδηποτε ξεκαθαρισμα του ροστερ και μακαρι εστω 1 2 νεοι να αποκτησουν σημαντικο ρολο στο ροστερ///π.χ αποστολ σταφ θα ξεφορτωσουν πολυ το μπατζετ..
στα - του χερεα οι μολις 2 συμετοχες στην εθνικη τους
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι παικτες καλοι υπαρχουν και στη β εθνικη...π.χ Γκεκας στην καλλιθεα ειχε κανει φοβερη χρονια στη β και φαινοταν καλος ..το ιδιο και ο τζεμπουρ ...αλλα πρεπει να κινουμαστε γρηγορα και εξυπνα...
Αλλα περαν απο καλους παικτες τυπου σορλεν λαζαρ κλπ θελουμε ηγετες μεγαλο ονοματα...απο προηγμενα πρωταθληματα..
Πρεπει να γινει οπωσδηποτε ξεκαθαρισμα του ροστερ και μακαρι εστω 1 2 νεοι να αποκτησουν σημαντικο ρολο στο ροστερ///π.χ αποστολ σταφ θα ξεφορτωσουν πολυ το μπατζετ..
στα - του χερεα οι μολις 2 συμετοχες στην εθνικη τους
Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν θα φοράει πλέον τα «κυανέρυθρα» καθώς ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.
Οι δυο πλευρές έλυσαν σήμερα το συμβόλαιο που είχαν καθώς ήταν επιθυμία του Λόλο να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη, μια και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του όπου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα!
Άστον αυτόν..
Οι δυο πλευρές έλυσαν σήμερα το συμβόλαιο που είχαν καθώς ήταν επιθυμία του Λόλο να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη, μια και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του όπου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα!
Άστον αυτόν..
- cristiano4
υπάρχει και ορος να μην μπορει λεει να παιξει ελλαδα και ευρωπη για 1,5 χρονο...θα εχει καποιο οικογενειακο προβλημα μαλλον η δεν θα γουσταρε αλλο εδω,άλλος ενας παιχτης που θα μεινει απλα καψουρα πολλων εδω μεσα
Κι εγω τι ειμαι???gergeo4 έγραψε:λολο is free!
Παρτε τον ΤΩΡΑΑΑ παρεα με τον Κουμορτζι..
Χαθηκε που χαθηκε αυτη η χρονια, μη χαθει και η επομενη..
Δεκεμβρη κλειστε και τον Μαρκαντωνη και τα ξαναλεμε!