Φιλικά προετοιμασίας

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Φιλικά προετοιμασίας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και η ελλειψη ασσου καλου επαιξε ρολο περσι στο τελος που χαναμε τ απιχνιδια μονρο μιλι κανανε ΤΙΣ βλακειες
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Καλά, δεν δουλεύεται αύριο ρε βρυκόλακες;;; :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Πέμ 07 Οκτ 2010, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω θα παει σε κανα 25ημερο φανταρος οποτε καθεται... :mrgreen: :mrgreen:
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Trikaliotis έγραψε:Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως οι αθλητές της ΑΕΚ έμοιαζαν οι περισσότεροι με παλαίμαχους (ειδικά εκείνος ο πορτιέρης ο Κοχαντάρεβιτς!). Οπότε ξεκινώντας με βάση αυτό, θα σχολιάσω αυτά που είδα σήμερα, ανεξάρτητα των άλλων φιλικών, των καλών εμφανίσεων και των στατιστικών που είχαν μέχρι τώρα οι παίχτες μας. Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ κακή, προφανώς και κουρασμένη από τα συνεχή φιλικά (Σούλη μήπως να χαλάρωνες λίγο, θα ψοφήσουν μέχρι τα επίσημα και στο ματς της Τετάρτης με τον Ίκαρο θα σέρνονται-έμαθα άλλα 2 φιλικά σερί με γαύρο!)

Σωστη παρατηρηση για την κουραση.Επιβεβαιωμενα τα δυο φιλικα με γαυρο,στην Αθηνα παρασκευη και Σαββατο!Ακατανοητη αποφαση..παιζουμε με 7-8 παικτες,ο ιδιος ο Σουλης παραδεχτηκε οτι υπαρχει κουραση,μηπως θα μας βοηθησουν ψυχολογικα οι δυο 30αρες που θα φαμε? :roll:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Καλλές πρέπει να δυναμώσει...Δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί για τρίτο ψήλο σε αυτόν...δεν είναι ικανός ακόμα, έστω και σωματικά...
Ο Σίμς εξαιρετική περίπτωση, που μόλις στρώσει το μπασκετάκι του, δηλαδή να μπει περισσότερο στα συστήματα και πάρει εμπειρία θα είναι υπερ πολύτιμος...Όπως είπε ένας ''ακατέργαστο διαμάντι''
Ο Μάρσαλ είπατε ότι είναι καλός σουτέρ; Όταν βρει δύναμη να φτάσει τη μπάλα στο καλάθι από τα 6,75... :D
Μακάρι...
Ο Σκοπιανός μήπως θα έχει πρόβλημα να παίξει σκληρά με το θέμα με την μύτη του;
Θέλουμε 4 ψηλό οπωσδήποτε...

υγ. Ο Δέδας καυκίζει λίγο, έτσι δεν είναι; :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

obanebane έγραψε:Ποσα παιχνιδια πηραμε περσι οταν εκαιγε η μπαλα? μηπως τα χασαμε ολα η σχεδον ολα? αυτο ειναι το προβλημα μας τωρα?
Ανυπομονω να δω το παιχνιδι της τεταρτης ο εσπερος εχει συμπαθητικη ομαδα καθαρισε το νιονιο μεσα στην εδρα του θα ειναι καλος αντιπαλος αντε να αρχιζει το μπασκετακι λαιμαι :opaokara:

καλά δεν έχεις κι άδικο. επίσης σκέψου οτι οι 2 αμερικανοί μας είχανε 55 % βολές. ένα φαουλάκι μας κάνανε και παίρνανε το ματς....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ετσι ειναι ρε τομ υπηρχε ομαδα σε ολη την ευρωπη με αυτο το ποσοστο βολων που ειχαμε εμεις? ποια σουτ πηραν ο μονρο και γκρεγκορι μη τρελαθουμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πωπω αυτοι οι μπασκετικοι τα εχουν κανει ολα ταναπου εδω μεσα.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

H αλήθεια είναι (όπως την αντιλαμβάνομαι και την θυμάμαι εγώ, σίγουρα διαφορετικά ο καθένας μας) ότι ο Κενυ όταν πήγε να πάρει τελευταίες φάσεις τα έκανε θάλασσα, ενώ και ο Μονρό ενώ έβαλε καθοριστικά σουτ-θυμάστε ρε που ξεκίνησε τη χρονιά με δυνατά πατήματα στο μπασιμο και μετά κατέληξε να σουτάρει απο τα 8 μέτρα;ίσως γιατί είχε ψυχολογικό με τις βολές- έκανε πολλά λάθη κούρασης στο τρέξιμο με τρίπλα στον αιφνιδιασμό, και πάντα στα τελευταία λεπτα...η κούραση βέβαια έπαιξε τον ρόλο της.
Σε συνδυασμό με το 60% στις βολές των 2 τους και τον Λάζο , η ομάδα έχασε ίσως 7 από τα 8 παιχνίδια που πήγαν στον πόντο.
Όλα αυτά μαζί με το ξεφόρτωμα των δεινόσαυρων εγώ λέω ότι θα βοηθήσουν να είναι καλύτερη η φετινή ομάδα...
ΟΚ θα μας λείψουν τα alley-hoop των 2 εξαιρετικών και αγαπημένων μαυρούκων μας, αλλά με τη σοβαρή καθοδήγηση του Γκρέι μήπως μπορέσει ο Σούλης να πάρει αποτελέσματα; λέω εγώ...
και για τον Μάρσαλ αλλά και πάντα στη ζωή: μην κρίνετε απο την εμφάνιση. εγώ δεν την είδα την ομάδα ακόμη-πρώτη φορά χάνω τα φιλικά και μακάρι να μείνω μονο σ'αυτά τις σπουδές μου μέσα...αλλά εδώ διαβάζαμε για το "απόλυτο τριάρι", για παικταρά με μακρυνό σουτ, σκόρερ ολκής κτλ. Τι ξαφνικά έγινε Saint Onoufr που δεν το έχει; ηρεμία είναι νωρίς και οι παίκτες πιασμένοι...(ίσως έχασε κιλά στην προετοιμασία λαίμαι...) :roll:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όπως διάβασες και πιο πάνω τα γραφόμενά μου +φωνώ απόλυτα. το απόλυτο τριάρι το έγραψα εγώ :o :shock: επειδή είναι ιδανικός για τα γούστα μου. παίζει και πλάγιος και κορυφή, έχει ντρίμπλα, σουτ, σταυρωτή, διείσδυση. από κει και πέρα θα δούμε. σίγουρα δεν θα χουμε τα ποσταρίσματα και την έκρηξη του kenny αλλά νομίζω (και ελπίζω :mrgreen: ) οτι αυτά θα τα αναπληρώσουμε με τον ημίψηλο sims!!!! δε νομίζω οτι χρειαζόμαστε και άλλον παίκτη που να παίζει πλάτη...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το είχα γράψει και άλλες φορές ότι η ομάδα φέτος θα έχει πρόβλημα στην περιφέρεια
είναι δεύτερη χρονιά που ο Σούλης αποτυγχάνει να πάρει καλό άσο
προσωπικά τον γκρέι δεν τον έχω καλύτερο από τον μιλισάβλιεβιτς όσο και να μας κακοφαίνεται

ο μακγκράθ δεν το έχω δει το παληκάρι αλλά πιστεύω ότι σε σύγκριση με τον Μονρό είναι μέρα με την νύχτα.
Οπότε στην περιφέρεια θα ήμαστε αρκετά χειρότεροι από πέρυσι λόγω αντικατάστασης του Μονρό με τον Μακγκραθ
Εκεί που θέλαμε έναν καλύτερο άσο όχι απλά δεν τον πήραμε αλλά χάσαμε και το πολύ καλό δυάρι μας

Από εκεί και πέρα πιστεύω στο 3-4-5 θα ήμαστε πολύ καλά
Ο Μάρσαλ είναι διαφορετικός παίχτης από τον Γκρέγκορι αυτό είναι σίγουρο.Έχει πολύ καλό σουτάκι και είναι μεγάλο πλεονέκτημα.Σαν αθλητικές ικανότητες(δύναμη,άλμα) ο Γκρέγκορι είναι πολύ καλύτερος αλλά ξέρει καλύτερο μπάσκετ ο Μαρσαλ

Ο Σιμς είναι παιχταράς και αυτό που χρειαζόμασταν.Γρήγορο και αθλητικό τεσσάρι γιατί είχαμε πρόβλημα στην άμυνα όταν έπαιζαν μαζί οι αργοί Παπαδόπουλος και Γκετσέφσκι

Το χθεσινό ματς δεν το είδα αλλά από οσα έχω δει μέχρι τώρα
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

παντως παιδια ,για τον μαρσαλ (αν και δεν ειδα το παιχνιδι με την αεκ) στην καβαλα που τον ειδα δεν εκανε και πολλα σουτ.εβαλε 14 ποντους με πολυ καλα ποσοστα.ισως πρεπει να κανει αυτο που λεει ο palok,δηλαδη να παιρνει την μπαλα για να σκοραρει αλλα δεν ξερω αν αυτο θελει ο σουλης.απο το παιχνιδι που ειδα καταλαβα οτι ο σουλης θελει να παιξουμε πολυ ομαδικα χωρις καποιος να παιρνει ολα τα σουτ και ειδα οτι ο μαρσαλ δεν ειναι η πρωτη επιλογη του σουλη στην επιθεση.δεν ξερω αν ειναι ετσι και αν αυτο ειδαν και τα παιδια στα αλλα παιχνιδια που εδωσε η ομαδα!νομιζω οτι πρωτη επιλογη ειναι ο λαζαρος,ο σιμς,ο γκρει και μετα ο μαρσαλ.ελπιζω να μην λεει κατι αυτο για την αξια του!παντως απο οτι καταλαβα ,και βλεπω 25 χρονια μπασκετ, το εχει το σουτ οταν σουταρει ,το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν τον ειδα πολυ κοντρολαρισμενο στο κορμι του αλλα εβαλε με τη καβαλα δυο πολυ ωραια καλαθια με μπασιμο απο αριστερα με σταυρωτη τριπλα και μεσα σε δυο λεπτα ειχε βαλει 8 ποντους με μακρινα σουτ!ελπιζω να μας βγει ο παικτης .σιγουρα εχουμε ελλειψεις αλλα αν ο σουλης κανει μια ομαδα που νικα παιχνιδια που χαναμε περσι απο βολες η χαζομαρες της στιγμης χαλαλι! ο μακγκραθ δεν με ενθουσιασε και καταλαβα οτι ο οσυλης τον εχει για ρολιστα ,να κατεβαζει την μπαλα κανενα σουτακι ...αυτα!ακουσα ομως οτι η φιμπα θα κοψει την τριτη ομαδα απο την ελλαδα μετα και τα φετινα του μαρουσιου!palok ξερεις κατι παραπανω?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν έχω ιδέα καβαλιώτη. αν ο bertomeu θέλει ανταγωνισμό και υγιείς ομάδες ας κάνει champions league Την euroleague. μόνο να κόβουνε ξέρουνε?? ρε τι ΔΝΤ είναι όλοι???

PS: αν ο marshall δεν πάρει τη μπάλα στα χέρια του, ετοιμαστείτε για μία μέτρια χρονιά και ίσως και αλλαγή...
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

το διαβασα στο περιοδικο για το μπασκετ οτι μετα την αδυναμια του μαρουσιου σκεφτονται να παρουν την τριτη θεση απο την ελλαδα εστω και με προκριματικους.ελπιζω να μην ειναι αληθεια γιατι θα ειναι ενα ακομη χτυπημα στο μπασκετ και φυσικα στην προσπαθεια της ομαδας μας.οσο για τον μαρσαλ ελπιζω και οσουλης αλλα και ο ιδιος να κανουν αυτο που πρεπει.δεν εχουμε λεφτα για ..πεταμα.το ιδιο και για τον μακγκραθ που τον φοβαμαι περισσοτερο!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν υπάρχει θέμα τρίτης θέσης. Ο καθένας γράφει ότι θέλει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”