85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
...πληροφορίες μου λένε ότι δυστυχώς ΔΕΝ λέει και πολλά. Μακάρι να διαψευστούνε.
- nick_shortjohn
Μαζί σου ρε φίλε... Τσουρέκια έγιναν. Τα ίδια και τα ίδια 7 μέρες τη βδομάδα...die8nhs έγραψε:Πόσο μεγάλο λαό έχει ο ΠΑΟΚ.
Την ωραία ατμόσφαιρα στο ΝΑΟ.
Στόχος είναι το κύπελλο.
Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.
Ο Χάβος έχει αλλάξει την ομάδα.
Μεγάλη απώλεια ο Βιτόλο.
Να μην συνεχίσω, η λίστα είναι μεγάλη.
babisgia έγραψε:...πληροφορίες μου λένε ότι δυστυχώς ΔΕΝ λέει και πολλά. Μακάρι να διαψευστούνε.

babisgia έγραψε:...πληροφορίες μου λένε ότι δυστυχώς ΔΕΝ λέει και πολλά. Μακάρι να διαψευστούνε.
Απο ποιον οι πληροφορίες ; Και ´αν μας βγει θα μας πεις ποιος είναι αυτός που σε έδωσε πληροφορίες να κανουμε πλάκα
Μαζυ του ;
nick_shortjohn έγραψε:Μαζί σου ρε φίλε... Τσουρέκια έγιναν. Τα ίδια και τα ίδια 7 μέρες τη βδομάδα...die8nhs έγραψε:Πόσο μεγάλο λαό έχει ο ΠΑΟΚ.
Την ωραία ατμόσφαιρα στο ΝΑΟ.
Στόχος είναι το κύπελλο.
Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.
Ο Χάβος έχει αλλάξει την ομάδα.
Μεγάλη απώλεια ο Βιτόλο.
Να μην συνεχίσω, η λίστα είναι μεγάλη.
Το θέμα δεν είναι οι απαντήσεις.
Το θέμα είναι οι ερωτήσεις που γίνονται.

-Πληροφορίες; Μίλα! Πες τι ξέρεις! Τι πληροφορίες; Από την Ιντερπόλ; Από την CIA; Από το FBI;
Μίλα λοιπόν, για το Θεό!! Μίλα, που να με πάρει ο διάολος!!!!!!!!!!!ΜΙΛΑ!!!
- cristiano4
αχ αυτες οι πληροφορίες....
συμφωνα με αυτές ο γιαχάγια που είχε περάσει και απο εμάς ήταν ο νέος εσιεν
τα βγάζει μάτια στις προπονησεις και το αντιθετο ειναι μλκιες,όλοι στο γηπεδο θα κριθουν

-
...οι πληροφορίες προφανώς είναι από άτομα που παρακολουθούν (ή βρίσκονται
) καθημερινά την (στην) ομάδα.

ονοματα ρε φιλε ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .....
Η ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .......ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 1 ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.......
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ......

Η ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .......ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 1 ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.......
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ......

* Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευσηbabisgia έγραψε:...οι πληροφορίες προφανώς είναι από άτομα που παρακολουθούν (ή βρίσκονται) καθημερινά την (στην) ομάδα.
* Απάντηση με παράθεση
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
"Δημοσίευσηαπό babisgia » 07 Ιαν 2011 11:32
Αρε tataka ...Αθάνατη Ελληνική νοοτροπία. Κρυμμένος πίσω από ένα name λές ότι σου κατέβει.
1) Επειδή σπηλώνεις ανθρώπους...οφείλεις να το πεις επώνυμα.
2) Αν τον "έσπρωξε" ο Παλάσκας (που είναι όντως Κουμπαριά) στην ομάδα...γιατί δεν το έκανε στην αρχή της χρονιάς που ο Σταύρος ήταν ελεύθερος (ο Σάντος είχε φύγει);
3) Ο Σταύρος έκανε πολύ καλή σεζόν την πρώτη χρονιά στην Δόξα Δράμας. Η Δράμα τον ζητάει με ελευθέρας από τον ΠΑΟΚ αλλά λόγω Ζαγοράκη (...που τον έχει σε εκτίμηση) αυτό δεν γίνεται.
4) Την 2η χρονιά στην Δράμα είχε ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πίσω. Παρόλα αυτά όσο έπαιξε βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο κυριότερος λόγος που έφυγε από αυτή είναι οικονομικός.
5) Γιατί πήγε σε ομάδα Β' εθνικής Κύπρου; Ως επαγγελματίας προτίμησε να πάει σε Β' εθνική Κύπρου με περισσότερα χρήματα και να πληρώνεται, παρά σε ομάδα της Ελλάδας και ακόμη να του χρωστούν χρήματα.
6) Φίλε Tataka αφού γνωρίζεις καλά τον Σταύρο... είναι χαρακήρας που θα ήθελε να παίζει μπάλα με βίσμα; Είναι δυνατόν σε επίπεδο Α' Εθνικής να παίζει ρόλο το "μέσον"; ...τόσο εμπάθεια!"
με αρεσει που κατηγορεις τον αλλον για τον τσουκαλα και καλα κανεις αλλα το ιδιο ακριβως κανεις και εσυ τωρα
.......

Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι μέλος γνωστή λέσχης... ελπίζω να ΜΗΝ είναι σωστές....babisgia έγραψε:...πληροφορίες μου λένε ότι δυστυχώς ΔΕΝ λέει και πολλά. Μακάρι να διαψευστούνε.

Όταν βλέπω νέα μέλη με 2-3 ποστ και να έχουν όλα με διχόνοια ή με παραπληροφόρηση
με πιάνουν τα γέλια... ΑΠΛΑ