70.Στέλιος Κίτσιου
- Sick Bastard
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
νέο πουλέν διαφαίνεται στον ορίζοντα!!!
το γκόλ κστσπληκτικό!
οι του χάντμπολ Κύπριοι θα έλεγαν για την "μάπα στον αχτένιστο" και οι Έλληνες θα μιλούσαν για....χωρίστρα!!!!!

το γκόλ κστσπληκτικό!
οι του χάντμπολ Κύπριοι θα έλεγαν για την "μάπα στον αχτένιστο" και οι Έλληνες θα μιλούσαν για....χωρίστρα!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Βαρέθηκα να σε εκθειάζω. Χρειάζεσαι βελτίωση ανασταλτικά, αλλά μην τα θέλουμε και όλα αμέσως!
- desperando
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει λόγος. Πρέπει να δείξει και να πείσει τον προπονητή του, ότι μπορεί να ξεκλειδώσει "αδύναμες" άμυνες από δεξιά. Αν ήμουν προπονητής αυτό θα έκανα. Από την στιγμή που τον θεωρώ ως το πρώτο μου δεξί μπακ. Πρέπει να μου αποδείξει ότι έχει διάρκεια σε αυτό που κάνει. Και ότι απλά είχε βρεθεί σε κακή μέρα στο προηγούμενο παιχνίδι.
- ΑποστόληςΑ
Με βάζεις σε υποσκέψη, ναι, ναι, ναι... Που έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Ρίζος στην ταινία ο Μπακαλόγατος (της κακομοίρας)
Δεν έχεις άδικο πάντως
Δεν έχεις άδικο πάντως
σκονδρας δε μπακ κιτσιου χαφ ξεκουραση σε λαζαρ....αλλαγη στο 60 τζιολης εξω μεσα κατσουρ..
- ΑποστόληςΑ
Ο Σκόνδρας είναι αξιόπιστη λύση. Νομίζω ότι θα πρέπει να παίζει κι αυτός ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος (= εντός κλίματος ομάδας) όποτε τον χρειαστούμε.
Ο πιο ξεκούραστος παίκτης, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έφτανε αρκετές φορές ο Στοχ, από εκεί. Μιας και δεν μπορουσες καθόλου μα καθόλου. Με έναν αντίπαλο χωρίς καθόλου πίεση στην άμυνα. Ήσουν πολύ κακός για μένα σήμερα Στέλιο. Μηδεν σέντρα ανύπαρκτα φάουλ στην επίθεση μας. Κακός.
Θα σου κάνει και εσένα καλό ο πάγκος.
Θα σου κάνει και εσένα καλό ο πάγκος.
- ΑποστόληςΑ