25. Costin Lazăr
Re: 25. Costin Lazăr
ποιος μας κανει πλακα.
Πολυ επιρρεπής στους τραυματισμους....... ελπιζω να μην ειναι μουσλι σε αυτα τα θεματα.
Πολυ επιρρεπής στους τραυματισμους....... ελπιζω να μην ειναι μουσλι σε αυτα τα θεματα.
Tough as nails , αυτό μου έχουν πει για τον Κοστίν Ρουμάνοι... Ότι τραυματίζεται πολύ σπάνια.
Τώρα γκαντεμιά; Παραπληροφόρηση; Θα δείξει.,

Τώρα γκαντεμιά; Παραπληροφόρηση; Θα δείξει.,

Θα μάθουμε σήμερα για το τι έχει,ή πάλι ανήσυχο ύπνο θα κάνω σήμερα;;
Έχω αρχίσει να βλέπω πως είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και τραυματίζομαι......
Τι είναι αυτό το πράμα με τους τραυματισμούς πια,φτάνει,έλεος.....
Έχω αρχίσει να βλέπω πως είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και τραυματίζομαι......
Τι είναι αυτό το πράμα με τους τραυματισμούς πια,φτάνει,έλεος.....
κ εγω ειχα διαβασει (απο που δν θυμαμαι)οτι ειναι επιρρεπης,αλλα αυτο δν προκυπτειαν κοιταξουμε το βιογραφικο του,οπου ειχε γεματες χρονιες κ με 90λεπτα....ο τραυματισμος μετα την ρεγγα οφειλεται μαλλον στο οτι μπηκε σε συνθηκες αγωνα,χωρις να ειναι ετοιμος.....ο σημερινος τραυματισμος καπου πριν γραφτηκε οτι οφειλεται σε δυνατο μαρκαρισμα......ας ελπισουμε να μην ειναι κατι σοβαρο,γιατι ο κοστιν ειναι πολυτιμος.........
ο μ@λ@κ@ς ο προπονητης της ρουμανιας δεν ηξερεν οτι ο παιχτης δεν εχει κανει προετοιμασια,
δεν εχει παιχνιδια στα ποδια του και οτι προερχοταν απο τραυματισμο?
και τον βαζει να παιξει με τους γαλλους?
περιεργα πραγματα.
δεν εχει παιχνιδια στα ποδια του και οτι προερχοταν απο τραυματισμο?
και τον βαζει να παιξει με τους γαλλους?
περιεργα πραγματα.
Τι επιρρεπής και μ@λακίες . Το ματς το έβλεπα. Τάκλιν έφαγε ,και μάλιστα άγριο,έβαλε μετά αλλαγή τον Στάνκου που ήθελε να τον ξεκινήσει στην αρχική.Έπιανε τον αστράγαλο του,προφανώς κανένα πρηξιματάκι.

Αρκετά καλά κρατούσε στο κέντρο απ' ότι είδα, πριν τραυματιστεί είχε φάει ακόμα μια γερή κλοτσιά.,.
Αν και δεν με λένε geoavr
Αλλά δεν έκατσε μέσα και πολύ.,
Αν και δεν με λένε geoavr

Αλλά δεν έκατσε μέσα και πολύ.,
Αυτά που λές εγώ δε τα καταλαβαίνω.geoavr έγραψε:Τι επιρρεπής και μ@λακίες . Το ματς το έβλεπα. Τάκλιν έφαγε ,και μάλιστα άγριο,έβαλε μετά αλλαγή τον Στάνκου που ήθελε να τον ξεκινήσει στην αρχική.Έπιανε τον αστράγαλο του,προφανώς κανένα πρηξιματάκι.
![]()
![]()
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ο λίγος Ζαγοράκης για τον τραυματισμό.
Ζαγοράκη απαντήσεις τώρα.
Η Ρουμανία έπαιζε πίσω και έδινε γήπεδο στην Γαλλία.Πολύ τρέξιμο ο Λαζάρ και πολύ ξύλο με τους Γάλλους χαφ.Στο β΄ δεν είδα πολύ αφού βγήκε ο Λαζάρ αλλά το παιγνίδι τελικά έληξε 0-0.MANIAKOS έγραψε:πως επαιζε geoavr?

στο 1ο δυνατό τάκλιν που έφαγε, έφευγε αντεπίθεση μετά από κλέψιμο δικό του και πέρασε κάνα δυό Γάλλους ξεγελώντας τους κουνώντας το σώμα του αριστερά-δεξιά και ανάγκασε τον 3ο Γάλλο να τον ρίξει δεχόμενος κίτρινη κάρτα. Δεν το έβλεπα συνεχώς, αμυντικά παρακολουθούσε τις φάσεις πιο πολύ περπατώντας (μου θύμισε Γκαρσία) αλλά όταν ο αντίπαλος με την μπαλλα τον πλησίαζε επιδίωκε να την πάρει ή να ανακόψει την πάσα (δεν μάρκαρε μόνο με τα μάτια). Μου άρεσε αν και μου φάνηκε λίγο κουρασμένος, μάλλον Ζαγόρ φταίει, ναι