CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.

M.V.P.

Kresic
12
4%
Contreras
31
10%
Cirillo
1
0%
Sznaucner
2
1%
Lino
1
0%
Garcia
15
5%
Τσουκαλάς
10
3%
Ivic
106
36%
Vieirinha
3
1%
Σαλπιγγίδης
18
6%
Muslimovic
97
33%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 296

Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από zoomgr »

ρε παιδιά κανα site να κατεβάζουμε αγώνες TV rip? τώρα με τα τορρεντλαδικα που έκλεισαν δεν έχω κάποια σελίδα...
ξέρει κανείς να μου δώσει κανα link?
ας μου στείλει κανα pm please!
ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τους αγώνες φέτος... και είναι κρίμα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Εικόνα
terakos

Δημοσίευση από terakos »

Ρε παιδιά θέλω πολύ να χαρώ για όλη την αισιοδοία που λογικά θα έπρεπε να έχω. Απλά με κρετάει το γεγονός ότι αν όχι του χρόνου , του παραχρόνου ξέρω ότι θα αναπολώ Garcia, Contreras, Lino, Ivic. Θα έχουν cojones οι αντικαταστάτες;; Τώρα θα με κράξετε μάλλον και θα έχετε και δίκιο γιατί ακόμα έχουμε play-off και κούπα κ γω ταξιδεύω... Αλλά αυτή η ερώτηση τριγυρνάει από χθες μέσα στο μυαλό μου μόλις συνήλθα. Και ποτέ μα ποτέ δεν ξανααναρρωτήθηκα γι αυτό!!! Θα τρελλαθώ γ@μώτο μου.......
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δε χρειάζεται περάθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

κακα τα ψεματα, η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο από περσι, οσον αφορα το ροστερ.
οσο ηταν ο Ζ.Β. στην ομαδα δεν μασουσα, οσον αφορα το κομματι των μεταγραφων-της προσθηκης νεων παικτων.
τωρα..... δεν ξερω
λαμβανοντας, ομως, υπ' οψη τα νεα μεταγραφικα αποκτηματα της τελευταιας περιοδου, και παλι.....δεν ξερω
τωρα πλεον, θα εχουμε χρονο να τους δουμε στο χορταρι...... :pano:
terakos

Δημοσίευση από terakos »

Nρε αδερφε μου αλλα χρειάζεται πολύ προσπάθεια πάλι από την αρχή και μάλλον χρήμα δεν υπάρχει. Ο Κωνσταντινίδης θα κάνει τέτοιες μεταγραφές; Θα βγούνε; Τέτοιοι παίκτες με κ@κ@λα και γνώσεις μπάλας θα φορέσουν αυτή τη φανελάρα; αγχώνομαι... Έχω μόνιμο πονοκέφαλο ... Και δεν είμαι από αυτούς που θα βγάλουνε χολή για τον κοντό τον ψηλό και τον άσχημο... :) :) Πάντως μακάρι να έχουμε διάρκεια με όποιες προθήκε και όποιες αποχωρήσεις. Δεν ξέρω.. μπορεί να λέω π@π@ριές.... ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........ :cry:
Άβαταρ μέλους
jpower73

λιγο-πολυ, οσοι εχουμε, ψιλο-συνελθει απο το χτεσινο, μας περνάνε από το μυαλο τετοιες σκεψεις...
ερχεται και η δηλωση του Χαβου περι τελικου σε περιπτωση προκρισης και καπου εκει σκεφτεσαι, αν θα ξαναδεις, στο μελλον, μια τετοια υπερ-ομαδα.
Σίγουρα, ομως, θα είναι αδικια να μην παρουμε 1 τίτλο.

Δεν θα ηθελα να πω, ¨ ηταν η καλυτερη, αλλα και η πιο ατυχη ομαδα του ΠΑΟΚ όλων των εποχων¨.
:nairepaok:

προς το παρον...
χανουμακια, για κοπιαστε......Εικόνα (ποδοσφαιρικά εννοω, :lol: )
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

μαγκες το ματς θα το ανεβασει κανεις?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

click me, timo

Επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λαίμαι ότι οργανωμένα τα βρίσκει κάποιος εδώ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Σκατά σε ΟΛΑ τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα. Γ@μώ την υποκρισία σας. Βόρειοι και Νότιοι "δημοσιογράφοι".

Δε θέλω την υποστήριξη και τη συμπάθεια αυτών που με την πρώτη ευκαιρία μιλάνε για βούλγαρο, παοκάκι και δε συμμαζεύεται. Νιώθω σα βλάκας όταν ακούω κάτι τέτοια, ότι με δουλεύουν κατάμουτρα. Αν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απ' τους τίτλους, ας γίνονταν ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά οι τίτλοι, τα λεφτά και το χάιδεμα στ' αφτιά είναι γλυκά, θυμόμαστε τον ΠΑΟΚ μόνο αν πάει να κάνει κάτι μεγάλο και φυσικά αποτύχει. ΟΥΣΤ. Αν μη τι άλλο οι Αρηκλειδείς σήμερα, φίλαθλοι μικρότερων ομάδων από γαυροβάζελους, είναι ειλικρινείς. Η πλειοψηφία χάρηκε για τον αποκλεισμό.

Ακόμα και αν πάρουμε το κύπελλο με 6-0 στον τελικό, η χρονιά αυτή θα είναι πάντα στο μυαλό μου χαραγμένη ως η χρονιά των μεγάλων χαμένων ευκαιριών. Αποτολμώ να τη συγκρίνω λιγάκι με τη χρονιά 1992-1993 στο μπάσκετ, ήμουν πολύ μικρός τότε αλλά ξέρω τι έγινε τότε. Και άλλες φορές είχαμε καλές πορείες, κύπελλα (αν όλα πάνε καλά) και "ηρωικούς αποκλεισμούς" αλλά ποτέ όσο ζω όλα αυτά μαζί...

Και φυσικά νιώθω χαρούμενος που είμαι ΠΑΟΚτσής και υπερήφανος για το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Και προχθές το ίδιο ένιωθα και πριν από 5 χρόνια όταν το μέλλον φαινόταν μαύρο και μετά από 5 χρόνια θα νιώθω εκτός αν :lol: :lol: γίνουμε κατεστημένο και σφάζουμε εμείς κόσμο :lol: :lol: .

ΥΓ από τη Μόσχα με αγάπη ένα πανό: "Η ιστορία γράφεται στους δρόμους και όχι στα πληκτρολόγια". Το γράψιμο εδώ είναι ξέσπασμα, όχι δράση για ο,τιδήποτε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όχι δεν ήταν η χρονια των χαμένων ευκαιριών μεταξύ μας δεν μας ακούει κανεις και τσσκα να περνούσες δυσκολα τα πράγματα για τελικο κυριως λόγω κουρασης μεγαλης και ρόστερ έλλειψη βαθους δηλαδή....
Για μενα κυπελο και τσουλου μεγάλη επιτυχία φέτος σκέτο κυπελο επιτυχία σκέτο τσουλου καλα....
Το κυπελο το βάζω ψηλά γιατί είναι τιτλος και αυτη η μεγάλη ομαδα αξίζει οπωσδήποτε έναν τίτλο .....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Pegasus έγραψε:Σκατά σε ΟΛΑ τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα. Γ@μώ την υποκρισία σας. Βόρειοι και Νότιοι "δημοσιογράφοι".

Δε θέλω την υποστήριξη και τη συμπάθεια αυτών που με την πρώτη ευκαιρία μιλάνε για βούλγαρο, παοκάκι και δε συμμαζεύεται. Νιώθω σα βλάκας όταν ακούω κάτι τέτοια, ότι με δουλεύουν κατάμουτρα. Αν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απ' τους τίτλους, ας γίνονταν ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά οι τίτλοι, τα λεφτά και το χάιδεμα στ' αφτιά είναι γλυκά, θυμόμαστε τον ΠΑΟΚ μόνο αν πάει να κάνει κάτι μεγάλο και φυσικά αποτύχει. ΟΥΣΤ. Αν μη τι άλλο οι Αρηκλειδείς σήμερα, φίλαθλοι μικρότερων ομάδων από γαυροβάζελους, είναι ειλικρινείς. Η πλειοψηφία χάρηκε για τον αποκλεισμό.

Ακόμα και αν πάρουμε το κύπελλο με 6-0 στον τελικό, η χρονιά αυτή θα είναι πάντα στο μυαλό μου χαραγμένη ως η χρονιά των μεγάλων χαμένων ευκαιριών. Αποτολμώ να τη συγκρίνω λιγάκι με τη χρονιά 1992-1993 στο μπάσκετ, ήμουν πολύ μικρός τότε αλλά ξέρω τι έγινε τότε. Και άλλες φορές είχαμε καλές πορείες, κύπελλα (αν όλα πάνε καλά) και "ηρωικούς αποκλεισμούς" αλλά ποτέ όσο ζω όλα αυτά μαζί...

Και φυσικά νιώθω χαρούμενος που είμαι ΠΑΟΚτσής και υπερήφανος για το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Και προχθές το ίδιο ένιωθα και πριν από 5 χρόνια όταν το μέλλον φαινόταν μαύρο και μετά από 5 χρόνια θα νιώθω εκτός αν :lol: :lol: γίνουμε κατεστημένο και σφάζουμε εμείς κόσμο :lol: :lol: .

ΥΓ από τη Μόσχα με αγάπη ένα πανό: "Η ιστορία γράφεται στους δρόμους και όχι στα πληκτρολόγια". Το γράψιμο εδώ είναι ξέσπασμα, όχι δράση για ο,τιδήποτε...

Επειδη βλεπω οτι ξυνεις λιγο πληγες και επειδη ησουν μικρος οπως λες τοτε θα σου πω οτι η τοτε μπασκετικη ομαδα ειχε μια τεραστια διαφορα απο την ποδοσφαιρικη του τωρα.
ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 9 ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

επειδη ακομη δεν το χωνεψα, στο γκολ δεν μπορουσε ο ρεφ να σφυριξει λογω του οτι ο ιγκνασεβιτς μπηκε πριν σουταρει ο αλλος στη περιοχη? λεω εγω τωρα, αλλα ενας εμπειρος ρεφ δεν επρεπε να το δει αυτο? και μαλιστα οταν παιρνει το ριμπαουντ? αν δεν κανω λαθος ο κανονισμος εινα ιωιλοξεκαθαρος σε αυτο το θέμα και οταν δεν μπαινει το πεναλτυ υπαρχει κατεθειας σταματημα της φασης..οταν μπαινει συνηθως γινεται επαναληψη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν εδειξαν ριπλει οι ρωσοι εσυ απο που ειδες οτι ο ρωσος μπηκε πριν τον δικο μας μεσα? γιατι και εγω την ειχα αυτη την απορια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok87 έγραψε:click me, timo

Επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λαίμαι ότι οργανωμένα τα βρίσκει κάποιος εδώ

ε καλα ντε τι φωναζεις ενα γκολ χασαμε κι εμεις :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

diniko80 κανονικο ειναι το γκολ.αν δεις ριπλει οταν σουταρει ο μαυρος αυτος μολις που παταει περιοχη....δυστηχως τους επιασε κοτσο.εχει ξεκινησει το σπριντ 2 μετρα πιο πισω και εχει φορα....

http://www.youtube.com/watch?v=x8fhHzf8f2s

στο 7.35
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”