Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Steenage »

alex ntepo έγραψε: "Όχι Steenage, για τα χτεσινά ευθύνονται οι ανεγκέφαλοι που τα έκαναν, όπως το ίδιο ανεγκέφαλοι είναι κι αυτοί που τους υποστηρίζουν!". Εντάξει τώρα, ή δεν πρέπει να θίξουμε τους υποστηρικτές;
δεν ειδα το ποστ σου αλλα μαλλον με εκραζες :evil:
με αυτο που ειπα δεν λεω οτι εκαναν σωστα που μπηκαν μες στο γηπεδο αλλα το οτι ολα αυτα προηρθαν απο τα τραγικα λαθη που εγιναν φετο ...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Όχι paoki-, δε θορύβησε μόνο εσένα!!
alex ntepo έγραψε:Η ανακοίνωση της Νεάπολης είναι για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, με απειλές για ξύλο σε συνοπαδούς, με διαχωρισμό σε καθαρόαιμους και μη Παοκτσήδες. Όσο για την 3η παράγραφο της ανακοίνωσης [ "Από εδώ και πέρα να ξέρετε ότι τα αυτόγραφα που σας ζητάνε είναι η ψεύτικη και μοδάτη μεριά των οπαδών και η αντίδραση η δικία μας που έχουμε την κλασική ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ νοοτροπία θα είναι πολύ διαφορετική. Τα ψέματα τελείωσαν και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή." ] , οι μαθητές μου της Α' Γυμνασίου θα την έβρισκαν τουλάχιστον "παιδική" και αστεία! Θα μας πείτε κύριοι τη γνώμη σας για την ξεφτίλα της χτεσινής μπούκας και των επεισοδίων; Θα μας την πείτε, ή πολύ απλά ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; Γιατί αν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!
Μιλάμε για ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

ναι εχουν δικιο, ειχα 3εχασει πως τα παιδια 3εφυτροσαν στα χωραφια του βιετναμ και ηρθαν εδω για να διδα3ουν..
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ, κανεις πανω απο τον ΠΑΟΚ μας wannabe Super 3.
niks

Δημοσίευση από niks »

αυτη τη μπαλα μαθανε τα παιδια προπερσι, αυτη παιζουνε για τριτη συνεχομενη χρονια
χωρις καμμια νεα τακτικη προσθηκη απο τοτε,λογω συνεχων αγωνιστικων υποχρεωσεων
φετος ελειπε η υπομονη και η αυτοσυγκεντρωση
κουραστηκαν απο το 120% αποδοσης για 2 χρονια
επισης παντα υπηρχε και το επομενο παιχνιδι στο πισω μερος του μυαλου

περυσι αν ο Ιβιτς δεν εβαζε το γκολ με τη γρια θα ειχαμε περιπου τα ιδια
υπ' ατμον ηταν ο Σαντος τοτε , τωρα βεβαια τα ξεχασαμε και αναπωλουμε το καρπουζα Δασκαλο με τα καλαμποκια
μυαλο δεν βαλαμε

ειμαστε ανυπομονοι,βιαστικοι,ξερολες,αυτοκαταστροφικοι
τουλαχιστον μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι πως ειμαστε Ελληνες

ριξτε μια ματια στα προσωπα των παιχτων μας εχθες
με το ξενερωμα αποτυπωμενο πανω τους

το ευχαριστω για το ξεσκισμα τους Τεταρτη-Κυριακη

σε λεει αυτα γινονται αλλου,γαβροι,ρουληδες κλπ
θα επεσαν απο τα συννεφα

ανησυχητικη εικονα

ΥΓ.Δεν υπαρχει καμια μα καμια απολυτως δικαιολογια Π.Α.Ο.Κ.τσης να βλάπτει τον Π.Α.Ο.Κ. για κανεναν μα κανεναν απολυτως λογο
ουτε τον Π.Α.Ο.Κ. ουτε την ΤΟΥΜΠΑ
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

alex ntepo έγραψε:
cellophan έγραψε:Από τα σχόλια ΑΕΚτζή φιλάθλου, στο άρθρο του Τσορμπατζόγλου, με τίτλο 'βρες τον επόμενο και φύγε'. Νομίζω πολύ καλό.

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.
+1.000.000

++++
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Steenage, δεν έκραζα εσένα, γιατί αν καταλαβαίνω καλά ΔΕΝ υποστηρίζεις τα όσα έγιναν χθες. Κάνεις όμως ένα σφάλμα κρίσης, κατά τη γνώμη μου, και επίτρεψέ μου να το αναφέρω. Τα αγωνιστικά ζητήματα μπορούν όντως να επηρεάζουν τον ψυχισμό μας, να μας κάνουν χαρούμενους, ή να μας απογοητεύουν. ΔΕΝ μπορούμε όμως να λέμε ότι ευθύνονται τα αγωνιστικά για τα όσα έγιναν χθες και όχι μόνο χθες. Αν το λες αυτό, ΕΜΜΕΣΩΣ προσφέρεις δικαιολογία σε όσα έγιναν και σε όσους τα έκαναν. Απογοητεύτηκες φίλε; Δεν αντέχεις άλλη πίκρα; Πάνε πιες κανα ποτό, τράβα πήδα τη γκόμενα, τη γυναίκα, πάρε μια βίζιτα τέλος πάντων, εκτονώσου! Στην τελική άλλξε ομάδα, να μη σε πικραίνει! ΔΕΝ μπορείς όμως να μπουκάρεις, να σπας, να χτυπάς, να βρίζεις, να καις κλπ κλπ. Αν αυτό ήταν το φυσιολογικό, τοτέ 30.000 κόσμος θα μπούκαρε μέσα, όχι 50 άτομα. Και δε μπορείς να στερείς απο μένα να δω την ομάδα μου όχι τις 2 αγωνιστικές που θα φάω κεκλεισμένων, αλλά ούτε και το δικαίωμα να πιστεύω στο θαύμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα που εξαιτίας σου δεν έγιναν ποτέ, και δε μπορείς να μου στερείς το δικαίωμα να ΧΑΣΩ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

φιλε συμφωνω σε αυτα που λες αλλα η αποψη μου ειναι οτι τα χθεσινα επεισοδια γινανε επειδη εχουνε γινει τραγικα λαθη φετο ...
για να σε δωσω ενα παραδειγμα αν πχ στο πρωταθλημα ειμασταν τριτοι με 10 βαθμους διαφορα απο γαβρο , με την καταπληχτικη πορεια που καναμε στην ευρωπη και αποκλειομασταν εχθες απο αεκ ετσι στυλ θα γινοντουσαν αυτα ? οχι .. δεν δικαιολογω το σκηνικο που εγινε αλλα αυτη ειναι η αληθεια κατα την αποψη μου
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

πολυ καλα τα λες αλεξ!
οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει..
οι υπολοιποι δεν προκειται οσο καλα και να τα εξηγησεις...
εγω απλα ειμαι αρρωστος απο εχθες..
περισσοτερο απ οσο λογικα θα επρεπε για καποιον στη 3δεκατια ζωης
και δεν βλεπω κατι ν αλλαζει..
παλια ηταν ο μπατατουδης ο γουμενος
τωρα ο ζαγορακης
το αποτελεσμα το ιδιο
η αρωστια ανιατη..
δηλαδη τι επρεπε να γινει χτες αιματοκυλισμα?
να αντιδρασουμε το ιδιο καφρικα και οι υπολοιποι ,η μεγαλη πλειοψηφια,οι πραγματικοι αντρες που ξερουν να χανουν,και να γινει η σφαγη των νηπειων?
γιατι τετοια ηταν αυτα που ξενερωσανε εναν ολοκληρο λαο και σπιλωσανε για αλλη μια φορα την ιδεα που λεγεται ΠΑΟΚ...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Jordi_ 04 έγραψε:
alex ntepo έγραψε:
cellophan έγραψε:Από τα σχόλια ΑΕΚτζή φιλάθλου, στο άρθρο του Τσορμπατζόγλου, με τίτλο 'βρες τον επόμενο και φύγε'. Νομίζω πολύ καλό.

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.
+1.000.000

++++
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΚΤΖΗ ΜΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΒΑΛΑ) ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΩ ΧΕΣΜΕΝΑ.
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!!...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΟΙ χχχ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τελευταια προειδοποιηση δεν θα κυνηγαμε να διαγραφουμε...αν δε μπορεις να συγκρατηθεις μη γραφεις γραψε οταν θα αισθανθεις καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Όσο διαβάζουμε και τέτοια σχόλια, γεμίζεις ελπίδα.

Τώρα για τα άλλα τί να γράψω;

Η αεκ το πήγε στη κλωτσοπατινάδα το παιχνίδι, τα δικά μας τα τσουτσέκια το διέκοπταν, όταν πήγαινε η ομάδα να ορθοποδήσει, ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε και αφού έβαλε το γκόλ πρώτη, το κέρδισε το παιχνίδι.

Η ομάδα μας μέχρι εδώ μπόρεσε κια αυτό έπαιξε και έδειξε.

Μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να παίξει καλά ποτέ ΚΑΙ κυριακή ΚΑΙ Τετάρτη, γιατί απλούστατα ΔΕΝ έχουμε τους κατάλληλους παίχτες ΚΑΙ τον πάγκο(και προπονητή).

Αν φύγει ΚΑΙ ο Ζαγοράκης απο τον ΠΑΟΚ (εγώ θα έφευγα αν ήμουν στη θέσι του) τότε θα καταλάβουν όλοι, τί απώλεια θα είναι για την ομάδα μας.
Όλοι κάνουν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά κανείς δεν πήγε μπροστά να επωμισθεί ευθύνες, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Τώρα ας ηρεμήσουμε όλοι και προ πάντων οι παίχτες μας και ο Ζαγοράκης και να προσπαθήσουμε να πάμε ουεφα, που θα είναι και για μάς μεγάλη επιτυχία.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vouts_charis

Δημοσίευση από vouts_charis »

[youtube]6mZXlH-M5T0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Πέμ 17 Μαρ 2011, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσθήκη video
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παικτες αλλάξαμε σωρό,προπονητές το ίδιο,
Διοικήσεις αρκετές.

ΤΙ να φταίει ,ΤΙ να φτάιει,που δε πήγαμε μπροστά?.. που λεέι και το άσμα.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

2 σχόλια:

1) Πολλοί, μα πάρα πολλοί από εμάς,
πιο πολύ είχαν στο μυαλό τους την εκδρομή παρά τον τελικό αυτό καθ'άυτό.
Ας πάρουμε λοιπόν το πρωτοσέλιδο του σκόρδα και άλλη φορά να μην σκουλικιάζουμε.
Γιατί πολλοί από εμάς είχανε τέτοια αλλαζονεία, λες και το είχαμε πάρει ήδη το Κύπελλο.
Αλήθεια αυτό το...... "ή εμείς ή κανείς"...ποτέ δεν το κατάλαβα....
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ...Κάποιος άλλος θα το παρει...εμείς θα μείνουμε με τον φλόκο....

Πάρτε το χαμπάρι όλοι, μία είναι η τακτική που μας παίρνει......

ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, πάνω απ'όλα....ρε.
κόφτε το πανηγύρι...μας χαλάει.

2) Υπάρχουν ακόμα χαζούληδες που κάνουν αναφορά για κυπελάκι??
Ο Θεσμός του Κυπέλου έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά.

3) επειδή η ΑΕΚ έφαγε 4μπαλο από τον μπέο σημαίνει ότι είναι σκορποχώρι? Η ΑΕΚ βάσει τίτλων είναι η 3η ομάδα στην ελλάδα και πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα που αντμετωπίζεται ο gay και ο βάζελος. σε 4 παιχνίδια με αυτούς έχουμε 1-1-2 με τέρματα 2-6, πουτάνα τους δηλαδή. Το λέω συνέχεια, δεν είναι μόνο ο gay, αλλά όλο το ποκ, με βάζελο και χανούμι.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Caer esta permitido... Levantarse es obligatorio..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μεγαλη ξεφτιλα μας κανουν καζουρα τα αεκακια .....ξεφτιλιστηκαμε εντελως...δε προσπαθησαν καν ...ξεφτιλισαν τη φανελλα κ το συλλογο.....

καταστρεψαν την ομαδα ουτε στα πλει οφφ δε θα μπουμε.......

μας ξεφτιλισαν μαζι με το χαβο

αλλα δε φταινε μονο αυτοι φταινε και ολοι που πιεσαν ντε κ καλα οτι το κυππελο ειναι δικο μας .....οπως και να εχει κ να κανουμε ροτασιον για το κυπελλο και τα @@ μου τα 2....

εγω τα ελεγα οτι ετσι οπως παει με το κυπελλο δε θα περασουμε ....πολλη πιεση ρε φιλε ...

και φαε την πουτσα τωρα αποκλεισμο 2 αγωνιστικες και προστιμο + λεφτα που θα χασει η ομαδα ολα αυτα για το γαμημενο το κυπελλο....λες κ το ξερα οτι θα γινει ετσι...με το γαμημενο το κολοκυπελλο ρε πουστη μου κοιτα να δεις ποσο κακο μας εκανε ....κ που μας κανταντησε...

αλλα αυτη τη κανταντια των παιχτων δε τι περιμενα εκτος τον μεγαλο παβλαρααααααααα

κυπελλο θελατε παρτε το
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 18 Μαρ 2011, 01:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”