Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
Χάλια το γήπεδο... Πολύ πράσινο...
Που είναι οι καντίνες;;; Με τέτοια καθίσματα, θα μπορούμε να πέρνουμε μαξιλαράκι;;;
Που είναι οι καντίνες;;; Με τέτοια καθίσματα, θα μπορούμε να πέρνουμε μαξιλαράκι;;;
Αμα γινει κατι τετοιο...Μεχρι και τα παπουτσια μας 8α βγαζουμε πριν μπουμε μεσα.......
θα αξιωθούμε να δούμε τέτοιο γήπεδο?
δεν νομίζω τάκη
δεν νομίζω τάκη

Κάποτε ακριβώς τα ίδια λέγαμε στις κουβέντες μας για το Παλατάκι (και ας το απαξιώσαμε). Κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει. Στη ζωή μου είμαι φύση αισιόδοξος και πιστεύω ότι το καινούριο γήπεδο θα το προλάβω
το σχέδιο μια φορά εγκρίνεται.
Υ.Γ. Να πω την αμαρτία μου, όταν είδα το δικέφαλο να καθρεπτίζεται στον ουρανό, το μυαλό μου πήγε στον μπάτμαν

Υ.Γ. Να πω την αμαρτία μου, όταν είδα το δικέφαλο να καθρεπτίζεται στον ουρανό, το μυαλό μου πήγε στον μπάτμαν

το εύχομαι φιλε μου το εύχομαιteacher έγραψε:Κάποτε ακριβώς τα ίδια λέγαμε στις κουβέντες μας για το Παλατάκι (και ας το απαξιώσαμε). Κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει. Στη ζωή μου είμαι φύση αισιόδοξος και πιστεύω ότι το καινούριο γήπεδο θα το προλάβω
Το έγραψα και μπροστά..
Ο Α.Σ θα έπρεπε χρόνια τώρα να το έχει δρομολογήσει.
Με συνηθήκες διαφάνειας, με οτι απαιτείται από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για να ανέβει ο ΠΑΟΚ ένα σκαλί ακόμα παραπάνω..
Δεν ξέρω μακάρι η αισιοδοξία που έχει ο teacher να μας την μεταδώσει, αλλά τα μέχρι στγμής δείγματα δείχνουν πως
θα παραμείνει ....όνειρο..!!!
Μπαίνουμε στο 2012 και ακόμα βλέπουμε βίντεο την στιγμή που έχουμε δικό μας γήπεδο και θα έπρεπε να το έχουμε δρομολογήσει καιρό τώρα...
Είμαστε ακόμα πολύ πίσω,δυστυχώς...
Ο Α.Σ θα έπρεπε χρόνια τώρα να το έχει δρομολογήσει.
Με συνηθήκες διαφάνειας, με οτι απαιτείται από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για να ανέβει ο ΠΑΟΚ ένα σκαλί ακόμα παραπάνω..
Δεν ξέρω μακάρι η αισιοδοξία που έχει ο teacher να μας την μεταδώσει, αλλά τα μέχρι στγμής δείγματα δείχνουν πως
θα παραμείνει ....όνειρο..!!!
Μπαίνουμε στο 2012 και ακόμα βλέπουμε βίντεο την στιγμή που έχουμε δικό μας γήπεδο και θα έπρεπε να το έχουμε δρομολογήσει καιρό τώρα...
Είμαστε ακόμα πολύ πίσω,δυστυχώς...
Το κόνσεπτ είναι πανέμορφο και πολύ εμπνευσμένο.
Μακάρι να ζήσουμε να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.
Μοϊκανέ, είμαστε πολύ φτωχοί για το κάνουμε μόνοι μας. Και φαντάσου και τις αντιδράσεις κάποιων αν κατακευασθεί μια νέα Τούμπα στην Πυλαία που θα λέγεται Coca Cola Arena.
Μακάρι να ζήσουμε να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.
Μοϊκανέ, είμαστε πολύ φτωχοί για το κάνουμε μόνοι μας. Και φαντάσου και τις αντιδράσεις κάποιων αν κατακευασθεί μια νέα Τούμπα στην Πυλαία που θα λέγεται Coca Cola Arena.
Δηλ οι άλλοι που το ονόμασαν allianz, ή emirates έπαθαν τίποτα?
Αυτές τις νοοτροπίες θα πρέπει να τις αποβάλλουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε..
Εννοείται πως στην κατάσταση που είμαστε δεν θα το κάνουμε εμείς αλλά αυτό δεν εμποδίζει το να προχωρήσει ο Α.Σ με διαφάνεια το νέο γήπεδο...
Αυτές τις νοοτροπίες θα πρέπει να τις αποβάλλουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε..
Εννοείται πως στην κατάσταση που είμαστε δεν θα το κάνουμε εμείς αλλά αυτό δεν εμποδίζει το να προχωρήσει ο Α.Σ με διαφάνεια το νέο γήπεδο...
Δυστυχώς όσο είμαστε κολλημένοι τίποτα δε θα γίνει Μοϊκανέ.Εδώ λένε πολλοί μόλις το βλέπουν το βίντεο πως είναι εκπληκτική ιδέα αλλά ΠΑΟΚ και Τουμπα είναι ένα.Τόσες και τόσες υπερ-ομάδες κάνανε νέα γήπεδα και με χρηματοδότηση από τεράστιες εταιρείες και τα ονομάσανε με το όνομα της εταιρείας.Είναι μπίζνα.Εφόσον η Τούμπα πληρούσε τις προϋποθέσεις υπήρχε κανείς που δεθα ήθελε να γίνει εκεί???Δεν είναι τυχαίο που τα σύγχρονα γήπεδα πλέον κατασκευάζονται εκτός πόλεως σήμερα και κυρίως σε πάρκα.Πάντως εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί ένας άνθρωπος να τολμήσει στον Α.Σ. να κινήσει τις διαδικασίες μέσα από διαφάνεια γιατί ο ΠΑΟΚ μένει στάσιμος ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ χωρίς νέο γήπεδο.

Μαζί σας.
Νέο γήπεδο και ας είναι όπου να 'ναι. Είτε Τούμπα (χλωμό) είτε Πυλαία είτε Καρατάσου.
Νέο γήπεδο και ας είναι όπου να 'ναι. Είτε Τούμπα (χλωμό) είτε Πυλαία είτε Καρατάσου.
Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol2
Εκτος πολης; lol ποια γηπεδα εκτος πολης κ με ποια κρατικη υποδομη συγκοινωνιων; Της αρσεναλ; Δε νομιζω..
Εκτός πόλης δεν εννοούσα επαρχία αλλά σε αραιοκατοικημένη περιοχή της πόλης με άπλα δηλαδή.Να υπάρχει το περιθώριο να γίνει μεγάλο έργο,να μην έχει περιορισμούς όπως η Τούμπα λογου χάρην.Δίπλα από το παλατάκι είναι καλή επιλογή αλλά όλα πρέπει να γίνουν με διαφάνεια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ από τον Α.Σ.

Δεν πιστευω οτι θα γινει νεο γηπεδο......δεν κουνιεται φυλλο...