Kolokotronis_4 έγραψε:μην αρχίσουμε με τον Σάντος τα ίδια όπως με τον Αναστασιάδη. Τελείωσε ο Σάντος, αποτελεί παρελθόν. τωρα έχουμε Μπερέτα. Ο οποίος πρέπει να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση, πρώτα απ'όλα. Κούρεμα μαλλιού, ξύρισμα και πέταμα τα χαϊμαλιά απο το λαιμό. είναι πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ.
και κομμένες οι άχρηστες δηλώσεις.
Εντάξει ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά δεν είμαστε φασίστες, ας χαλαρώσουμε λίγο ρε σεις.(μην το πάρεις προσωπικά)
Για τις δηλώσεις ίσως συμφωνώ όμως , όπως και για τα κάθε είδους βιντεάκια και φωτογραφιούλες που βγάζουν κάτι καινούρια site. Πρέπει να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τις συνθήκες που είμαστε τώρα. Μην επιβαρύνουμε κι άλλο την κατάσταση που όπως φαίνεται είναι άσχημη.
Πέρισυ μια αργοπορία πληρωμών έφερε αναστάτωση σε ΟΛΗ την ομάδα, δεν ήταν μόνο ο Σπάθας ή ένα παιχνίδι που λέτε. Σοβαρή διοίκηση και σοβαροί άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς να μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια τους ποδοσφαιριστές τους και να απαιτούν. Και αυτό γίνεται όταν προσφέρουν ότι υπόσχονται, μισθούς.
Μην τα βλέπουμε όλα από την πλευρά που μας έχουν συνηθίσει τα μέσα. Αν μη τι άλλο εγώ έχω πειστεί πως η διοίκηση είναι ότι καλύτερο είχαμε ποτέ, γιαυτό φεύγουν και τα διαρκείας άλλωστε.
Αν κάτι με κάνει αισιόδοξο είναι πως ότι έχουμε καταφέρει δεν έγινε γιατί μας έκατσε, αλλά γιατί το αξίζαμε. Λάθη έγιναν πολλά, μεταγραφές άστοχες, κλπ κλπ αλλά έγιναν και πολλά σωστά και ΟΛΑ έγιναν για το καλό του ΠΑΟΚ και το ισοζύγιο ήταν θετικό. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά γιατί πολύ απλά κανείς δεν μας χαρίστηκε, ούτε καν η τύχη! Ούτε όλα μας βγήκαν που δεν θα ξαναγίνει, ούτε οι άλλοι έσπαγαν τα δοκάρια μας κι εμείς βάζαμε γκολ από πέναλτι ή από τύχη κλπ κλπ.Οπότε μην φοβόσαστε, όλα καλά θα πάνε.
Πέρισυ για μένα ήταν μεγαλύτερη αποτυχία ο αποκλεισμός. Δεν νομίζω να ήθελε κανείς να μην παίζαμε φέτος τσάμπιονς λιγκ για να μην αποκλειστούμε από τον Άγιαξ; Ας χαρούμε ότι μπορούμε και πάμε για άλλα!