Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από novito »

Θιγεις θεμα Βατοπεδιου eorptol??? :shock:
Περιεργο για εναν τετοιο οσιομαρτυρα της σημερινης διοικησης... :roll:

υ.γ. συναδελφε αλλου το πηγαινα βεβαια. Οποιαδηποτε υποψια κριτικης φορτωνεται ως προσπαθεια διοικησης απο καποιους... ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Άλλο κριτική κι άλλο κατάληψη και απαγόρευση. Υπάρχει μια διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Παιδιά μην μπερδέυετε τους συνδέσμους με τους "θοδωράκηδες". Κάτι μπερδεμένα παληκάρια, με το νου τους, πάνε να φέρουνε τον Ζήση και τους Σαχπατζοφλωρίδηδες σε συνεργασία με κάτι δημοσιογράφους - ποντικούς. Τίποτε λιγότερο. Είναι απλά τα πράγματα.
Και μόνο που δεν χώνεται η Θ4 αυτό λέει πολλά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ωστε το υπογράφεις κιόλας;

Κρίμα ρε παιδιά..

Πρώτη φορά σκέφτηκα να τα παρατήσω πέρυσι, σκεφτόμενος χαρακτηριστικά οτι αν πάρουμε το πρωτάθλημα , δεν ξανασχολούμαι με αυτή τη σαπίλα.

Δεύτερη φέτος και με αυτά που βλέπω. Θοδωράκηδες κλπ μη τα ξαναλέμε.

Τρίτη και φαρμακερή θα υπάρξει; Χέστηκες θα μου πεις, αλλά όταν, γνωρίζοντας πως είμαι παθολογικά συνδεδεμένος με την ομάδα, όπως και τόσοι άλλοι βεβαίως, σκέφτομαι οτι σηκώνω τα χέρια ψηλά, τότε κάπως έχει εξευτελιστεί η κατάσταση.

Και για μια ακόμα φορά θα συμφωνήσω με τον Kolokotroni ..

Δεν υπάρχει γιατρειά καθώς φαίνεται..Άκου λέει το υπογράφει κιόλας..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Άλλο κριτική κι άλλο κατάληψη και απαγόρευση. Υπάρχει μια διαφορά.
Οταν η οποια κριτικη απλως περνα απαρατηρητη (στη καλυτερη των περιπτωσεων) περιτριγυρισμενη με τα γνωστα περι καθαροαιμων και μελλοντικων διοικησεων, οταν σταματα η αμεση επικοινωνια με τους οργανωμενους και παρεμβαλλονται τριτοι, οταν υπαρχουν εστω και υπονοιες για το που πηγαν τα χρηματα του κοσμου (και οχι απλως του χ επενδυτη) ειναι σιγουρο οτι θα φταναμε σε κατι ακραιο οπως η (συμβολικη) καταληψη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καταληψη εξω απο τα γραφεια βεβαια χωρις να διακοπτεται καμια εργασια...αυτη ηταν η ''καταληψη''...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε τα σπασανε ολα τα καρκινωματα?? Δε μπουκαρανε να παρουνε τη διοικηση??? Αποκλειεται...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Μα δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ μια διοίκηση να ικανοποιήσει του πάντες. Συνέχεια θα βρίσκεται κάποιος άρρωστος να μιλάει για υπεξαιρέσεις, συνέχεια θα βρίσκεται κάποιος να θέλει τον υποτιθέμενο Κρέσιτς αντί του υποτιθέμενου Χαλκιά και να τα ρίχνει στην εκάστοτε διοίκηση, συνέχεια θα υπάρχει κάποιος που θα κατηγορεί τον Ζαγοράκη τον καπιτάλα που οδηγάει porsche ενώ αυτός καβαλάει townmate.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Συνεχίζουμε να παίζουμε με τις λέξεις. Σαν τι να σπάσουν??? Το ίδιο τους το σπίτι??? Τότε θα μιλούσαμε για πλήρη αποχαύνωση. (Το έπιασα το χαβαλεδιάρικο της γραφής σου, απλά με τέτοιες επαναλαμβανόμενες εκφράσεις, δε τους δίνεις δίκιο. Αυτοί που έχουν αντίθετη γνώμη με τέτοιες κινήσεις, δε πάει να πει ότι πιστεύουν πως θα καταστρέψουν την Τούμπα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ελα ρε συ army τωρα. Λες και αυτα ειναι τα πραγματικα προβληματα. Θα αντιδρουσαν ποτε τοσα ατομα για ανοητα θεματα οπως τα παραπανω?? Μην ειμαστε υπερβολικοι. Ακομα και το θεμα με τον Βιτολο δεν ειναι παρα η αφορμη. Κι απ το "κάποιος άρρωστος να μιλάει για υπεξαιρέσεις" μεχρι το "δε μπορω να πληρωσω εναν απ τους κορυφαιους μου παικτες" υπαρχει καποια αποσταση... Ετσι δεν ειναι?

υ.γ. η λεξη υπεξαιρεση δε μ αρεσει και ακομα δε θελω να τη πιστεψω. Προτιμω το "τραγικοι χειρισμοι"...
υ.γ.2: Παιζουμε με τις λεξεις οπως παιζουν αρκετοι εδω μεσα. Παιδιαστικο ισως, αλλα προφανως καποιοι ετσι το προτιμουν... ;)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΗ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο που λες γκαρντιαν ισχυει 100% απο ολες τις μεριες εχουν γινει λαθη δεν μπορεις να εισαι καθετος...

ο κοσμος δεν εχασε την εμπιστοσυνη στο θοδωρο αλλα αρχιζει και χανει το οραμα γι αυτο συνιστουμε αμεση αφυπνιση να δουμε την ομαδα να κινειται βαση πλανου λειτουργωντας επαγγελματικα οπως στην αρχη...και μην ξεχναμε το ποτηρι ξεχειλισε με την υποθεσση βιτολο...ακουει ο αλλος 20 μερες πριν την ευρωπη χωρις να εχουν γινει μεταγραφες ουσιαστικα(και ορθως ως εναν μεγαλο βαθμο) λυση συμβολαιου ελευθερος βαζελος ουτε σαν εφιαλτης δε στεκει η πιεση ανεβηκε στο 1000...ηρθαν και τα ανοιγματα των 2 τελευταιων χρονων και...
Άβαταρ μέλους
guardian4

[youtube]xXXjye2YmPs[/youtube]
[youtube]E8VzjXoNL1k[/youtube]

[youtube]E8VzjXoNL1k[/youtube]

[youtube]obvpzwRYiaI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
guardian4

Sera4 έγραψε:αυτο που λες γκαρντιαν ισχυει 100% απο ολες τις μεριες εχουν γινει λαθη δεν μπορεις να εισαι καθετος...

ο κοσμος δεν εχασε την εμπιστοσυνη στο θοδωρο αλλα αρχιζει και χανει το οραμα γι αυτο συνιστουμε αμεση αφυπνιση να δουμε την ομαδα να κινειται βαση πλανου λειτουργωντας επαγγελματικα οπως στην αρχη...και μην ξεχναμε το ποτηρι ξεχειλισε με την υποθεσση βιτολο...ακουει ο αλλος 20 μερες πριν την ευρωπη χωρις να εχουν γινει μεταγραφες ουσιαστικα(και ορθως ως εναν μεγαλο βαθμο) λυση συμβολαιου ελευθερος βαζελος ουτε σαν εφιαλτης δε στεκει η πιεση ανεβηκε στο 1000...ηρθαν και τα ανοιγματα των 2 τελευταιων χρονων και...

Ετσι ειναι .
Εγιναν πολλα λαθη, και ξεχειλησε το ποτηρι.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Π.Α.Ο.Κ.

[youtube]dpAscc3xwOs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε.

Χθες το βράδυ ήταν να βγω για κανα ποτάκι, να δούμε κανα γκομενάκι
να ανοίξει ο μάτης μας δηλαδή, από αυτά που (και εσύ) έχεις κάνει τώρα τελευταία στην αγαπημένη μας ομάδα.

Τες πα, να μη σε ζαλίζω με τα δικά μου, αλλά το ποτάκι ακυρώθηκε.
Υπνο δεν είχα, κέφι δεν είχα, η τιβι τίποτα δεν είχε και τι ιδέα μου μπήκε στο μυαλό;
Να ψάξω να βρω, από τότε που ανέλαβες μέχρι τώρα που χρωστάμε Χ λεφτά στον Βιτόλο (και σε άλλους ίσως;),
τι πάνω κάτω γίνεται στα οικονομικά της ομάδας, μέσα από τις συνεντεύξεις τύπου και δημοσιεύματα σχετικά.
Μιας κι έχω τις σχετικές γνώσεις, σκέφτηκα, θα περάσει κανα 2 ωρο, θα ηρεμήσω θα πέσω για υπνο.
Μου πήρε γύρω στις 5 ώρες. Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα.
Τα νέα δεν είναι καλά κύριε πρόεδρε.

Τα νέα δεν είναι καλά κύριε πρόεδρε, γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Λυπάμαι που σας το λέω έτσι ωμά, αλλά δεν βγαίνουν τα άτιμα τι να κάνουμε.

Κι όταν λέω, ''δεν βγαίνουν'' δεν εννοώ ότι σαν διοίκηση πέσατε έξω στους υπολογισμούς σας.
Αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες και πλουσιότερες οικογένειες.
Κύριε πρόεδρε, πως να σας το πω, δεν βγαίνουν επειδή δεν γίνεται αυτά που χρωστάει ο σύλλογος
να είναι τόσα πολλά χωρίς να έχει πέσει χέρι από κάποιον (κάποιους) από κάπου μέσα από την ΠΑΕ.

(αυτό που τα έδεσε όλα μαζί είναι αυτά που χρωστάει η ομάδα ψίλο-άμεσα, δηλαδή σε παίχτες, μισθούς,
ΦΠΑ, τέλη, ΙΚΑ κτλ....Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει να τα πληρώσει όπως πρέπει)

Ξέρω κύριε πρόεδρε ότι σας πικραίνω κι εγώ πικράθηκα, αλλά στο τέλος αυτών των 5 ωρών
καθόμουν κι έκλαιγα σαν μικρό παιδάκι πάνω απο τον υπολογιστή. Ξέρω επίσης ότι ελάχιστα θα γίνω πιστευτός
αλλά δεν με πειράζει. Εγώ αγαπάω αυτή την ομάδα, είτε είναι η πιο πλούσια στον κόσμο είτε η πιο φτωχή.
Απλά όταν είχατε αναλάβει κι επειδή ηλικιακά είμαι από αυτούς που μετά το 1980 τα είδα όλα και τα (ψιλο)θυμάμαι όλα, είπα, πως, τουλάχιστον δεν θα ξαναγυρίσουμε στα χρόνια των Γούμενων/Μπατατούδηδων.
Δεν είμαστε εκεί ακόμα, αλλα είμαστε κοντά πρόεδρε.
Ξέρω επίσης, πως δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο αυτό που γράφω εδώ, αλλά άλλο μέσο δεν έχω.
Ξέρω πως είναι μπουκαλι στον ωκεανό και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είμαι λάθος.
Απλά άστο να υπάρχει κι αν είναι λάθος να γελάμε. Αν είναι όμως σωστό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”