Καλά,συνέχισε το παραλήρημα σου το οποίο σου αφαιρεί και τη δυνατότητα να καταλάβεις,πράττοντας σαν γεροντοκόρη που θυμάται τον παιδικό της έρωτα που την παράτησε και τώρα της φταίνε τα πάντα.navigator11 έγραψε:"Ξεκρέμαστος δε μένεις αν στηρίζεις κάτι λογικό...Ξεκρέμαστος μένεις όταν επιμένεις σε αυτό παρότι βλέπεις ότι δε πάει σωστά..."
οπως επισης και οταν το αντιμαχεσαι με καθε μεσο και τροπο,με καθε αφορμη,παροτι βλεπεις πως ισοζυγιακα τσουλαει και δη εξαιρετικα!
ευχομαι στο δερμιτζακη να πετυχει.κι αν παλι δεν,τουλαχιστον δε θα μας παρατησει στα ..... κρυα του λουτρου για χαρη καμμιας εθνικης!α ρε πλακα και εμπαθεια που ' χουν ορισμενοι ......
Και με τις κάλτσες μόνο, θα κάναμε δουλειά......gash04 έγραψε:Αν είχαμε λεφτά να πάρουμε 4 παίχτες ή 25 μύρια Ευρώ θα παίρναμε το πρωτάθλημα πετώντας τις φανέλες μόνο.
Μάξιμε, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος από εμάς που να μην το εύχεται....ΜακάριMaximus έγραψε: ...Παρακαλάω μέσα μου να "κουμπώσει" το όνομα του δίπλα στους ΖΖ top και να γινει ΖΖ Paul για πολλα χρονια στο μέλλον! Τα πρόσωπα Θοδωρας-Ζησης-Παυλος-Μακης μπορεί και να αποτελουν το διοικητικό σχήμα μας για πολλά χρόνια ακόμα... Οσμιζομαι δεκαετια Φεργκιουσον στον παγκο... Το ξερω μεγαλη κουβεντα λέω, αλλά προσωπικά οταν είδα την συνεντευξη του Πωλ, δεν ξερω, κάτι με έπεισε σε αυτον τον άνθρωπο και εκτιμώ ότι θα παει καλά...
συνέχεια με ξεχνάς.....logios έγραψε: ...Το πλανο Santos οπως ειπε και καποιος αλλος δεν εχει ολοκληρωθει. Αυτη ειναι η τριτη χρονια. Μπορει να λειπει ο ιδιος αλλα το σχεδιο που τεθηκε σε εφαρμογη συνεχιζεται απο τους αλλους δυο εμπνευστες του. Και εδω ειναι το κρισιμο σημειο των μετεπειτα εξελιξεων της φυγης Santos. Λογω της συστασης ( παικτες ) της ομαδος επρεπε να βρεθει προπονητης που θα το συνεχισει....
Καταλαβαίνω τι θες να πεις και το συμμερίζομαι...Μακάρι όμως όπως εύχεται και ο Μάξιμος να μη χρειαστεί να ξαναμπούν σε αυτή τη διαδικασία για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια....navigator11 έγραψε:εμενα το θεμα μου στο ζητημα προπονητης ΠΑΟΚ μετα σαντος ειναι οτι η συμπεριφορα της διοικησης, οχι απεναντι στο μπερεττα σαν προσωπο,για τον οποιο χεστηκα, αλλα σαν θεσμο δεν ειναι επικροτεα....
Το ίδιο ακριβώς αισθάνθηκα και εγώ!!!Maximus έγραψε:Εμενα αντιθετως η φραση "να γουσταρουμε", μ'αρεσε παρα πολύ...
Παρακαλάω μέσα μου, όχι να γίνει κάποιο θαύμα, αλλά για να μπορέσει ο Δερμιτζακης να βγαλει χωρις κανενα περιεργο και εξτρα αρνητικό αποτέλεσμα τη σεζον, έτσι ώστε να μπορεσει να διαμορφωσει καλυτερα τα πλανα του για τον επόμενο χρόνο και κυριως να ανεβει η εμπιστοσυνη μας στο προσωπο του και να ξεχασουμε περσινα ξινα σταφυλια...Γιατί, ας μην γελιομαστε και προπαντως ας μην κανουμε συγκρισεις με την προηγουμενη σεζον...Αυτη που ερχεται ειναι πιο δύσκολη, οι αντιπαλοι 2 φορες δυνατοτεροι και αναμφισβητητα, ακόμα και η τρίτη θέση για μένα θα ειναι θετικη καταληξη, ποσο μαλλον το κατι παραπανω...
Παρακαλάω μέσα μου να "κουμπώσει" το όνομα του δίπλα στους ΖΖ top και να γινει ΖΖ Paul για πολλα χρονια στο μέλλον! Τα πρόσωπα Θοδωρας-Ζησης-Παυλος-Μακης μπορεί και να αποτελουν το διοικητικό σχήμα μας για πολλά χρόνια ακόμα... Οσμιζομαι δεκαετια Φεργκιουσον στον παγκο... Το ξερω μεγαλη κουβεντα λέω, αλλά προσωπικά οταν είδα την συνεντευξη του Πωλ, δεν ξερω, κάτι με έπεισε σε αυτον τον άνθρωπο και εκτιμώ ότι θα παει καλά...
(η παραπανω παραγραφος ως προσωπικη μου απαντηση στην απορια του navigator... Δεν νομιζω οτι ο Ζαγορ θα χρειαστει να ξανακανει επιλογή προπονητη... Αν πετυχει ο Δερμιτζακης, θα μεινει για πολλα χρονια... Αν όχι, τότε αλλαζει το θεμα...)
Βεβαια, ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος... Ιδωμεν.