Μario Beretta

yiannisPAOKitalia

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

PARASANDALOS έγραψε:κακα τα ψεμμαατα ο σαντος θα την ειχε ετοιμη την ομαδα
Στα ριπαπά μας, ομορφάνδρα. Ο Santos μας τελειωσε, εγινε προπονητης της πιο αντιπαθητικης ομαδας ever, και οσο τον ειχα σε εκτιμηση, τοσο επεσε στην υποληψη μου. Κακη κουβεντα δεν ειπα ποτε για την παρτη του, γιατι πιστεψα σε αυτους που τον πιστεψαν..

Οι ιδιοι τωρα πιστεψαν στον Beretta, και για μενα δεν αλλαζει κατι.

Συνεχιζουμε, λοιπον, και ας μην αρχισουμε τα ιδια παλι απο τον Ιουλιο. Ας βαλουμε επιτελους λίγο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

χαιρω πολυ
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

...
Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, στην οποία η βιωσιμότητα και κατ΄ επέκταση η ανταγωνιστικότητά του, εξαρτάται από ένα αποτέλεσμα, στην προκειμένη, απ΄ αυτό με τον Άγιαξ. Γι΄ αυτό και το άγχος κι η πρεμούρα αυτές τις μέρες. Κι αυτός ακριβώς, ήταν κι ο λόγος, που έφυγε ο Σάντος.

Γιώργος Κουβεντίδης

http://blog.paok24.com/?p=234
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΞΥΠΝΑ ΙΤΑΛΕ.....

ομαδΑ μοντελο την εκανες ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Παιδιά φοβαμαι πως ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος μακαρι σε λιγο καιρο να διαψευτούμε ολοι μας,αλλα δεν εδειξε καλα πραγματα

Για να αλλαξεις φιλοσοφια σε μια ομαδα πρεπει να αλλαξει και ροστερ,οταν ομως εχεις μια ομαδα ετοιμη με ελαχιστες προσθηκες συνεχιζεις στην ιδια φιλοσοφια

Και σταματηστε με τον σαντος δεν εκανε τιποτα παραπανω απτον ΤΡΕΛΟ,η προσφορα του ελαχιστη για μενα
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Kolokotronis_4 έγραψε:μην αρχίσουμε με τον Σάντος τα ίδια όπως με τον Αναστασιάδη. Τελείωσε ο Σάντος, αποτελεί παρελθόν. τωρα έχουμε Μπερέτα. Ο οποίος πρέπει να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση, πρώτα απ'όλα. Κούρεμα μαλλιού, ξύρισμα και πέταμα τα χαϊμαλιά απο το λαιμό. είναι πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ.
και κομμένες οι άχρηστες δηλώσεις.
Εντάξει ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά δεν είμαστε φασίστες, ας χαλαρώσουμε λίγο ρε σεις.(μην το πάρεις προσωπικά)
Για τις δηλώσεις ίσως συμφωνώ όμως , όπως και για τα κάθε είδους βιντεάκια και φωτογραφιούλες που βγάζουν κάτι καινούρια site. Πρέπει να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τις συνθήκες που είμαστε τώρα. Μην επιβαρύνουμε κι άλλο την κατάσταση που όπως φαίνεται είναι άσχημη.
Πέρισυ μια αργοπορία πληρωμών έφερε αναστάτωση σε ΟΛΗ την ομάδα, δεν ήταν μόνο ο Σπάθας ή ένα παιχνίδι που λέτε. Σοβαρή διοίκηση και σοβαροί άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς να μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια τους ποδοσφαιριστές τους και να απαιτούν. Και αυτό γίνεται όταν προσφέρουν ότι υπόσχονται, μισθούς.
Μην τα βλέπουμε όλα από την πλευρά που μας έχουν συνηθίσει τα μέσα. Αν μη τι άλλο εγώ έχω πειστεί πως η διοίκηση είναι ότι καλύτερο είχαμε ποτέ, γιαυτό φεύγουν και τα διαρκείας άλλωστε.
Αν κάτι με κάνει αισιόδοξο είναι πως ότι έχουμε καταφέρει δεν έγινε γιατί μας έκατσε, αλλά γιατί το αξίζαμε. Λάθη έγιναν πολλά, μεταγραφές άστοχες, κλπ κλπ αλλά έγιναν και πολλά σωστά και ΟΛΑ έγιναν για το καλό του ΠΑΟΚ και το ισοζύγιο ήταν θετικό. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά γιατί πολύ απλά κανείς δεν μας χαρίστηκε, ούτε καν η τύχη! Ούτε όλα μας βγήκαν που δεν θα ξαναγίνει, ούτε οι άλλοι έσπαγαν τα δοκάρια μας κι εμείς βάζαμε γκολ από πέναλτι ή από τύχη κλπ κλπ.Οπότε μην φοβόσαστε, όλα καλά θα πάνε.
Πέρισυ για μένα ήταν μεγαλύτερη αποτυχία ο αποκλεισμός. Δεν νομίζω να ήθελε κανείς να μην παίζαμε φέτος τσάμπιονς λιγκ για να μην αποκλειστούμε από τον Άγιαξ; Ας χαρούμε ότι μπορούμε και πάμε για άλλα!
:pano: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simewn την Κυρ 18 Ιούλ 2010, 09:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Και γω δε νομίζω ότι είναι ασφαλής τρόπος να βγάλεις συμπεράσματα για έναν προπονητή απ' το πως ντύνεται και αν φοράει χαιμαλιά αλλά για την εικόνα της ομάδας σ' αυτά τα φιλικά σίγουρα έχει ένα μερίδιο ευθύνης.
Να μην ξεχνάμε ότι παρέλαβε μιά ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και ομοιογενή και αυτό θεωρητικά κάνει το έργο του πολύ ευκολότερο....τους πειραματισμούς πάνω σε μιά έτοιμη ομάδα ο ΠΑΟΚ τους πλήρωσε πολύ ακριβά πέρυσι και δε βρίσκω το λόγο να γίνουν τώρα.
Τις όποιες ιδέες του θα έχει όλο τον καιρό να τις εφαρμόσει όταν θα υπάρχει χρόνος και η ομάδα θα είναι ηρεμότερη.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ενταξει,ειναι δεδομενο οτι θα κριθει ουσιαστικα στο τελος του συμβολαιου του ο Μπερετα...........Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι επιμενει στο να αλλαξει τον τροπο αμυνας του ΠΑΟΚ που κατα γενικη ομολογια ηταν εκπληκτικος..........
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για να βοηθηθει η ομαδα επιθετικα να παρει περισσοτερα μετρα στο γηπεδο μακη...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Αμυντικα ομως μονο κακο κανει στην ομαδα η αλλαγη στον τροπο παιχνιδιου.........Και κοντρα στον Αγιαξ πρεπει να βασιστουμε στην αμυνα........Αν βρουν αυτοι τοσους κενους χωρους...........
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Γιατί αυτός ο τρόπος είναι αυτός που κάθε σοβαρή ομάδα έχει. Εγώ πάντα απορούσα , αρχικά, γιατί δεν το έκανε ο Σάντος , ώσπου κατάλαβα και κατά την διάρκεια των 2 χρόνων πείστηκα, πως δεν μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Και ο Σάντος προσπάθησε, αλλά όταν του βγήκε το ρεαλιστικό και Γκαρσία-Βιτόλο θέλοντος, σύστημα το κράτησε και το δούλεψε. Εγώ ανεξάρτητα αποτελεσμάτων στα φιλικά, ανεξάρτητα εμφανίσεων και ότι λένε οι δημοσιογράφοι, βλέπω πλάνο στον Μπερέττα. Ο άνθρωπος πήρε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, πως να πιστέψει πως δεν μπορεί να παίξει σωστά με αυτό το υλικό; Ο άνθρωπος κάνει το απολύτως λογικό, αυτό βλέπω εγώ.Απλά δεν έχουμε το υλικό - που όμως βγήκε δεύτερο καλύτερο στην Ελλάδα - να το κάνουμε. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο παράλογο ακούγεται αυτό και πως το λογικό γίνεται ακατάλληλο!!
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

εγω απορω με το γεγονος οτι οι δημοσιογραφοι μας παρουσιαζουν τις "καινοτομες" προπονησεις τους.. μεχρι περσυ που επαιζα ποδοσφαιρο καναμε (που και που) αυτες τις ασκησεις.. ηταν οι αγαπημενες μου γιατι ΟΥΤΕ ΥΔΡΩΝΑ... +του οτι απ οτι φαινεται μεχρι τωρα στηριζει ΠΑΡΑ πολυ τα ιταλακια του και κυριως το σαβινι.. ελπιζω να το καταλαβει πριν ειναι αργα οτι και οι 2 (τσιριλο-σαβινι) πρεπει να παρουν δρομο
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Simewn έγραψε:Γιατί αυτός ο τρόπος είναι αυτός που κάθε σοβαρή ομάδα έχει. Εγώ πάντα απορούσα , αρχικά, γιατί δεν το έκανε ο Σάντος , ώσπου κατάλαβα και κατά την διάρκεια των 2 χρόνων πείστηκα, πως δεν μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Και ο Σάντος προσπάθησε, αλλά όταν του βγήκε το ρεαλιστικό και Γκαρσία-Βιτόλο θέλοντος, σύστημα το κράτησε και το δούλεψε. Εγώ ανεξάρτητα αποτελεσμάτων στα φιλικά, ανεξάρτητα εμφανίσεων και ότι λένε οι δημοσιογράφοι, βλέπω πλάνο στον Μπερέττα. Ο άνθρωπος πήρε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, πως να πιστέψει πως δεν μπορεί να παίξει σωστά με αυτό το υλικό; Ο άνθρωπος κάνει το απολύτως λογικό, αυτό βλέπω εγώ.Απλά δεν έχουμε το υλικό - που όμως βγήκε δεύτερο καλύτερο στην Ελλάδα - να το κάνουμε. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο παράλογο ακούγεται αυτό και πως το λογικό γίνεται ακατάλληλο!!
Σωστος τροπος ειναι αυτος που φερνει αποτελεσμα........Ας παιξουμε και με λιμπερο αν ειναι απαραιτητο.......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και ακομα ειναι νωρις...τι εχεις να ακουσεις ακομα καημενε ρωτα τον προκατοχο σου καλυτερα για σενα θα ειναι ακομα χειροτερα...

Μπερέτα: «Δεν είναι δραματική η κατάσταση…»

18 Ιουλ 2010 10:02, Από PAOK24

Μετά και από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Όφενμπαχ, όλοι περίμεναν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εκτιμήσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Μπερέτα αναφέρθηκε στην δουλειά που πρέπει να γίνει.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα στο Όφενμπαχ ο Μπερέτα έκανε δηλώσεις και το σίγουρο είναι ότι έδειξε και εκείνος προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του. Χαρακτηριστικά στο σχόλιό του για το 3-1 ανέφερε:
«Για εμάς στο γήπεδο δεν βγήκε τίποτα. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Στους δύο αγώνες που δεχθήκαμε γκολ τα δύο ήταν από πέναλτι, βάλαμε δύο αυτογκόλ και τα άλλα από στημένες φάσεις. Σε αυτό τον τομέα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ».

Σε ερώτηση αν εκεί υπάρχει ατομική ευθύνη ή κακή ομαδική λειτουργία, ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Όχι η ευθύνη δεν ανήκει ποτέ σε έναν μόνο. Όλοι φταίνε όταν χάνουμε, όλοι έχουν μερίδιο στη νίκη. Όταν πάντως δεν αμύνεσαι καλά σε στημένες φάσεις τότε μπορεί να χάσεις και από την χειρότερη ομάδα».

Ρωτήθηκε ο Μπερέτα για το αν ανησυχεί επειδή όλα αυτά συμβαίνουν μόλις έντεκα ημέρες από το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ: «Πρέπει να πεισμώσουμε από αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και χρειάζεται να δουλέψουμε εκεί που πονάμε. Σίγουρα περιμέναμε περισσότερο πράγματα σε αυτό το διάστημα. Δεν είναι δραματική η κατάσταση, αλλά πρέπει να πεισμώσουμε».
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

don PAOK έγραψε:εγω απορω με το γεγονος οτι οι δημοσιογραφοι μας παρουσιαζουν τις "καινοτομες" προπονησεις τους.. μεχρι περσυ που επαιζα ποδοσφαιρο καναμε (που και που) αυτες τις ασκησεις.. ηταν οι αγαπημενες μου γιατι ΟΥΤΕ ΥΔΡΩΝΑ... +του οτι απ οτι φαινεται μεχρι τωρα στηριζει ΠΑΡΑ πολυ τα ιταλακια του και κυριως το σαβινι.. ελπιζω να το καταλαβει πριν ειναι αργα οτι και οι 2 (τσιριλο-σαβινι) πρεπει να παρουν δρομο
Αυτούς έχουμε όμως, αν δεν πάρει παιχνίδια ο Σαββίνι και ο Μπους με τον τραυματισμό του Λίνο κλάφτα χαράλαμπε.Ο Τσιρίλο είναι πιο καλός από Μαλεζά όπως και να το κάνουμε. Αν βάλει εντεκάδα για να πάρει αποτέλεσμα σε φιλικά και όχι για να κάνει προετοιμασία και δοκιμές είναι άσχημα τα πράγματα.
Εγώ θυμάμαι πως οι Ιταλικές ομάδες στα φιλικά πάντα ήταν κακές, και μάλιστα το φοβόμουν πως θα γίνει το ίδιο με τον ΠΑΟΚ και θα πέσει κράξιμο. Αλλά επειδή κι εγώ Έλληνας είμαι και ΠΑΟΚ, άσχημα τα πράγματα τα βλέπω !!! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”